- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.421
kızlar günaydınnn
bugün doktor kontrolüm vardı geçen ay kız demişti ama meğer erkek olacakmış bugün şokkk oldum resmen
gunaydin kizlar aramiza yeni gelen hamileler hosgeldiniz
bir kac arkadasin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun kizlardarisi bize
bende bir kac gundur giremedim topige haftasonu pek giremiyorum esim evd eolunca dunde hastaneye gittik MR sonucum icin.
kistimin icinde azda olsa kanser riski varmis ama cok sukur yumurtaligima dagilma gibi birsey olmamis simdilik takip altina alinicam.hamile oldugum icin alamiyorlar normalde hemen ameliyat yapiyorlarmis bu durumda olan hastalara
sanirim Rabbim izin veririse dogumum sezeryanla olacak ve dogum esnasinda kistte alinacak.simdi tek temennim kistimin buyumemesi insallah korkutacak sekilde buyumez ne bebegime nede bana bir zarar vermez.
benim yerim müsait olduğundan düşünüyorum cnm sizde büyük eve geçtiğinizde yaparsınız..
bahçelievlerde oturuyoduk yeşilpınara taşındık işyerim merterde :)
Günaydınlarrrr. sonunda'cım hayırlı olsun. 5.aya kadar bazen böyle değişiklikler olabiliyor. Ama tabi sağlıklı olsun. Kız-erkek fark etmez. Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın. beyhan25 hoş geldin. Kasım ayında minik bebişlerimizi sağlıkla inşallah kucağımıza alırız. Allah'ım onları bize bağışlasın.
Kızlar, güneşli bir gün, çok mutluyum, hamd olsun. Biraz temizlik yapıcam. Çamaşır yıkayıp ütü yapmam lazım. 4 gün gezince tabi sonunda böyle çamaşır-ütü yığılıyor. Sizler nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.
Canım ben çok araştırdım. Park yatakları kullanışlı buluyorlar. 2 yaşına kadar park yatakta yatırdım, sonra da bazada yattı diyenler var. Ahşap beşil düşünüyordum ben ama benim yeğenim de doğru dürüst yatmadı orda. Odasında sallanan bir beşikte yattı ama biraz büyüğünce ondan düşecek gibi oluyordu. Park yataklar kademeli olarak aşağı indirilebiliyor. Bebek büyüdükçe aşağı indiriyorsun ve katlandığında bir şemsiye gibi oluyor, yer kaplamıyor. Bir de biz seneye filan taşınabiliriz. Ondan park yatağı mantıklı buluyorum. Ahşap bir beşik almayacağım sanırım. Bazada yatar biraz büyüyünce de inşallah tabi.
edepli erkekler bunlar saklıyorlar pipileriihayırlı olsun
valla öyle bu arada ultrason kağıdına bakıyorumda net deil yaaa .bide üçlü test yapalım mutlaka dedi ikili test yaptırmama rağmenn
ay bende cuma ya kadar bavul hazırlamalıyım.. dün kıslıkları kaldırdım nihayet.. yazlıklarıda ayırdım .. ay kızlar bizim gardrop resmen bombos kaldı.. giyecek bişeyimiz kalmamıs.. meger ne kadar kilo almısız karıkoca..aksam soruyorum eşime sence ben bunu bidaha giyebilrmiyim diye.. cok zor cook dedi.. bende hepsini ayırdım.. vercez ihtiyacı olanlara.. olurda birgün zayıflarsam. kendime ödül olarak yeni ciciler alırım dedim.. ii yapmısım dimi ?
bende park yatak almayı düşünenlerdenim.. en uzun onu kullanabilir.. ayrıca ahsap beşikler bambular filan cok pahalı.. gerek yok bence.. 2-3 ay kullanacak diye.. yazık yani.. baska seyler alırım kızıma..
