- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.481
Evet öyle ama saga yatsam sagim agriyor sola yatsam solum agriyor yani gercekten ALLAH yardimcimiz olsun düzde yatamiyom uzun süre esim ohh arkasini dönüp yatiyo bebislerde öyle sanirim
tek uyumayan anneler sanirim
esine gecmis olsun canim.kizinizda hayirli olsun insallah sen hep demistin ama kiz diye bak cikti.ya bende kiloluyum yani biz bebek hareketlerini pek hissedemiycekmis mi?ben oyle anladim sanki(
yok canım.. hareketlerini hissetmeyeceksin demedi.. hissetcez tabi.. ama suanda meleğimin yeri dar ondan pek kımıldayamıyor.. zaten pekde kımıldamaya niyeti yok.. pek bi tembeldi :)
Hoşgelmişş Prenses SARE :) rüyalar doğru çıkıyoo bende rüyamda erkek bebek görmüştüm biliyodum erkek olucanı ama doktor kafamızı karıştırdı ..sen genede çok kaptırma kendinii.. hayırlısı olsunn..
helencim belki oğluşuna arkadaş biz gelebiliriz %55 dedi doktorumuz ama bende hamile olduğumu bilmiyordum erkek bebek rüyada gördüm ve erkek bebek hamile kalmaya ve erkek çocuk olmasına işaretmiş,sonra hamile olduğumu öğrendim erkek zannediyorum bebişimi....ya kızlar dün deprem oldu ben çokkorktum inşallah bebişime bişey olmamıştır...
haklısın.. eşimde %55 dedi dr diye hemen kız babası moduna girmiyor.. hala bebişim diyor.. cok temkinli..1 ay daha bekleyelim sonra diyor..
ama benim bebeğim kız biliyorum , hissediyorum...bide 13 haftalıktı öğrendiğimizde daha erken söyleseydi belki yanılıyor derdim.. kalcasında bosluk var dedi hatta ekranda bunlarda genital dudaklara benziyor dedi.. bacaklarını da acmıstı.. e bu kadardan sonra erkek olmaz sanırım..
fatmacım Allah gönlüne göre versin.. edepsize bakk göstermiş heryerinii..
kız edepsizliğinden değil.. biliyor benim cadım annesinin ne kadar emin oldugunu bosu bosuna bekletmek istemedi beni hazırlıklara baslamam için :) yerim onun ben heryerini :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız
herkes cinsiyetlerden bahsediyoo bende merak ediyorum yaa ama sanırım haziranda gidicem dr a belki ozaman öğrenirim
ya arkadaşlar akşam depremden bende çok korktum eşim hemen su getirdi sakin ol sakin ol deyip duruyodu ama ben baya panik oldum korkudan titremeye falan başladım sonra sakinleştim işallah bişe olamamıştır şmdi iyiyim ama
benim oğlumda ışığı görünce başlıyoo show yapmayaa
bunlar ayrıntılarını bile gösteriyolarbidaha rahatsız etmeyelim diye bıkmışlar bizden
ayy bu depremi iyiki ben duymadım.yaklaşık bir hafta önce sabah 6 da bir deprem oldu 3 küsür büyüklüğünde olmuş.eşimde işe gitmşti korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım.bunuda duysaydım çok fena olurdum:96::96:
bu deprem 5.9 şiddetinde iyiki eşim vardı yanımda o olmasaydı bilmiyorum ne yapardım,hemen çıkardım evden ama düşebilirdimde sağolsun eşim sakinleştirdi beni,deprem durunca soluğu dışarıda aldık.rabbim bir daha yaşatmasın.sen nerede oturuyorsun duymamışsında yinede allah duyurmasın..
sana kacıncı haftada kız demişlerdi..
ben istanbulda oturuyorum.burada da baya hissedilmiş.sen nerede oturuyorsun???
günaydın canım.. anca okudum gecmişi..
cuma günü aksam dr randevusu stresiyle eve gittim. iptal filan olacaktı .. ay eşim bi hasta adam ateşler içinde resmen.. unuttum bebişi.. o arada aradılar 1 saat ertelendi 10:30 da gelin diye.. bende nasıl gidecez diyorum eşime.. gideriz dedi..sabah gittik doktora.. giderken çikolata yemiştim.. ama bizimki anası kılıklı olcak sanırım fosur fosur uyuyo. 20-25 dk bekledik yok kalkmıyo. dr biraz ara verelim dedi.. eşim o kadar hastaki ama ayakta zor duruyor o haliyle kameraya çekmeye calısıyor..
2.kez tekrar girdik tabi diyetisyen randevum iptal oldu burası uzayınca.. bu kez uyanmıs. doktorun söylediklerini aynen yazıyorum
-plasentam üst duvarda olusmus bu gayet ii ama büyük bebeği kesenin alt tarafına itmesine neden oluyor .. kilomdan dolayı yag dokumda var bu nedenle bebeğin öyle taklalar atacak yeri yok.. cok bilmişimya hemen ''dr hanım kıza hamile olanların karnı yana gidiyor ondan mı acaba dedim '' alakası yok dedi.
-kafamız ii , burnumuz ii
-ense boyumuz 1.05 ..
-8 cm 61 gr
-gayet ii kan testi sonucunu bekliyoruz 23 mayısta cıkacak inşallah
-veeeeeeee en önemlisi %55 kızzzzz..
ama beni göreceksiniz dr kız dediğinde ... eşim kafasını egmiş bana öyle bi baktıki.. evet dedim suan bende kendimde cok korktumm..
ben daha hamile oldugumu bilmeden bebeğimin kız oldugunu adının Sare oldugunu görmüştüm rüyamda.. hem kızım prensesim diye sevdim bebeğimi.. dr anneler hissediyor demişti..
1 haftadır evde eşime bakıyordum.. o kadar hastaydıki salgın varmıs ateşli bağırsak enfeksiyonu.. dr dikkat edin bulaşıcı dedi.. bugün toplarlandı o işe gidince bende geldim :)
ben bandırmada oturuyorum kütahya yakın olduğuna ve ben 4. katta oturduğuma çok hissettim..
slm kızlar,
işlerin yoğunluğundan pek giremiyorum.
ya bu sabah yedikelrimi çıkardım aslında bulantılar bitmişti ama anlamadım her nedense şuanda midemde yanma ve ekşime var acaba saçları çıktığı için olabilirmi yoksa erkenmi daha sizdede böle olan varmı;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?