- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.661
benimki bakmıo yaaa 5. ay dio kestirip atıo
yan tarafta 4d ultrason kuzu kuzu yatıo canın onu çekio desem :)
bence onun bir süresi vardır. değiştirmek bana mantıklı gelmiyor. birde 5 doz yapılacaksa.... zaten 1 ay arayla yapılıyormuş.
ben ikili testte gördüm bebeğimi 4 d muhtesem okadar gercekki.. pespembe.. heryeri.. minicik ...
kızlar bu tetanoz hakkında şunu demek isterim
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmaya gittiğimde oradaki hemşire biz burda yaparız en güvenlide burası çünkü burda çok vurulduğundan hep taze aşı geliyor dedi amaaa
benim mesela 2 düşüğüm var, daha önce düşük olanlara yapılmayabiiyor dedi !
doktorunla konuş iyice ne derse o dedi kızlar düşüğü olan arkadaşlar dikkat yani !
KAHVEKOLİK arkadaşım çooookkk teşekkür ederimm :)
yaa benim ikili testimi siyah beyaz yurdum usg sinde yaptılar. neden yaaaa? sen nereye gidiyosun?
evet bende duymuştum sağlık ocağındakiler sürekli devir daim olduğundan tazesi oluyomuş. ben daha gidip kayıt yaptırmadım ama. rica ederim inşallah beğenmişsindir.
ahahah
nerdeni neden anlamışım ben :) koldanmış. O gün kolonya ile gezin diolar çok acıtıomuş şişiomuş
bide kolonyadan buz kalıpları yapın üzerinde tutun diolar
korkuom ben aşıdan valla
hayırlı olsun canım.oğlu olacak 3 kişi miyiz.sen, ben helen
AAA KAHVEKOLİK SENİNDE Mİ ERKEK CANIMM şimdi farkettim ikimizinde oğluşları sağlıkla gelsin
Birşey soracağım. ben hep bebeğimin çok yaramaz olacağını düşünüyorum, ne hikmetseHatta teyzemin çocukları usludur. onlara bakıp iç geçiriyorum benimki yaramaz olacak diye. O pisikolojide olan var mı aranızda?:26: :26:
AAA KAHVEKOLİK SENİNDE Mİ ERKEK CANIMM şimdi farkettim ikimizinde oğluşları sağlıkla gelsin
benimki 5 dozmuş
sağlık ocağı öle dedi dr da şaşırdı ama yeni uygulama bu dedi sağlık ocağındaki dr
ilk dozum 24. haftada 5 Temmuz
yok bikaç kişi daha vardı, en iyisi bebegim arkadaşımıza söyleyip listeye yazdıralım.
ben bebeğim arkadaşımıza ilk gün mesaj atmıştım daha listeye eklemedi.listede olmayan arkadaşlar var.listelerin güncellenmesi gerekiyor.
tetanoz aşısını nerden vuruyorlar? bilen var mı?
sağlık ocağına gidip tarihi değiştirebilirsin bence :)
en ii yöntem o
bana 10 hazirana dediler benim ilk doz cok erken.. bunu doktoruyla paylasan oldumu.. vurulmalımıymısız gercekten..ben unuttum sormayı..
yok bikaç kişi daha vardı, en iyisi bebegim arkadaşımıza söyleyip listeye yazdıralım.
ben bebeğim arkadaşımıza ilk gün mesaj atmıştım daha listeye eklemedi.listede olmayan arkadaşlar var.listelerin güncellenmesi gerekiyor.
bebeğim pek girmiyor sanırım topiğe. hiç karşılaşmıyorum desem yeridir. aslında bayaa cinsiyeti belli olan var 5-6 tane de kız var sanırım.
kizlar sakin olun 2liyi yapan cogu dr 3luye gerek gormuyor ama bazisida yapiyormus bu bir sorun var demek degil canim dra bagli tamamen yapip ypamamk eger dilersen yaptirma.
isim konusunda bizde cok karisigiz kiz olursa nisa dedim esime guzel dedi tamma erekek isimleri saymaya basladim kizi sen sectin oglan da benim dedi eee peki ne diorum soylemio sadece 4 harflimis cinsiyeti belli olunca soyliycekmis neler yaptim soylemedi bir suru 4 harflki isim saydim yok dio.:))
kizlar sakin olun 2liyi yapan cogu dr 3luye gerek gormuyor ama bazisida yapiyormus bu bir sorun var demek degil canim dra bagli tamamen yapip ypamamk eger dilersen yaptirma.
isim konusunda bizde cok karisigiz kiz olursa nisa dedim esime guzel dedi tamma erekek isimleri saymaya basladim kizi sen sectin oglan da benim dedi eee peki ne diorum soylemio sadece 4 harflimis cinsiyeti belli olunca soyliycekmis neler yaptim soylemedi bir suru 4 harflki isim saydim yok dio.:))
kızlar ikili testim doktorumuzun dediğine göre sağlıklı çıktı ama benden üçlü de istedi...
kafam karıştı, bişey olsa derdi herahlde ve sonucuda elime vermezdi dimi ?
ama çoğuda üçlü istemiyo ya içime kurt düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?