2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

malesef benim ki cinsiyetini göstermediği için daha düşünmedim ama kız olursa rana düşünüyorum

merhaba kızlaar bugün 16 haftalık olduk çok şükür :)herkes kıpırtılardan bahsetmiş bende sabahları kahvaltıyı geciktirince kelebekler kıpır kıpır gibi oluyo tam olarak hissedemediğim için böyle tabir ettim doktorum ameliyat olduğu için kontrolümüz haftaya kaldı artık cinsiyeti ozaman öğrenicez bide artık geçen haftaki kadar merak etmiyorum sanki bi sabır geldi

ben de doktoruma sordum kaç doz vurulım diye 3 doz dedi sanırım sen 1 2 diyon

antalyalı hanımlar sizlere hastane ve doktor tavsiyelerinizi sormuştum bugun hastaneleri tek tek arayıp bilgi aldım andevadan gecen fatma seda soylu yu cok öneren oldu oda meditalya ya gecmiş o hastane nasıl acaba

antalyalı hanımlar sizlere hastane ve doktor tavsiyelerinizi sormuştum bugun hastaneleri tek tek arayıp bilgi aldım andevadan gecen fatma seda soylu yu cok öneren oldu oda meditalya ya gecmiş o hastane nasıl acaba

meditalyadan da ayrıldı yada çıkarıldı bilemiorum ama kesinlikle tavsiye etmem, ben gebelik testi için gitmiştim ve bana hemen bi hap başlamıştı, sonrasında doktoruma gidince 'meslektaşım haddini aşmış' dedi, hapı hemen kesti, çok hatalı dedi

sabır o nedemek

hoşgeldin cnm nasılsın limon tuz yasak dimi bırakdın artık yemeyi cnm göbüş topiğine göbüşünüzü koyun artık büyğğünce birdaha koyarız

evet canım tuzu kestim doktorum bu tansiyon serile gidersen erken almak zorunda kalırım dedi, bayaa korktum anlayacağın, tamam göbüşümü ekliyim en kısa zamanda :)

buarada benimki de hareketlerini hissettirio artık, bazen tam uykuya yatıyorum yatağa, tam dalmak üzereyken kafa mı atıo, popo mu vuruo, napiosa, bi hareketlenio :) zıpırr :)

kubi bunu sen mi söylüyosun yavrum 18 haftalık oldun hala net bişi yok ve hala sabretmeyi öğrenmedim mi diyosun bence artık pes et ben ettim bile

cnm geçen ay 4 kez gitmişim doktora bu ayda 3 oldu hala net bişey yok ama doktora diyorum ki haftaya birdaha gelsem değişirmi diyorum kız dediniz büyük ihtimal değişmez diyo ama sakın kimsey söleme diyo anlamadım ama bir daha ki çarşambaya 2 kutu çikolata yiyip öle gitcem eşim çikolat alıyo yer yemez daha durmuyo habire tekmeliyo ama %80 kız dedi off yaa aynen gerçi kendim için dedim sabır nedemek diye senide kattım

kızlar tam muhabbet oldu derken ben kaçıyorum eşim gececi bende görümcemde kalıyorum hadi allaha emanet olun siz devam edin konuşun yavrular hepinizi öptüm :13::92::92:

Merhaba kızlarr,bende Allah izin verirse kasım annesi olacağım tabii oğlum erkenden gelmeye kalkmazsa..10 aylıkta bir oğlum var..ikinci bebek biraz erken oldu ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..sohbetlerinize katılmanın güzel olacağını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…