2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde 31 inde kontrolüm var bende çok merak ediyorum
bugün başka bi doktora gitsem belli olurmu ki
bendede çok sivilce çıkıyor cildim acayip yağlı
kızımda da hiç sivilce falan olmamıştı

kızda sivilce cıkar derler ama.. sende tersi oluyor baksana.. Allah kalbine göre versin canım..

yaa benim ikili testimi siyah beyaz yurdum usg sinde yaptılar. neden yaaaa? sen nereye gidiyosun?

bende o siyah beyazda girdim canım.. ama dr bianda sürpriz yapıp 4d gösterdi.. hic beklemiyordum..

ben göztepe medicalpark mehtap hnma gidiyorum.. dünyanın en şeker kadını.. ben annemden cok uzaktayım... onu annem gibi görüyorum... o da o kadar sefkatliki zaten.. cok seviyorum doktorumu...

Herşey yolundaysa ilaca gerek yok. illaki kimyasal doktor vermediyse ilaç alma. İçin asıl o zaman rahat olmalı.

seninki vurdur dediyse benimki kesin vurdur der...sana eleviti bile zorla vermişti değilmi öyle hatırlıyorum..

evet eleviti ilaç vermio die laf etme die veriorum dedi :)
demir i verdi ama onu da önemsemiyor
ofiste unutmuşum yenisini alim mi dedim
amannn gerek yok dedi :)

olabilirde cnmm rahimde böyle bi ağrı var atıyoo sankii neden böle anlayamadım :26:

acaba oynuyormuu yoksa yer genişletme operasyonundamıı minikimm

cnm
ben ağrılarla defalarca acile gittim :) normal dio benim dr olacak dio
bağlar genişliomuş
ama üşütme ve gaz da kötü yapıo insanı
ayaklarına dikkat

beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)

Senin 3 hafta var. ben yarın giriyorum. Akşamüstü 5'te. Heyecanımız tavan yaptı. Kızım bile Anne ne olur Cdsini versinler bende görmek istiyorum diyor. Birde kardeşine Lütfen kıçını dönme meraktan çatlıycaz diyor.
Bu arada Crafty artık korkma. Bulantı bitti homini gırtlak acayip yiyoruz. Ev işleri artık yapıyorum. En son Şubat sonunda yapmıştım kapsamlı temizlik. Hafta sonu 4 gün tatilde kızımla bi giriştik. Ona en angarya olan büyük toz operasyonunu verdim. Ben diğerlerini yaptım. İtme çekme birlikte. Halıları taşıma kızıma ait. Valla artık dikkat edeceğimiz tek şey fazla kilo almamak.

evet eleviti ilaç vermio die laf etme die veriorum dedi :)
demir i verdi ama onu da önemsemiyor
ofiste unutmuşum yenisini alim mi dedim
amannn gerek yok dedi :)

bazen bu düzgün beyin rahatlığı bana batıyoo yaahh ama işinin ehli şüphem yokkk..aşıyada gerek yok dedi ohh ohh

Sağ yumurtalığımda 1 saattir bi ağrıı neyin nesiki :26: sizlerde varmı böle bişeyy

14 haftalığım bende haftasonu ikigün boyunca kıvrandım sağ kasıktaki sancımdan
doktorumda yurtdışındaymış soramadım ama bugn iyiyim çokşükür
çok geçmiş olsun sanada

merhaba annişler.. baya kalabalığız ne güzel.. hep böyle olalaım inşallah..
biz ikili sonucumuzu gösterdik geldik... hiiiçç bir sorun yok dedi doktorumuz.. free hcg bizimde 69 çıkmış... amam doktor erkeğe benziyo dedi, bizde de tutmadı galiba.. ben şimdi işe gitmek zorundayım sizlere katılamıcam maalesef, 3 ten sonra görüşürüz.. bu arada bir sürü yeni hamile haberi aldım, bu sene herkes atakta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…