2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın Herkese..

göbek deliğimin iki parmak sağında altta sabahtan beri sık sık bi his var içeride rep mi yapıyoki acaba

hep aynı yerde,tık hisediyorum yaniböle küçük bi damar çekilmesi gibi ayy çok tuhaf oluyorumm böyle bişeymi oynaması:26: .. sabahtan beri enerji fazlalığı var yavrumun

ama sen daha 16 haftalık değilmisin nasıl 4 lü test :26: neyse bende sorım bu çarşamba gidicem bende :26:

Hekese günaydın ve iyi haftalar....

bugun itibari ile 17+1 canım. 4 lü test 16-18 haftalar arası yapılıyormuş. kanımızı verdik cumartesi ama malesef cinsiyetini öğrenemedik. bağdaş kurarmış gibi duruyordu bizimki göstermedi. çarşamba günüde devlet hastanesine gidicem bide orda şansımı deneyecem.

sabah ac karnına cok hareketli oluyorlarmıs..

günaydın kızlarr
ben size bişey sorcam bu dörtlü test nasıl oluyor benim ikili temiz çıktı ama pazartesi randevum var istermi bilmiyorum birde ücreti ne kadar???

Herkese günaydın ve iyi haftalar..

canım cumartesi dörtlü testim vardı. ultrasonda ölçüm yapıyor kol bacak kafa vb.. sonrada kan verdim. 1 hafta sonra alıcam sonuçları. sonuçlara göre istatistiki veriler çıkıyor.. ben istanbul /pendikteyim burdaki hastanede 75 tl verdim test için

canım aynı durum bendede var.allaha şükür şimdi bişeyimiz yokda işşallah hiçde olmaz.birbirimize dua edelim.yavrularımızı sağlıklı sıhhatli almak nasip eder.

Umarım tüm olumsuzluklar kaybolur hayatlarımızda arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.

tuz alımım minimum su alımım maksimumda cnm
yok olacaksa oluo sanırım bu meret !

sürekli sabit oturmaktanda olabilir ara ara dolaş,bazen pek mümkün olmuyor ama ..

hafta sonu beni kim görse ayyhh ne kadar şişmişsin dedi kilo anlamında sanırımm..sanki takan varda
biran önce şişin insin inşallah.. yeğen

amın canım Rabbım beternden korusn bnce baska bı dr a daha gıdıp gostermelısn onunda dedıgı aynıysa ve gercektn onemlı gıbı gorunmuyosa bnce ıcın dahada raht eder..

evettt helencımmm... oynuyoo bebışınn masallahhh..

cumartesi günü dra gittim bacagımdaki kızarıklık için.. dr eritema nodosum diye bi hastalık olabilir diye biyopsi yaptı patolojiye gönderdi. bu haftasonu cıkacak sonucu.. biyopsi yapan kadın vucudun cok şişmiş dedi.. kanamayı durdurmak için bastırdığı yerden elini cekince cukuru gördüm aman Allahım dedim.. tuz cok yemiyorum yemekte .. su içiyorum günde 3 litre .. ama yediğim tursular beni şişiriyor.. sirke ve acıdan tuzunu algılayamıyorum.. suyunu da içtiğim için..

balık yağını ve tırnak yumusamasını soramadım doktoruma tatildeymiş cunkü.. bende bu cuma izne ayrılıyorum.. denizi özlemişim.. kızım iice büyümeden gidip tatilimi yapıp dönmek istiyorum şimdiden tatil havası sardı beni.. hic iş yapasım yok....

Herkese Merhabalar,

Ben de inşallah bir Kasım annesi olacağım arkadaşlar. 17+6 günlük hamileyim. Geçen hafta üçlü test sonuçlarımı aldım ve doktorum 22. haftada ayrıntılı ultrasona girmem için iki tane radyoloji uzmanının ismini verdi. Radyoloji uzmanının vereceği raporu inceleyeceğini söyledi. Aranızda radyoloji uzmanına ayrıntılı ultrasona giden var mı? Veya hastanede kontrollerini yaptıranlar hastanede radyoloji uzmanına gittiler mi acaba?

Bir de doktorumu değiştirmek istiyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum. Bu ay radyoloji uzmanına gidersem 5 ayım bitmiş oluyor. Sizce 6.ayda yeni bir doktora başlamak daha mı kötü olur yoksa başlamalı mıyım çok kafam karışık kızlar

geçmiş olsun fatmacım gzl haberlerini bekliyoruz..
bende haftaya yokum izne çıkıcam inşallah..gzl gzl geçsin tatiller temiz hava alsınlar kuzucuklar..

kızlar aşımı oldum bugün, bide vitamine başlanmamıştı, elevit pronatal 60 tablet yazdı doktor, vitamin olduğu halde sgk karşılıyormuş hamilelikte, aklınızda olsun, aile hekimine yazdırdım aldım, çok halsizim evde dünya kadar iş bekliyor, inşlh bu vitamin biraz enerji verir de şu işlerin üstesinden gelirim

henüz bana bişey söylemedi. ama cumartesi randevum var.. o zaman ne yapacagını bilmiyorum acıkcası en son ikiliye gittim 1 ay sonra gel dedi..

doktor değiştirme konusuna gelince.. neden değiştirdiğin burda cok önemli.. dru yetersiz mi buluyorsun.. rahat mı değilsin.. hastanemi kötü.. bunların hepsi biraradaysa zaman önemli değil biran önce değiştirmelisin.. ama gercekten değiştirmen için sebepleri iice düşünmelisin.

geçmiş olsun fatmacım gzl haberlerini bekliyoruz..
bende haftaya yokum izne çıkıcam inşallah..gzl gzl geçsin tatiller temiz hava alsınlar kuzucuklar..

inşallah.. gerci dr eğer tahmin ettiğimizse dogum sonrası tedaviye baslicaz dedi.. bakalım hayırlısı...

ay aynı zamanda tatil yapcaz ha.. süperr..sen oglusunla ben prensesimle..

benimde 3 günde göbeğim büyüdü inanılacak gibi değil.

cumartesi doktora gitmiştik dörtlü test için ve de cinsiyetini öğrenicez diye malesef göstermedi yaramaz

sanırım bendede ödemler olmaya başladı havaların ısınması ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…