- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.061
kızlar bu forumda kimsecikler beni özlememiş halbuki ben iki gündür yoktum...
iş yerinde dut ağacında dutlar dökülmüş mermerin üzerine ben de kaydım bir güzel düştüm...
ama Allahtan bebişime bişey olmadı..
ona bişey olsaydı bn napardım
çok dikkat edin bastığınız yere...
meyve ağaçlarının yakınından geçerken dikkatli olun..
bugün yine kimsecikler uğeamamış topiğimize:) bende dahil... ben dünde yazamamıştım fazla, geçmişi okudum ama hp..
dün akşam baya kalabalık misafirim vardı, bide ani çıktı evim dağınıktı, evimi topladım, sil süpür.. biraz da hazırlık yaptım, misafirlerde geç dağıldılar pestilim çıkmış... önceden bana mısın demezdi bunlar, şimdi hemen yoruluyorum, hemen belim ağrımaya başlıyo... kuzum uyarıyı veriyo hemen, annee yoruldum yat diyo:)
akşam çok komik bişey oldu bu arada, gelen misafirler görümcemi görmeye gelmişler..( kız la çocuk daha önce birbirini hiç görmemişler ) ben sürekli serviste dolaştığım için damat beni zannetmiş istenecek kızı:):) yüzüklerim filan da yoktu akşam.. sonra yengesi söylemiş, kadın bide geldi bana söyledi..
ay ben kendimi göremedim listedeistanbulda yaşıyorum,20yaşındayım,sat2 şubat,8şubat tahmini dogum tarihi,17+1im bu arada. teşekkürler şimdiden.Birde pirpele değil canım pirlepe
Kubicim kendim dışında hiç Rana'yla tanışmadım onun için ne desem yalan olur :)) Ama şanslı oldukları kesin:)
iş yerinde dut ağacında dutlar dökülmüş mermerin üzerine ben de kaydım bir güzel düştüm...
ne aşısı acaba bu???ben hiç aşı olmadım bebişim17+3 şuan
ayyy canim yaa cok uzuldum allahdan her sey yolundaymis...ben sanki dun seni gordum gibi yoksa o ilknurmuydu?? :97: canim gitmediysen mutlaka doktora git. iyice kontrol etsin, ben de surekli yere bakiyorum ayagimin altinda bir sey kaldimi diye, ozellikle nerdivenleri inerken ve cikarken dikkatli olmaya calisiyorum, ama yine de kurtaran ALLAH, rabbim kendisi korusun bizi ve bebislerimizi. insallah hepimiz kasimda geceler nasil uykusuz kaldigimizi yazariz kk-ya
niye kız dökül çabukneden şanslısın
hadi bakalım hayırlısı bakalım seninkidemi kız hakkaten bu sene kız senesimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?