2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bence onun bir süresi vardır. değiştirmek bana mantıklı gelmiyor. birde 5 doz yapılacaksa.... zaten 1 ay arayla yapılıyormuş.

benimki 24. hafta onun 22. hafta ya
o aralarda yapılıo
1 hafta fark ettirmez
zaten bazı dozları doğum sonrasına kalıomuş

ben ikili testte gördüm bebeğimi 4 d muhtesem okadar gercekki.. pespembe.. heryeri.. minicik ...

yaa benim ikili testimi siyah beyaz yurdum usg sinde yaptılar. neden yaaaa? sen nereye gidiyosun?

evet bende duymuştum sağlık ocağındakiler sürekli devir daim olduğundan tazesi oluyomuş. ben daha gidip kayıt yaptırmadım ama. rica ederim inşallah beğenmişsindir.

benimki de 2 boyutluydu ama sağlamdı görüntü :)
turdum usg si deme kız ii alet onlar da :)
ama 4d en güzeli :)
Laf aramızda ben 4d görüntülerinden korkmuo deilim bebişin :)
2 boyutlu daha sevimli ve masumane gelio

ahahah
nerdeni neden anlamışım ben :) koldanmış. O gün kolonya ile gezin diolar çok acıtıomuş şişiomuş
bide kolonyadan buz kalıpları yapın üzerinde tutun diolar
korkuom ben aşıdan valla

canım benim yaa. korkma. düşünsene bebişlerimize doğdukları hafta aşı yapacaklar. o bıdıcık bebelerimiz bile aşı olacak. onu düşündükce korkmuyorum ben.

hayırlı olsun canım.oğlu olacak 3 kişi miyiz.sen, ben helen

yok bikaç kişi daha vardı, en iyisi bebegim arkadaşımıza söyleyip listeye yazdıralım.

AAA KAHVEKOLİK SENİNDE Mİ ERKEK CANIMM şimdi farkettim ikimizinde oğluşları sağlıkla gelsin

evet benimde içimde bi pipi varmış :) inşallah canım hepimizinki.

ay cok hossun...

benimki bana cekerse cok uslu bebekliği olur.. annemler ben aglamıyorum diye beni doktora bile götürmüşler.. annem hep der dogdugundan beri tas kalplisin hicmi aglamaz insan diye..Allah aglatmasın hiçbirimizi...

benimki 5 dozmuş
sağlık ocağı öle dedi dr da şaşırdı ama yeni uygulama bu dedi sağlık ocağındaki dr
ilk dozum 24. haftada 5 Temmuz

bana 10 hazirana dediler benim ilk doz cok erken.. bunu doktoruyla paylasan oldumu.. vurulmalımıymısız gercekten..ben unuttum sormayı..

kizlar sakin olun 2liyi yapan cogu dr 3luye gerek gormuyor ama bazisida yapiyormus bu bir sorun var demek degil canim dra bagli tamamen yapip ypamamk eger dilersen yaptirma.

isim konusunda bizde cok karisigiz kiz olursa nisa dedim esime guzel dedi tamma erekek isimleri saymaya basladim kizi sen sectin oglan da benim dedi eee peki ne diorum soylemio sadece 4 harflimis cinsiyeti belli olunca soyliycekmis neler yaptim soylemedi bir suru 4 harflki isim saydim yok dio.:))

sağlık ocağına gidip tarihi değiştirebilirsin bence :)
en ii yöntem o

22.hafta olması gerekiyor gibi bir şey söyledi sağlık ocağındaki ebe. Hafta değiştirmek o yüzden aklıma gelmedi. Ama en iyisi ben gidip bir daha konuşayım. Belki başka haftaya randevu verir. Ben hiç düşünmemiştim ağrır mı diye. İnşallah çok acıtmaz ya. Bir de onunla uğraşmayalım. Yazın sıcağında.

nisa çok güzel. o benimde aklımda olan bi isimdi. eren, enes, emir, kaan.....oo dolu var :)

nisa ismi çok güzel. gıcıklık bu erkeklerin ruhunda var. sizin enazından yorum yapıyorlar. benim eşimin sesi bile çıkmıyor

coğu istemiyor diye bişey yok canım.. içini ferah tut sen..3 lüyü de yapar teyit ettirmiş olursun..bu sayede bebişini daha fazla görmüş olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…