2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

şimdi daha iyi anlıyorum canım seni napalım hayat işte sen küçüklüğünü gösterip elinden geleni yaptıktan sonra geriye bişey kalmıyor allah sana sabır versin inşallah herşey gönlünce olur umarım cekirdek aile olarak hep başbaşa olursunuz

Üzülme canım babası birşey aldı mı?Henüz o birşey almadıysa o alsın :)) park yataklarda bebek dogrudan naylonla temas etmezse bir zararı olmaz. Sonuçta içinde uyku seti falan olacak. Bence onlar çok kullanışlı,

çarşıda çok ucuz cıtcıtlı badiler hemde yeri gayet güzel canını sıkmış gibi olmayım ama bebekte ben ablamdan deneyimliyim gitti hep pahalı markalardan aldı şimdi bana asla marka alma diyor hem cok kısa süre kullanıyor hemde diğerlerinden hiç farkı yok ben gecen gün gittim dolaşmaya 3,5-4 tl hızlı bir şekilde büyüyecek ve sen gecen hafta giydirdiğini bu hafta giydiremiyeceksin bence o kadar masraf yapmaya gerek yok tatlım bende gecen gün ağız mendili corap falan aldım durmadan seviyorum cok tatlılar kızımın ayaklarını öpermiş gibi öpüyorum valla bu cıldırma alametimi yoksa

olabilir babasına aldırayım yaa oda daha çok erken allah korusun bişey olursa cok üzülürüz 7.aya kadar bişey almak yok diyor aslında cok ilgili ama onuda anlıyorum adet yerini bulsun işte
valla park yataklar cok kullanışlı cokta alan var nerdeyse şimdi herkez onlardan alıyor odasını ayırana kadar onu kullanırım die düşünüyorum ama gene fikrimi değiştirmezsem tabi :44::44:

Ben de her çarşıya çıkıp bebeğe birşeyler bakışımda aynı korkuları yaşıyorum, hatta doktoruma da söyledim o da 10 kişiden 9 u aynı korkuyu yaşar çok normal dedi. Ama bu korkulara rağmen bugun arkadaşımın dugunu ıcın organızasyon fırmasına ugradık. Bebek bolumu de vardı cok hosuma gıttı hastane suslemelerı, bebek kurabıyelerı, ınsallah Aralık ayında da 40 mevludu ıcın neler yapacagımızı konusuruz. :)

sağol canım bende baktım buralarda 8 lira falandı daha uygun bulabilirim inşallah haklısın giydireceksin bir hafta sonra olmayacak senin aldıklarında hayırlı olsun

ay benim öyle, iki üç gün rahat ediyorum tam bitti heralde bulantılar diyorum ki tekrar başlıyo( genelde sadece sabah bulantılarım oluyodu son günlerde ama akşamlarıda kötü olmaya başladım tekrardan(inşallah en kısa zamanda biter

mrblar 2011 kasımın tatlı anneleri nasılsınız? ben inanılmaz kötüyüm başım dönüyor demiştim ya, iyice arttı, banyoda fenalık geçirdim eşimi sesledim yardım için tutmasaydım kafan çamaşır sepetinin içinde olcaktı diyor, baya bir kötüyüm doktora randevu aldım kontrolum vaktim gelemse bile gidicem, artık kendime güvenemiyorum tek başına sokaga çıkamıyorum banada dua edin, yarın iyi haberlerle geleyim, korkuyorum bebişimi bişey oldu diye, öpüyorum hepinizi, minik yavrularımız En Güzel eemanet..:)

nasıl bişiy o park yataklar ben de merak ettim şimdi.. normal park yatak mı??? biri linkini eklerse biz de bakarız... benim kızımın park yatağı var ama ikinciye değişiklik yapmak istiyorum artık farklı bişiyler almak istiyorum..

evet edayhancım uzun süredir gözükmedin.. çok şükür sen de öğrenmişsin cinsiyetini tebrik ederim...
hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın umarım...

kubicim düşünme boşver yaaa.. valla bana da kaynana değince tüyüm perim ayağa kalkıyo... hiç anlaşamıyoruz kendileriyle... valla ben artık ararsa konuşuyorum aramazsa dönüp aramıyorum... sorarsa cevap veriyorum sormazsa ne bişey soruyorum, ne de bişey anlatıyorum.. öyle yani hiç parlak değil bizde de durumlar..

her kese gunaydin...sorunlarimin hall olucagina inanarak gune basladim. umarim allah butun bebisleri benimki de dahil korur. icimde qarip bir huzur ve ben var ne oldugunu tam olarak bilemiyorum. tanrim kalbime oyle bir rahatlik vermis ki su anda hic kotu seyler dusunmuyorum bile,. ilacimi icip iyilesmeye bakicam. bebisimin akilli ve saglikli olucagina inaniyorum. her ne olsa bile o Tanrimin bana lutfu gerekirse tekbasina buyuturum ama oglumdan asla vaz gecmem. ALLAH HEPIMIZE GUC VE SAGLIK VERSIN...aminnn

Kızlar Günaydınnn :))))

size haberim var ;
doktorum 2 hafta önce kesin olmamakla beraber erkek demişti yaa
dün erkek değil KIZINIZ olucak dedi
Yani benimde prensesim oluyooo
FATMACIM cinsiyet forumunda değiştirisin dimiii ???

Bizim gibi cinsiyeti sonradan farklılaşan oldumuu hiç aranızda ?

Günaydn cnm inşallah allahın izniyle bebeğinde problem yok.her bebekte olabiliyo.ayrıntılı ultrasona gircekmisin.ben üçlü test te yaptırdm çarşamba sonuç çıkcak.temmuz a da ayrıntılı ultrason için gün verdi doktorum
içini rahat tut cnm inşallah herşey yolunda gidecek

evet edayhancım uzun süredir gözükmedin.. çok şükür sen de öğrenmişsin cinsiyetini tebrik ederim...
hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın umarım...

ilkumucum,
saol cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.bende kimse oğlişime yorum yazmadı die üzülüydm

Son düzenleme:

Hayırlı olsun prensesin...Helende de önce doktor kıza benziyor demişti ama son kontrolde %100 erkek dedi...Sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farkedermi hepsi meleğimiz...

benim de oglum olucak insallah, ayyy bizim tarihler de ayni galiba

benim ilk 3 ay hic olmadı sonra bir iki oldu .. şimdide aksamları yanma ve bulantılarım var.. hayırlı olsun bana ..yanlız değilsin tatlım rahat ol..

ay ay güncellerim meleğini tabi.. hayırlı ugurlu olsun.. önce Helen sonra sen .. bi hamilelikte ikisinin tadını almıs gibi oldunuz.. ne sans ama .. Allahım sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi..erkek kız ne farkeder..

Saol canım teşekkür ederim :)
güncellemişsin baktım saol herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…