2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

helen kilosunu neye göre söylüyorlarmış

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl pc arızalıydı giremedim geçmişide fazla okuyamadım umarım herkes iyidir.

biz yine rahatsızlıklarla ugrasıyoruz 2 gece öcnce karnımın sag tarafına siddetli sancı girdi 3 saat evde dayanmaya çalıştım olmadı sabaha karsı hastaneye gittik bebişime birsey oldu sandım çok korktum ama çok şükür kalp atısını duydum rahatladım sabahta doktorum baktı Denizim iyi ama ben çok şiddetli sancılar çektim arastılıldı kan idrr ultrason birşey yok gaz yada üşütme dediler en son. sıcak su torbasıyla geziyorum biraz sancılarım azaldı ama doktor dikkat etmemi söyledi.

bizde haberler böyle
birde bebişim geç döllenme farkını kapattı galiba bosuna takmışım kafama doktora soracagım sancıdan soramadım...

ALLAH nasip ederse yarın. bakalım gösterecekmi bizim yaramaz

inşallah gösterir cnm eğer test falan yaptırmıcaksa bol bol çikolata ye cnm ozaman yerinde durmuyolar cinsiyeti çabuk gösteriyo ben kaç defa niyetledim çikolata yiyip gitcem diye malesef hep unuttum bide biz 18+4 olduk bugün

cnm benim bu kadar stres yapıpda bebişini üzme üzülünce kafaya takınca geçiyomu boşver oluruna bırak cnm benim az kaldı doğuma daha sonra çalışmayı düşünüyomusun :26:

cnm benim bu kadar stres yapıpda bebişini üzme üzülünce kafaya takınca geçiyomu boşver oluruna bırak cnm benim az kaldı doğuma daha sonra çalışmayı düşünüyomusun :26:

4 lü testimiz var. sanırım aç gidicem doktor bişi demedi ama. sizede MAŞALLAH diyelim

helenn ben 15+3 haftalık gittim doktora salı günü 14 cm ve 120 gr dedi bana
ama zaten bu kiloları ortalama söylüyorlar
ben ilk bebişimde son hafta doktorum 3 kilo 100 gram demişti
bir hafta sonra bebişim doğdu 2 kilo 740 gr dı
pek takılmamak lazım bence :26:

doktora gidecekler inş.cinsiyetleri öğreirler bende yarın gideceğim hem cinsiyet için hem bebişimi görmek için inş.bizde öğreniriz

bizde Azerbaycanda devlet isinde calisanlara analiq izni verilir maksimum 3 yil maas almiyorsun ama istediyin zaman bu 3 yil erinde isine done bilirsin. insallah allahim nasib ederse 1.5 - 2 yasina kadar kendim bakmak istiyorum krese kadar yani. insallah bakalim hayirlisi neyse o olsun. isyerinde ki stressimi esimi arayib tum olanlari ona anlatarak atiyorum. canim askim kuzu gibi dinliyor tamam haklisin deyip beni sakinlestiriyor yoksa gecmez

Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım

Akrep burcu

En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"

İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal

Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı

Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.

Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.

Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık

Yay burcu
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"

İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi

Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.

Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.

Son düzenleme:

aa ben süt içtim demir hapını içip kahvaltı ettim kahvaltıda süt içtim söylediğin iyi oldu yapmıyım bi daha

sevgili sirli iş yerinde hamilelik gerçektn zor sana tavsiyem fazla sinir olmaman cünkü bebeğin artık herşeyi hissediyor sitres ona gecmesin buna cok dikkat et bende cok sitresli bi otramda calışıyordum ve sitresli bi bebek dünyaya getirmemk için ayrıldım ve cok memnunum

neyse kızlar siz devam edin ben bir kaçamak yapım eşim evde ya allaha emanet olun öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…