2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben memorialda semra kahramana gidiyorum.daha sormadım.senin doktorun kim?hamileliğin başında mı söyledi

yok dr bişi demedi ama eşimin kuzeninin doktoruydu ondada kan pıhtılaşması vardı sezaryen oldu ordan biliorum prof. dr fahri öçer dr özel muhayenehanesine gidiyorum aynı zaman cerahpaşa tıp fakültesi hocasıdır

Son düzenleme:
bebegim_01 benide listeye ekler misin? 32 yaşındayım 66 kg gebe kaldım 26 ocak son adet bebek hayırlısıyla 2 kasımda gelicek pıt pıt var. cinsiyet belli değil. Ankara'dayım

kızlar meraba ben cuma günü doktora gidicem 12+2 günlük hamileyim sizce cinsiyeti belli olurmu

neden hala semra hanım a gidiosun ?
Ben bıraktım güvenç i pozitifi alınca :)

nil hanımada gidiyorum ama semra hanımda bakıyor.benim pgt yapıldı semra hanım kıymetli gebelik diyor.birde ben önceden arda lembete gidiyordum.cuma memoriala cts.arda beye randevu aldım.onunda muayene etmesini istiyorum.riskli gebelik uzmanıdır belki duymuşundur

Kızlar çok sade bir model buldum. Bunu örebilirim sanırım. Ama rengine karar veremedim. Beyazdan yapmayı düşünüyorum. Belki tatlı bir yeşil renk bulursam o da olabilir. İnşallah bu kadar güzel yapabilirim.

yok cnm duymadım
ben tüp olduğunu bile unutmak istiorum :) pimpiriklenmiim die
bide acıbademde baha beye gidiorum o da fazlasıyla relax bi dr :)

yok cnm duymadım
ben tüp olduğunu bile unutmak istiorum :) pimpiriklenmiim die
bide acıbademde baha beye gidiorum o da fazlasıyla relax bi dr :)

arda beyde acıbademdeydi şimdi kendine özel yer açtı.bende unutmak istiyorum.bir tek annemler biliyor söylemedik kimseye.baha bey hangi acıbademde?

arda beyde acıbademdeydi şimdi kendine özel yer açtı.bende unutmak istiyorum.bir tek annemler biliyor söylemedik kimseye.baha bey hangi acıbademde?

kadıköy acıbadem de
ben memorial in orda oturuorum, ordan kadıköye gidiorum sırf adamın relax tavrı ve normal doğum yanlısı olduğu için :) deli bişi yaaa seviom onu çok

Kızlar daha örgü örmeyi öğrenmeden bir sürü model buldum. Ay bu bile beni çok heyecanlandırdı. Çok tatlı battaniyeler var. Ben bunları yerim.

kızlar meraba ben cuma günü doktora gidicem 12+2 günlük hamileyim sizce cinsiyeti belli olurmu

hayırlı olsun canım
henüz belli olmaz sanırım.14 - 16 hafta arasında daha net oluyor.daha doğrusu dr.lar görüyorlar ama emin olamadıkları için söylemiyorlar.belki bir ihtimal dr.görmesini biliyorsa yani dikkatliyse hani ne olabileceği konusunda ufak bir açıklama yapabilir

kadıköy acıbadem de
ben memorial in orda oturuorum, ordan kadıköye gidiorum sırf adamın relax tavrı ve normal doğum yanlısı olduğu için :) deli bişi yaaa seviom onu çok

bende adapazarında oturuyorum ama bebeğim için her şeye katlanırım.

daha çok erken kendimden pay biçiyorum 15+6 yım hala erken diyo eşim belki söler ama doktordan doktora fark var benim gittiğim doktorlar karar almış sölemediler aslında baktı bacağının arasına bebişimin hakkın da hayırlısı olsun cnm :13:

sevdecim senden gorunce simdi bende meraklandim evde cok sikiliyorum bende az biraz eskiden orgu ormeyi annem ogretmisti ama simdi daha baslamasini bile hatirlmayirum senin dedigin su sitedeye bi bakayim nasil yapiliyor. birde bir sorun var acaba bu ingilteredede ip ti sis ti nereden bulunur nu ogrenmem lazim. bugune kadar hic denk gelmedim ama bulurum heralde netten nereden bulunacgini.

Canım çok zevkli. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben bu battaniye örneklerini yabancı sitelerden buldum. Orada "knitting" bizden daha meşhur. Eminim çok güzel malzemeler bulabilirsin. Bugün baya sıkılmıştım ve bu modelleri görmek bile beni mutlu etmeye yetti. Ortaya böyle şeyler çıkartabilirsem nasıl mutlu olurum bilemiyorum. :97:

amin amin amin hepimizin inşallah hamilelik dönemi geçmiomuş yaa içinde bi canlı var ama orda duruyo düşünmesi bile müthiş bi duygu doğunca hemen büyücek Allahım hepimize yardım etsin inşallah Rabbim sağlıklı evlat versin ama ilk bebek olduundan merak edilio cinsiyeti

sen ne kadarlık hamilesin belli oldumu cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…