2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar gunaydınnn biz de kızımla bu hafta 16. haftamızı doldurduk cok sukurrrr
yarın doktor amcamızı ziyarete gidecegiz...

benim de sizlere cok benzer bir sey oldu arkadaslar..
ara ara gobek deligimi resmen bir seyler kemiriyor gibi oluyor.. acaba bebiş mi hareket ediyor? olabilir mi tecrubeli teyzeleri??

sebebp havaların ısınmasıysa yandık walla.. daha hazirandayız.. ağustos bizi ne hale getirecek kimbilir.. bide bebeklerde büyüyecek iice.. ay ben korktum..

Kızlar medicana bahçelievlerde ayrıntılı ultrason varmış ben büyük ihtimalle orada giricem ama kendi doktorummu yapacak onu bilmiyorum ..Aslında gittiği hastaneden daha başka yerlerdede girenler oluyomuş..siz nerede gireceksiniz.. şimdi bu ayrıntılı ultrason 15 dk falan sürüyomuş resim falan vereceklermi şimdi bize..ayrıca tamamen bu işi yapan merkezlerde varmış oralardamı girmek gerekir yoksa heryerde aynı mı? bilgisi olan yazsın ltf..

şimdiye kadar vitamin kullanmıyormuydun ? ben ilk doktora gittiğimde 6 haftalıken vermişti eleviti bu hafta demir ve balık hapına başlayacakmışız. halsizliğin ondan olabilir normalde 2. üç ayda enerjimizin yüksek olması gerekirmiş.

sebebp havaların ısınmasıysa yandık walla.. daha hazirandayız.. ağustos bizi ne hale getirecek kimbilir.. bide bebeklerde büyüyecek iice.. ay ben korktum..

yaz hamilesi olmak şişmek dışında kış hamileliğinden çok daha ii bence :) kayıp düşmek çok korkutur beni kışları yağmur çamur kar yerine eve tıkınmak yerine .. ohh mis gibi hava deniz kum güneş tiril tiril giysiler..

saol halammm

ben kendi hastanem ve kendi dr uma gideceğim. Gerek duyarsam başka bi yere yönlendiririm ben yaparım ayrıntılıyı dedi
benim normal muayene 30 dk sürdüğünden min 30 dk bekliorum Baha amcadan :)
Bence CD iste ama yinde de yanında flash disk ile git cnm
bi çok kişiden bellek istediklerini ama önceden söylemedikleri için görüntüyü alamadıklarını okumuştum

ay

nasıl farketti dr bunu canım.. ayrıntılı ultrasonda mı.. Allahtan önemli bişey değilmiş.. gecmiş olsun cok..

ultrasonda bakiyordu kafasini yakinlastirip bakarken gordu, ayrintili ultrason oldugunu sanmiyorum daha dogrusu bilemiyorum. onceleri de o aletde bakiyordu. bakarken iki tane baslik kullaniyordu, once biriyle bakti sonra diyeriyle. boyle bir durumla karsilasan olmadimi yani, umarim gecip giden bir seydir. offf

çok geçmiş olsun arkadaşım inş mühim bişi değildir. bencede başka bir doktora daha görünmelisi böyle durumlarda tek doktorla yetinmemek lazım diye düşünüyorum.. ALLAH yardımcınız olsun

Merhabalar. Cumadan beri nete giremedim. Çok güzel bir haftasonu tatili geçirdik. Şimdi geldim eve. Geçmişi çok okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Hareketleri hissediyorsunuz artık demek. Ben hissedemiyorum henüz. Bugün 15 haftalık olduk, hamd olsun. 1-2 hafta içinde ben de hissederim inşallah. Haftasonu ip aldık, annem battaniye örecek inşallah. Rengarenk çok tatlı bir şey olacak. Bir sürü şey daha alasım vardı frenledim kendimi. Allah'ım hayırlısıyla eşyalarını alıp hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin. Hepinize mutlu, sağlıklı haftalar.

ben kendi hastanem ve kendi dr uma gideceğim. Gerek duyarsam başka bi yere yönlendiririm ben yaparım ayrıntılıyı dedi
benim normal muayene 30 dk sürdüğünden min 30 dk bekliorum Baha amcadan :)
Bence CD iste ama yinde de yanında flash disk ile git cnm
bi çok kişiden bellek istediklerini ama önceden söylemedikleri için görüntüyü alamadıklarını okumuştum[/QUOTE]

merci cnm söylediğin iyi oldu .. düzgün bey geçen gittiğimde çok yoğundu 10 dk çıktık içerden..özel sağlık sigortasının ayrıcalığı tabi :)) o zman bende medicanada gireyim bakalım hayırlısı olsun..

günaydı güzel anneler nasılsınız ben pek sık giremiyorum ama geçmişi okuyorum Rabbim hakkımızda hayırlı ne ise onu versin inş.

Merhaba kızlar,

Bebeklerimiz Allah nasip ederse kış bebeği olacağından örgülere başlamak lazım artık..Netten birçok model buldum başlamak istiyorum..Eğer varsa elinizde modeller buradan paylaşımlara başlayalımmı nedersiniz..Ayy çok hevesliyim çalışmasam evde bütün gün örgü öresim var....

mrb canım doktorun sorun yok dediyse korkma bebişide üzersin şimdi tadını çıkarmaya bak bence sağlıkla gelecek bebişin iyi düşünelim herşey iyi olsun

cumartesi gidemedim doktora akşam gideceğim inş.sorun olmazsa hayırlısıyla bebişimi göreceğim inş.cinsiyetide öğrenirim merak ediyorum sağlığı yerinde olsunda önemli olan o

ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz değil radyoloji uzmanı yapıyor ve onun yapması gerekiyor çünkü onların uzmanlık alanı
benim ilk bebeğimdede öyle oldu kendi doktorun aynı hastanede olan radyolojiye yönlendirdi orda yaptılar ve de cd vermişlerdi

radyoloji uzmanı olması şart değil tatlım
usg incelemesini detaylandırabilen her dr yapabiliyor.

kızlar gobek deligimin neden kemirildigini ogrendim kagan kocatepe ve alper mumcu'nun web sitesinde.. cunku bu haftalarda rahim neredeyse gobek deliginin iki parmak altına yuukseliyormus.. seviyesi yukseldi diye herhalde oyle oldu :))

bence de tatlım ayrıca dogum yaptıgın ilk aylarda zaten mecburen evde oturuyorsun kışın da ilk aylarda evde otururuz cocuk ele avuca geldi mi de havalar guzellesecek insallah nisan mayıs gibi o zaman sokaga kendimizi atabilecegiz..
dun bi arkadasim dogum yaptı dusun butun yaz evde olacak hap kadar cocukla ..

ayrıca gecen sene kasım'da dogum yapan bi arkadasım var simdi cocuguyla 1-2 aydır resmen fellik fellik geziyo sokaklarda..
Allah'ım her seyin hayırlısını ve saglıklı bir bebek versin de hepimize.. gerekirse tum kış evde otururm

Son düzenleme:

bende basadım kızıma battaniye beyazcı oldugumdan battaniyeninn ipinide beyaz aldık. babası secti.. yumusacık olsun kızım için diye kendinden ponponlu ip aldık .. üçte biri bitti bile hatta.. cok tatlı oluyor.. bitsin resmini koyarım buraya..

radyoloji uzmanı olması şart değil tatlım
usg incelemesini detaylandırabilen her dr yapabiliyor.

demekki benim dr yapamıyor.. baskasına yönlendireceğini söyledi.. muhtemelen eşi.. eşi bu alanda cok ii diye duymustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…