2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
offf simdi doktorla konustum cok yorgunmus eve gitmis, yaa boyle sey olurmu 1 haftadir oyalanip duruyorum yarina kaldi yine. bebisimi cook ozledim

Kızlar ben artık hamilelik kıyafetlerimi giymeye başlayacağım. kilolu olduğum için ve galiba karnım da geniş olduğundan göbeğim pek çıkmadı. Oğlumda da çıkmamıştı pek. Ama artık kıyafetlerim dar geliyor özellikle gömlekler. Göğüslerim çok büyüdü benim ondan herhalde. Havalar da ısındı artık bol rahaat şeyler giymemin zamanı geldi diyorummmmm.Göbeğim çıkmayınca iş yerindekilerin çoğunun haberi yok. Hamile kıyafetleimi giyince bakışlar ve sorular yöneltilecek artık katlanacağız:) Anne olmk kolay değil de mi :) :) :)

selam kızlar nasılsınız
yya bende genital bölge kenarlarında bacağıma vuran ağrılar hissediyorum doktora gitmiştim bieşey yok demişti arada oluyo bazen geçiyo sonra yine baslıyo böle olan varmı/B]

kızlar bu sabah eşim bebeğimizi hissetti ölebi tekme attıki eşim bile korktu gözü açıldı normalde hep oynuyodu eşim elini koyunca mum gibi kesiliyodu eşime diyodum bu çocuk seni sevmiyo diye

yaaa ne güzel bende artık hissetmek istiyorum.sennki ne kadar oldu benm 15+4oldu.erken diolar ama artık varlığını hissetmek istiyorum.

evet benimde aynen çok değişik bir ağrımıdır sızımıdır bilemedim
ilk bebişimdede olmuştu ama son aylardı
şimdi ikinci ayımdan başladı hatta şuanda bile ağrıyor

benim doktorumda süt ürünleriyle beraber alma demir hapını dedi etkisini azaltıyormuş yemeklerden 1 ve 1,5 saat önce iç dedi bende öle yapıyorum helencim dr kafasına göre demiştir merak etme sen günde kaç hastaya bakıo o

selam kızlar nasılsınız
ben işe başladım o yüzden girip sadece okuyup çıkıyorum
bebişler maşallah boylar kg baya büyümüş ben son gittigimde sormamışım
unuttum heyecandan bizde ayın 15de nasip olursa ayrıntılı ultrasona girecegim bakalım
bebegim nasıl

kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz ben yaklaşık 1 aydır calsiday kullanıyorum merak ettim bizim doktor herşeyi önceden mi veriyor anlamadım...

kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz ben yaklaşık 1 aydır calsiday kullanıyorum merak ettim bizim doktor herşeyi önceden mi veriyor anlamadım...

ben calsiyum sandoz forte suda eriyen tablet kullanıyorum.doktorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diye verdi.sürekli kan sulandırıcı iğne kullananlarda kemik erimesi olabilirmiş.

ben calsiyum sandoz forte suda eriyen tablet kullanıyorum.doktorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum diye verdi.sürekli kan sulandırıcı iğne kullananlarda kemik erimesi olabilirmiş.

anladımm canım bende süt ürünleri fazla tüketemiyorum ondan verdi benimde sanırım. peynir süt falan hiççç...yoğurt biraz...

benimki demir ve elevit vercekmiş öle demişti
ama tırnaklarım fln çok yumuşadı bu gittiğime sorcam ben

aa neden yumusadı.. kalsiyum eksikliğinde mi oluyormus.. benimde sanki öyle oldu..

bu arada dün kandil sayesinde nihayet planladıgım hatimime basladım.. Allah devamını nasip etsin inşallah..

ohh giy tabi canı m herkes bilsin hamile olduğunu, niye saklayacaksın ki:):) biraz ayrıcalığın olsun dimi.. biz öğrendiğimiz anda herkese duyurduk:):) ama karnım çıkmadı benim eski kıyafetlerime devam.. zaten tombiş oldugum için bişi farkedilmiyo:)

cnm demir ile süt asla alınmaz
emilimi azalıyor. Arada min 2 saat olmalıymış

evet bun benim doktorumda söylemişti ama, gece yatarken içsek olurmu acaba crafty, ben ilaç içmeyi sürekli unuttuğum içn gece yatarken eşim veriyo:) sorun olmaz heralde dimi ..

ben kalsiyum kullanmıyorum canım, doktorum vermedi henüz, sadece demir kullanıyorum şuanda

kızlar bide ben balık yiyemiyorum.. suan yazarken bile midem bulanıyor.. diyetisyen bunu dra söyle sana balık yağı versin yemen lazım dedi.. ben yarın baska bişey için dra gitcem o zaman sorcam ama aranızda benim gibi olan var mı? balık yağı kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…