- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.221
günaydın herkese........inş gününüz güzel ve mutlu geçer......
helencim sen çok iyi anlıyorum.....bende kendimi kıza çok kaptırmıştım çevrmedne herkes kız diyordu...annem bana hamileyken çok rahat geçirmiş bende öyle olunca kız diye düşünmüştüm.....sürekli eksi yiyordum hiç tatlı yiyesim yoktu....çn takvimi erkek diyordu ama 2 ark erkek dedi halde kızları oluyor o yüzdne çok önemsemedim....rus takvimi kız diyordu iyi ve kıza alıştırmıştım kendimi.... dr erkek diyince şok oldum.....ki ben kendi kendime gelin güvey olmuştum senin bide dr dediği için kendini kaptırman çok normal.....
ben şoktan 1-2 günde kurtuldum...nasıl alıştırdıysam kendimi çok kaptırmışım...tuhaf oldum.... şimdi daha iyiym alıştım artık....ama erkek çocuk sahibi olması gerçekten çok zor hep korkardım (2 tane erkek kardeşim var.onların yaşadıklarını annemin çektiklerini görünce) Rabbim nasip etti...inş hayırlı evlat olarak yetiştirebiliriz.....
senin şu anda şokta olman normal...anca kendine gelir alışırsın sıkma canını.....
yok cnm duymadım
ben tüp olduğunu bile unutmak istiorum :) pimpiriklenmiim die
bide acıbademde baha beye gidiorum o da fazlasıyla relax bi dr :)
önemli olan ne şekilde olduğu değilki zaten :) içinde oluşuminicik kalpleri minicik elleri ayaklarıı ..bide minicik pipisi var benimkinin doktor görmüş ben göremedim henüz
13+3 haftadayım
doktora gitsem cinsiyet için söylermi ki
ehehehhee
yerim o miniş yavruları ben yaaaaa
doğsada mıncırsak hepsiniii
ay valla bi merak ediyorum 11+0 da gittim söylemem bidahakine söz dedi
ama insan merak ediyor yaa bide ikinci bebiş olunca
13+3 haftadayım
doktora gitsem cinsiyet için söylermi ki
elevit kilo mu yapıyor?ben eleviti yatmadan önce alıyorum.doktorum öyle demişti kilo almamak için.
Eki Görüntüle 196214
Eki Görüntüle 196215
Kızlar daha örgü örmeyi öğrenmeden bir sürü model buldum. Ay bu bile beni çok heyecanlandırdı. Çok tatlı battaniyeler var. Ben bunları yerim.
craftyyyyyyyyyyyy bişey sormuştum, atladın beniiiii
elevit kilo mu yapıyor?
vitamin ilacı olduğu için yapabilir.ben folbiolu da akşam alıyordum
kubicim hoşgeldin,
sen göbüşümü yüklemedim diye bana küstün mü
MErhaba arktadaslar coktandir yazamadim 15+1 gunluk oldum malesef 20 gun once kanama gecirdim 1 hafta hastanede kaldim ve sonra evde istirahatteyim devamli yatiyorum doktorlar neden oldugunu bilmiyolar ilk kanama kirmiziydi simdide koyu kahve olarak her sabah ve cok ayakta oldugumda geliyo kontrole gittim cuma gunu bebegimim kesesinin etrafinda kan birikmis bunlar gelicek korkma dedi dk ama hala bitmedi devamli geliyo bebegimin durumu iyi ikili testindede sorun yok ve oglum olucak... bole olay yasayan varmi cok korkuyorum bebegime bisi olcak diye?
kızlar slm ben yine moralimi bozacak birşey buldum sınıfta su çiçeği geçiren bir çocuk varmış..ben geçirdim küçükken ama bana geçme ihtimali var mı yada geçerse problem yaratır mı???
elmayı sordun da
deminden beri hata verio site yazamadım ki
bende bilmiorum düzgün düzgün demişti bebişe
üyelik iptali olmuş msn vs de yok bende kuzum
Hamileliği sırasında su çiçeği geçiren bir kişi ile temas eden kadında zaman kaybetmeden bağışıklık olup olmadığı incelenmelidir. Bunun için basit bir kan testi yeterlidir. Üreme çğındaki kadınların neredeyse %90'ından fazlasının bağışık olduğu düşünüldüğünde bu incelemenin rutin gebelik incelemeleri arasında yer almaması normaldir. Kişinin su çiçeği geçirdiğini ya da aşı olduğunu bilmesi bağışık olduğu anlamına gelir. Böyle bir durumda dakanda inceleme yapmaya gerek yoktur
senin için araştırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?