Kızlar benim 20 aylık bir oğlum var. Şimdi de nasip olursa kızım olacak ama ben daha alışamadım çok tuhaf geliyor bana. Çok sevindim kızım olacağına ama sanki oğlum çok büyükmüş gibi kıza bakmak farklıymış gibi geldi bana. Eminim ki doğduğunda ona da alışacağım çok seveceğim . Oğlum olduğunda hiç bebek bakımıyla ilgili bilgim yoktu bile. Ayyy çok merak ediyorum kime benzeyecek acaba. Oğlum tıpkı babası. Kızım da annesine benzese :)
bende 3 lü test istemedi 4 lü için kan verdim inş temiz çıkar sonuçlarımız ..
ben ultrason kağıdında bi çıkıntı gördüm pipiymiş
gunaydin kizlar aramiza yeni gelen hamileler hosgeldiniz
bir kac arkadasin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun kizlardarisi bize
bende bir kac gundur giremedim topige haftasonu pek giremiyorum esim evd eolunca dunde hastaneye gittik MR sonucum icin.
kistimin icinde azda olsa kanser riski varmis ama cok sukur yumurtaligima dagilma gibi birsey olmamis simdilik takip altina alinicam.hamile oldugum icin alamiyorlar normalde hemen ameliyat yapiyorlarmis bu durumda olan hastalara
sanirim Rabbim izin veririse dogumum sezeryanla olacak ve dogum esnasinda kistte alinacak.simdi tek temennim kistimin buyumemesi insallah korkutacak sekilde buyumez ne bebegime nede bana bir zarar vermez.
ya kizlar birde MR oncesi bebegimi hissediyordum sanki boyle gobek deligimin oralarda kelebek kipirtisi oluyordu sanki ama MRdan sonra hissedemedim sanki yada banami oyle geliyor iyice piskolojim bozuldu kendimden cok yavrumu dusunuyorum.ayin 14 de randevum gunler cabuk gecsin istiyorum yavrumu gormek istiyorum.
istanbuldakiler bulusun tabi hatta buraya resimlerinizi ekleyin bizde demleniriz
kızlar günaydınnn
bugün doktor kontrolüm vardı geçen ay kız demişti ama meğer erkek olacakmış bugün şokkk oldum resmen
bi şok haberde senden yani.. bu ara ne sık duyuyorum.. bizim akrabalardan birinede kız dediler 6. ayda bebek erkekmiş yanlıs görmüşüm demiş dr..
hayırlı olsun prensin şekerim..
günaydınbizde dün öörendik cinsiyeti %95 kız dedi ama içimden de bi ses diyoki bi dahaki kontrolde erkek ddicek
ilk bebeğin kız değilmi senin.. böyle hissetmen cok dogal.. tüm anneler kızsa ilk bebek erkek.. erkekse kız ister.. Allah hayırlısını versin.. hem kimbilir bi sok haberde sen verirsin bize..
Ay bide ben tırsmaya basladım.. banada böyle bişey derse dr rezil olurum walla herkese .. Rüyalarım hislerim var bi kere ..herkese desöyledim.. bide hava atıyorum.. ben en basından biliyorum diye... ay ben kızıma cok alıstım.. hayırlısı olsun tabi.. Ama rabbim gönlümdekini biliyor.. bana bu soku yasatmaz sanırım..
Kızlar ben büyüyebilen odalardan almayı düşünüyorum şu altındada yedek yatağı olanlardan ya kendim bi süre orda yatarım yada odanın yatağını yatak odama alırım sallamaya alıştırmak istemiyorum eğer bunu başarabilirsem süper olur ama baktım durmuyoo küçük sallanan beşiklerden alırız sonra
Bu arada ist içi buluşalım görüşelim dedik kimse pek oralı olmadı
valla başından beri senin oğlun olacakmış gibi geliyor bana ama hayırlısı
saol canım yaa.hayırlısı ile sağlıklı olsunda...bu arada sayfanın başındaki bebek bilgileri var ya kim yapıo onu
ay gercekten mi..bende bu sok haberleri duyunca ne yalan söyleyeyim acaba mı dedim.. bide ben 3.haftada hamileliğimi öğrendim.. ve kızım olacak dedim.. rüyamı öncesinde görümüştüm.. acaba cok söyledim diye tersi mi olur .. Allahım bana hayırlısını ve saglıklısını ver yeter..
bide ben cok tursu yiyorum bu kız olacak anlamına gelmiyormu.. tatlıyı kestim nerdeyse sıfır yani..
bebeğim01 yapıyor.. özelden mesaj at istersen istediğin değişiklikleri..gerci o ara sıra geliyor buraya..forumda kaabolabilir yazdıgın.. mesaj atarsan görür ama..
gönderdim ama görmedi sanırım mesaj attım ona deişmeyince merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?