2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb lar cıtır anneler bende geldım benıde kaydedermısınız sat 25 ocak tahmını dogum tarıhı 3 kasım 70 kıloyum 25 yasındayım bebegımın cınsıyetı erkek

Hayırlısı olsun cnm banada doktor 12 haftalıkken %75 kız demişti 14. haftada %100 erkek oldu geçen haftada pipimizide gördük ama ben resmen şok geçirmiştim kendimi öylesine kaptırmıştımkii abartmıyorum duyduğumda neredeyse bayılacaktım neyse şimdi alıştım oğluma canım o benimm

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

günaydın bizde dün öörendik cinsiyeti %95 kız dedi ama içimden de bi ses diyoki bi dahaki kontrolde erkek ddicek

Günaydınlarrrr. sonunda'cım hayırlı olsun. 5.aya kadar bazen böyle değişiklikler olabiliyor. Ama tabi sağlıklı olsun. Kız-erkek fark etmez. Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın. beyhan25 hoş geldin. Kasım ayında minik bebişlerimizi sağlıkla inşallah kucağımıza alırız. Allah'ım onları bize bağışlasın.

Kızlar, güneşli bir gün, çok mutluyum, hamd olsun. Biraz temizlik yapıcam. Çamaşır yıkayıp ütü yapmam lazım. 4 gün gezince tabi sonunda böyle çamaşır-ütü yığılıyor. Sizler nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.

herkese günaydın ,

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

arkadaşlar bebek için yatak konusunda kararsız kalanlardanım karar verenler fikir verebilirlermi acabaa

herkese günaydın ,

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

arkadaşlar bebek için yatak konusunda kararsız kalanlardanım karar verenler fikir verebilirlermi acabaa

Canım ben çok araştırdım. Park yatakları kullanışlı buluyorlar. 2 yaşına kadar park yatakta yatırdım, sonra da bazada yattı diyenler var. Ahşap beşil düşünüyordum ben ama benim yeğenim de doğru dürüst yatmadı orda. Odasında sallanan bir beşikte yattı ama biraz büyüğünce ondan düşecek gibi oluyordu. Park yataklar kademeli olarak aşağı indirilebiliyor. Bebek büyüdükçe aşağı indiriyorsun ve katlandığında bir şemsiye gibi oluyor, yer kaplamıyor. Bir de biz seneye filan taşınabiliriz. Ondan park yatağı mantıklı buluyorum. Ahşap bir beşik almayacağım sanırım. Bazada yatar biraz büyüyünce de inşallah tabi.

Kızlar benim 20 aylık bir oğlum var. Şimdi de nasip olursa kızım olacak ama ben daha alışamadım çok tuhaf geliyor bana. Çok sevindim kızım olacağına ama sanki oğlum çok büyükmüş gibi kıza bakmak farklıymış gibi geldi bana. Eminim ki doğduğunda ona da alışacağım çok seveceğim . Oğlum olduğunda hiç bebek bakımıyla ilgili bilgim yoktu bile. Ayyy çok merak ediyorum kime benzeyecek acaba. Oğlum tıpkı babası. Kızım da annesine benzese :)

Kızlar ben büyüyebilen odalardan almayı düşünüyorum şu altındada yedek yatağı olanlardan ya kendim bi süre orda yatarım yada odanın yatağını yatak odama alırım sallamaya alıştırmak istemiyorum eğer bunu başarabilirsem süper olur ama baktım durmuyoo küçük sallanan beşiklerden alırız sonra

Bu arada ist içi buluşalım görüşelim dedik kimse pek oralı olmadı

Son düzenleme:

çok gzl hayırlı olsun bi erkek bi kız süperr

bebeği olan bir arkadaşımda park yatağı önerdi 2 yaşına kadar kullanabilirsin dedi. bizimde evimiz küçük kullanışlı bir şey olsun diye istiyorum. tabi ilk bebeğimiz olacağı için hangisinin işimize yarayacağını bilemiyoruz. park yataklar için çok sallanıyor dediler ondan tereddütte kaldım. ama sanırım bende park yatağı deneyeceğim...

bizim evimiz 1+1 şuan bebek için bi odamız olmayacak ancak 2-3 sene sonra büyük eve geçmeyi düşünüyorum ozaman bebişe oda alabiliriz. yatak odasında bizimle olucak ufaklık bir süre...

bu arada bende istanbuldayım iş yerim etiler evimde pendikte. sen nerde oturuyorsun HELENN..

gunaydin kizlar aramiza yeni gelen hamileler hosgeldiniz

bir kac arkadasin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun kizlardarisi bize

bende bir kac gundur giremedim topige haftasonu pek giremiyorum esim evd eolunca dunde hastaneye gittik MR sonucum icin.

kistimin icinde azda olsa kanser riski varmis ama cok sukur yumurtaligima dagilma gibi birsey olmamis simdilik takip altina alinicam.hamile oldugum icin alamiyorlar normalde hemen ameliyat yapiyorlarmis bu durumda olan hastalara

sanirim Rabbim izin veririse dogumum sezeryanla olacak ve dogum esnasinda kistte alinacak.simdi tek temennim kistimin buyumemesi insallah korkutacak sekilde buyumez ne bebegime nede bana bir zarar vermez.

benim yerim müsait olduğundan düşünüyorum cnm sizde büyük eve geçtiğinizde yaparsınız..

bahçelievlerde oturuyoduk yeşilpınara taşındık işyerim merterde :)

kızın hayırlı olsun çokkk güzel yaaa evlat evlattır hepsi aynıdır ama kız bir başka oluyor bıcır bıcır kendini beğenmiş
benimde 5 yaşında bir kızım var prensesim
şimdide oğlum olacakmış ihşallah, babası diyorki valla sen naparsan yap benim kızım var diyor

ya kizlar birde MR oncesi bebegimi hissediyordum sanki boyle gobek deligimin oralarda kelebek kipirtisi oluyordu sanki ama MRdan sonra hissedemedim sanki yada banami oyle geliyor iyice piskolojim bozuldu kendimden cok yavrumu dusunuyorum.ayin 14 de randevum gunler cabuk gecsin istiyorum yavrumu gormek istiyorum.

istanbuldakiler bulusun tabi hatta buraya resimlerinizi ekleyin bizde demleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…