2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

geçmiş olsun canım. ALLAHın izni ile birşey olmaz bence doğumdada kurtulursun kistinden.. herzaman pozitif düşün. sanada bebeğinede ALLAH sağlık sıhhat versin...

ay bende cuma ya kadar bavul hazırlamalıyım.. dün kıslıkları kaldırdım nihayet.. yazlıklarıda ayırdım .. ay kızlar bizim gardrop resmen bombos kaldı.. giyecek bişeyimiz kalmamıs.. meger ne kadar kilo almısız karıkoca..aksam soruyorum eşime sence ben bunu bidaha giyebilrmiyim diye.. cok zor cook dedi.. bende hepsini ayırdım.. vercez ihtiyacı olanlara.. olurda birgün zayıflarsam. kendime ödül olarak yeni ciciler alırım dedim.. ii yapmısım dimi ?

bende park yatak almayı düşünenlerdenim.. en uzun onu kullanabilir.. ayrıca ahsap beşikler bambular filan cok pahalı.. gerek yok bence.. 2-3 ay kullanacak diye.. yazık yani.. baska seyler alırım kızıma..

valla öyle bu arada ultrason kağıdına bakıyorumda net deil yaaa .bide üçlü test yapalım mutlaka dedi ikili test yaptırmama rağmenn

bende 3 lü test istemedi 4 lü için kan verdim inş temiz çıkar sonuçlarımız ..
ben ultrason kağıdında bi çıkıntı gördüm pipiymiş

bu hafta bende yazlık kışlık ayırımını yaptım aynen herşeyi verdim. nasıl olsa bir süre giyemeyeceğiz eski kıyafetleri dolapta tutmaya gerek yok bencede iyi yapmışsın canım

bende haftaya çıkıyorum tatile tatil dönüşü sanırım bebişimin yatağını ve dolabını alıcam ne güzel heyecanlarmış bunlar...

canım herkesin istediği şeyi yasıyosun bir kız bir erkek.. rabbim olmayanlarada yasatsın inşallah... dogunca hersey farklı olur .. bebeğinde 20 aylıkmıs ikisi birden zor gelir psikolojisi olabilir yasadıgın .. ama Allah nasılsa yardım ediyor.. İnşallah sana benzer o zaman.. öyle istiyorsan :)

canım cok gecmiş olsun.. bu dönem hepimizin stres yapmadan gecirmesi gereken bir dönem .. hatta yasadıgın saglık problemi nedeniyle hepimizden daha güçlü olman gereken bir pozisyondasın.. daha önce yasamıs oldugun acıları düşündüğünde bu konunun senin için ne kadar önemli olduğunu hepimizden daha ii anlarsın.. biz ancak dualarımızla senin yanındayız. Moralini yüksek tut.. Allahın izniyle bebeğine de sana da bişey olmayacak ve dogumla birlikte bu kistten de kurtulmus olaacaksın.. Rabbim yardımcın olsun

sana öyle geliyordur tatlım içini ferah tut.. bebeğide strese sokma .. şimdi bi dürtüp burdayım anne dicek

kızlar günaydınnn
bugün doktor kontrolüm vardı geçen ay kız demişti ama meğer erkek olacakmış bugün şokkk oldum resmen

bi şok haberde senden yani.. bu ara ne sık duyuyorum.. bizim akrabalardan birinede kız dediler 6. ayda bebek erkekmiş yanlıs görmüşüm demiş dr..

hayırlı olsun prensin şekerim..

bi şok haberde senden yani.. bu ara ne sık duyuyorum.. bizim akrabalardan birinede kız dediler 6. ayda bebek erkekmiş yanlıs görmüşüm demiş dr..

hayırlı olsun prensin şekerim..

saol canım yaa.hayırlısı ile sağlıklı olsunda...bu arada sayfanın başındaki bebek bilgileri var ya kim yapıo onu

günaydın bizde dün öörendik cinsiyeti %95 kız dedi ama içimden de bi ses diyoki bi dahaki kontrolde erkek ddicek

ilk bebeğin kız değilmi senin.. böyle hissetmen cok dogal.. tüm anneler kızsa ilk bebek erkek.. erkekse kız ister.. Allah hayırlısını versin.. hem kimbilir bi sok haberde sen verirsin bize..

Ay bide ben tırsmaya basladım.. banada böyle bişey derse dr rezil olurum walla herkese .. Rüyalarım hislerim var bi kere ..herkese desöyledim.. bide hava atıyorum.. ben en basından biliyorum diye... ay ben kızıma cok alıstım.. hayırlısı olsun tabi.. Ama rabbim gönlümdekini biliyor.. bana bu soku yasatmaz sanırım..

valla başından beri senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana ama hayırlısı

bende sallamamayı düşünüyorum.. annemde kayınvalidene karısma geldiğinde o tecrübelidir.. izin ver ne yaparsa diyor..o da sallar büyük ihtimalle .. ay benim annem beni öldürcek..

bulusma işi süper olur bencede .. ben anadolu yakasındayım kartaldayım...orta yerde yapabiliriz bence..üsküdar kadıköy yada karaköy beşiktas.. vapurla gider geliriz.. köprü trafik stresi yasamayalım..ama uyarım tabi diğer fikirlere de...

valla başından beri senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana ama hayırlısı

ay gercekten mi..bende bu sok haberleri duyunca ne yalan söyleyeyim acaba mı dedim.. bide ben 3.haftada hamileliğimi öğrendim.. ve kızım olacak dedim.. rüyamı öncesinde görümüştüm.. acaba cok söyledim diye tersi mi olur .. Allahım bana hayırlısını ve saglıklısını ver yeter..

bide ben cok tursu yiyorum bu kız olacak anlamına gelmiyormu.. tatlıyı kestim nerdeyse sıfır yani..

saol canım yaa.hayırlısı ile sağlıklı olsunda...bu arada sayfanın başındaki bebek bilgileri var ya kim yapıo onu

bebeğim01 yapıyor.. özelden mesaj at istersen istediğin değişiklikleri..gerci o ara sıra geliyor buraya..forumda kaabolabilir yazdıgın.. mesaj atarsan görür ama..

bende tam tersi kızımda bir tatlı yemiştim ki sorma
şimdi katır kutur turşu sularını içiyorum hatta akşam görseydin kelem ve salatalık turşularını bir yedim ki sorma
şimdiki erkek biliyorsun tatlı düşününce midem fena oluyor yediğim tek tatlı dondurma
allah gönlüne göre versin canım benim şimdiki kızsa bidahaya oğlun olsun
şimdiki erkekse bidahaki sefere kızın olsun ihşallllahhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…