- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.321
bende basadım kızıma battaniye beyazcı oldugumdan battaniyeninn ipinide beyaz aldık. babası secti.. yumusacık olsun kızım için diye kendinden ponponlu ip aldık .. üçte biri bitti bile hatta.. cok tatlı oluyor.. bitsin resmini koyarım buraya..
demekki benim dr yapamıyor.. baskasına yönlendireceğini söyledi.. muhtemelen eşi.. eşi bu alanda cok ii diye duymustum..
cumartesi gidemedim doktora akşam gideceğim inş.sorun olmazsa hayırlısıyla bebişimi göreceğim inş.cinsiyetide öğrenirim merak ediyorum sağlığı yerinde olsunda önemli olan o
canim insallah mutlu haberlerle donersin, gonlunden ne geciyorsa o olsun. benimkini oyrendik ama yurekden sevinemedik bile. insallah kasim ayinda kucagimiza aldigimizda doyasiya seviniriz. aminnnnnnnnn
faticiğim
bazen de yapmıolar
ekstra para neticede arkadaşım 500 vermiş yaa yazık
ay gercekten mi.. bu gittiğimde detay sorcam zaten.. bakalım ne dicek.. bide karsıda onun eşi.. gidemem oraya kadar.. 500 ha ..cokmus ya.. bebişime neler alırım neler o kadar parayla..
Ayrıntılı ultrasonu (İleri Düzey Ultrason Detaylı Ultrason) kim yapar?
Ayrıntılı ultrasonografi (ikinci düzey ultrason detaylı ultrasonografi), rahim içerisindeki fetusun bir nevi muayenesidir. İdeali, bu konuda uzmanlaşmış Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı yani Perinatoloji uzmanı (Maternal Fetal Tıp uzmanı - yüksek riskli gebelik uzmanı) tarafından yapılmasıdır. Yine bazı ülkelerde ve ülkemizde radyologlar tarafından da yapılmaktadır.
sırt üstü yatıp dinliyorum falan elimide koyuyorum ama ne bilim valla ilk başlarda daha çok kıpraşmalar vardı karnımda
bu yazıya da dayanaraktan :) usg de ii bir kadın doğumcu hatta kendi doktorum tarafından yapılması daha içimi rahatlatacak.
cumartesi gidemedim doktora akşam gideceğim inş.sorun olmazsa hayırlısıyla bebişimi göreceğim inş.cinsiyetide öğrenirim merak ediyorum sağlığı yerinde olsunda önemli olan o
canim insallah mutlu haberlerle donersin, gonlunden ne geciyorsa o olsun. benimkini oyrendik ama yurekden sevinemedik bile. insallah kasim ayinda kucagimiza aldigimizda doyasiya seviniriz. aminnnnnnnnn
Kızlarr selammm benimdi bir kızım varmışşş 16 haftalığımm cumartesi öğrendimm doktor baktığında bacak bacak üstüne el ense vaziyete oturuyoduu çook keyifçiii
kızlar biz geldikmorelimiz sıfır kaynanamla kayınpederim geliyo ben normalde birlik oturuyorum herşeyime karışıyo malesef off bilgisayara bile fazla oturamıyorum canım çok sıkkın acayip soluyorum burnumdan sinirimden bebeğime bişey olmaz inşallah
canım ALLAH yardımcın olsun... hiç onları düşünüpte canını sıkma bebişine yazık. duyma görme bildiğini oku derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?