2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

iyi düşün iyi olsun bak görürsün gecip gidicek ilaçlarını kulan ve lütfen sitres yapma ben duymadım böle bişey allahım bütün bebişlerimizi bize bağışlasın sağ salim

çok geçmiş olsun canım
doktorunla bi görüş derim cünkü artık her türlü ilç var hamilelikte kullanılması için eğer cok cok kötüysen serumla hemencecik tedavi ediyorlar bence virüsü vicudunda fazla dolaştırmadan git hayatım doktoruna danış o seni sevk eder

gecen gün bi yerde hamileler ilaç alırken yüzdesinide ödemicek gibi bi yazı okudum aczaneye sormak lasım eğer ilaç girişini analık sigortasından yaparsa yüzde ödenmiyormuş valla ne kadar doğru hala gecerlimmi bilmiyorum kendim muhasebeciyim ama o kadar cok kanun var ki ve hergün o kadar tasarı yayınlanıyorki sadece resmi gazete okumak lasım galiba bu arada bende elevit kullanıyorum ama 4 gündür oda fayda etmiyor sanırım sürekli uyuyorum inanılmaz bi uyku olmaya başladı bende ve baş ağrısı yarın doktora gidicem inşallah bunada bi çare bulur insan sağlıklı olduğu günleri özlüyor

Hekimler Birlii Vakf -:- Kuvz yoktu, bebek ld kızlar şu özel hastane olayları ile ilgili Allah yardımcımız olsun, bunu okudum da inşlh işlerimiz rast gider de insaflı insanlara denk geliriz, üzüldüm

canım paylaşımın için saol ama inan acıpta okumadım okumicam çünkü ben böle şeyleri okuya okuya piskopata bağladım koskoca antalyada güvendiğim ne hastane kaldı ne doktor allaha emanetiz hepmiz allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıcaz gerçektende herşeyi bilmek en iyisi değilmiş bugun anladım

aman kubi dikkat et kendine söylesin dursun valla benim hiç kendisinden şikayetçi olduğum bi kaynanam olmadı cok şükür o konuda çok şanslıyım azı var dili yok benide cok sever ama seninki madem canını sıkıyor kocanı sok araya derim fazlada canını sıkma hamilesin yatıp dinlenmeye falanda ihtyacın var kusura bakmayın de cekil kücük kacamaklar yap

merhabalar
ben kayinvalidemde kaliyorum simdilik hersey yolunda cok sukur hepinizi opuyorum cinsiyetimiz hala belli degil dr erken deyip bakmadi bile bebisim tekmelemeye basladi 4 gun buyuk cikti ekoda yarin 18 haftalik oluyor insallah

kızlar slmm
benimde bugün doktor kontrolüm vardı.gittim doktorum yokmuş çok üzüldüm eşimde çok üzüldüeşim başka doktora girelim dedi ben cesaret edemedim..
bugün çok etkilendiğim bişey duydum hiç bebeğin ödem toplaması diye bişey duydunuz mu?????
bir arkadaş 14 yıllık evliydi çocuğu olmuyordu.tüp bebk için kredi çekeceklerdi tam hamile kaldı benimle aynıydı ikili test te ii çıkmıştı sonuç bir ay önce bugün kontrole bir gitmiş bebek Allah hiçbirimize göstermesin ölmüş doktor ödem toplamış demiş...çok etkilendim rabbim böyle acı göstermesin

neden kaynaklanıyormus peki.. benim vücüdumda cok ödem var.. bebeğime zararı var mı bunun?

ayy Allah korusun canım çok zor bi durum... benim arkadaşımın 7 aylık bebeği öldü karnında, kız kafayı yiyecekti nerdeyse, o kadar zor günler geçirdi.( 1 ay önce 2. bebeğini doğurdu ancak kendne geldi). Allah kimseye yaşatmasın öyle şeyleri..

