2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Mekanları cennet olsun. Rabbim kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin. Ay iyice duygusallaştım. O kısımları hayal etmem lazım. Allah'ım hayallerimizi kursağımızda bırakma, heveslerimizi boşa çıkarma Rabbimmmmm....

isim koymak annenin hakkııdır ama. bizimkinin ismi yıllardır belliydi gerçi :)

Benim eşim de diyor ki isim koymak babanın hakkıdır. Ben bunu bir araştırayım, delillerle sabit edeyim ki başka bir şey diyemesin. Çünkü 9 ay taşıyacağız inşallah, her tasasını çek, isim koymaya gelince, o babanın hakkı. Tamam onun fikri de önemli de, bence benim fikrim daha önemli. Bizim babamız Oğlak burcu. Ondan biraz inatçıdır ama ben alacağım onun inadını.

hayır hayır kesinlikle annenin hakkı. ama tabiki ismi babası da sevmeli. bende oğlağım bilirim :)

renk mavi olsun teyzesi doktorumuz erkek büyük ihtimal dedi

sağlıkla gel bebeğim olabilir :)
ok yapıyorum

kızlar ikili testim doktorumuzun dediğine göre sağlıklı çıktı ama benden üçlü de istedi...
kafam karıştı, bişey olsa derdi herahlde ve sonucuda elime vermezdi dimi ?
ama çoğuda üçlü istemiyo ya içime kurt düştü

benimde 31 inde kontrolüm var bende çok merak ediyorum
bugün başka bi doktora gitsem belli olurmu ki
bendede çok sivilce çıkıyor cildim acayip yağlı
kızımda da hiç sivilce falan olmamıştı

tetanoz aşısını nerden vuruyorlar? bilen var mı?

Ya o aşıyı doktoruma soracaktım ben, 22 Temmuz'a gün verdi Sağlık Ocağı. 22.haftamız oluyor sanırım. Ama ben Allah izin verirse o vakitte tatilde olacağım. Tatilde gittiğim yerde bir Sağlık Ocağına yaptırsam olur mu acaba? Ya da hastaneye mi gitsem? Sadece bağlı olduğumuz yer mi yapıyor ki? E onun için tatilimi bozamam yaa. Ne yapacağım ben? :44:

onu okumuştum bir yerde. eğer 5 doz yaparlarsa bir dahaki hamileliklerde gerek kalmıyormuş. ömürlük yani

süper bi ömür yeter bana o zaman :)

tetanoz aşısını nerden vuruyorlar? bilen var mı?

tetanoz olmayalım die heralde ya bilmem ki
ameliyat vs durumu var ya sezeryan olabilir fln fln ondan heralde
bebişi de bizi de koruyacak

Amin canım. Cümlemizin hevesini boşa çıkarmasın. Amin. İsim konusunda ben çift isim koymayı düşünüyorum. kimsenin kalbi kırılmasın. benim eşimin 3 tane adı var. yazana kadar akşam oluyo

ya nie kurtlanıosun
dr dan dr a deişio bu durum
benle aynı değerlerde olan arkadaşımdan dr u istediii
takma kafana

sağlık ocağına gidip tarihi değiştirebilirsin bence :)
en ii yöntem o

beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)

ben ikili testte gördüm bebeğimi 4 d muhtesem okadar gercekki.. pespembe.. heryeri.. minicik ...

ben özel dr.a gidiyorum. 2 liyi yaptırdıktan sonra 3 lüye gerek yok dedi. geçen hafta devlet hastahanesine gittim. sonuçları orada gösterdim normal dedi. oradaki dr. 3 lü hatta 4 lüyüde yaptır dedi. Bunların işi belli olmuyor bacım

kızlar bu tetanoz hakkında şunu demek isterim
ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmaya gittiğimde oradaki hemşire biz burda yaparız en güvenlide burası çünkü burda çok vurulduğundan hep taze aşı geliyor dedi amaaa
benim mesela 2 düşüğüm var, daha önce düşük olanlara yapılmayabiiyor dedi !

doktorunla konuş iyice ne derse o dedi kızlar düşüğü olan arkadaşlar dikkat yani !

KAHVEKOLİK arkadaşım çooookkk teşekkür ederimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…