- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.261
Elçincim benim ilk bebeğim onun için kendime ait hiçbirşeyim yok. Ama ablamın 3 yaşında bir oğlu var. ana kucağı, puset, bebek arabası ve yürüteci ondan almayı düşünüyorum. Beşik ihtiyacımı da yine ablamın tekerlekli ve portatif bir beşiği var o çok rahat etmişti bulunduğu odaya taşıyordu rahatlıkla onu alarak karşılıycm. Sonrasında büyüyünce ihtiyaca göre yatak alırız diye düşünüyorum. Şuanda gardrop ve şifonyere ihtiyacım var. Aklımdan bir model çizip mimara götürdüm çok yüksek rakamlar söylediler, hazır bırşeyler almayı düşünüyorum. Bunlar haricinde bebeğe henüz kıyafet almadım hiç. Yaz indirimini beklıyorum mothercare zara ve diğer mağazaların.Uzuuun uzunn anlattım hala küs müyüz? :))Bir de bugün bebek şekerlemelerine baktım harika şeyler var, doğumda gelen misafirlere ikram ve hatıra amaçlı bir de anı defteri beğendiğim doğum tebriğine gelenlerin yazmaları için. Bir iki tanesini çok beğendim. Ayrıca bir de gümüş kapaklı bir biberon beğendim sponsor arıyorum onu aldırmak için:)) beğendiğim şeylerin resimlerini de yavaş yavaş paylaşırım .
merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar pek fazla yazamıyorum ama girdikçe takip ediyorum 17 haziranda 3 lü taramamız var inşallah hayırlısıyla sorunsuz onuda atlatırız bu arada bebişim için geçen hafta alışveriş yaptım internetten limango kids te çok güzel şeyler indirime giriyor arkadaşlar haberiniz olsun
aa ben süt içtim demir hapını içip kahvaltı ettim kahvaltıda süt içtim söylediğin iyi oldu yapmıyım bi daha
selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,ben 4 aylık hamileyim 2 gündür acayip derecede gaz sancım başladı çok kötü sancılarım oluyor,gazı atamıyorum bir türlü aklıma bişeyde takılıyor rahim büyüyor ondanda olabilir mi acaba sizdede böyle bir sorun varmı....
Dualarımızı seninle canım benim, Allah korktuklarından emin, umduklarına nail etsin, Amin Amin Aminn..:)
öncelikle cok teşekkür ediyorum paylaşımın için yok barıştık
bende puseti ablamdan alıcam o bebeconfortun pusetli arabasını almıştı çok memnun kaldı bende arabasını alıcam pusetide ablam vercek karyolaya gelince orda cok kararsız kaldım bi tane karyola beğendim büyüyen bi tanede sepet beşik beğendim ama sepet oldukça geniş yani 1 yaşına kadar bile kullanacağı bişey hemde fiyat olarak cok uygun yanlız alt değiştirme yeri olmadığı için kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
bebek şekerini bende kendim yapayım dedim malzeme arıyorum hazırları da aynı fiyata mal oluyor gerçi cok güzel şeyler var bugün gittim hatta dükkan kapalıydı ama tekrar gidicem bide lohusa şerbeti için bardakları falanda süslemeyi düşünüyorum güzel fırfırlarla anı defterini hamilelikte yazılması için biliyordum onuda senden öğrendim
antalyadaki arkadaşlarım içinde kapalı yolda miniço die bi mağza var bugün gittim kızıma corap aldım kendimi zor tutuyorumfyatlar cok hesaplı ve inanılmaz cok çeşit var mutlaka gitmelisiniz
canim su linke gir ticker factory .com
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
buradan pregnacy e tikla oradan istedigin sekli sec sonra bebek sekli veya baska sekiller var onu sec en son dada bebegin beklenen dogum tarihini gir next e tikla en son olarakta
alttaki ilk kutudaki img http ile baslayan adresi png yazisina kadar (png de dahil olacak) kopyala sonra bunu profilideki cizelge yazan yere yapistir ve kaydet. meraba.dedigin gibi kopyalayıp yapıştırıyorum.kaydet diyorum kaydetmiyo.neden acaba yardımcı olabılır misin
canim su linke gir ticker factory .com
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
buradan pregnacy e tikla oradan istedigin sekli sec sonra bebek sekli veya baska sekiller var onu sec en son dada bebegin beklenen dogum tarihini gir next e tikla en son olarakta
alttaki ilk kutudaki img http ile baslayan adresi png yazisina kadar (png de dahil olacak) kopyala sonra bunu profilideki cizelge yazan yere yapistir ve kaydet. meraba.dedigin gibi kopyalayıp yapıştırıyorum.kaydet diyorum kaydetmiyo.neden acaba yardımcı olabılır misin
hepsini kopyalayıp yapıtşrıdınız için kaydetmiyır. http ile başlayan yerden (yanlış hatırlamıyorsam) başlayacak png ile bitecek... ben de deneye deney bulmuştum.
kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak...ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn
Günaydın sirlicim. Oğun olmasına çok sevindim Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Diğer konuda da üzülme bence.,Daha önce de bu haftalarda bu tarz şeyler yaşayanlar sonradan geçenler gördüm. Ama yine de doktoruma sorucam senin için,
kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak...ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn
günaydın sirlicimmmmmmmmmmmm..........
ben sana demedim mi hiç kız ismi düşünme, senin oğlun olacak diye
bak tuttu gördün mü
iyi hadi hayırlı olsun canım..
parmaklarında çıkan şeyleri ilk defa duydum..
umarım bir problem olmaz canım..
kızım olacak olsa bunları hiç kaçırmazdım. bayılıyorum bu tarz şeylere.. bizim bebişlerde önümüzdeki ay 7-8 aylık olacak tam bunları giyecek gibi:):)
Eki Görüntüle 204441 Eki Görüntüle 204440
yeni belamı ve başınıza geleceği bir felaket tellalı olarak açıklamaktan hiç de gurur duymuorum
ŞİŞTİM ! evet balon gibi elim ayağım bileklerim
FE-LA-KET
merhaba kizlar ben de kasim annesiyim, su anda 17 haftalik hamileyim, dun doktora gitdim, cinsiyyeti erkek.
oglusumun bas damarlarinda minik kista (sist--ici su dolu kabarcik) varmis. doktor merak etme cekilip
gider dedi ilac iyne falan yazdi ama ben yine de merak ediyorum,. boyle bir sorun yasayan oldumu?
lutfen yardimci olun. doktorunuza falan sorarsaniz cok sevinirim. icim yaniyor. korkuyorum. allah her
kesi daha kotusunden korusun amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?