- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.381
listede 15 tane erkek bebişimiz var 7 tane kızkız gıtlığı var nepcez
canım birlik oturduğum için zor oluyo eşim gececi oluyo yanında uyumak istiyorumlaf ediliyo zor yani ama hiç bir saygısızlığım olmadı sabah 7 de kahvaltı yapıyolar 11 de öğlen yemeğini yapıyorum 4 5 gibi çay akşam eşim gelince yine yemek di derken aralarda iş yapıyorum çok yoruluyorum ben sadece yaptığım iyiliğim karşılığını bulamıyorum bukadar şuaan köydeler onu öle güzel yolcu ettim ki afedersin banyo yaptırdım lifledim yolluk hazırladım ve beni 2 aydan beri 1 kez aradı ben isterim ki hep sevsin beni neyse yaa fazla konuştum ortada bişey yokda benim istediğim sadece eşim ben bebğim olalım aramıza kimse girmesin diye başka bişey istemiyorum
bugün baktım canım o senin dediğin park yataklara cok sevimliler fiyatıda uyku seti döşeği dahil 275 dedi müziği ışğı herşeyi var içinde sanırım onlarda karar kılıcak gibiyim yaa keşke dün söyleseydin bende önce kilot alırdımbeni tek düşündüren naylon olması bu park yatakların muhtemelen bebek sağlığına uygun yapılmıştır ama işte ne bileyim kararsız kaldım
canım 4 tane çıtçıtlı badi aldım iki tanesi kısa kollu iki tanesi yarım kollu cinsiyetini bilmiyoruz hem kız hem erkeğin giyeceği renklerde aldım çok tatlılar daha elime ulaşmadı bu hafta gelir inşallah bende kendimi zor tutuyorum bunlar bayağı indirimdeydi 40 lardan 11 düşmüştü alayım dedim
Üzülme canım babası birşey aldı mı?Henüz o birşey almadıysa o alsın :)) park yataklarda bebek dogrudan naylonla temas etmezse bir zararı olmaz. Sonuçta içinde uyku seti falan olacak. Bence onlar çok kullanışlı,
olabilir babasına aldırayım yaa oda daha çok erken allah korusun bişey olursa cok üzülürüz 7.aya kadar bişey almak yok diyor aslında cok ilgili ama onuda anlıyorum adet yerini bulsun işte
valla park yataklar cok kullanışlı cokta alan var nerdeyse şimdi herkez onlardan alıyor odasını ayırana kadar onu kullanırım die düşünüyorum ama gene fikrimi değiştirmezsem tabi :44::44:
çarşıda çok ucuz cıtcıtlı badiler hemde yeri gayet güzel canını sıkmış gibi olmayım ama bebekte ben ablamdan deneyimliyim gitti hep pahalı markalardan aldı şimdi bana asla marka alma diyor hem cok kısa süre kullanıyor hemde diğerlerinden hiç farkı yok ben gecen gün gittim dolaşmaya 3,5-4 tl hızlı bir şekilde büyüyecek ve sen gecen hafta giydirdiğini bu hafta giydiremiyeceksin bence o kadar masraf yapmaya gerek yok tatlım bende gecen gün ağız mendili corap falan aldım durmadan seviyorum cok tatlılar kızımın ayaklarını öpermiş gibi öpüyorum valla bu cıldırma alametimi yoksa
slm kızlar herkese ve bebişlere bol bol sağlık diliyorum çalışıyorum diye kontrol günümü kendim belirledim dr gün vermemişti bende başka dr a gideceğim ayın 9 unda gideceğim bebeğimi görmeye 1 ay oluyor görmeyeli rahat edemiyorum yaaa belki cinsiyetini de öğrenebilirim bu arada benim uzun zamanır yok olan bulantılarım dünden beri tekrar hafif hafif başladı varmı böyle geçip tekrar bulantısı başlayan
bugün baktım canım o senin dediğin park yataklara cok sevimliler fiyatıda uyku seti döşeği dahil 275 dedi müziği ışğı herşeyi var içinde sanırım onlarda karar kılıcak gibiyim yaa keşke dün söyleseydin bende önce kilot alırdımbeni tek düşündüren naylon olması bu park yatakların muhtemelen bebek sağlığına uygun yapılmıştır ama işte ne bileyim kararsız kaldım
mrb arkadaşlar uzun süredir yazmıyrm ama takipteym.bebeğimin cinsiyetini öğrendim yüzde doksan erkek dedi doktorum.geçen hafta açmamıştı gizlemişti yavrum bu sefer bol şeker yedim gördük şükür hayırlısı olsn işallah.
