2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum benimde iki tane abim var seni çok çok iyi anlayabiliyorum, napalım erkek annesi olacağız inşallahh .. isim düşündünüzmü biz kızımıza ismini hazıramıştık zeynep nil yada zeynep alya olacaktı şimdi yeniden düşün taşın ..

yok cnm duymadım
ben tüp olduğunu bile unutmak istiorum :) pimpiriklenmiim die
bide acıbademde baha beye gidiorum o da fazlasıyla relax bi dr :)

önemli olan ne şekilde olduğu değilki zaten :) içinde oluşu minicik kalpleri minicik elleri ayaklarıı ..bide minicik pipisi var benimkinin doktor görmüş ben göremedim henüz

ehehehhee
yerim o miniş yavruları ben yaaaaa
doğsada mıncırsak hepsiniii

seninki hala kız demii %100 kızmıı :)
ayy benimde %75 kız demişti ama sonra erkek dedi nokta koydu düzgün bey ihtimal bile vermedi değişmez artık erkek dedi başka bişey demedii :) bayılcaktım neredeyse..
alıştıra alıştıra sölemek varken yüreğime indirdi sevgili düzgün beyy!!..çatlattı benii..

ay valla bi merak ediyorum 11+0 da gittim söylemem bidahakine söz dedi
ama insan merak ediyor yaa bide ikinci bebiş olunca

canım emin değilse söylememesi en doğrusu insan kesin olmasada kaptırıyor kendini bence sende ısrar etme ikisinede alıştır kendini :)

MErhaba arktadaslar coktandir yazamadim 15+1 gunluk oldum malesef 20 gun once kanama gecirdim 1 hafta hastanede kaldim ve sonra evde istirahatteyim devamli yatiyorum doktorlar neden oldugunu bilmiyolar ilk kanama kirmiziydi simdide koyu kahve olarak her sabah ve cok ayakta oldugumda geliyo kontrole gittim cuma gunu bebegimim kesesinin etrafinda kan birikmis bunlar gelicek korkma dedi dk ama hala bitmedi devamli geliyo bebegimin durumu iyi ikili testindede sorun yok ve oglum olucak... bole olay yasayan varmi cok korkuyorum bebegime bisi olcak diye?

kızlar slm ben yine moralimi bozacak birşey buldum sınıfta su çiçeği geçiren bir çocuk varmış..ben geçirdim küçükken ama bana geçme ihtimali var mı yada geçerse problem yaratır mı???

cnm benim allah yardımcın olsun benim görümcemde var ilkden kırmızı geliyo sonra kahverengi dönüyo arada bir oluyo şuan doğumuna 2 hafta var hala öle arada geliyo lekelenmesi ama doktora gittiğinde bebekden kaynaklanmıyo demiş hatta her kanaması olduğunda gitti dahada gitmedi 2 aydan beri normalmiş öle duydum tekrardan allah yardımcın olsun bişey yoktur korkma çok iş yapma görümcem hiç oturmadığından oluyomuş eskiden kalan kanlarmış cnm

kızlar slm ben yine moralimi bozacak birşey buldum sınıfta su çiçeği geçiren bir çocuk varmış..ben geçirdim küçükken ama bana geçme ihtimali var mı yada geçerse problem yaratır mı???

Hamileliği sırasında su çiçeği geçiren bir kişi ile temas eden kadında zaman kaybetmeden bağışıklık olup olmadığı incelenmelidir. Bunun için basit bir kan testi yeterlidir. Üreme çğındaki kadınların neredeyse %90'ından fazlasının bağışık olduğu düşünüldüğünde bu incelemenin rutin gebelik incelemeleri arasında yer almaması normaldir. Kişinin su çiçeği geçirdiğini ya da aşı olduğunu bilmesi bağışık olduğu anlamına gelir. Böyle bir durumda dakanda inceleme yapmaya gerek yoktur
senin için araştırdım:)

valla annem geçirdin dedi.ama yinede taktım.inşş bişey olmaz.çok saol bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…