- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.341
ne güzel haber bu cnm kız mı istiyodu için :26: merak ettim ben şimcik
neden istemiyorum ben ya hep dedikodu yaptığı için o gelince eşim benden uzaklaşıyo şimdi eşim bana okadar bağlı ki hiç kıyamıyoken onlar gelince ne ilğileniyo nede başka bişey
neden istemiyorum ben ya hep dedikodu yaptığı için o gelince eşim benden uzaklaşıyo şimdi eşim bana okadar bağlı ki hiç kıyamıyoken onlar gelince ne ilğileniyo nede başka bişey
canım sıkma canını hiçbişeyi takma bebişini düşün şuan ne hissttiklerini anlayabiliyorum bende kaynanamlar geleceği zaman kötü oluyorum sıkma canınıkızlar biz geldikmorelimiz sıfır kaynanamla kayınpederim geliyo ben normalde birlik oturuyorum herşeyime karışıyo malesef off bilgisayara bile fazla oturamıyorum canım çok sıkkın acayip soluyorum burnumdan sinirimden bebeğime bişey olmaz inşallah
inşallah öğrenirsin cnm hadi çabuk git gel bekliyom
sedus ikinci kızınmı olucak allah izin verirse
ikinci bebiş ise kıpırdıyormu seninki benimde ikinci bebiş pek hissetmiyorum ya
.
Ben yaklaşık yirmi gündür hissediyorum hatta saatleri bile belli olmaya başladı. Ben 32 yaşında olmama rağmen boğazımı tutuyorum ve 4 ayı bitirdiğim halde toplam 3 kg aldım. Belki o yüzden hissediyor olabilirim.
helencim senin sat benden 4 gün önce idi yanlış hatırlamıyorsam ben 16+3 sen 18+2 sin nasıl oluyor
benimde ikinci bebiş bende 15 kilo aldımbelkide ondan hissetmiyorum bende 31 yaşındayım
11 yıl aradan sonra evet.
Ben yaklaşık yirmi gündür hissediyorum hatta saatleri bile belli olmaya başladı. Ben 32 yaşında olmama rağmen boğazımı tutuyorum ve 4 ayı bitirdiğim halde toplam 3 kg aldım. Belki o yüzden hissediyor olabilirim.
yahuu 2010 ağustos annelerinden bi tanıdığım var bebeişleri büyütmüşler görüşüyolar ev gezmeleri yapıyolar vs vs..
bizde öyle olurmuyuz kii bu kadar çok akran minik varken :) çoğumuz istanbuldayız değilmii ?
serram haklısınbenim gerçek sat 28 ocaktı ama geç yumurtladığım için doktor 7 şubat olarak düzeltmişti en son gittiğimde değişen sata göre büyük çıktı yavrum yani maşallah farkı kapatmış annesinin kuzusu..
29 ocak olarakta değişti sat bakalımm hep böyle uyumlu gider umarım bi daha değişmez..
yahuu 2010 ağustos annelerinden bi tanıdığım var bebeişleri büyütmüşler görüşüyolar ev gezmeleri yapıyolar vs vs..
bizde öyle olurmuyuz kii bu kadar çok akran minik varken :) çoğumuz istanbuldayız değilmii ?
ama zaten evde alt değiştirme yerine gerek yok bence ekonomik olanı begendıysen sırf alt degıstırme yerı yok dıye almamazlık etme. Bir de katlanabilir beşikler var ben onları çok beğendim. 250 lıra cıvarında sanırım ortalama fıyatları. Açınca baya büyük beşik oluyor hem tekerlekleri var evin içinde gezdirebilmek için, hem de başka bir yere tatile giderken katlanıp oldukça ufak oluyor. Tatillerde falan başka yerlerde kalırken de gayet rahat şekilde bagaja atılabilir.Ayrıca bu beşiklerin alt değiştirme aparatı olanları da vardı chıcco nun o biraz daha pahalıydı. Bir de kayınvaldemin bir inancına göre bebeğe önce kilot alacakmışız. Yaşlılar 'bebeğe don alın, çabuk donanır' derlermiş. Bütün ihtiyaçları hemen alınırmış onun ardından:)Ben bugün aldım bir tane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?