- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.641
Bende ilk kucağıma aldığım zamanı hayal ediyorum. sonra birden büyüyo 6 aylık falan oluyo. Arası yok tabinenesi, dedesi (benim ve eşimin babası rahmetli, dede dayım oluyo) onu gezdiriyolar hopidik hopidik tabi sendeki durum bende de gözyaşları sular selleeeerrr gibi
isim koymak annenin hakkııdır ama. bizimkinin ismi yıllardır belliydi gerçi :)
hayır hayır kesinlikle annenin hakkı. ama tabiki ismi babası da sevmeli. bende oğlağım bilirim :)Mekanları cennet olsun. Rabbim kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin. Ay iyice duygusallaştım. O kısımları hayal etmem lazım. Allah'ım hayallerimizi kursağımızda bırakma, heveslerimizi boşa çıkarma Rabbimmmmm....
Benim eşim de diyor ki isim koymak babanın hakkıdır.Ben bunu bir araştırayım, delillerle sabit edeyim ki başka bir şey diyemesin. Çünkü 9 ay taşıyacağız inşallah, her tasasını çek, isim koymaya gelince, o babanın hakkı. Tamam onun fikri de önemli de, bence benim fikrim daha önemli. Bizim babamız Oğlak burcu. Ondan biraz inatçıdır ama ben alacağım onun inadını.
ok yapıyorumrenk mavi olsun teyzesi doktorumuz erkek büyük ihtimal dedi
sağlıkla gel bebeğim olabilir :)
tetanoz aşısını nerden vuruyorlar? bilen var mı?
onu okumuştum bir yerde. eğer 5 doz yaparlarsa bir dahaki hamileliklerde gerek kalmıyormuş. ömürlük yani
Mekanları cennet olsun. Rabbim kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin. Ay iyice duygusallaştım. O kısımları hayal etmem lazım. Allah'ım hayallerimizi kursağımızda bırakma, heveslerimizi boşa çıkarma Rabbimmmmm....
Benim eşim de diyor ki isim koymak babanın hakkıdır.Ben bunu bir araştırayım, delillerle sabit edeyim ki başka bir şey diyemesin. Çünkü 9 ay taşıyacağız inşallah, her tasasını çek, isim koymaya gelince, o babanın hakkı. Tamam onun fikri de önemli de, bence benim fikrim daha önemli. Bizim babamız Oğlak burcu. Ondan biraz inatçıdır ama ben alacağım onun inadını.
kızlar ikili testim doktorumuzun dediğine göre sağlıklı çıktı ama benden üçlü de istedi...
kafam karıştı, bişey olsa derdi herahlde ve sonucuda elime vermezdi dimi ?
ama çoğuda üçlü istemiyo ya içime kurt düştü
Ya o aşıyı doktoruma soracaktım ben, 22 Temmuz'a gün verdi Sağlık Ocağı. 22.haftamız oluyor sanırım. Ama ben Allah izin verirse o vakitte tatilde olacağım. Tatilde gittiğim yerde bir Sağlık Ocağına yaptırsam olur mu acaba? Ya da hastaneye mi gitsem? Sadece bağlı olduğumuz yer mi yapıyor ki? E onun için tatilimi bozamam yaa. Ne yapacağım ben? :44:
beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)
kızlar ikili testim doktorumuzun dediğine göre sağlıklı çıktı ama benden üçlü de istedi...
kafam karıştı, bişey olsa derdi herahlde ve sonucuda elime vermezdi dimi ?
ama çoğuda üçlü istemiyo ya içime kurt düştü
ben ikili testte gördüm bebeğimi 4 d muhtesem okadar gercekki.. pespembe.. heryeri.. minicik ...
sağlık ocağına gidip tarihi değiştirebilirsin bence :)
en ii yöntem o
merhabalarr, nasılsınız? inşallah herkes iyidir. perşembe günü öğrendim ama nete giremedim evde değildim. oğlum oluyormuş inşallah.
eskiden göbekten yapıyorlardı şimdi koldan yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?