haftasonu enteresan bişi oldu, arkadaşın düğünü vardı oraya gittikki, salon boş kimse yok, saatimi karıştırdım acaba filan diye düşünürken birilerine sorduk, düğün bozulmuş.. gelinle damat kuaförde kavga etmişler ve iş bitmiş ( kına yapıldı, yemekli evde bi düğün yapıldı, salon düğünü günü iş bozuldu ) tıpış tıpış gei geldik tabi.. bugün arkadaşı aradımresmi nikahlarınıda yapmışlar, adlşşyedeyim boşanma işlemleri var dedi.. çok üzüldüm ya, ne kadar zor bi durum özellikle bi bayan için

kuzucuma annanesi battaniye örmüş, beyazın üzerine minik uğurböcekleri işlemiş.. ben daha görmedim tabii ama süper olmuştur heralde:)

annenin ödemiyle ilgisi olduğunu bende sanmıyorum.. ablam hamileliğinde davul gibiydi, ayakları 36 dan 39-40 numaraya kadar büyümüştü ödemden.. ama bebişimiz sapasağlam doğdu çok şükür.. belki tansiyon gibi filan bi sıkıntı varsa annede? hee bu arada arkadaşlar tansiyonunuz ne alemde, benim tansiyon 9-6, 9-5 gibi çıkıyo genelde, aslında düşük ama doktorum sorun değil, yüksek olmasında düşük olsun diyo?

sanırım yüksek tansiyondan oluyor netten araştırdım biraz...benim hep aynı maşallah12.8

listede 15 tane erkek bebişimiz var 7 tane kız kız gıtlığı var nepcez

kubicim takma boyle seyleri kafana. baska eve cikma sansiniz yokmu? esin gececi demisdin. guzel iste tum gun kocisle beraber ol gece de yat. ama ne dersek diyelim ceken bilir. aileyle yasamak cok zor.

evt zor gerçi gelince onları çok seviyorum ama gelceklerini duyunca zoruma gidiyo yoksa anlaşıyorum çok şükür sadece biraz zor oluyo eşim gececi olsun gündüzcü olsun of of neyse geçicek inşallah kızının doğumu var onun için geliyolar gerçi kendisi teyzem oluyo ama ne olursa olsun kaynana kaynana aman boşverdim ben hayatın güzelliğine bakıcam sizinde başınızı ağrıttım geçti ama sizinle paylaşdım yaauçtu gitti

canım birlik oturduğum için zor oluyo eşim gececi oluyo yanında uyumak istiyorum laf ediliyo zor yani ama hiç bir saygısızlığım olmadı sabah 7 de kahvaltı yapıyolar 11 de öğlen yemeğini yapıyorum 4 5 gibi çay akşam eşim gelince yine yemek di derken aralarda iş yapıyorum çok yoruluyorum ben sadece yaptığım iyiliğim karşılığını bulamıyorum bukadar şuaan köydeler onu öle güzel yolcu ettim ki afedersin banyo yaptırdım lifledim yolluk hazırladım ve beni 2 aydan beri 1 kez aradı ben isterim ki hep sevsin beni neyse yaa fazla konuştum ortada bişey yokda benim istediğim sadece eşim ben bebğim olalım aramıza kimse girmesin diye başka bişey istemiyorum

slm kızlar herkese ve bebişlere bol bol sağlık diliyorum çalışıyorum diye kontrol günümü kendim belirledim dr gün vermemişti bende başka dr a gideceğim ayın 9 unda gideceğim bebeğimi görmeye 1 ay oluyor görmeyeli rahat edemiyorum yaaa belki cinsiyetini de öğrenebilirim bu arada benim uzun zamanır yok olan bulantılarım dünden beri tekrar hafif hafif başladı varmı böyle geçip tekrar bulantısı başlayan

neler aldın dilek ben kendimi cok zor tutuyorum geleneklere uyalım die bana kalsa bugün herşeyi taşırdım eve

canım 4 tane çıtçıtlı badi aldım iki tanesi kısa kollu iki tanesi yarım kollu cinsiyetini bilmiyoruz hem kız hem erkeğin giyeceği renklerde aldım çok tatlılar daha elime ulaşmadı bu hafta gelir inşallah bende kendimi zor tutuyorum bunlar bayağı indirimdeydi 40 lardan 11 düşmüştü alayım dedim

sirli geçmiş olsun inşallah zamanla düzelir kalbini ferah tut Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…