- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.121
hoşgeldin şeker biz iyiyiz sen ve bebişin nasıl
neyse kızlar siz devam edin ben bir kaçamak yapım eşim evde yaallaha emanet olun öpüldünüz
kızlar bu sabah eşim bebeğimizi hissetti ölebi tekme attıki eşim bile korktugözü açıldı normalde hep oynuyodu eşim elini koyunca mum gibi kesiliyodu eşime diyodum bu çocuk seni sevmiyo diye
aa ben süt içtim demir hapını içip kahvaltı ettim kahvaltıda süt içtim söylediğin iyi oldu yapmıyım bi daha
kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz ben yaklaşık 1 aydır calsiday kullanıyorum merak ettim bizim doktor herşeyi önceden mi veriyor anlamadım...
kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz ben yaklaşık 1 aydır calsiday kullanıyorum merak ettim bizim doktor herşeyi önceden mi veriyor anlamadım...
Aranızda hala coraspirine devam eden varmı ben devam ediyorum ama doktorum demir hapına başladı siz saatleri nasıl ayarlıyosunuz demir hapını sabah aç içtim normalde sabah tok alıyodum ama coraspirinide öğlen tok alsam olurmu??[/QU
canım ben kahvaltıdan 1 saat önce demir ilacını,kahvaltıdan sonrada coraspirini içiyorum.öğlende içebilirsin ama her gün aynı saatlerde içmen daha iyi olur
ben calsiyum sandoz forte suda eriyen tablet kullanıyorum.doktorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diye verdi.sürekli kan sulandırıcı iğne kullananlarda kemik erimesi olabilirmiş.
benimki demir ve elevit vercekmiş öle demişti
ama tırnaklarım fln çok yumuşadı bu gittiğime sorcam ben
Kızlar ben artık hamilelik kıyafetlerimi giymeye başlayacağım. kilolu olduğum için ve galiba karnım da geniş olduğundan göbeğim pek çıkmadı. Oğlumda da çıkmamıştı pek. Ama artık kıyafetlerim dar geliyor özellikle gömlekler. Göğüslerim çok büyüdü benim ondan herhalde. Havalar da ısındı artık bol rahaat şeyler giymemin zamanı geldi diyorummmmm.Göbeğim çıkmayınca iş yerindekilerin çoğunun haberi yok. Hamile kıyafetleimi giyince bakışlar ve sorular yöneltilecek artık katlanacağız:) Anne olmk kolay değil de mi :) :) :)
cnm demir ile süt asla alınmaz
emilimi azalıyor. Arada min 2 saat olmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?