- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.301
benimde 3 günde göbeğim büyüdü inanılacak gibi değil.
cumartesi doktora gitmiştik dörtlü test için ve de cinsiyetini öğrenicez diye malesef göstermedi yaramaz
sanırım bendede ödemler olmaya başladı havaların ısınması ile
kızlar aşımı oldum bugün, bide vitamine başlanmamıştı, elevit pronatal 60 tablet yazdı doktor, vitamin olduğu halde sgk karşılıyormuş hamilelikte, aklınızda olsun, aile hekimine yazdırdım aldım, çok halsizim evde dünya kadar iş bekliyor, inşlh bu vitamin biraz enerji verir de şu işlerin üstesinden gelirim
sebebp havaların ısınmasıysa yandık walla.. daha hazirandayız.. ağustos bizi ne hale getirecek kimbilir.. bide bebeklerde büyüyecek iice.. ay ben korktum..
sürekli sabit oturmaktanda olabilir ara ara dolaş,bazen pek mümkün olmuyor ama ..
hafta sonu beni kim görse ayyhh ne kadar şişmişsin dedi kilo anlamında sanırımm..sanki takan varda
biran önce şişin insin inşallah.. yeğen
Kızlar medicana bahçelievlerde ayrıntılı ultrason varmış ben büyük ihtimalle orada giricem ama kendi doktorummu yapacak onu bilmiyorum ..Aslında gittiği hastaneden daha başka yerlerdede girenler oluyomuş..siz nerede gireceksiniz.. şimdi bu ayrıntılı ultrason 15 dk falan sürüyomuş resim falan vereceklermi şimdi bize..ayrıca tamamen bu işi yapan merkezlerde varmış oralardamı girmek gerekir yoksa heryerde aynı mı? bilgisi olan yazsın ltf..
ay
nasıl farketti dr bunu canım.. ayrıntılı ultrasonda mı.. Allahtan önemli bişey değilmiş.. gecmiş olsun cok..
ultrasonda bakiyordu kafasini yakinlastirip bakarken gordu, ayrintili ultrason oldugunu sanmiyorum daha dogrusu bilemiyorum. onceleri de o aletde bakiyordu. bakarken iki tane baslik kullaniyordu, once biriyle bakti sonra diyeriyle. boyle bir durumla karsilasan olmadimi yani, umarim gecip giden bir seydir. offf
kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak...ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn
Kızlar medicana bahçelievlerde ayrıntılı ultrason varmış ben büyük ihtimalle orada giricem ama kendi doktorummu yapacak onu bilmiyorum ..Aslında gittiği hastaneden daha başka yerlerdede girenler oluyomuş..siz nerede gireceksiniz.. şimdi bu ayrıntılı ultrason 15 dk falan sürüyomuş resim falan vereceklermi şimdi bize..ayrıca tamamen bu işi yapan merkezlerde varmış oralardamı girmek gerekir yoksa heryerde aynı mı? bilgisi olan yazsın ltf..
ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz değil radyoloji uzmanı yapıyor ve onun yapması gerekiyor çünkü onların uzmanlık alanı
benim ilk bebeğimdede öyle oldu kendi doktorun aynı hastanede olan radyolojiye yönlendirdi orda yaptılar ve de cd vermişlerdi
bence de tatlım ayrıca dogum yaptıgın ilk aylarda zaten mecburen evde oturuyorsun kışın da ilk aylarda evde otururuz cocuk ele avuca geldi mi de havalar guzellesecek insallah nisan mayıs gibi o zaman sokaga kendimizi atabilecegiz..yaz hamilesi olmak şişmek dışında kış hamileliğinden çok daha ii bence :) kayıp düşmek çok korkutur beni kışları yağmur çamur kar yerine eve tıkınmak yerine .. ohh mis gibi hava deniz kum güneş tiril tiril giysiler..
Merhabalar. Cumadan beri nete giremedim. Çok güzel bir haftasonu tatili geçirdik. Şimdi geldim eve. Geçmişi çok okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Hareketleri hissediyorsunuz artık demek. Ben hissedemiyorum henüz. Bugün 15 haftalık olduk, hamd olsun. 1-2 hafta içinde ben de hissederim inşallah. Haftasonu ip aldık, annem battaniye örecek inşallah. Rengarenk çok tatlı bir şey olacak. Bir sürü şey daha alasım vardı frenledim kendimi. Allah'ım hayırlısıyla eşyalarını alıp hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin. Hepinize mutlu, sağlıklı haftalar.
radyoloji uzmanı olması şart değil tatlım
usg incelemesini detaylandırabilen her dr yapabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?