2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

İlkimu içim bi kötü oldu okuyunca geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten. Şükürler olsun ki birşey olmamış sana ve bebişe,

hahaayyy... hosss olmuss da esın duymasn valla vermz kardesnı o cocuga hep sana gozu kayar dıee buarada masallahın vr demekkı arkadsm ne cguzel hamıle olmana ragmn bas dondurebılıosnnn cok komıkk olmuss ama hakıkattn..

♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun kızlar

hepimizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN !!!!!!!!!!!!!!tüm dualarımız kabul olsun inşallahhh....allahım bebeişlerimizi korusun !!!!!!!!!!!!!

ayyy canım cok gecmiş olsun ne büyük bi korku umarım sende iyisindir

ne aşısı acaba bu???ben hiç aşı olmadım bebişim17+3 şuan

canım sen sağlık ocağına kayıt yaptırmadınmı orda zaten 16.haftadan sonra tetenoz aşının olduğunu söylüyorlar eğer kayıt olmadıysan hemen git kayıt ol valla cok güzel ilgileniyorlar sürekli arıyorlar bu arada 1.doz vurulduktan sonra diğerlerinide sor canım mutlaka

ayyy canim yaa cok uzuldum allahdan her sey yolundaymis...ben sanki dun seni gordum gibi yoksa o ilknurmuydu?? :97: canim gitmediysen mutlaka doktora git. iyice kontrol etsin, ben de surekli yere bakiyorum ayagimin altinda bir sey kaldimi diye, ozellikle nerdivenleri inerken ve cikarken dikkatli olmaya calisiyorum, ama yine de kurtaran ALLAH, rabbim kendisi korusun bizi ve bebislerimizi. insallah hepimiz kasimda geceler nasil uykusuz kaldigimizi yazariz kk-ya

Günaydın herkese.......biz de dün doktora gittik. veeee kızımız olacakmış. 20 aylık bir oğlum vardı. ş,mdi de bir kızım olacak Allahın izniyle. Çok mutlu olduk. Babası çok sevindi meleğimin..Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş. Tam 16 hafta 1 günlük çıktı kilosu 142 gr mış.Doktorumuz sağlıklı görünüyor dedi şükürler olsun rabbime... Ellerine ayaklarına midesine idrar torbasına baktı güzel dedi. Ben artık kız annesi de olacağım inş.

Günaydın hanımlar,

Biz dün akşam dr gittik maşallah herşey yolunda...Minik prensesim 167 gr olmuş 15 cm de boyu olmuş...Bizden 3 lü test istemedi 4 lü test için kan verdik ayın 17 sinde sonucu alıcaz...Bu testle yine down sendromu ve bel açıklığı ile ilgili bir hastalık varmış onun riskini belirliyorlarmış haberiniz olsun...Yine meleğimi görünce soruları sormayı unuttum..Bu arada sadece demir hapı verdi doktor vitamin vermedi...Birdahaki kontrol 1 ay sonra..Ayy ne sinir bozucu 5 dk görmek için 1 ay bekliyoruz...Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

herkese teşekkür ederim...
doktorumu aradım işte kanaman felan oldu mu?
nasıl düştün?
göbeğinin üstüne mi düştün?? felan diye sordu.. sonra kanaman felan yoksa bişey olmamıştır.. ama 24 saat kontrol edicez, eğer olağanüstü bişey hissedersen hemen gel dedi.. aslında hemen gel dedi ama hastane uzak olduğu için ben cesaret edemedim bi de yol sallamasın diye.. öyle işte çok şükür atlattık 24 saati.. bana nazar deyiyo zaten ben biliyroum
nazar boncuğunuzu çıkarmayın sakın üzerinizden....

sirlicim çarşmaba öğleden önce felan girdim de, öğlen arasında düştüm.. öyle işte..
siz dikkat edin bari artık.. bastığınız yerlere....

ne güzel Maşaallah kızlar hepinizin gözü aydın...

bize doktorumuz kesin olmamakla beraber erkek dedi hatta pipisinide gösterdi

pazartesi randevumuz var bizim inşaallah hayırlı haberler alırım bende sizler gibi...

Hepinizi öpüyorum Hayırlı Cumalar diliyorum :)

hekese günaydın .... KUBİ bende kasım annesiyim benide listeye eklermisin SAT 6 şubat, doğum tarihi 13 kasım cinsiyetimiz daha belli değil

Kızlar bugün doktorla randevumuz var. Kısmetse cinsiyetini öğrenicez bebişimizin. Ben cinsiyetten önce sağlığını merak ediyorum kuzumun. Her randevu bir telaş ve stres... Cinsiyet hiç önemli değil de her şey yolunda olsun istiyorum sadece.

niye kız dökül çabuk neden şanslısın

:)) Yani Allah'ıma şükür hep işlerim yolunda gider.Kardeşlerim ve yakın arkadaşlarım da bana her zaman dört ayak üstüne düşüyorsun derler ve hatta iş yerinde bazı arkadaşlar sürekli sayısal falan oynatıyor bana Ama tabi sayısal çıkan olmadı hiç Kabataslak şanslı oluşum böyle, detaylara girersem Kasım'a kadar çıkamayabiliriz :)) Ama benim ismimdeki herkes benim gibiyse, bir de çok süslü olduğumuzu söyleyebilirim iyi düşünmelisin kubi :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…