- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.401
mrb lar cıtır annelerbende geldım benıde kaydedermısınız sat 25 ocak tahmını dogum tarıhı 3 kasım 70 kıloyum 25 yasındayım bebegımın cınsıyetı erkek
Kızlar Günaydınnn :))))
size haberim var ;
doktorum 2 hafta önce kesin olmamakla beraber erkek demişti yaa
dün erkek değil KIZINIZ olucak dedi
Yani benimde prensesim oluyooo
FATMACIM cinsiyet forumunda değiştirisin dimiii ???
Bizim gibi cinsiyeti sonradan farklılaşan oldumuu hiç aranızda ?
mrb lar cıtır annelerbende geldım benıde kaydedermısınız sat 25 ocak tahmını dogum tarıhı 3 kasım 70 kıloyum 25 yasındayım bebegımın cınsıyetı erkek
herkese günaydın ,
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
arkadaşlar bebek için yatak konusunda kararsız kalanlardanım karar verenler fikir verebilirlermi acabaa
Kızlar benim 20 aylık bir oğlum var. Şimdi de nasip olursa kızım olacak ama ben daha alışamadım çok tuhaf geliyor bana. Çok sevindim kızım olacağına ama sanki oğlum çok büyükmüş gibi kıza bakmak farklıymış gibi geldi bana. Eminim ki doğduğunda ona da alışacağım çok seveceğim . Oğlum olduğunda hiç bebek bakımıyla ilgili bilgim yoktu bile. Ayyy çok merak ediyorum kime benzeyecek acaba. Oğlum tıpkı babası. Kızım da annesine benzese :)
Canım ben çok araştırdım. Park yatakları kullanışlı buluyorlar. 2 yaşına kadar park yatakta yatırdım, sonra da bazada yattı diyenler var. Ahşap beşil düşünüyordum ben ama benim yeğenim de doğru dürüst yatmadı orda. Odasında sallanan bir beşikte yattı ama biraz büyüğünce ondan düşecek gibi oluyordu. Park yataklar kademeli olarak aşağı indirilebiliyor. Bebek büyüdükçe aşağı indiriyorsun ve katlandığında bir şemsiye gibi oluyor, yer kaplamıyor. Bir de biz seneye filan taşınabiliriz. Ondan park yatağı mantıklı buluyorum. Ahşap bir beşik almayacağım sanırım. Bazada yatar biraz büyüyünce de inşallah tabi.
Kızlar ben büyüyebilen odalardan almayı düşünüyorum şu altındada yedek yatağı olanlardan ya kendim bi süre orda yatarım yada odanın yatağını yatak odama alırım sallamaya alıştırmak istemiyorum eğer bunu başarabilirsem süper olur ama baktım durmuyoo küçük sallanan beşiklerden alırız sonra
Bu arada ist içi buluşalım görüşelim dedik kimse pek oralı olmadı
bizim evimiz 1+1 şuan bebek için bi odamız olmayacak ancak 2-3 sene sonra büyük eve geçmeyi düşünüyorum ozaman bebişe oda alabiliriz. yatak odasında bizimle olucak ufaklık bir süre...
bu arada bende istanbuldayım iş yerim etiler evimde pendikte. sen nerde oturuyorsun HELENN..
Kızlar benim 20 aylık bir oğlum var. Şimdi de nasip olursa kızım olacak ama ben daha alışamadım çok tuhaf geliyor bana. Çok sevindim kızım olacağına ama sanki oğlum çok büyükmüş gibi kıza bakmak farklıymış gibi geldi bana. Eminim ki doğduğunda ona da alışacağım çok seveceğim . Oğlum olduğunda hiç bebek bakımıyla ilgili bilgim yoktu bile. Ayyy çok merak ediyorum kime benzeyecek acaba. Oğlum tıpkı babası. Kızım da annesine benzese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?