- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.281
ama sen daha 16 haftalık değilmisin nasıl 4 lü test :26: neyse bende sorım bu çarşamba gidicem bende :26:
Günaydın Herkese..
göbek deliğimin iki parmak sağında altta sabahtan beri sık sık bi his var içeride rep mi yapıyoki acaba
hep aynı yerde,tık hisediyorum yaniböle küçük bi damar çekilmesi gibi ayy çok tuhaf oluyorumm böyle bişeymi oynaması:26: .. sabahtan beri enerji fazlalığı var yavrumun
günaydın kızlarr
ben size bişey sorcam bu dörtlü test nasıl oluyor benim ikili temiz çıktı ama pazartesi randevum var istermi bilmiyorum birde ücreti ne kadar???
kızlar meraba hepinize Allah hepimizin bebeişlerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Aminnnnn... Antalyada dr arayan arkadaşlar ben vitalede ali fuat beye gidiyodum sema hanıma geçtim dün gittim gayet iyi ilg,lendi oldukça güzel açıklamalarda bulundu gerçekten tatmin oldum yani memnunum hastane ücretlerine gelince tahliller falan ücretli doğumu bilmiyorum dr muayene ücreti ise 50 tl on gün içinde tekRAR giderseniz ücret ödemiyosunuz bunları söyleyebilirim.
benim plasenta durumu rahim ağzına yakınmış zamanla belki yukarı çıkabilirmiş ne olur duanızı eksik etmeyin inş. zamanla düzelir ve hiç kanama falan yaşamam bebeğimin ve benim hayatımı riske atacak herhengi bi duruma maruz kalmayız dualarınızı bekliyorum bebişleri de sizleri de öptüm iyi bakın kendinize
bu arada benim bebişim erkek
yeni belamı ve başınıza geleceği bir felaket tellalı olarak açıklamaktan hiç de gurur duymuorum
ŞİŞTİM ! evet balon gibi elim ayağım bileklerim
FE-LA-KET
Tuzu kes su içmeyi arttır.
İlk kızımda şişmemiştim hiç. Umarım yine aynısı olur.
Tuzu kes su içmeyi arttır.
İlk kızımda şişmemiştim hiç. Umarım yine aynısı olur.
tuz alımım minimum su alımım maksimumda cnm
yok olacaksa oluo sanırım bu meret !
merhaba kizlar ben de kasim annesiyim, su anda 17 haftalik hamileyim, dun doktora gitdim, cinsiyyeti erkek.
oglusumun bas damarlarinda minik kista (sist--ici su dolu kabarcik) varmis. doktor merak etme cekilip
gider dedi ilac iyne falan yazdi ama ben yine de merak ediyorum,. boyle bir sorun yasayan oldumu?
lutfen yardimci olun. doktorunuza falan sorarsaniz cok sevinirim. icim yaniyor. korkuyorum. allah her
kesi daha kotusunden korusun amin.
Günaydın Herkese..
göbek deliğimin iki parmak sağında altta sabahtan beri sık sık bi his var içeride rep mi yapıyoki acaba
hep aynı yerde,tık hisediyorum yaniböle küçük bi damar çekilmesi gibi ayy çok tuhaf oluyorumm böyle bişeymi oynaması:26: .. sabahtan beri enerji fazlalığı var yavrumun
cumartesi günü dra gittim bacagımdaki kızarıklık için.. dr eritema nodosum diye bi hastalık olabilir diye biyopsi yaptı patolojiye gönderdi. bu haftasonu cıkacak sonucu.. biyopsi yapan kadın vucudun cok şişmiş dedi.. kanamayı durdurmak için bastırdığı yerden elini cekince cukuru gördüm aman Allahım dedim.. tuz cok yemiyorum yemekte .. su içiyorum günde 3 litre .. ama yediğim tursular beni şişiriyor.. sirke ve acıdan tuzunu algılayamıyorum.. suyunu da içtiğim için..
balık yağını ve tırnak yumusamasını soramadım doktoruma tatildeymiş cunkü.. bende bu cuma izne ayrılıyorum.. denizi özlemişim.. kızım iice büyümeden gidip tatilimi yapıp dönmek istiyorumşimdiden tatil havası sardı beni.. hic iş yapasım yok....
Herkese Merhabalar,
Ben de inşallah bir Kasım annesi olacağım arkadaşlar. 17+6 günlük hamileyim. Geçen hafta üçlü test sonuçlarımı aldım ve doktorum 22. haftada ayrıntılı ultrasona girmem için iki tane radyoloji uzmanının ismini verdi. Radyoloji uzmanının vereceği raporu inceleyeceğini söyledi. Aranızda radyoloji uzmanına ayrıntılı ultrasona giden var mı? Veya hastanede kontrollerini yaptıranlar hastanede radyoloji uzmanına gittiler mi acaba?
Bir de doktorumu değiştirmek istiyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum. Bu ay radyoloji uzmanına gidersem 5 ayım bitmiş oluyor. Sizce 6.ayda yeni bir doktora başlamak daha mı kötü olur yoksa başlamalı mıyımçok kafam karışık kızlar
geçmiş olsun fatmacım gzl haberlerini bekliyoruz..
bende haftaya yokum izne çıkıcam inşallah..gzl gzl geçsin tatiller temiz hava alsınlar kuzucuklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?