2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hadi gözün aydın. Ben de bu aralar o kadar çok hamile haberi aldım ki maşallah yani. Etrafımda yeni doğan bebek de çok yeni hamile de çok. Nüfus artış hızımız bu yıl ne olacak merak ediyorum.

Çok sağol canım benim yaşlılık işte...İnşallah atlatır...Bebekleri göreceğimiz günleri beklerken zaman geçiyor aslında ama biz aceleciyiz napaşım meraklanıyoruz...

mrhaba kızlar bilgisayarımın üzerine kocabi bardak meyve suyu döktüğüm için kaç gündür girememiştim kk ya bu geçen arada çatladım ama meraktan neden ? kubinin cinsiyetini meraktan cuma belli olacaktı ya nerdeyse eşime dicektim aç bak kubinin cinsiyeti neymiş :86: neyse öğrendim şimdikızın olucakmış canım kesin olmamakla beraber hayırlı olsuuuuun

bende yaptım temizlik yaa
kadın gelmedi bu hafta misafir gelecekti sildim vileda ile süpürdüm
belim çok ağrıdı ama :)

crafty biizm beraber sat tarihi ya.. Sana ayrıntılı ultrasonu hangi güne verdi. benim 2 haziran erken mi verdi acaba yaa...

cnm bana 21,22. hafta dedi yaaa
genelde hep 20 ile 24 arası bakılıo
vardır bi bildiği diim dr una ne diim :)
ama bence erken

Son düzenleme:
Kızlar içimizde daha önce anne olanlar var mı? Kaçıncı bebek ( ama lütfen sağlıklı doğumlardan bahsedelim) olduğunu yazalım.

Kızlar ben de çıkıyorum. Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası yapacağım. Gribe iyi geliyormuş. İyi öğlenler hepinize.

olsa da içsem yahuu :)
afiet olsun yarasın
bol karabiber de at

Sağ yumurtalığımda 1 saattir bi ağrıı neyin nesiki :26: sizlerde varmı böle bişeyy

benimde oluyor bi sağda bi soda .. dr batma gibi olan agrıları önemsemiyoruz dedi... benim bi kac gündür belimde agrı var ama dokununca bile agrıyor sanki bi yere carpmısım morarmısda sızlıyor gib..

ay ay benimki de 9 alacaksın bak 9 diyorum 10 değil dedi ve ben bugün itibariyle 1 kilosunu almıs bulunuyorum :)

bazı drlar kaba maalesef canım .. daha baslarında bi keresinde bende baska biyere gitmiştim o dr da göbeğinden bebeğe ulasamıyoruz dedi.. dedim askım kalk gidiyoruz.. bu adamı döverim yoksa ben..meğerse daha bebeğim olumamıs bi kesem varmıs sadece.. neyi görecekse dr da..

Bu arada kızlar nolur dikkat edin son 12 haftadan sonra bulantılar geçiyo ya midemiz ağzımızda gezmiyoruz ya işte orada dananın kuyruğu kopuyor. 66 kg ile başladım 12 haftaya kadar 1 kg almıştım şuanda 16 haftalığım ve 70 kg olmuşum. 4 haftada 3 kg. Ne kadar çok kilo o kadar zor doğum. Kimsenin sizi kandırmasına izin vermeyin hepi topu çıkacak bebiş 3,5 - 4 kg bişi bi o kadarda amniyon sıvısı oldumu 8 kg 3 kg şişlik 11 kg. hadi hadi zayıflar için olsun 15 kilo daha fazlası sadece doğumu zorlaştırıyor. Kızımda 9 kilo almıştım masaya yatıp kalkmam (doğum masası) 15 dk sürdü ve iki ıkındım çıktı. Bu seferde öyle istiyorum ama kilo çok alırsam imkansız gibi görünüyor.

Son düzenleme:

iki ıkındım çıktı, çok şeker yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…