- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.801
Kubi bu msjı okuyunca biran ismimi bildiğini düşündüm sonradan jetonum düştü :)) benim ismim de rana :)malesef benim ki cinsiyetini göstermediği için daha düşünmedim ama kız olursa rana düşünüyorum
kubi beni de ekler misin
sat 14.02.2011 15. haftadayım mersindeyim yaş 32 cisiyet belli değil tahmini doğum 20 kasım falan
cnm geçen ay 4 kez gitmişim doktora bu ayda 3 olduhala net bişey yok ama doktora diyorum ki haftaya birdaha gelsem değişirmi diyorum kız dediniz büyük ihtimal değişmez diyo ama sakın kimsey söleme diyo anlamadım ama bir daha ki çarşambaya 2 kutu çikolata yiyip öle gitcem eşim çikolat alıyo yer yemez daha durmuyo habire tekmeliyo ama %80 kız dedi off yaa aynen gerçi kendim için dedim sabır nedemek diye senide katt ım
canim gecmis olsun sen kk dan bir arastir girenler varsa mutlaka topik acmislardir. canim kanser riski olabilirmis diye sen kotu dusunceler aklina getirme insallah hersey saglilkli olacak ikiniz icinde. haberlerini eksik etme aklim hep sende.yubacigim tatlim ilgin icin tesekkur ederim.
bebisimiz iyi cok sukur cervix uzunluguda iyi simdilik ama kiste hala bir aciklik getiremediler tatlim kanserli bir yapisi varmi yokmu diye emin olamadilar.bana kalirsa doktorlarin hepside azda olsa kanser riski tasidigi kanisinda ama daha cok emin olabilmek icin 2-3 hafta icinde MR cekilmek gerekirmis.bebegime bir sakincasi olmadigini soylediler emarin ama ben yinede korkuyorum.
eger hersey yolunda giderse dogumu sezeryan yaptirip kisti alacaklarmis.
hamileyken daha once emara girmis arkadaslar varmi acaba aramizda:26:
Teşekkür ederim yanıtın için sevgili elcinalpaslan.
Bende gebeliğimin ilk aylarında balık yedikten sonra iyi şeyler yaşamadığım için ondan sonra bir daha yemedim. Sadece markadan yana tereddütüm var aslında. Marincap'ı duymuştum. Eczacı Solgar önerdiği için aldım. İnşallah bir sakıncası yoktur???
ekledim cnm birde bulundun il son adet tarihin eksik bunlarıda verirsen sevinirim
Kubi bu msjı okuyunca biran ismimi bildiğini düşündüm sonradan jetonum düştü :)) benim ismim de rana :)
malesef benim ki cinsiyetini göstermediği için daha düşünmedim ama kız olursa rana düşünüyorum
nereye ekliyorsanız benide ekleyin bari
antalyada yaşıyorum 17 haftalık thmini doğum 10 kasım kızım olucak sat 3 şubat yaşım 27
umarım bunlar yeterlidir
seninle aynı yaştayız bana da kız olcak dediler çin takvimi doğru çıktı sanırım bir engel olmazsa
Günaydınn arkadaşlarrr... erken uyandım bu sabah merhaba demek istedim. Kızlar bu arada ben bebeğime günlük tutmaya başladım hamileliğimi öğrendiğimden itibaren yaşadıklarımı anlatıyorum. Ağlamıyorum normalde ama defteri elime alayım başlıyorum ağlamaya yazarken çok duygulanıyorum ona birşeyler yazarken. Allahım inşallahh bu yazdıklarımı oğlumun da okumasını nasip eder. sizde yazın o kadar iyi hissediyor ki insan kendini. sanki bebeğinle konuşur gibi :)
Merhaba kızlarr,bende Allah izin verirse kasım annesi olacağım tabii oğlum erkenden gelmeye kalkmazsa..10 aylıkta bir oğlum var..ikinci bebek biraz erken oldu ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..sohbetlerinize katılmanın güzel olacağını düşünüyorum..
ay canim o nasil bir evlut hazirligidir insallah yarin hayirlisi ile okuturlar mevlutlerini. firsatin olursa ve izin verirlerse bizim icin bir iki kare foto cekermisin canim valllahi cok merak ettim bende. Allah bizede nasip etsin o gunleri.
yubacigim tatlim ilgin icin tesekkur ederim.
bebisimiz iyi cok sukur cervix uzunluguda iyi simdilik ama kiste hala bir aciklik getiremediler tatlim kanserli bir yapisi varmi yokmu diye emin olamadilar.bana kalirsa doktorlarin hepside azda olsa kanser riski tasidigi kanisinda ama daha cok emin olabilmek icin 2-3 hafta icinde MR cekilmek gerekirmis.bebegime bir sakincasi olmadigini soylediler emarin ama ben yinede korkuyorum.
eger hersey yolunda giderse dogumu sezeryan yaptirip kisti alacaklarmis.
hamileyken daha once emara girmis arkadaslar varmi acaba aramizda:26:
Günaydınn arkadaşlarrr... erken uyandım bu sabah merhaba demek istedim. Kızlar bu arada ben bebeğime günlük tutmaya başladım hamileliğimi öğrendiğimden itibaren yaşadıklarımı anlatıyorum. Ağlamıyorum normalde ama defteri elime alayım başlıyorum ağlamaya yazarken çok duygulanıyorum ona birşeyler yazarken. Allahım inşallahh bu yazdıklarımı oğlumun da okumasını nasip eder. sizde yazın o kadar iyi hissediyor ki insan kendini. sanki bebeğinle konuşur gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?