2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

öncelikle cok teşekkür ediyorum paylaşımın için yok barıştık
bende puseti ablamdan alıcam o bebeconfortun pusetli arabasını almıştı çok memnun kaldı bende arabasını alıcam pusetide ablam vercek karyolaya gelince orda cok kararsız kaldım bi tane karyola beğendim büyüyen bi tanede sepet beşik beğendim ama sepet oldukça geniş yani 1 yaşına kadar bile kullanacağı bişey hemde fiyat olarak cok uygun yanlız alt değiştirme yeri olmadığı için kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
bebek şekerini bende kendim yapayım dedim malzeme arıyorum hazırları da aynı fiyata mal oluyor gerçi cok güzel şeyler var bugün gittim hatta dükkan kapalıydı ama tekrar gidicem bide lohusa şerbeti için bardakları falanda süslemeyi düşünüyorum güzel fırfırlarla anı defterini hamilelikte yazılması için biliyordum onuda senden öğrendim
antalyadaki arkadaşlarım içinde kapalı yolda miniço die bi mağza var bugün gittim kızıma corap aldım kendimi zor tutuyorum fyatlar cok hesaplı ve inanılmaz cok çeşit var mutlaka gitmelisiniz

neler aldın dilek ben kendimi cok zor tutuyorum geleneklere uyalım die bana kalsa bugün herşeyi taşırdım eve

Ayağını sıcak tut bir battaniye al ve hiç kimsenin olmadığı bir yerde uzan. Kafanı da takma. Kafayı taktıkça şişersin.
Ama tahminimce hepimizde bir gaz sorunu var.

ama zaten evde alt değiştirme yerine gerek yok bence ekonomik olanı begendıysen sırf alt degıstırme yerı yok dıye almamazlık etme. Bir de katlanabilir beşikler var ben onları çok beğendim. 250 lıra cıvarında sanırım ortalama fıyatları. Açınca baya büyük beşik oluyor hem tekerlekleri var evin içinde gezdirebilmek için, hem de başka bir yere tatile giderken katlanıp oldukça ufak oluyor. Tatillerde falan başka yerlerde kalırken de gayet rahat şekilde bagaja atılabilir.Ayrıca bu beşiklerin alt değiştirme aparatı olanları da vardı chıcco nun o biraz daha pahalıydı. Bir de kayınvaldemin bir inancına göre bebeğe önce kilot alacakmışız. Yaşlılar 'bebeğe don alın, çabuk donanır' derlermiş. Bütün ihtiyaçları hemen alınırmış onun ardından:) Ben bugün aldım bir tane :))

yeni belamı ve başınıza geleceği bir felaket tellalı olarak açıklamaktan hiç de gurur duymuorum
ŞİŞTİM ! evet balon gibi elim ayağım bileklerim
FE-LA-KET

kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak... ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn

Günaydın sirlicim. Oğun olmasına çok sevindim Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Diğer konuda da üzülme bence.,Daha önce de bu haftalarda bu tarz şeyler yaşayanlar sonradan geçenler gördüm. Ama yine de doktoruma sorucam senin için,

cok tesekkur ederim canim. o kadar cok agladim ki eve geldiyimde, ama uzulmem aslinda bebeyime daha zararliymis o her seyden habersiz buyurken ben onu yipratiyormusum, ise gelir gelmez hemen size yazdim, ne kadar cok iyi gorusler alirsam icim o zaman rahatlar. onun icin rica etdim doktorunuza sormayi. allah kotusunden korusun her kesi. amin.

merhaba kizlar ben de kasim annesiyim, su anda 17 haftalik hamileyim, dun doktora gitdim, cinsiyyeti erkek.

oglusumun bas damarlarinda minik kista (sist--ici su dolu kabarcik) varmis. doktor merak etme cekilip

gider dedi ilac iyne falan yazdi ama ben yine de merak ediyorum,. boyle bir sorun yasayan oldumu?

lutfen yardimci olun. doktorunuza falan sorarsaniz cok sevinirim. icim yaniyor. korkuyorum. allah her

kesi daha kotusunden korusun amin.

günaydın sirlicimmmmmmmmmmmm..........
ben sana demedim mi hiç kız ismi düşünme, senin oğlun olacak diye
bak tuttu gördün mü
iyi hadi hayırlı olsun canım..
parmaklarında çıkan şeyleri ilk defa duydum..
umarım bir problem olmaz canım..

evet soylemisdin ... parmaklarimi? parmak diyil canim basindaki damarlarda. kafasinda, beyninde yani...

ay canım ben yanlış anlamışım yaa..
parmaklarında şişlik diye okumuşum nedense...
daha yeni anladım ne olduğunu...
haftasonu parka gittim, orda bi kadının torununda da aynı durum olmuş..
doktor doğum sırasında bazı bebeklerin su kabarcıklarının gidebileceğini söylemiş...
ama gitmezse ne oluyor bilemiyorum..
ama sanırım bu tür gebelere türkiyede normal doğum önermiyorlar canım sezaryen yapıyorlar..
çünkü kadın bana bundan dolayı sezaryen olacak demişti..
aman oğluşun sağlıklıca doğsun da sezaryen normal farketmez..
ben de sezaryen oldum, çok memnun kaldım hiçbi problem yaşamadım..
o yüzden öyle olursa üzülme sirlicim...
ben çarşmaba günü gidicem doktoruma senin için sorar ararım tekrar canım..
üzme kendini dirençli olman lazım, belki de doğuma kadar kaybolup gidicek...
üzme kendini sen artık bir anne adayısın dirençli olmalısın...

canım hayırlı olsun oğlun olacağına çok sevindim.bence sen de sevincini erteleme böyle bir durum için,hissettrime onadaha çok büyüyecek bebişin atlatır onu merak etme sen.Allah yardım eder o minik meleğe...

Son düzenleme:
günaydın annecikler...nasılsınız bugün...umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastayım kızlar ya.boğazım batıyo öksürüyorum ve kulaklarım kaşınıyor kaptım hastalığı galiba...dr.henüz görüşmedim verebileceği ilaç yoktur değil mi arkadaşlar.?inşallah iyileşiriim hemen iştahım azaldı çünkü.

ay evet .. yaza kadar ele avucada gelir .. bunu giydircem sonra o eğilecek bende poposunu ısırcam.. bunun hayalini kuruyorum.. fantezim süper dimi..

yeni belamı ve başınıza geleceği bir felaket tellalı olarak açıklamaktan hiç de gurur duymuorum
ŞİŞTİM ! evet balon gibi elim ayağım bileklerim
FE-LA-KET

canım benim cok gec.. bu c.tesi ben bizzat yasadım.. elim ayagım davuldu resmen.. gözümün altı çöküktür benim ora bile doldu.. ben tursuya bagladımm..

nasıl farketti dr bunu canım.. ayrıntılı ultrasonda mı.. Allahtan önemli bişey değilmiş.. gecmiş olsun cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…