2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
crafty sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Evet :)
hatta göbek deliğime doğru toplanıo bazen elime bile gelio şebelek tosbağa

aa neden yumusadı.. kalsiyum eksikliğinde mi oluyormus.. benimde sanki öyle oldu..

bu arada dün kandil sayesinde nihayet planladıgım hatimime basladım.. Allah devamını nasip etsin inşallah..

bence kalsiyum eksikliği ama dr ne dicek bakalım :)

bende yemiyorum ama bence gerek yok yaaa
boşa kilo

bende bende.. hiç balık yiyemiyorum, hamileliğin başından beri 1 tane balık yiyebildim sadece...
bu gidişimde bende sorucam ama benim gitmemem daha 20 gün var, sen erken gidersen ihmal etme sakın olur mu.. bide bu hapların gebellikte kullanılmaması gerekn türleri varmış..

kızlar bende bazen göbek deliğimin tam etrafında titreşim gibi bişeyler hissediyorum gıdıklanıyo gibi sanki bi garip böle , özellikle de dümdüz uzanınca oluyo
daha erken belki ama olabilirmi tecrübeli arkadaşlar ??

ya bebek mi eşi mi bilmem ama
17-18 gibi başlar birazdan :) deliğin oraya gelio toplanıo bişi annem bebik dedi :)
korkunç ama sevimli yawww

Ayyy yerim ben o miniği..Bende sabırsızlanıyorum hissetmek istiyorum bir an önce.bugün 16+3 olduk haftaya bugünlerde hissedermiyim acaba bende..Gerçi geçen gittiğim doktor 22 haftada hissedersin dmişti ama bakıyorum burda 18. hafta içindekiler hissediyolar...

bende arada hissediyorum yani şuana kadar 3 kere falan heralde. Ama birinde çok güzel hissettim sanki takla attı içimde yaa öyle heyecanlandım ki... ben göbek deliğimin bayağı altında şişlik hissediyorum dediğin gibi crafty bebek mi eşi mi bilmiyorum onu :) ama yakındır netleşmesi hareketleri heralde kaç gram olduğunu söyledi mi doktor sana bebeğinin 290 gram dedi bana çok mutlu oldum büyümüş diyee 110 gramdı en sondu :):)

bende yemiyorum ama bence gerek yok yaaa
boşa kilo

ya ben kilosunu gectim.. cocukken annem içirmişti ondan iğrenc bişey.. eğer evt alman lazım derse bittiğim andır yanii.. insan cocugu için yapar belki ama ben düşündükçe midem kalkıyor suan bile..
bi o bide sarımsak..

ya bebek mi eşi mi bilmem ama
17-18 gibi başlar birazdan :) deliğin oraya gelio toplanıo bişi annem bebik dedi :)
korkunç ama sevimli yawww

ay ne güzel.. kıskandım kız seni ve kızını.. bizde hissederiz inşallah.. bu arada kız bebekleri daha cabuk hissediliyormus dün eşimin teyzesi söyledi.. ben karnımda pıt pıt bişe oluyor ama sanırım gazdan dedim yok bebek olabilir.. kızlar cabuk belli eder kendini dedi..ama söyle elime filan gelse ben kafayı yerim ay ..

yarın cildiyeye gitcem bacağımda bişey cıktı kırmızı bi yere carpmısımdır diye önemsemedim.. 2 ay oldu sanırım .. tam kaval kemiğimin orda büyümeye basladı ben artık kızarıklık gecer morarır sandım ama bildiğin kırmızı ve büyüdü..korktum .. yarın gitcem.. aynı hastanede doktorum kapıdan hızlı hızlı sorarım diye düşünüyorum.. söylerim sizlerede kızlar..

cnm ben en son 17+0 da gittim (ticker SATA göre USG ye göre 19+1 bebik) 170 gr 15 cm herşeyi uyumlu demişti
şimdi nasıl bilmem

ben öyleyken kasıklarımda kramp baslagıcı gibi bi acı olur girecek gibi olur ama kramp girmez ya hani.. (nasıl bir benzetmeyse artık) oyle oluyor.. acep kızım mı yoksa.. ben mi farketmiyorum..

benim görümcemde hamile .. daha önce söylemiştim.. 10 haftalık 2. bebeği bide düşüğü var.. hissediyorum ben diyor..bişey diyemedim.. erken değil mi dedim.. sadece.. acaba 2. bebeği oldugundan biliyor ne oldugunu ondan mı hissediyor..

ooo baya ablası abisi var kzumun.. benim yavruşum bu topiğin en miniklerinden biz daha 14 lerdeyiz:)

evt sanırım en külçüğümüz sensin..

ay bide su görümceni görmeye gelenler seni karıstırmısya , görümcenin tepkisi ne olmustu.. sorcam bugün okuyup cıktım hep.. yorum yazamadım hic.. şimdi aklıma geldi..

2. olanlar daha erken hissedermiş ama ne bileyim kayınvalidemde o bebek diyor..

10. hafta cok erken geldi bana ama..gerci deneyimim yok nihayetinde.. bebek solumda diyor hissediyorum diyor.. bazen sağımda oluyor diyor.. ay hareket edemezki daha 10 haftalık 19. haftada dönmeye baslamıyormu bebişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…