- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.461
tesekkur ederim canim benim sagolasin.
benim kistim yoktu daha once bu hamilelikte olustu sanirsam ve ben her doktora gittigimde sadece bebege ve miyomlarima bakildi.2,5 aylikken hafif kanamam olmustu ve vaginal ultrasonla bakilinca kistim oldugunu ogrendim kistim normal bulunmadi icinde sivi vardi ki bu sivida galiba pek normal sayilmiyormus kistlerde eger kistin ici bossa iyi huylu diyorlar,doluysa ozaman hemen kisti aliyorlar tatlim.simdi hep kotrol altinda tutulucam surekli kiste bakilacak buyume yada dagilma olacakmi diye insallah korktugum basima gelmez.saglikli birsekilde dogumumu yapar ve kistimdende omur boyu kurtulurum.sende ihmal etme lutfen bazi kistler dogumda yada hamilelik esnasinda kaybolurmus.sen yinede doktoruna soyle yumurtaliklarini kontrol etsin,sunuda belirtmeden gecemeyecegim yumurtaliktaki kistler hamilelikte gobek ultrasonundan gorunmuyor illaki vaginal ultrason gerektiriyor.
BEN DE OĞLUMA PARK YATAK ALMIŞTIM. ÇOK RAHAT ETTİM BEN AYARLANABİLİYOR YATAK İLK AYLARDA ÜSTTE DURDU. yARAMAZLIK YAPIP DA DÜŞÜNCE AŞAĞIYA ALDIM. AMA MİNDERİ ÇOK İNCE GELDİ BANA AŞAĞI İNDİRİNCE. YATAK YAPTIRDIK BEŞİĞE GÖRE . ARTIK ODASINI AYIRACAĞIZ KARDEŞİ OLUNCA PARK YATAK KARDEŞİNİN OLACAK EEE ABİ OLUYOR. BİR KAÇ AYA KADAR TAYİNİMİZ OLACAK İL DIŞINA ÇIKACAĞIZ. ORADAKİ EVİN DURUMUNA GÖRE YATAK DOLAP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ŞİMDİLİK ŞİFONYERDEYDİ KIYAFETLERİ. AMA ONUN ODASINI AYIRMAK ÇOK DOKUNACAK BANA. SANKİ ONU DIŞLAMIŞIM GİBİ GELİYOR. KIZIM OLMADAN AYIRAYIM DİYORUM. O ZAMAN DAHA ÇOK SUÇLULUK HİSSEDERİM MECBUREN GİBİ OLACAK.BENCE KENDİ EVİNİZSE YA DA UZUN YILLAR AYNI EVDE KALACAKSANIZ HEM BEŞİK HEM DE ÇOCUK ODASI ALIN. YATAK ODASINDA OLMASI LAZIM İLK AYLARDA EN AZ 1 YAŞINA KADAR BEŞİK İYİ OLUR.
Kızlar bence bebeği sallamıcam, emzik vermicem gibi kesin kurallar koymayın, çünkü kaç kişi gördüysem, bunları asla ama asla yapmam diyen, bebekleri uyumayınca, sürekli ağlayınca hem salladılar hem de emzik verdiler. Denersiniz, baş edebiliyorsanız yapmazsınız ama bence sallanabilen bir yatak alın ki eğer bebeğiniz uyumazsa ve sallamak zorunda kalırsanız sallarsınız, ihtiyaç duymazsanız zaten sallamazsınız. Ama çok kişi tanıyorum, inatla sallanmayan yatak alıp bebeği uyumayınca ikinci bir yatak alıp sallanan yatakta bebeklerini salladılar. O yüzden bence yatak alırken iyi araştırın ve her ihtimali göz önünde bulundurun. Kitaplarda yazdığı gibi olmuyor hiçbir şey. Doktorasını yapmış, yıllarını kitap okuyarak araştırma yaparak geçirmiş bir arkadaşım, asla sallamam, öyle yapmam böyle yapmam dedi ve bebeği doğduğunda anneannelerimizin, babannelerimizin yöntemlerini uygulamaya başladı. Mecbur kaldı bebeği çok huysuzdu. O yüzden ihtimalleri ihmal etmeyin derim.
ben sallamam derken dizimde ya da battaniyeyle 2 kişi sallıyorya .. o şekilde sallamam.. yatagında sallarım tabi..
