- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.101
bana gyno-tardyferon verdi sadece istedim ama başka bişey vermedi sabah aç içiyosun dedi eczacı bende öğlen tok coraspirini aldımm..Dün çok yoğundu benim doktor ultrasonda bakarken sölemedi tam çıkarken kaç gr dediğimde 120 gr dedi kafadanmı salladı acabasordum özellikle zayıfmı diye hayır normal dedi şimdi sizleri okuyunca benimki zayıf olmuş oluyor:26: Allahım nasıl dayanıcam 3 hafta ben..
Hoşbuldukkk.
Gebelik haftası 17
yaş 26
sat 2 şubat
İstanbul
Dogum tarihi 11 Kasım
Teşekkürler:)
hoşbulduk..
yaş 30
şehir istanbul
cinsiyetimiz belli değil daha
ekledim cnm anlaştıkpeki daha doktor randevun gelmedimi bebişin kendini göstermiyo mu :26:
ALLAH nasip ederse yarın. bakalım gösterecekmi bizim yaramaz
bu aksam doktorumla randevum var insallah cinsiyyetini de oyreniriz. saglikli olsun basqa da bir sey istemiyorum,
is yerinde isler baya yogun az once mudur her kesi cagirdi abuk subuk konustu ve canimi sikti. benimle ilgisi yok ama o kadar ortaya konusuyor ki uzerine alinmamak mumkun diyil, offf nefret ediyorum ya her kes bir birini cekistiriyor. her gun sinir her gun sinir, biri var mudurun sag eli ve spiyoncunun teki her gun haber tasiyor. yalan dogru her kesi karaliyor. acaba gene ne yumurtlamis. :97::97: benden diyil de odadaki diyer arkadaslardan soyluyor bu da hepimizi geriyor. ne de olsa gun boyu ayni odadadayiz
bu aksam doktorumla randevum var insallah cinsiyyetini de oyreniriz. saglikli olsun basqa da bir sey istemiyorum,
is yerinde isler baya yogun az once mudur her kesi cagirdi abuk subuk konustu ve canimi sikti. benimle ilgisi yok ama o kadar ortaya konusuyor ki uzerine alinmamak mumkun diyil, offf nefret ediyorum ya her kes bir birini cekistiriyor. her gun sinir her gun sinir, biri var mudurun sag eli ve spiyoncunun teki her gun haber tasiyor. yalan dogru her kesi karaliyor. acaba gene ne yumurtlamis. :97::97: benden diyil de odadaki diyer arkadaslardan soyluyor bu da hepimizi geriyor. ne de olsa gun boyu ayni odadadayiz
inşallah gösterir cnm eğer test falan yaptırmıcaksa bol bol çikolata ye cnm ozaman yerinde durmuyolar cinsiyeti çabuk gösteriyo ben kaç defa niyetledim çikolata yiyip gitcem diye malesef hep unuttum bide biz 18+4 olduk bugün
Dün akşam vuslatımız vardı %100 erkekimizi ve pipisini gördük maşallah
yavrum geç döllenmenin farkını kapatmış1 hafta büyük ben takvimimi düzelttim bu yüzden
17 cm 120 gr doktor gayet normal dedi ama biraz zayıf sankii.. sağlıklı olsunda zayıf olsun bu arada annem diyoki demkki kendini besliyosun :))
4 lü tarama için kan verdik bu sonucumuzda temiz çıksın inş
Allahım bu günleride gördük sana binlerce şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin..Hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun
çok öptük
cnm benim bu kadar stres yapıpda bebişini üzmeüzülünce kafaya takınca geçiyomu boşver oluruna bırak cnm benim az kaldı doğuma daha sonra çalışmayı düşünüyomusun :26:
Canım bende hala coraspin, folik asit ve elevit kullanıyorum. Coraspinin ilk iki trimestirde yani 6. aya kadar hiç bir zararının olmadığını söylese de bende biraz huzursuz oluyorum. Ama el mahkum kullanıyorum. Eşim (Dr) coraspini her gün aynı saatlerde almamız gerktiğini söyledi. Demir hapı önümüzdeki haftalarda başlayacağiz sanırım. Ama demir alacağın zaman çay ve süt ürünleri almamaya dikket et canım. Ya da arada bebli bir zaman olsun...
4 lü testimiz var. sanırım aç gidicem doktor bişi demedi ama. sizede MAŞALLAH diyelim
slm güzeller nasılzınızzzzzzzz
doktora gidecekler inş.cinsiyetleri öğreirler bende yarın gideceğim hem cinsiyet için hem bebişimi görmek için inş.bizde öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?