- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.361
kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak...ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn
günaydın annecikler...nasılsınız bugün...umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben hastayım kızlar ya.boğazım batıyo öksürüyorum ve kulaklarım kaşınıyor kaptım hastalığı galiba...dr.henüz görüşmedim verebileceği ilaç yoktur değil mi arkadaşlar.?inşallah iyileşiriim hemen iştahım azaldı çünkü.
kızlar aşımı oldum bugün, bide vitamine başlanmamıştı, elevit pronatal 60 tablet yazdı doktor, vitamin olduğu halde sgk karşılıyormuş hamilelikte, aklınızda olsun, aile hekimine yazdırdım aldım, çok halsizim evde dünya kadar iş bekliyor, inşlh bu vitamin biraz enerji verir de şu işlerin üstesinden gelirim
Hekimler Birlii Vakf -:- Kuvz yoktu, bebek ld kızlar şu özel hastane olayları ile ilgili Allah yardımcımız olsun, bunu okudum da inşlh işlerimiz rast gider de insaflı insanlara denk geliriz, üzüldüm
kızlar biz geldikmorelimiz sıfır kaynanamla kayınpederim geliyo ben normalde birlik oturuyorum herşeyime karışıyo malesef off bilgisayara bile fazla oturamıyorum canım çok sıkkın acayip soluyorum burnumdan sinirimden bebeğime bişey olmaz inşallah
kızlar slmm
benimde bugün doktor kontrolüm vardı.gittim doktorum yokmuş çok üzüldüm eşimde çok üzüldüeşim başka doktora girelim dedi ben cesaret edemedim..
bugün çok etkilendiğim bişey duydum hiç bebeğin ödem toplaması diye bişey duydunuz mu?????
bir arkadaş 14 yıllık evliydi çocuğu olmuyordu.tüp bebk için kredi çekeceklerdi tam hamile kaldı benimle aynıydı ikili test te ii çıkmıştı sonuç bir ay önce bugün kontrole bir gitmiş bebek Allah hiçbirimize göstermesin ölmüş doktor ödem toplamış demiş...çok etkilendim rabbim böyle acı göstermesin
neden kaynaklanıyormus peki.. benim vücüdumda cok ödem var.. bebeğime zararı var mı bunun?
valla hiç bilmiyorum soramamışlar kıza ama nette baktım annenin ödemiyle alakası yokmuş bunun...
ay aman cok sükür.. cumartesi olmaz bana..
annenin ödemiyle ilgisi olduğunu bende sanmıyorum.. ablam hamileliğinde davul gibiydi, ayakları 36 dan 39-40 numaraya kadar büyümüştü ödemden.. ama bebişimiz sapasağlam doğdu çok şükür.. belki tansiyon gibi filan bi sıkıntı varsa annede? hee bu arada arkadaşlar tansiyonunuz ne alemde, benim tansiyon 9-6, 9-5 gibi çıkıyo genelde, aslında düşük ama doktorum sorun değil, yüksek olmasında düşük olsun diyo?
kubicim takma boyle seyleri kafana. baska eve cikma sansiniz yokmu? esin gececi demisdin. guzel iste tum gun kocisle beraber ol gece de yat.ama ne dersek diyelim ceken bilir. aileyle yasamak cok zor.
aman kubi dikkat et kendine söylesin dursun valla benim hiç kendisinden şikayetçi olduğum bi kaynanam olmadı cok şükür o konuda çok şanslıyım azı var dili yok benide cok sever ama seninki madem canını sıkıyor kocanı sok araya derim fazlada canını sıkma hamilesin yatıp dinlenmeye falanda ihtyacın var kusura bakmayın de cekil kücük kacamaklar yap
neler aldın dilek ben kendimi cok zor tutuyorum geleneklere uyalım die bana kalsa bugün herşeyi taşırdım eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?