2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım bende kızım olursa serra olsun istiyordum.aynen senin eşin gibi kızı sen seçtin dedi.gerçi eşim nişanlıyken bile oğlum olursa yiğit olsun diyordu.bencede güzel. yiğitim olucak inş..

Çok güzel isimler düşünmüşsünüz. Benim eşim Ahmet istiyor ilk adını, bir ad daha olacakmış yanında. Ben de iki isim istemiyorum. Ahmet ismini istemiyorum. Onun da benim de sülalemizde o kadar çok Ahmet var ki. Genç yaşlı herkeste var. Gına geldi bana da. Bir de çocukları iki isimle birlikte çağırıyorlar ya ona da sinir oluyorum. Upuzunnnn bir isim söylemek bana zor geliyor. Bir yakınımızın oğlu Ahmet Numan ve annesi her seslenişinde iki ismi de birlikte söylüyor. Bana çok garip geliyor bu durum. O yüzden tek isim istiyorum. Babası çift isim istiyor. Daha isimde anlaşamamışken tek mi çift mi onda bile anlaşamadık biz. Ne yapacağız bilmiyorum. :97:

benimki bakmıo yaaa 5. ay dio kestirip atıo
yan tarafta 4d ultrason kuzu kuzu yatıo canın onu çekio desem :)

söyle doktora aseriyorum 4d ultrasonu..

bizimkide sürpriz yaptı.. ben karsımdaki ekrandan bakıyorum eşimde cihaza bakıyor kameraya alıyor.. birden ekranda pembe bişey gördüm. aayy o ne diye bi bagırmısım.. ay bu cok gercek diye .. doktor gülmekten öldü resmen.. o şekildede cinsiyete bakalım dedik ama bizim küçük hanım göstermedi.. bide cok kısa kalıyor . bi an koklatıp geri cıkıyordu hemen.. ay o bile yetti ama onu gördükten sonra diğer 2d filan insan zevk almıyor hahaha :)

Arkadaşlar 2-3 tane kasım anneleri var dağılmış durumdayız o yüzden böle hareketsiz gidiyoruz...
Birlik bütünlük yok bu kasım annelerinde herkes bi yere dağılmış bizde ilk önce başka yerdeydik sonra buraya geldikk..

Benim doktor tetonoz aşısını önermiyorum dedi ben olmayı düşünmüyorum bu yüzden :)

süt içemediğim için kendimi suçlu hissediyorum cacık ve yoğurt çorbası ve peynir yiyorum süt yerine ..
Ben şimdi eleviti kendi kafama göre kullansam ayıp olurmu doktoraa, 3 haziranda gidicem kısmetse bu demir ilacı ve elevit ayrı ayrı şeyler mii ?

ilk üç ayda 5 kilo almışım buda bi rekor sanırım
aklıma sigara gelmesin diye ve normal hamile kalmanın şokuyla midem bulansada ne bulsam yedim elimi hiçbişeye sürmedim çok tembellik ettimm şuan prenses modundayım hala
bakıyorumda kimse kilo almamışş,, asortik hamilelik rüya olduu

Dün ikea yı dolaştık pek bişey yok,maskoya gittik evet oda takımları çok gzl kalitelilerde ama fiyatlarda uçmuşlar 3.500 tl nin altında takım yokk..modesada hemen hemen aynılarını 2.500 tl civarına alabilirsiniz aklınızda olsun kira farkını ürünlerine yansıtıyo firmalar..

durumlar böle bizdee oğlumla öptükk..

Son düzenleme:
hap konusunda arkadaşlar mesela bana doktorum eleviti daha yeni başlattı oda hafta ikigün tok iç dedi şaşırdım :))
birde demir hapı başlattı ki onu hergün sabah aç karnına dedi..
ayrıca corasprin 100 içiyorum birde günde bir tane..

ama elevite şaşırdım acaba kabızlık yapıyor diyemi öle verdi bilmem pazartesi cuma iç dedi :)

[video]http://youtu.be/JuJ0ey3t1DQ[/video]

Kızlar bir video paylaşmak istedim. Dinle dinle bıkmadım ben... Siz de seversiniz belki... :97:

**Arkadaşlar üye adımınız altındaki kalbin üstüne istediğimiz yazıyı nasıl yazacağız..çatlayacağım bulamıyorumm bi sölermisinizz..??

kızlarr hepinizin gözüaydınnn kimlerin cinsiyetleri netleşti ben güncel düzeltme yapayım yalnız çıkacam misafir gelecek hemen alabilirsem i.olur.öpptüm sizide bebbişlerinizide

:))) canım benim ne güzel yazmışsın. asortik hamilelik ha benim normal halim bile asortik değildi. dr. en fazla 7-8 kilo alacaksın. çok kilolusun dedi. kaba kadın hıh az balık etlisin deseydi ya. ben daha bebek eşyası falan hiç bakmadım. neyyyseee

kızlarr hepinizin gözüaydınnn kimlerin cinsiyetleri netleşti ben güncel düzeltme yapayım yalnız çıkacam misafir gelecek hemen alabilirsem i.olur.öpptüm sizide bebbişlerinizide

canımm merhabaa benim erkek Allah kısmet ederse inşaallah

sana dua ediyorum inan aklımdasın öptümm çok :)

Canım ya bence de daha kibar söyleyebilirdi. Benim doktorum erkek ve çok kibar birisi. Bana da öyle bir uyarı yapsa yeridir ama yapmadı sağolsun. Zaten 13 haftalık olduk ve 1.5 kilo almışım. Bir ara almıştım ama 1 kiloya kadar verdim bu hafta, soğuk algınlığım yüzünden sanırım. İnşallah bebeğim sağlıklıdır da gerisini çok önemsemiyorum. Doğumdan sonra veririz inşallah.

hoşgeldin canım. inş iyisindir. arkandan atıp tutuyordum bende. bişe demedim bişe demedim

ahahah
nerdeni neden anlamışım ben :) koldanmış. O gün kolonya ile gezin diolar çok acıtıomuş şişiomuş
bide kolonyadan buz kalıpları yapın üzerinde tutun diolar
korkuom ben aşıdan valla

bende neden anladım :)))) ay bende cok korkuyorummmmmmmmm

ben 400 gram almışım 3 ayda. 2 haftadır bilmiyorum. 16. haftada gideceğim tekrar dr.a

elevit b ağırlıklı 12 vitamin değerinde bir ilaç.ben büyük diye istememiştim ama içindekileri okuyunca kırıp içmeye ikna oldum.demir hapı ayrı ben onu şurubunu aldım.birde kalsiyum ekledi.onunda suda eriyenini aldım.benim için teblet olmasında:)
bence eleviti almalısın.kan değerin iyi ise bir ay sonra demire başlayabilirsin
bizde oğlumla sizi öptük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…