2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
anneler keyıfler nasıl..? bgn 15+6 yız ck sukur bıhafta dha bttı ama daha cınsıyetını bılmıyorz ınsalll haftaya ogrenıcez.. ya bn daha hıc kılo almadım bebegım beslenıyomudur..? bır ay oldu yoktu kontrolum 24 une ne kdr nasıl dayanıcam bebıgımı merak etmektn depresyona gırdım ... bel agrısı ve omuz agrısından kıpırdayamıyorum kılo almıs olsam bu yuzden dıycem ama bı sebepte goremıyorum smdılık.. varmı sıkayetlerınız bnm gıbı.. ? buarada cınsıyetı ogrenen annecıkler ne mutlu ıste artık kızım oglum dıye sevebılırsınız bız kızım desek aman dıyorum ya erkekse alınmasın bıze Rabbım kucagımzda gostersın kızlar...

suan bisey yapmiyorum cok ayakta kalmamaya calisiyorum yeni kanama deilmis eski kalanlar geliyomus o biraz icimi ferahlatiyo ama her gordugumdede strese giriyorum. bebegim iyi olsun ben baska bisi istemem -saol cnm cevabin icin

suan bisey yapmiyorum cok ayakta kalmamaya calisiyorum yeni kanama deilmis eski kalanlar geliyomus o biraz icimi ferahlatiyo ama her gordugumdede strese giriyorum. bebegim iyi olsun ben baska bisi istemem -saol cnm cevabin icin

çok ihmal etme cnm burayı habersiz bırakma inşallah bişey olmaz içini derah tut bol dua et cnm allah gönlüne göre versin buarada listenin başında göbiş topiğimiz var eklemek isteren bakarız göbişine

sevgicim oğlun olucakmış allah sana ve eşine bağışlasın listede yaş eksik cnm kç yaş ekliyim :26:

bide sen nezaman öğrendin cinsiyetini :26: merak ettim ben daha gitmedim cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah belli olur bu sefer

canim yas 25

ben 13 mayisda ogrendim ve cok acik belliydi yawrum devamli buyuyoo:))
ama ben senin gobisini gordum erkege benziyodu benimki gibi :))merakla bekliyorum seninkinide---

cnm anketi oyladın mı bende cuma günü gidicem

canim yas 25

ben 13 mayisda ogrendim ve cok acik belliydi yawrum devamli buyuyoo:))
ama ben senin gobisini gordum erkege benziyodu benimki gibi :))merakla bekliyorum seninkinide---

gerçekden mi bende bebişimin erkek olmasını istiyorum ama rabbim işi belli olmaz kızda olursa olur cnm benim ya bakalım hayırlısı olsun o göbüşüm yemek yememiştim yemek yiyince daha çok çıkıyo doktordan krem isticem sanırım heran çatlayabilir

kızlar bebeğim 2 günden beri tekme atmaya başladı az öncede attı paylaşmak istedim sizlerle

kızlarrrrrr erkek bebkte göbeciklerimiz daha dik ve daha büyük olcak biliyosunuz dimiiiiiyupppppiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende almadım hatta 200 gr verdim. drum şu anda plesentadan besleniyor dedi. laf kaynadı o an ama ben şunu çok merak ediyorum. ne zaman benim yediklerimi bebeğimde yiyecek? diyelim muz yedim o da muz yiyecek. cahilce bi soru oldu ama merak ediyorum napimm. bel ağrısı ara sıra bendede oluyor uuzn sürmüyo ama.

ins allah gonlun gore verir canim catlaklar icinde muhakak krem al burda eczanelerde satiliyo yag cok etkili ben basladim ihmale gelmez:)) bide kanamam dursa gobisimi gostere gostere salinarak gezsem

kızlar bebeğim 2 günden beri tekme atmaya başladı az öncede attı paylaşmak istedim sizlerle

ben de dün akşam yemekten sonra anneme dedimki böle garip bişiler hissediyroum ama acaba benim velet mi yapıyo dedim anlayamıyorum bir türlü.Anneciğimle ellerimizi göbeşimde gezdirdik veeeeeeeeeeee kalp atışıyla hareketlerini hissettik sonra eşimde yanıma geldi o da dokundu o da hissetti
ay çok duygulandımmmm

ins allah gonlun gore verir canim catlaklar icinde muhakak krem al burda eczanelerde satiliyo yag cok etkili ben basladim ihmale gelmez:)) bide kanamam dursa gobisimi gostere gostere salinarak gezsem

ben de yoğun ısrara dayanarak mustela çatlak kremini aldım.her kullanan faydasını görmüş şuana kadar kullanıpta memnun kalmayan kimseye rastlamadım
yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum.arada bir de annemin aktarda aldığı yağı sürüyorum

Son düzenleme:
ne guzel benimki simdiden kocaman ve sivri yanlarimda bisi yok:)))))

ay süperya benim belim ince ve göbeğim yoktu ama popo vardı yani bacaklarım da biraz kalın şimdi kilo almaktan korkuyroum diğer taraflarımdan o yüzden bol bol yürüyüş yapıyormyoksa top gibi olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaama kısmıyroum yemeklerimden bebşim için

mrb kızlar beni gören herkes sen hiç kilo almıycaksın heralde ümidi kestik diyolar ascık göbüşüm var bu arada çok zayıfım hamilelikte alırım diye düşünüyo herkes 49 la hamile kaldım bulantı kusma hiç bişey olmadı çok şükür ama kiloda almadım zaten ben erken olduğunu düşünüyorum 4.5 dan sonra alıcam gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…