2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

faticiğim
bazen de yapmıolar
ekstra para neticede arkadaşım 500 vermiş yaa yazık

TERAZİ BURCU ÖZELLİKLERİ
Elementi : Hava
Özelliği : Doğrucu
Yönetici Gezegeni : Venüs
Metali : Bakır
Uğurlu Günü : Cuma
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taşı : Opal
Uğurlu Renkleri : Açık pembe, mavi, turkuaz
Uğurlu Çiçekleri : Unutma beni, pembe krizantem
Uğurlu Kokuları : Gardenya, yasemin, orkide
Uğurlu Müzik : Romantik parçalar
En Belirli Özelliği : Saygı
En Büyük İdeali : Mükemmel dostluk
En Büyük Hatası : Kendini beğenme
En Büyük Arzusu : Değerinin bilinmesi
En Büyük Yeteneği : Ticaret ve alışveriş

AKREP BURCU ÖZELLİKLERİ
Elementi : Su
Özelliği : Hassas
Yönetici Gezegeni : Mars ve Plüton
Metali : Çelik ve demir
Uğurlu Günü : Salı
Uğurlu Sayısı : 9
Uğurlu Taşları : Opal, yakut, ametist, kuartz
Uğurlu Renkleri : Canlı kırmızı, siyah
Uğurlu Çiçekleri : Kırmızı karanfil, hanımeli
Uğurlu Kokuları : Misk, manolya
Uğurlu Müzik : Marşlar ve tempolu melodiler
En Belirli Özelliği : Kararlılık
En Büyük İdeali : Zenginlik
En Büyük Hatası : Merhametsizlik
En Büyük Arzusu : Ömür boyu güven
En Büyük Yeteneği : Ticaret ve yöneticilik

Düzenleyen: duygu7785 Düzenleme Tarihi : Dün Düzenl

cumartesi gidemedim doktora akşam gideceğim inş.sorun olmazsa hayırlısıyla bebişimi göreceğim inş.cinsiyetide öğrenirim merak ediyorum sağlığı yerinde olsunda önemli olan o

canim insallah mutlu haberlerle donersin, gonlunden ne geciyorsa o olsun. benimkini oyrendik ama yurekden sevinemedik bile. insallah kasim ayinda kucagimiza aldigimizda doyasiya seviniriz. aminnnnnnnnn

canim insallah mutlu haberlerle donersin, gonlunden ne geciyorsa o olsun. benimkini oyrendik ama yurekden sevinemedik bile. insallah kasim ayinda kucagimiza aldigimizda doyasiya seviniriz. aminnnnnnnnn

inş.canım bakalım bir kızım var ikinci kızı çok istiyorum sağlıklı olsunda erkek olursada güzel olur bikız bi erkek hayırlısı bakalım akşam yazarım
sende üzülme canım benim doktoruna güven bebişinin hamileliğinin tadını çıkar sağlıkla gelecek inş.bebişin

faticiğim
bazen de yapmıolar
ekstra para neticede arkadaşım 500 vermiş yaa yazık

ay gercekten mi.. bu gittiğimde detay sorcam zaten.. bakalım ne dicek.. bide karsıda onun eşi.. gidemem oraya kadar.. 500 ha ..cokmus ya.. bebişime neler alırım neler o kadar parayla..

ay gercekten mi.. bu gittiğimde detay sorcam zaten.. bakalım ne dicek.. bide karsıda onun eşi.. gidemem oraya kadar.. 500 ha ..cokmus ya.. bebişime neler alırım neler o kadar parayla..

Ayrıntılı ultrasonu (İleri Düzey Ultrason – Detaylı Ultrason) kim yapar?
Ayrıntılı ultrasonografi (ikinci düzey ultrason – detaylı ultrasonografi), rahim içerisindeki fetusun bir nevi muayenesidir. İdeali, bu konuda uzmanlaşmış Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı yani Perinatoloji uzmanı (Maternal Fetal Tıp uzmanı - yüksek riskli gebelik uzmanı) tarafından yapılmasıdır. Yine bazı ülkelerde ve ülkemizde radyologlar tarafından da yapılmaktadır.

