- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.821
kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..
yaa evet çok üzüldüm bak şimdi Allahımm isteyenlere nasip etsin. Komşunda ağladı mı acaba canım?
bende herşeyden bahsediyorum babasını anlatıyorum ona anneannesini babaannesini dedelerini herkesi herkesiii yaşadıkları mutlulukları nasıl sabırsızlıkla onu beklediklerini anlatıyorum. anlattıkçada daha da bir heyecanlanıyorum zaman geçsin hemen bebeğimi göreyim diye :)
agladı ona daha kötü oldum.. pişmanmısın dedim.. hayır dedi ama eşi için herseyi mahfettim sanırım dedi.. dün gece içinde eve gelmeyecegini söyledi.. sanırım aralarında kötü şeyler olmus.. annem görüşme bi daha onunla diyor.. ay acayip kötüyüm hala soku atlatamadım dünden beri..
agladı ona daha kötü oldum.. pişmanmısın dedim.. hayır dedi ama eşi için herseyi mahfettim sanırım dedi.. dün gece içinde eve gelmeyecegini söyledi.. sanırım aralarında kötü şeyler olmus.. annem görüşme bi daha onunla diyor.. ay acayip kötüyüm hala soku atlatamadım dünden beri..
bizler bile etkileniyoruz annende senin kötü etkilenmemen için öle demiştir.. haklıda aslında ..ama şimdi zaten kötü durumdaysa yüzüstü bırakamaz insan zor bi durumm:26:
Sevgili HALA cığım
fatma herkes için daha önemli. Kendi istemediğinden bebeğinialdıran arkadaşı kötü ise bence teselliyi başkasında arasın.
Anneciğine hak veriorum
kaçarak uzaklaş
dedim zaten yeğen
zor bi durum diye okumadınmıı ?? iki ucu keskin bıcak .. tabi en önemli minnoşlarımız..
yeğen he :) koptum
ne diyecüüm şaka maka 19 oldum benn :)
ne zaman gitsem detaylıya acaba
tırsıyorum
ay canim o nasil bir evlut hazirligidir insallah yarin hayirlisi ile okuturlar mevlutlerini. firsatin olursa ve izin verirlerse bizim icin bir iki kare foto cekermisin canim valllahi cok merak ettim bende. Allah bizede nasip etsin o gunleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?