- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.141
crafty sen bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
aa neden yumusadı.. kalsiyum eksikliğinde mi oluyormus.. benimde sanki öyle oldu..
bu arada dün kandil sayesinde nihayet planladıgım hatimime basladım.. Allah devamını nasip etsin inşallah..
Evet :)
hatta göbek deliğime doğru toplanıo bazen elime bile gelio şebelek tosbağa
bence kalsiyum eksikliği ama dr ne dicek bakalım :)
kızlar bide ben balık yiyemiyorum.. suan yazarken bile midem bulanıyor.. diyetisyen bunu dra söyle sana balık yağı versin yemen lazım dedi.. ben yarın baska bişey için dra gitcem o zaman sorcam ama aranızda benim gibi olan var mı? balık yağı kullanan var mı?
nasıl eline geliyor ay cok heyecanlandım..
bende sorayım yarın bunu..
bende bende.. hiç balık yiyemiyorum, hamileliğin başından beri 1 tane balık yiyebildim sadece...kızlar bide ben balık yiyemiyorum.. suan yazarken bile midem bulanıyor.. diyetisyen bunu dra söyle sana balık yağı versin yemen lazım dedi.. ben yarın baska bişey için dra gitcem o zaman sorcam ama aranızda benim gibi olan var mı? balık yağı kullanan var mı?
ayy ne kadar güzelll.. crafty benden 1 ay önde gidiyo zaten, sen yol göstericisin bize:) annecim burdayım diyo yani arada:):)
eşim her sabah karnıma dokunuyo bastırıyo filan, ne zaman elimizle hissedicez, şöyle bi tekme atsa babacım günaydın dese diyo:) iple çekiyo o günleri garibim:)
ya bebek mi eşi mi bilmem ama
17-18 gibi başlar birazdan :) deliğin oraya gelio toplanıo bişi annem bebik dedi :)
korkunç ama sevimli yawww
bende yemiyorum ama bence gerek yok yaaa
boşa kilo
Aranızda hala coraspirine devam eden varmı ben devam ediyorum ama doktorum demir hapına başladı siz saatleri nasıl ayarlıyosunuz demir hapını sabah aç içtim normalde sabah tok alıyodum ama coraspirinide öğlen tok alsam olurmu??[/QU
canım ben kahvaltıdan 1 saat önce demir ilacını,kahvaltıdan sonrada coraspirini içiyorum.öğlende içebilirsin ama her gün aynı saatlerde içmen daha iyi olur
anladım cnm ben o zman sabah evden çıkarken içeyim demir hapını işyerine gelip kahvaltı yapayım ve süt içmiyim demir hapından kaç saat sonra süt içilebilir peki
bende yemiyorum ama bence gerek yok yaaa
boşa kilo
ya bebek mi eşi mi bilmem ama
17-18 gibi başlar birazdan :) deliğin oraya gelio toplanıo bişi annem bebik dedi :)
korkunç ama sevimli yawww
bende bende.. hiç balık yiyemiyorum, hamileliğin başından beri 1 tane balık yiyebildim sadece...
bu gidişimde bende sorucam ama benim gitmemem daha 20 gün var, sen erken gidersen ihmal etme sakın olur mu.. bide bu hapların gebellikte kullanılmaması gerekn türleri varmış..
bende bende.. hiç balık yiyemiyorum, hamileliğin başından beri 1 tane balık yiyebildim sadece...
bu gidişimde bende sorucam ama benim gitmemem daha 20 gün var, sen erken gidersen ihmal etme sakın olur mu.. bide bu hapların gebellikte kullanılmaması gerekn türleri varmış..
ayy ne kadar güzelll.. crafty benden 1 ay önde gidiyo zaten, sen yol göstericisin bize:) annecim burdayım diyo yani arada:):)
eşim her sabah karnıma dokunuyo bastırıyo filan, ne zaman elimizle hissedicez, şöyle bi tekme atsa babacım günaydın dese diyo:) iple çekiyo o günleri garibim:)
28 de fln tam hissederiz biz de eşler de
bende daha 2-3 gündür bu kadar net hissettim
tekmeleme fln yok ama
anladım cnm ben o zman sabah evden çıkarken içeyim demir hapını işyerine gelip kahvaltı yapayım ve süt içmiyim demir hapından kaç saat sonra süt içilebilir peki
iki saat sonra içebilirsin.yada yatmadan önce süt içersin
bende arada hissediyorum yani şuana kadar 3 kere falan heralde. Ama birinde çok güzel hissettim sanki takla attı içimde yaa öyle heyecanlandım ki... ben göbek deliğimin bayağı altında şişlik hissediyorum dediğin gibi crafty bebek mi eşi mi bilmiyorum onu :) ama yakındır netleşmesi hareketleri heralde kaç gram olduğunu söyledi mi doktor sana bebeğinin 290 gram dedi bana çok mutlu oldum büyümüş diyee 110 gramdı en sondu :):)
kızlar bende bazen göbek deliğimin tam etrafında titreşim gibi bişeyler hissediyorum gıdıklanıyo gibi sanki bi garip böle , özellikle de dümdüz uzanınca oluyo
daha erken belki ama olabilirmi tecrübeli arkadaşlar ??
ooo baya ablası abisi var kzumun.. benim yavruşum bu topiğin en miniklerinden biz daha 14 lerdeyiz:)
cnm ben en son 17+0 da gittim (ticker SATA göre USG ye göre 19+1 bebik) 170 gr 15 cm herşeyi uyumlu demişti
şimdi nasıl bilmem
2. olanlar daha erken hissedermiş ama ne bileyim kayınvalidemde o bebek diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?