sağol cnm aramızda kötü bişey geçmiyo çok iyi anlaşıyoruz ama bazen sıkılıyorum işte eşimi kimseyle paylaşamıyorum gerçi benim annem yanımda olsa eşim benim gibi düşünse diye düşününce geçiyo içimdeki kötü düşünceler şuan çok iyiyim rahat düşünüyorumşimdi daha iyi anlıyorum canım seni napalım hayat işte sen küçüklüğünü gösterip elinden geleni yaptıktan sonra geriye bişey kalmıyor allah sana sabır versin inşallah herşey gönlünce olur umarım cekirdek aile olarak hep başbaşa olursunuz
cnm benim çok kaynar suyla banyo yapma bazen banada oluyo inşallah kötü bişey yoktur güzelim ihmal etme doktora gitmrblar 2011 kasımın tatlı anneleri nasılsınız? ben inanılmaz kötüyüm başım dönüyor demiştim ya, iyice arttı, banyoda fenalık geçirdim eşimi sesledim yardım için tutmasaydım kafan çamaşır sepetinin içinde olcaktı diyor, baya bir kötüyüm doktora randevu aldım kontrolum vaktim gelemse bile gidicem, artık kendime güvenemiyorum tek başına sokaga çıkamıyorum banada dua edin, yarın iyi haberlerle geleyim, korkuyorum bebişimi bişey oldu diye, öpüyorum hepinizi, minik yavrularımız En Güzel eemanet..:)
aman boşverelim ya hayat çok güzel üzmücem kendimi sallaaaaakubicim düşünme boşver yaaa.. valla bana da kaynana değince tüyüm perim ayağa kalkıyo... hiç anlaşamıyoruz kendileriyle... valla ben artık ararsa konuşuyorum aramazsa dönüp aramıyorum... sorarsa cevap veriyorum sormazsa ne bişey soruyorum, ne de bişey anlatıyorum.. öyle yani hiç parlak değil bizde de durumlar..
günaydın anneler bugün 3lü testim var belki cinsiyetini de söyler doktor.
bana sanki o aylarda bişi yapamam gibi geliyor.gerçi tatil dönüşümde nerdeyse 6. ayıma girmiş olucam zaman ne çabuk geçiyor...
inşallah cnm 3 lü testin de güzel çıkar allahın izniyle bende yaptırcakdım 2 li test güzel çıkınca 3lü ye gerek duymadı doktoruminşallah sağlıklıdırlar bebişlerimiz
mrblar 2011 kasımın tatlı anneleri nasılsınız? ben inanılmaz kötüyüm başım dönüyor demiştim ya, iyice arttı, banyoda fenalık geçirdim eşimi sesledim yardım için tutmasaydım kafan çamaşır sepetinin içinde olcaktı diyor, baya bir kötüyüm doktora randevu aldım kontrolum vaktim gelemse bile gidicem, artık kendime güvenemiyorum tek başına sokaga çıkamıyorum banada dua edin, yarın iyi haberlerle geleyim, korkuyorum bebişimi bişey oldu diye, öpüyorum hepinizi, minik yavrularımız En Güzel eemanet..:)
selam kızlar bende bugün doktora gidicem hem cinsiyetine tekrar baktırıcam bide bu yeni doktor umarım beğenirim 3 lü testtede sanırım ben biraz gec kaldım hepinz yaptırdınız galiba bende ya bugun yada yarın vericem meleğimi görmek için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam umarım herşey yolundadır dua edin bana
seduscugum kol kundaklari nasil birsey tatlimya?:26:ceyda duvenci felan kullaniyor ondanmi acaba:26:
buradada somalili kadinlar kundaklarini sirtina bagliyorlar tam totolarinin uzerine masallah onlarin totoda baya var 10 donum araziyurudukce totolari inip kalktikca bebek hic aglamadan uyuyor.kadinlar carsida pazardallar vallahi aksama kadar
yuppiyy bir sağlıklı testin sonuna daha geldikne güzel canım hoş geldin ben iyiyim çok şükür bugün daha bir başka pozitifim cnm benim inşallah uzun sürmez nane limon zararlı diye duydum ama 1 bardakdan fazlası bir bardak iç kendine gelirsin inşallah
geçmiyor yaaa((( çabuk geçmesi içişn napmam gerekiyor acaba:) bir yedi aylık olsak üzerimden yük kalkacak ağustosu iple çekiyorum:)))
cnm oğluşun hayırlı olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin inş. Lütfen canını sıkma o daha çok küçük beyni de vücudu da gelişecek her şey normale dönecek gayet sağlıklı doğacak Allahın izniyle üzülme sakin ol sen de benden duanı esirgeme dünden beri hiç kıpırtı hissedemedim çok korktum ama şimdi biraz sakinleştim normaldir diye düşünüyom hepimizin Allah yardımcısı olsunevet soylemisdin... parmaklarimi? parmak diyil canim basindaki damarlarda. kafasinda, beyninde yani...
cnm benim inş hiç zerre kadar sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız yavrucuklarımızı dua edelim plasenta zamanla yukarı çıksın Allahım sağlık ve iyilik versin yavrularımıza amin..canım aynı durum bendede var.allaha şükür şimdi bişeyimiz yokda işşallah hiçde olmaz.birbirimize dua edelim.yavrularımızı sağlıklı sıhhatli almak nasip eder.
Umarım tüm olumsuzluklar kaybolur hayatlarımızda arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.
kizlaaaaaaaaaaar oglum olucak...ama malesef doyasiya sevinemiyorum, oglumun bas damarlarinda minik sistler varmis 2 tane (ici sulu kabarciklar) doktor bu haftalarda kosrkusu yok cekilip gide bilir dedi, ama cok korkuyorum, boyle bir durumla karsilasanlar oldumu? lutfen benim icin doktorlariniza da sorarmisiniz? lutfen, cok sevinirim. ilac iyne falan yazdi. umarim her sey yolunda gider. oglumu coooox sevirem. Tanrim ne verse kabulumdur ama saglikli sekilde oglumu kucagimiza almayi cok istiyoruz. Allah miniklerimizi bize bagislasin. aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?