- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.721
herkeslere selamlar..
az önce doktorumu aradım.. 2 li testim tertemizmiş.. 3 lü teste gerek yokmus.. cok şükür.. darısı sonuçlarını alamayanların basına inşallah..
merhaba annişler.. baya kalabalığız ne güzel.. hep böyle olalaım inşallah..
biz ikili sonucumuzu gösterdik geldik... hiiiçç bir sorun yok dedi doktorumuz.. free hcg bizimde 69 çıkmış... amam doktor erkeğe benziyo dedi, bizde de tutmadı galiba.. ben şimdi işe gitmek zorundayım sizlere katılamıcam maalesef, 3 ten sonra görüşürüz.. bu arada bir sürü yeni hamile haberi aldım, bu sene herkes atakta:)
gunaydin hanimlar
kahvekolikci gozun aydin hayirli olsun oglusun hissediyormuydun ya neleri canin istiyordu merak ettim bir ben kaldim sanirim insallah benimkide cuma gosterir kendini catliycam artik meraktan
zuzuipekcim cok gecmis olsun dedecigine insallah iylesir.ben cok ozledim 3 haftadir gormuo olucam dr kadar insallah iyilerdir bebisler.
sonunda sana kalitiliorum arkadasim gectigimiz gunlerde yuba da ayni seyi soylemisti niye boyleyiz kizlar biraz daha samimiyet diger topikler hic boyle degil gercekten.ben sahsen kendimi adina mumkun oldugunca yazip cvp vermeye calisiorum.insallah bugunden itibaren daha guzel paylasimlar yasariz
Senin 3 hafta var. ben yarın giriyorum. Akşamüstü 5'te. Heyecanımız tavan yaptı. Kızım bile Anne ne olur Cdsini versinler bende görmek istiyorum diyor. Birde kardeşine Lütfen kıçını dönme meraktan çatlıycaz diyor.
Bu arada Crafty artık korkma. Bulantı bitti homini gırtlak acayip yiyoruz. Ev işleri artık yapıyorum. En son Şubat sonunda yapmıştım kapsamlı temizlik. Hafta sonu 4 gün tatilde kızımla bi giriştik. Ona en angarya olan büyük toz operasyonunu verdim. Ben diğerlerini yaptım. İtme çekme birlikte. Halıları taşıma kızıma ait. Valla artık dikkat edeceğimiz tek şey fazla kilo almamak.
crafty biizm beraber sat tarihi ya.. Sana ayrıntılı ultrasonu hangi güne verdi. benim 2 haziran erken mi verdi acaba yaa...
cnm bana 21,22. hafta dedi yaaa
genelde hep 20 ile 24 arası bakılıo
vardır bi bildiği diim dr una ne diim :)
ama bence erken[/QUOT
Umarım öyledir canım. 19 hafta olacak bakalım kısmetse. Hayırlısı canım. Bu arada hissetmeye başladın mı sen bebeişini... Kızdı dimi senin ki?
Kızlar ben de çıkıyorum. Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası yapacağım.Gribe iyi geliyormuş. İyi öğlenler hepinize.
cnm bana 21,22. hafta dedi yaaa
genelde hep 20 ile 24 arası bakılıo
vardır bi bildiği diim dr una ne diim :)
ama bence erken[/QUOT
Umarım öyledir canım. 19 hafta olacak bakalım kısmetse. Hayırlısı canım. Bu arada hissetmeye başladın mı sen bebeişini... Kızdı dimi senin ki?
bence hissettiğim o :) dr erken dio 20. haftadan sona dio :)
Kız kız benimki
Kızlar içimizde daha önce anne olanlar var mı? Kaçıncı bebek ( ama lütfen sağlıklı doğumlardan bahsedelim) olduğunu yazalım.
Sağ yumurtalığımda 1 saattir bi ağrıı neyin nesiki :26: sizlerde varmı böle bişeyy
:))) canım benim ne güzel yazmışsın. asortik hamilelik habenim normal halim bile asortik değildi. dr. en fazla 7-8 kilo alacaksın. çok kilolusun dedi. kaba kadın hıh az balık etlisin deseydi ya. ben daha bebek eşyası falan hiç bakmadım. neyyyseee
İlk ben başlayım. Benim ergenliğe bu sene girmiş 11 yaşında bi kızım var.
Bu arada kızlar nolur dikkat edin son 12 haftadan sonra bulantılar geçiyo ya midemiz ağzımızda gezmiyoruz ya işte orada dananın kuyruğu kopuyor. 66 kg ile başladım 12 haftaya kadar 1 kg almıştım şuanda 16 haftalığım ve 70 kg olmuşum. 4 haftada 3 kg. Ne kadar çok kilo o kadar zor doğum. Kimsenin sizi kandırmasına izin vermeyin hepi topu çıkacak bebiş 3,5 - 4 kg bişi bi o kadarda amniyon sıvısı oldumu 8 kg 3 kg şişlik 11 kg. hadi hadi zayıflar için olsun 15 kilo daha fazlası sadece doğumu zorlaştırıyor. Kızımda 9 kilo almıştım masaya yatıp kalkmam (doğum masası) 15 dk sürdü ve iki ıkındım çıktı. Bu seferde öyle istiyorum ama kilo çok alırsam imkansız gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?