- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.781
bir de aranızda hiç tekmelerini duyan varmı merak ettim çok dinliyorum ama yok.
Arkadaşlar daha çok erken ve hatta ben bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum ama isim düşünmekten kendimi alamıyorum. Kızım olursa bu sıralar İdil ismi aklıma düştü erkek olursa da poyraz. Siz de başladınız mı dusunmeye ve hangı ısımlerı dusunuyorsunuz paylaşır mısınız?:82:
1.doz 16 haftalıkken ama 16 haftadan sonrada olabiliyormuş ama ondan önce yapmıyorlarmış ben 16.haftada ilk dozu oldum haziranın sonuna 2.dozu yazdılar 3.dozda 6 ay sonra bildiğim kadarıyla oda doğumdan sonrasına geliyor
nereye ekliyorsanız benide ekleyin bari
antalyada yaşıyorum 17 haftalık thmini doğum 10 kasım kızım olucak sat 3 şubat yaşım 27
umarım bunlar yeterlidir
antalyalı hanımlar sizlere hastane ve doktor tavsiyelerinizi sormuştum bugun hastaneleri tek tek arayıp bilgi aldım andevadan gecen fatma seda soylu yu cok öneren oldu oda meditalya ya gecmiş o hastane nasıl acaba
merhaba kızlaar bugün 16 haftalık olduk çok şükür :)herkes kıpırtılardan bahsetmiş bende sabahları kahvaltıyı geciktirince kelebekler kıpır kıpır gibi oluyo tam olarak hissedemediğim için böyle tabir ettimdoktorum ameliyat olduğu için kontrolümüz haftaya kaldı artık cinsiyeti ozaman öğrenicez bide artık geçen haftaki kadar merak etmiyorum sanki bi sabır geldi
meditalyadan da ayrıldı yada çıkarıldı bilemiorum ama kesinlikle tavsiye etmem, ben gebelik testi için gitmiştim ve bana hemen bi hap başlamıştı, sonrasında doktoruma gidince 'meslektaşım haddini aşmış' dedi, hapı hemen kesti, çok hatalı dedi
cinsiyetini öğrenemeyen bi ben mi kaldım :) en utangaç bebiş benimkiii :))
evet canım tuzu kestim doktorum bu tansiyon serile gidersen erken almak zorunda kalırım dedi, bayaa korktum anlayacağın, tamam göbüşümü ekliyim en kısa zamanda :)
sabıro nedemek
kubi bunu sen mi söylüyosunyavrum 18 haftalık oldun hala net bişi yok ve hala sabretmeyi öğrenmedim mi diyosun bence artık pes et ben ettim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?