evt zor gerçi gelince onları çok seviyorum ama gelceklerini duyunca zoruma gidiyo yoksa anlaşıyorum çok şükür sadece biraz zor oluyo eşim gececi olsun gündüzcü olsun of ofneyse geçicek inşallah kızının doğumu var onun için geliyolar gerçi kendisi teyzem oluyo ama ne olursa olsun kaynana kaynana aman boşverdim ben hayatın güzelliğine bakıcam sizinde başınızı ağrıttım geçti ama sizinle paylaşdım yaauçtu gitti
yaaa ben kaynanamdan hic kotu bir sey gormedim ama bi turlu isinamiyorum, iyi hos kadin allah uzun omurler versin kocamin annesi gibi seviyorum ama gel gor ki icim isinmiyor bi turlu. gecenlerde esimle konustuk eyer ev alirsak annesinin gelip bizde kalmasini isticekmis (o baska sehirde yasiyor) ne yalan soyleyeyim cok moralim bozuldu. esimle her zaman samimi oldugum icin benim icin zor olucagini soyledim, bir az kirildi ama ben rahatladimsonu nasil olucak bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur. sozum ola gelib gitmesine diyil gelsin haftalarca kalsin goum ustune ama temelli yasamak beni yorar acikcasi. bu yuzden KUBIcimi anlaya biliyorum.
her kese gunaydin...sorunlarimin hall olucagina inanarak gune basladim. umarim allah butun bebisleri benimki de dahil korur. icimde qarip bir huzur ve ben var ne oldugunu tam olarak bilemiyorum. tanrim kalbime oyle bir rahatlik vermis ki su anda hic kotu seyler dusunmuyorum bile,. ilacimi icip iyilesmeye bakicam. bebisimin akilli ve saglikli olucagina inaniyorum. her ne olsa bile o Tanrimin bana lutfu gerekirse tekbasina buyuturum ama oglumdan asla vaz gecmem. ALLAH HEPIMIZE GUC VE SAGLIK VERSIN...aminnn
Kızlar Günaydınnn :))))
size haberim var ;
doktorum 2 hafta önce kesin olmamakla beraber erkek demişti yaa
dün erkek değil KIZINIZ olucak dedi
Yani benimde prensesim oluyooo
FATMACIM cinsiyet forumunda değiştirisin dimiii ???
Bizim gibi cinsiyeti sonradan farklılaşan oldumuu hiç aranızda ?
evet edayhancım uzun süredir gözükmedin.. çok şükür sen de öğrenmişsin cinsiyetini tebrik ederim...
hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın umarım...
ilkumucum,
saol cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.bende kimse oğlişime yorum yazmadı die üzülüydm
slm kızlar herkese ve bebişlere bol bol sağlık diliyorum çalışıyorum diye kontrol günümü kendim belirledim dr gün vermemişti bende başka dr a gideceğim ayın 9 unda gideceğim bebeğimi görmeye 1 ay oluyor görmeyeli rahat edemiyorum yaaa belki cinsiyetini de öğrenebilirim bu arada benim uzun zamanır yok olan bulantılarım dünden beri tekrar hafif hafif başladı varmı böyle geçip tekrar bulantısı başlayan
Kızlar Günaydınnn :))))
size haberim var ;
doktorum 2 hafta önce kesin olmamakla beraber erkek demişti yaa
dün erkek değil KIZINIZ olucak dedi
Yani benimde prensesim oluyooo
FATMACIM cinsiyet forumunda değiştirisin dimiii ???
Bizim gibi cinsiyeti sonradan farklılaşan oldumuu hiç aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?