2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba tarkulcum.. günaydınlar...

bende ilk öğrendiğim gün gidip defter almıstık .. bi babası bi ben yazıyorum.. ne yasadıysam herseyi ayrıntılı yazıyorum.. arkasındada dra gittiğimde sordugum sorular ve cevapları var.. bugün bişey oldugunda ben ilk annemi arıyorum anne sende nasıldı diye soruyorum.. olurda kızımın yanında olamazsam bu defter ona yardımcı olsun istiyorum.. yarın anne bu nasıldı diye sormak isterse ve ben yoksam elindeki defterle eksikliğimi hissetmesin istiyorum..

Aynen canım bende o yüzden her ayrıntıyı yazıyorum :) Allahım inşallahhh sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi ve zuun yıllar boyunca hep beraber sağlıklı mutlu bir şekilde birlikte oluruz birlikte okuruz bu yazdığımız defterlerii...

Herkese günaydınlar :))
Hava kapalı ama olsun güzel birgün olsun genede hepimize ve bebeklerimizle inşaallah
Fatma komşun adına üzüldüm ama işte her insanın psikoloji farklı hayırlısı..

kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..

Ayyyy çok üzüldüm....Yaa Allah günah yazmasın ama kızıyorum böyle şeylere okadar çok isteyipte sahip olamayan varken ...Herşey gelişti hangi zamanda yaşıyoruz bilmiyorlarmı korunmak denen bişey var çocuk istemiyorsan tüp bağlat ne bileyim kesin bir çözüm bul...Nasıl kıyarsın o minik kalplere yaaaa...Ben kalbi durduğu için aldırdığım halde etkisinden kurtulamadım ilk bebeğimde, bu şekildekiler ömür boyu vicdan azabı çekmeyecekmi....

benım çin takviminde kız diyordu bu diğer test gibi bişiler var orda da hep kız çıkıyordu(annenin yaşı babanın yaşı) doktor bana erkek dedi ablamın da erkek çıkıyordu çin takvimine göre kızı oldu yani bizde pek tutmadı

kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..

aman Allahımm çok üzüldümm .. cani bunlar , nasıl kıyar insan Allah doğru yolu göstersin..Biz nasıl zor buluyoruz..dualar ediyoruz gece gündüz.. yavrularımızı kucaklarımıza alalım diye..bilmiyorum çokk çokk haklı bi sebebi olsa bile katil diyorum başka söze gerek yok..

yaa evet çok üzüldüm bak şimdi Allahımm isteyenlere nasip etsin. Komşunda ağladı mı acaba canım?

agladı ona daha kötü oldum.. pişmanmısın dedim.. hayır dedi ama eşi için herseyi mahfettim sanırım dedi.. dün gece içinde eve gelmeyecegini söyledi.. sanırım aralarında kötü şeyler olmus.. annem görüşme bi daha onunla diyor.. ay acayip kötüyüm hala soku atlatamadım dünden beri..

bende yazmak istiorummmmmm nerden aldınız hamile günlüğünü bulamadım ben yawww

fatmacığım, senden ricam o dengesiz için (nedensiz bebeklerini aldırana başka bişi demeyeceğim kusura bakmayın) ne kendini ne de karnındakini üzme lütfen canım
herkes hakettiğini yaşıyor bu hayatta, şu an en üzülmemen gereken durumdasın
Allah akıl fikir versin komşuna

bizler bile etkileniyoruz annende senin kötü etkilenmemen için öle demiştir.. haklıda aslında ..ama şimdi zaten kötü durumdaysa yüzüstü bırakamaz insan zor bi durumm:26:

bizler bile etkileniyoruz annende senin kötü etkilenmemen için öle demiştir.. haklıda aslında ..ama şimdi zaten kötü durumdaysa yüzüstü bırakamaz insan zor bi durumm:26:

Sevgili HALA cığım
fatma herkes için daha önemli. Kendi istemediğinden bebeğinialdıran arkadaşı kötü ise bence teselliyi başkasında arasın.
Anneciğine hak veriorum
kaçarak uzaklaş

Canım bencede annen haklı üzülme sonuçta bebeğini düşün oda etkileniyor annesi senin üzüntünden. Demek ki gerçekten komşunda çok üzülmüş. Eğer psikolojik olarak bir problemi yoksa ne kadar zor durumda bilemyiz neler yaşıyor evinde bilemeyiz. Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Ama yinede bebeklerinin canına kıyabilecek kadar ne olabilir ki... Allah kimseye ömür boyu vicdan hesabı yaşayacak bir olay yaşatmasın...

Sevgili HALA cığım
fatma herkes için daha önemli. Kendi istemediğinden bebeğinialdıran arkadaşı kötü ise bence teselliyi başkasında arasın.
Anneciğine hak veriorum
kaçarak uzaklaş

dedim zaten yeğen
zor bi durum diye okumadınmıı ?? iki ucu keskin bıcak .. tabi en önemli minnoşlarımız..

yeğen he :) koptum
ne diyecüüm şaka maka 19 oldum benn :)
ne zaman gitsem detaylıya acaba
tırsıyorum

bundan böle kibar olun kuzum helenn deyin

büyümüş kız maşallahh hissediyomusun tam yemelik totoları benimki bazen içerden çimdek atıyor sanırım minik minik ben burdayım diyor öle bişey demi böle birden bi ağrı olup geçiyor..

senden üçlü istedimi doktor bize bişey demedi daha rahat düzgün ..

perş kontrol var bizimde isitcem vitamin falan ne varsa ama verirmi bilmem..

detaylı 20. haftada değilmiydii ?:26: kıza söle uslu ve hamarat olsun belki oğluma alabilirimm

Son düzenleme:
ay canim o nasil bir evlut hazirligidir insallah yarin hayirlisi ile okuturlar mevlutlerini. firsatin olursa ve izin verirlerse bizim icin bir iki kare foto cekermisin canim valllahi cok merak ettim bende. Allah bizede nasip etsin o gunleri.

ızın verırlerse cekerım tabı ... gercı dun sormayı unutttum komsuma kesın o resım cekme konusundada bıseyler dusunmustrr... yakın takıpteyım bugn kızlarr merk etmyın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…