2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
helencim senin sat benden 4 gün önce idi yanlış hatırlamıyorsam ben 16+3 sen 18+2 sin nasıl oluyor

neden istemiyorum ben ya hep dedikodu yaptığı için o gelince eşim benden uzaklaşıyo şimdi eşim bana okadar bağlı ki hiç kıyamıyoken onlar gelince ne ilğileniyo nede başka bişey

kubicim takma boyle seyleri kafana. baska eve cikma sansiniz yokmu? esin gececi demisdin. guzel iste tum gun kocisle beraber ol gece de yat. ama ne dersek diyelim ceken bilir. aileyle yasamak cok zor.

neden istemiyorum ben ya hep dedikodu yaptığı için o gelince eşim benden uzaklaşıyo şimdi eşim bana okadar bağlı ki hiç kıyamıyoken onlar gelince ne ilğileniyo nede başka bişey

canım sende eşine onlar geldiğinde daha fazla ilgi göster onlara fırsat kalmasın.
çok kalıcaklarmı seninle..

Canım nerdeydilerki geliyolar ama zor gerçekten çok haklısın en iyisi boşvermek yokmuş gibi düşün bebeğin var senin hayatımızdaki en önemli şey onlar hem sıkılınca gir nete dök içini .Eşinlede bişey olmaz inşallah biraz duygusal takıl o uzaklaşırsa bişeycik olmaz

slm herkezeeeeeeee
canım sıkma canını hiçbişeyi takma bebişini düşün şuan ne hissttiklerini anlayabiliyorum bende kaynanamlar geleceği zaman kötü oluyorum sıkma canını
inşallah öğrenirsin cnm hadi çabuk git gel bekliyom

offffff canım yaaaa doktorumu aradım şimdi dedim akşam geleceğim yarın gel bugün çok yoğun dedi offfffffff bayağı hazırlamıştım kendimi ne yse hayırlısı olsun ne kaldı yarına demi teselli ediyorum kendimi

sedus ikinci kızınmı olucak allah izin verirse

11 yıl aradan sonra evet.

ikinci bebiş ise kıpırdıyormu seninki benimde ikinci bebiş pek hissetmiyorum ya

Ben yaklaşık yirmi gündür hissediyorum hatta saatleri bile belli olmaya başladı. Ben 32 yaşında olmama rağmen boğazımı tutuyorum ve 4 ayı bitirdiğim halde toplam 3 kg aldım. Belki o yüzden hissediyor olabilirim.

Son düzenleme:

benimde ikinci bebiş bende 15 kilo aldım belkide ondan hissetmiyorum bende 31 yaşındayım

Son düzenleme:
helencim senin sat benden 4 gün önce idi yanlış hatırlamıyorsam ben 16+3 sen 18+2 sin nasıl oluyor

serram haklısın benim gerçek sat 28 ocaktı ama geç yumurtladığım için doktor 7 şubat olarak düzeltmişti en son gittiğimde değişen sata göre büyük çıktı yavrum yani maşallah farkı kapatmış annesinin kuzusu..
29 ocak olarakta değişti sat bakalımm hep böyle uyumlu gider umarım bi daha değişmez..

yahuu 2010 ağustos annelerinden bi tanıdığım var bebeişleri büyütmüşler görüşüyolar ev gezmeleri yapıyolar vs vs..

bizde öyle olurmuyuz kii bu kadar çok akran minik varken :) çoğumuz istanbuldayız değilmii ?

benimde ikinci bebiş bende 15 kilo aldım belkide ondan hissetmiyorum bende 31 yaşındayım

Benim eşim kızıyor çok yememe o yüzden ne kilo alıyorum ne şişiyorum dar bişeyler giymezsem belli bile olmuyor benim minik prensesim.
Koca kızımda da 9 kilo almıştım kızım 3,5 kilo doğmuştu doktor özellikle tebrik etmişti.
Bu arada ben çok aşırı boğazlı bir insanım. Dünyadaki en zevkli şey yemek yemek benim için. Ama kızım için boğazımı tutuyorum.

Bende 4 ayda 3 kg aldım ama hala hissetmiyorum doktor bana 22 haftada hissedersin demişti bakıyorum burda erkenden hissedenler var maşallah..Bende sabırsızlıkla bekliyorum...

evet kızlar istanbulda yaşayanlar buluşup tanışalım dostluğumuz ilerlesin...Bebeklerimiz arkadaş olsunlar...Hemide herkes koca göbiş hoş bir görüntü olur :))

canım maşallah oğluşuna kapatmış arayı. hep uyumlu gider inş...

ben daha önce tüp bebek topiğinde arkadaşlarla yazışıyordum onlarda arada toplanıp görüşüyorlardı gidememiştim.ama şimdi istanbula daha sık gidiyorum bende görüşmek isterim sizlerle..

selammm herkese nasılsınız görüşmeyeli.....yoğunluk bitti çok şükür bizde artık not işlerini hallettik kursum vardı oda bitti ohh beee....tatil moduna girdim sayılır.....evdede temizlik yapıyorum her gün parça parça bu hafta oda bitecek inş....sonra ver elini yaz tatili....

sizlerde ne var ne yok inş herkesin işleri yolundadır......

bugün baktım canım o senin dediğin park yataklara cok sevimliler fiyatıda uyku seti döşeği dahil 275 dedi müziği ışğı herşeyi var içinde sanırım onlarda karar kılıcak gibiyim yaa keşke dün söyleseydin bende önce kilot alırdım beni tek düşündüren naylon olması bu park yatakların muhtemelen bebek sağlığına uygun yapılmıştır ama işte ne bileyim kararsız kaldım

mrb arkadaşlar uzun süredir yazmıyrm ama takipteym.bebeğimin cinsiyetini öğrendim yüzde doksan erkek dedi doktorum.geçen hafta açmamıştı gizlemişti yavrum bu sefer bol şeker yedim gördük şükür hayırlısı olsn işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…