bu yazıya da dayanaraktan :) usg de ii bir kadın doğumcu hatta kendi doktorum tarafından yapılması daha içimi rahatlatacak.

sırt üstü yatıp dinliyorum falan elimide koyuyorum ama ne bilim valla ilk başlarda daha çok kıpraşmalar vardı karnımda

Bir kaç gün içinde iyice başlar merak etme ben 16+6'da küçük ayağın tekmelerini hissetmeye başladım, damar atması gbi başladı şimdi baya sertleşti minik erkeğin tekmeleridönüşünü falanda o haftalarda hissettim bir noktada toplanıyor elinle hissedebiliyorsun sonra korkunç bir şekilde yer değiştiriyor ben alışana kadar baya korkmuştum:)))Ama çok keyifli rabbim onların daha sert tekmelerini de duyabilmeyiş nasip etsin inşşşş

Kızlarr selammm benimdi bir kızım varmışşş 16 haftalığımm cumartesi öğrendimm doktor baktığında bacak bacak üstüne el ense vaziyete oturuyoduu çook keyifçiii

merhaba kızlar,
bende cts.günü ayrıntılı ultrasona girdim.4lü test için kan verdim.çarşamba sonuçları alıcam inş. iyi çıkar.18'inde de diğer doktorda ayrıntılı randevum var bakalım aynı şeyleri söylicek.bu arada oğlum 160 gr olmuş..

bu yazıya da dayanaraktan :) usg de ii bir kadın doğumcu hatta kendi doktorum tarafından yapılması daha içimi rahatlatacak.

bencede kendi drum böyle bi becerisi varsa onu tercih ederim.. daha rahat olur benim için.. ama kuzenim daha önce bana yeditepedeki Narter Yeşildağları önermişti.. perinatolog kendiside.. kendi bebişlerini oraya göndermişti.. aynı zamanda kadın dogum uzmanı.. demekki iki alandada uzmanlığı var..benimki nasıl bir yönlendirme yapacak bilmiyorum.. buda benim için bir alternatif olacak enazından..

kızlar biz geldik morelimiz sıfır kaynanamla kayınpederim geliyo ben normalde birlik oturuyorum herşeyime karışıyo malesef off bilgisayara bile fazla oturamıyorum canım çok sıkkın acayip soluyorum burnumdan sinirimden bebeğime bişey olmaz inşallah

merhabalar herkese iyi sağlıklı huzurlu haftalarr :))))

bize dua edin teyzeleri 4 te randevumuz var inşaallah doktor amcamızla

geçen gittiğimizde cinsiyeti kesin olmamakla beraber şurası işte bakın dedi bir nokta gösterdi ve erkek demişti , bizde iki haftadır oğlum oğlum diye seviyoruz bakalım kesinleşmiştir inşallah bu sefer,
Rabbim sağlık versin gerçi en önemlisi o

Bu arada kızlar bende hareketleri yavaş yavaş hissedenlerdenim değişik bi duygu ama çok güzelll Allahım hepimize güzel günler yaşatsın inşallah..

cumartesi gidemedim doktora akşam gideceğim inş.sorun olmazsa hayırlısıyla bebişimi göreceğim inş.cinsiyetide öğrenirim merak ediyorum sağlığı yerinde olsunda önemli olan o

inşallah öğrenirsin cnm hadi çabuk git gel bekliyom

kasıma az kaldı

Kızlarr selammm benimdi bir kızım varmışşş 16 haftalığımm cumartesi öğrendimm doktor baktığında bacak bacak üstüne el ense vaziyete oturuyoduu çook keyifçiii

ne güzel haber bu cnm kız mı istiyodu için :26: merak ettim ben şimcik

canım ALLAH yardımcın olsun... hiç onları düşünüpte canını sıkma bebişine yazık. duyma görme bildiğini oku derim ben

canım ALLAH yardımcın olsun... hiç onları düşünüpte canını sıkma bebişine yazık. duyma görme bildiğini oku derim ben

neden istemiyorum ben ya hep dedikodu yaptığı için o gelince eşim benden uzaklaşıyo şimdi eşim bana okadar bağlı ki hiç kıyamıyoken onlar gelince ne ilğileniyo nede başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…