- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.441
mrb arkadaşlar uzun süredir yazmıyrm ama takipteym.bebeğimin cinsiyetini öğrendim yüzde doksan erkek dedi doktorum.geçen hafta açmamıştı gizlemişti yavrum bu sefer bol şeker yedim gördük şükür hayırlısı olsn işallah.
günaydın anneler bugün 3lü testim var belki cinsiyetini de söyler doktor.
bu hafta bende yazlık kışlık ayırımını yaptım aynen herşeyi verdim. nasıl olsa bir süre giyemeyeceğiz eski kıyafetleri dolapta tutmaya gerek yok bencede iyi yapmışsın canım
bende haftaya çıkıyorum tatile tatil dönüşü sanırım bebişimin yatağını ve dolabını alıcam ne güzel heyecanlarmış bunlar...
bende tam tersi kızımda bir tatlı yemiştim ki sorma
şimdi katır kutur turşu sularını içiyorum hatta akşam görseydin kelem ve salatalık turşularını bir yedim ki sorma
şimdiki erkek biliyorsun tatlı düşününce midem fena oluyor yediğim tek tatlı dondurma
allah gönlüne göre versin canım benim şimdiki kızsa bidahaya oğlun olsun
şimdiki erkekse bidahaki sefere kızın olsun ihşallllahhhhhhhh
Ayyy bende korkmaya başladım bana hep erkek olcak gibi geliyordu belirtilerimde erkek diyordu çin takvimi gibi fasa fiso şeylerde erkekti ama doktor kesinlikle kız dedi...eğer 5. ayda erkek derse şoklardan şok beğenirim kendime :)
canım 4 tane çıtçıtlı badi aldım iki tanesi kısa kollu iki tanesi yarım kollu cinsiyetini bilmiyoruz hem kız hem erkeğin giyeceği renklerde aldım çok tatlılar daha elime ulaşmadı bu hafta gelir inşallah bende kendimi zor tutuyorum bunlar bayağı indirimdeydi 40 lardan 11 düşmüştü alayım dedim
Kızlar bence bebeği sallamıcam, emzik vermicem gibi kesin kurallar koymayın, çünkü kaç kişi gördüysem, bunları asla ama asla yapmam diyen, bebekleri uyumayınca, sürekli ağlayınca hem salladılar hem de emzik verdiler. Denersiniz, baş edebiliyorsanız yapmazsınız ama bence sallanabilen bir yatak alın ki eğer bebeğiniz uyumazsa ve sallamak zorunda kalırsanız sallarsınız, ihtiyaç duymazsanız zaten sallamazsınız. Ama çok kişi tanıyorum, inatla sallanmayan yatak alıp bebeği uyumayınca ikinci bir yatak alıp sallanan yatakta bebeklerini salladılar. O yüzden bence yatak alırken iyi araştırın ve her ihtimali göz önünde bulundurun. Kitaplarda yazdığı gibi olmuyor hiçbir şey. Doktorasını yapmış, yıllarını kitap okuyarak araştırma yaparak geçirmiş bir arkadaşım, asla sallamam, öyle yapmam böyle yapmam dedi ve bebeği doğduğunda anneannelerimizin, babannelerimizin yöntemlerini uygulamaya başladı. Mecbur kaldı bebeği çok huysuzdu. O yüzden ihtimalleri ihmal etmeyin derim.
slm kızlar nasılsınız ??? sanırım ben hasta oluyorum sürekli hapşuruyorum ve boğazım ağrıyor umarım uzun sürmez.. bu arada üçlü tarama testim negatif çıktı çok şükür herşey yolunda.. darısı diğer bekleyenlerin başına olsun inşallah :)
bence bebek dogdugunda en onemli sey kundagina sarmak bebegi ama cok sIkI sarmadan kundaginda sicakligi hissedince karnida tok,altida temiz olursa,gazi felanda olmazsa bebek huzur icinde uyuyor.eskiler hep kundaga sararmis babaannem oyle derdi biz bebeklerimizi kundaga sarardik bir agzina sormukmu diyorlar:26: ondan yapardik diyor.aciktimi, alti pis oldumu bakardik bebege diyor yoksa o kadar isin gucun arasinda tarlada,toprakta nasil bas edecektik diyor.
ah,ah canim babaannem ne zorluklar cekmis eskiler bizde simdi herseye naz ediyoruz yahu
bende emzik,sallanan sepet onlardan alacagim her ihtimale karsi
ben bebeğin mobilyası için 7. ayı beklicem.. odayı bosaltmam ancak o zamanı bulur sanırım...
Princess of Rain canım geçmiş olsun. Durumunu daha önce kaçırdım sanırım, yeni okudum, tam olarak da bilmiyorum ama bende de kist var. Sende neden MR filan çekildi? Benim hamile kalmadan önce kistim vardı. Doktor doğum kontrol hapı verdi. Ama gitmedi kistim. Soğan suyu içtim yine gitmedi. Hala duruyordu. Doktorumu değiştirdim. Korunmama gerek olmadığını bu kistle hamile kalabileceğimi söyledi ama neye dayanarak söyledi bilmiyorum. Bir test, araştırma yapılmadı sadece USG ile bakıldı. Şimdi de hala duruyor sanırım, hamile kalınca kistimi unuttum ben. Doktoruma da sormadım. Sen neden araştırdın? Ağrı mı yapıyordu? Ya da başka komplikasyonlar mı gelişti? Ben de doktoruma sorsam mı acaba? Kisti çok önemsemedim ben. İnşallah sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlarsın canım, Rabbim bebeklerimize de bize de sağlık versin. İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi. Moralini yüksek tut. Doktorların bahsettiği her ihtimal gerçekleşseydi şuana kadar birçok kadın ne hamile kalabilirdi, ne de çocuk doğurabilirdi. İhtimalleri önemseyelim ama her ihtimal gerçekleşecek diye bir kaide yok. İnşallah hepimiz sağlıkla doğururuz bebişlerimizi. Dua ile canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?