- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.681
kizlar sakin olun 2liyi yapan cogu dr 3luye gerek gormuyor ama bazisida yapiyormus bu bir sorun var demek degil canim dra bagli tamamen yapip ypamamk eger dilersen yaptirma.
isim konusunda bizde cok karisigiz kiz olursa nisa dedim esime guzel dedi tamma erekek isimleri saymaya basladim kizi sen sectin oglan da benim dedi eee peki ne diorum soylemio sadece 4 harflimis cinsiyeti belli olunca soyliycekmis neler yaptim soylemedi bir suru 4 harflki isim saydim yok dio.:))
benimki bakmıo yaaa 5. ay dio kestirip atıo
yan tarafta 4d ultrason kuzu kuzu yatıo canın onu çekio desem :)
Arkadaşlar 2-3 tane kasım anneleri var dağılmış durumdayız o yüzden böle hareketsiz gidiyoruz...
Birlik bütünlük yok bu kasım annelerinde herkes bi yere dağılmış bizde ilk önce başka yerdeydik sonra buraya geldikk..
Benim doktor tetonoz aşısını önermiyorum dedi ben olmayı düşünmüyorum bu yüzden :)
süt içemediğim için kendimi suçlu hissediyorum cacık ve yoğurt çorbası ve peynir yiyorum süt yerine ..
Ben şimdi eleviti kendi kafama göre kullansam ayıp olurmu doktoraa, 3 haziranda gidicem kısmetse bu demir ilacı ve elevit ayrı ayrı şeyler mii ?
ilk üç ayda 5 kilo almışım buda bi rekor sanırım
aklıma sigara gelmesin diye ve normal hamile kalmanın şokuyla midem bulansada ne bulsam yedim elimi hiçbişeye sürmedim çok tembellik ettimm şuan prenses modundayım hala
bakıyorumda kimse kilo almamışş,, asortik hamileleik rüya olduu
Dün ikea yı dolaştık pek bişey yok,maskoya gittik evet oda takımları çok gzl kalitelilerde ama fiyatlarda uçmuşlar 3.500 tl nin altında takım yokk..modesada hemen hemen aynılarını 2.500 tl civarına alabilirsiniz aklınızda olsun kira farkını ürünlerine yansıtıyo firmalar..
durumlar böle bizdeeoğlumla öptükk..
**Arkadaşlar üye adımınız altındaki kalbin üstüne istediğimiz yazıyı nasıl yazacağız..çatlayacağım bulamıyorumm bi sölermisinizz..??
kızlarr hepinizin gözüaydınnn kimlerin cinsiyetleri netleşti ben güncel düzeltme yapayım yalnız çıkacam misafir gelecek hemen alabilirsem i.olur.öpptüm sizide bebbişlerinizide
Sağ yumurtalığımda 1 saattir bi ağrıı neyin nesiki :26: sizlerde varmı böle bişeyy
:))) canım benim ne güzel yazmışsın. asortik hamilelik habenim normal halim bile asortik değildi. dr. en fazla 7-8 kilo alacaksın. çok kilolusun dedi. kaba kadın hıh az balık etlisin deseydi ya. ben daha bebek eşyası falan hiç bakmadım. neyyyseee
kızlarr hepinizin gözüaydınnn kimlerin cinsiyetleri netleşti ben güncel düzeltme yapayım yalnız çıkacam misafir gelecek hemen alabilirsem i.olur.öpptüm sizide bebbişlerinizide
ahahah
nerdeni neden anlamışım ben :) koldanmış. O gün kolonya ile gezin diolar çok acıtıomuş şişiomuş
bide kolonyadan buz kalıpları yapın üzerinde tutun diolar
korkuom ben aşıdan valla
Canım ya bence de daha kibar söyleyebilirdi. Benim doktorum erkek ve çok kibar birisi. Bana da öyle bir uyarı yapsa yeridir ama yapmadı sağolsun.Zaten 13 haftalık olduk ve 1.5 kilo almışım. Bir ara almıştım ama 1 kiloya kadar verdim bu hafta, soğuk algınlığım yüzünden sanırım. İnşallah bebeğim sağlıklıdır da gerisini çok önemsemiyorum. Doğumdan sonra veririz inşallah.
Arkadaşlar 2-3 tane kasım anneleri var dağılmış durumdayız o yüzden böle hareketsiz gidiyoruz...
Birlik bütünlük yok bu kasım annelerinde herkes bi yere dağılmış bizde ilk önce başka yerdeydik sonra buraya geldikk..
Benim doktor tetonoz aşısını önermiyorum dedi ben olmayı düşünmüyorum bu yüzden :)
süt içemediğim için kendimi suçlu hissediyorum cacık ve yoğurt çorbası ve peynir yiyorum süt yerine ..
Ben şimdi eleviti kendi kafama göre kullansam ayıp olurmu doktoraa, 3 haziranda gidicem kısmetse bu demir ilacı ve elevit ayrı ayrı şeyler mii ?
ilk üç ayda 5 kilo almışım buda bi rekor sanırım
aklıma sigara gelmesin diye ve normal hamile kalmanın şokuyla midem bulansada ne bulsam yedim elimi hiçbişeye sürmedim çok tembellik ettimm şuan prenses modundayım hala
bakıyorumda kimse kilo almamışş,, asortik hamilelik rüya olduu
Dün ikea yı dolaştık pek bişey yok,maskoya gittik evet oda takımları çok gzl kalitelilerde ama fiyatlarda uçmuşlar 3.500 tl nin altında takım yokk..modesada hemen hemen aynılarını 2.500 tl civarına alabilirsiniz aklınızda olsun kira farkını ürünlerine yansıtıyo firmalar..
durumlar böle bizdeeoğlumla öptükk..
bende neden anladım :)))) ay bende cok korkuyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?