2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Dün akşam vuslatımız vardı %100 erkekimizi ve pipisini gördük maşallah

yavrum geç döllenmenin farkını kapatmış 1 hafta büyük ben takvimimi düzelttim bu yüzden

17 cm 120 gr doktor gayet normal dedi ama biraz zayıf sankii.. sağlıklı olsunda zayıf olsun bu arada annem diyoki demkki kendini besliyosun :))
4 lü tarama için kan verdik bu sonucumuzda temiz çıksın inş
Allahım bu günleride gördük sana binlerce şükürler olsun Allahım isteyen herkese versin..Hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun
çok öptük

Son düzenleme:
bu aksam doktorumla randevum var insallah cinsiyyetini de oyreniriz. saglikli olsun basqa da bir sey istemiyorum,
is yerinde isler baya yogun az once mudur her kesi cagirdi abuk subuk konustu ve canimi sikti. benimle ilgisi yok ama o kadar ortaya konusuyor ki uzerine alinmamak mumkun diyil, offf nefret ediyorum ya her kes bir birini cekistiriyor. her gun sinir her gun sinir, biri var mudurun sag eli ve spiyoncunun teki her gun haber tasiyor. yalan dogru her kesi karaliyor. acaba gene ne yumurtlamis. :97::97: benden diyil de odadaki diyer arkadaslardan soyluyor bu da hepimizi geriyor. ne de olsa gun boyu ayni odadadayiz

Aranızda hala coraspirine devam eden varmı ben devam ediyorum ama doktorum demir hapına başladı siz saatleri nasıl ayarlıyosunuz demir hapını sabah aç içtim normalde sabah tok alıyodum ama coraspirinide öğlen tok alsam olurmu??

bu aksam doktorumla randevum var insallah cinsiyyetini de oyreniriz. saglikli olsun basqa da bir sey istemiyorum,
is yerinde isler baya yogun az once mudur her kesi cagirdi abuk subuk konustu ve canimi sikti. benimle ilgisi yok ama o kadar ortaya konusuyor ki uzerine alinmamak mumkun diyil, offf nefret ediyorum ya her kes bir birini cekistiriyor. her gun sinir her gun sinir, biri var mudurun sag eli ve spiyoncunun teki her gun haber tasiyor. yalan dogru her kesi karaliyor. acaba gene ne yumurtlamis. :97::97: benden diyil de odadaki diyer arkadaslardan soyluyor bu da hepimizi geriyor. ne de olsa gun boyu ayni odadadayiz

uffffffffff kızlar yine öğrenemedim cinsiyetini, haftaya cumaya kaldı, bu arada o kadar huysuzumki, ağlayıp duruyorum, dün gece hepimiz için dua ettim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza bi alsak, bi koklasak geçse tüm sıkıntılar...

slm kızlar işlerimin yoğunluğundan bayağıdır giremedim geçmişide okuyamadım inş herkes iidir ben sabah cinsiyet için başka bir dr a gittim büyük ihtimal kız dedi başka dr arkadaşını da çağırdı oda kıs dedi ama kesin emin olmak için haftaya tekrardan gidicem bize bir süpriz yapmaz ise DERİN kızımız geliyor 200 gr olmuş fındığım

canım ben devam ediyorum hala coraspirine sabah kahvaltıdan sonra elevit ve folbiol ile beraber alıorum öğle yemeğinden 1 saat öncede ferrum ford akşamda iğnemi vuruorum :))

Canım bende hala coraspin, folik asit ve elevit kullanıyorum. Coraspinin ilk iki trimestirde yani 6. aya kadar hiç bir zararının olmadığını söylese de bende biraz huzursuz oluyorum. Ama el mahkum kullanıyorum. Eşim (Dr) coraspini her gün aynı saatlerde almamız gerktiğini söyledi. Demir hapı önümüzdeki haftalarda başlayacağiz sanırım. Ama demir alacağın zaman çay ve süt ürünleri almamaya dikket et canım. Ya da arada bebli bir zaman olsun...

cnm zaten ilk aşıdan sonra aşı kartı veriyolar sağolsunlar

nasıl yani hiç gitmedin mi yoksa gittinde göstermedimi şimdilik başka doktora gitsen benim gibi sana yakın hastane yok mu cnm :26:

Herkese merhaba,beni de eklermisiniz..Doğum tarihi 11 kasım.Cinsiyeti erkek =)

hekese günaydın .... KUBİ bende kasım annesiyim benide listeye eklermisin SAT 6 şubat, doğum tarihi 13 kasım cinsiyetimiz daha belli değil

hoş geldiniz ekledim cnm ikinizide yanlız listeye bakıp bana eksik bilgilerinizi verebilirsiniz

biz geldik cicişler göbüşü minişlerle dolu olanlar gününüz aydın olsun rabbim gece yaptığımız duaları kabul eylesin aminnnn bebişlerimizim eli kolu düzgün zihni zekası açık olsun inşallahhh aminnnn

biz geldik cicişler göbüşü minişlerle dolu olanlar gününüz aydın olsun rabbim gece yaptığımız duaları kabul eylesin aminnnn bebişlerimizim eli kolu düzgün zihni zekası açık olsun inşallahhh aminnnn

canım ben devam ediyorum hala coraspirine sabah kahvaltıdan sonra elevit ve folbiol ile beraber alıorum öğle yemeğinden 1 saat öncede ferrum ford akşamda iğnemi vuruorum :))

bana gyno-tardyferon verdi sadece istedim ama başka bişey vermedi sabah aç içiyosun dedi eczacı bende öğlen tok coraspirini aldımm..Dün çok yoğundu benim doktor ultrasonda bakarken sölemedi tam çıkarken kaç gr dediğimde 120 gr dedi kafadanmı salladı acabasordum özellikle zayıfmı diye hayır normal dedi şimdi sizleri okuyunca benimki zayıf olmuş oluyor:26: Allahım nasıl dayanıcam 3 hafta ben..

Son düzenleme:
kızlar bu sabah eşim bebeğimizi hissetti ölebi tekme attıki eşim bile korktu gözü açıldı normalde hep oynuyodu eşim elini koyunca mum gibi kesiliyodu eşime diyodum bu çocuk seni sevmiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…