2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay canim o nasil bir evlut hazirligidir insallah yarin hayirlisi ile okuturlar mevlutlerini. firsatin olursa ve izin verirlerse bizim icin bir iki kare foto cekermisin canim valllahi cok merak ettim bende. Allah bizede nasip etsin o gunleri.

yubacigim tatlim ilgin icin tesekkur ederim.

bebisimiz iyi cok sukur cervix uzunluguda iyi simdilik ama kiste hala bir aciklik getiremediler tatlim kanserli bir yapisi varmi yokmu diye emin olamadilar.bana kalirsa doktorlarin hepside azda olsa kanser riski tasidigi kanisinda ama daha cok emin olabilmek icin 2-3 hafta icinde MR cekilmek gerekirmis.bebegime bir sakincasi olmadigini soylediler emarin ama ben yinede korkuyorum.

eger hersey yolunda giderse dogumu sezeryan yaptirip kisti alacaklarmis.

hamileyken daha once emara girmis arkadaslar varmi acaba aramizda:26:

kubi beni de ekler misin
sat 14.02.2011 15. haftadayım mersindeyim yaş 32 cisiyet belli değil tahmini doğum 20 kasım falan

ayy kubicim ne sabırlısın maşAllah, doktor biraz mıncaklasın karnını ya, yazık değil mi bu cici anneye

canim gecmis olsun sen kk dan bir arastir girenler varsa mutlaka topik acmislardir. canim kanser riski olabilirmis diye sen kotu dusunceler aklina getirme insallah hersey saglilkli olacak ikiniz icinde. haberlerini eksik etme aklim hep sende.

new life eda daily balık yağı kullanıyorum cnm

Günaydınn arkadaşlarrr... erken uyandım bu sabah merhaba demek istedim. Kızlar bu arada ben bebeğime günlük tutmaya başladım hamileliğimi öğrendiğimden itibaren yaşadıklarımı anlatıyorum. Ağlamıyorum normalde ama defteri elime alayım başlıyorum ağlamaya yazarken çok duygulanıyorum ona birşeyler yazarken. Allahım inşallahh bu yazdıklarımı oğlumun da okumasını nasip eder. sizde yazın o kadar iyi hissediyor ki insan kendini. sanki bebeğinle konuşur gibi :)

seninle aynı yaştayız bana da kız olcak dediler çin takvimi doğru çıktı sanırım bir engel olmazsa

listede 27 yaşında olup cinsiyeti belli olan 2 kişi var ikisi de kız, baya da bir belli olmayan var ben de dahil :) ben de merak ediyorum hepimizinki belli olunca çin takviminin sağlamasını yapmış olacağız :)

Bende tutuyorum hatta ilk başlarda normal bi ajandaya başlamıştım sonra hamile günlüğü aldım. Arada babasını bile şikayet ediyorum kızıma.

bende herşeyden bahsediyorum babasını anlatıyorum ona anneannesini babaannesini dedelerini herkesi herkesiii yaşadıkları mutlulukları nasıl sabırsızlıkla onu beklediklerini anlatıyorum. anlattıkçada daha da bir heyecanlanıyorum zaman geçsin hemen bebeğimi göreyim diye :)

Hosgeldin canım...

Allah 2.bebeğinide sağsalim kucağına almayı nasip etsin.. biraz erken olmus 2. bebek gercekten ama ben ve kızkardeşimde aynen böyleymişiz annem ben 9 aylıkken kızkardesime hamile kalmıs..abla kardes gibi değiliz hic hep arkadas gibiyiz..bakımları zor olacaktır senin için mutlaka ama ikiz hatta üçüz bebekleri olandan daha sanslı görünüyorsun bence ..

ay canim o nasil bir evlut hazirligidir insallah yarin hayirlisi ile okuturlar mevlutlerini. firsatin olursa ve izin verirlerse bizim icin bir iki kare foto cekermisin canim valllahi cok merak ettim bende. Allah bizede nasip etsin o gunleri.

ay evt ben özellikle bardakları ve tepsiyi merak ediyorum.. dün eşime anlattım bizde yapalım cok güzelm fikirlermiş dedi..

canım cok gecmiş olsun.. içimden bi ses kötü bişey olmadıgını söylüyor..sende ferah tut içini..dualarımız seninle..
MR konusunda benim şöyle bi deneyimim oldu.. ama olumsuz algılama ltf. gecen sene adanaya bayrama gittiğimizde benim aniden bi kac kec basım döndü yer ayagımın altından kaydı cok korktuk hemen hastaneye gittik. ilk sorulan hamilemisin oldu.. değilim dedim.. beyin tomografisi alalım dedi.. tmm dedim.. bişey cıkamadı megerse vertigoymusum ..eve geldim .. kızkardeşim cok kızdı ( dr olan ) önce gebelik testi yaptırsaydın dedi. zaten o odanın heryerinde hamileler giremez diyor.. ama kızkardeşim henüz yeni mezun bi dr .. uzmanlasmıs birinin düşüncesi yorumu daha önemli.. sonra düşündüm cok acil bir durum olsaydı ne olacaktı... mecburen yapılacaktı..bunun farklı uygulanan bir yöntemi olmalı hamileler için.. ama benim sana önerim önce iice arastır..

merhaba tarkulcum.. günaydınlar...

bende ilk öğrendiğim gün gidip defter almıstık .. bi babası bi ben yazıyorum.. ne yasadıysam herseyi ayrıntılı yazıyorum.. arkasındada dra gittiğimde sordugum sorular ve cevapları var.. bugün bişey oldugunda ben ilk annemi arıyorum anne sende nasıldı diye soruyorum.. olurda kızımın yanında olamazsam bu defter ona yardımcı olsun istiyorum.. yarın anne bu nasıldı diye sormak isterse ve ben yoksam elindeki defterle eksikliğimi hissetmesin istiyorum..

kızlar birşey soracağım benim karnım gurulduyor 2 gündür dışarıdan duyulacak şekilde karnımda tok anlamadım nedir bu böyle gurul gurul çok komik geliyor şuanda :) var mıböyle birşey yaşayan? :)

kızlar .. size komsumdan bahsetmiştim ya .. ikiz hamileydi.. aldırmıs bebeklerini.. dün aksam o kadar cok agladım ki.. cok kötü oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…