2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım geçmiş olsun. Benim daha önce dediğin gibi vajinal usg ile bakıldığında görülmüştü. Hamilelikten sonra vajinal yapmadık. Miyomlarım da var benim hatta geçen hafta onların yaptığı ağrı yüzünden acilen doktoruma gittim. Çok şükür şuan o kadar ağrı yapmıyorlar. Kistim ne durumda hiç bilmiyorum ama sorayım, ihmal etmeyeyim. En son hamilelikle patlar bu, su kisti demişti. Ama tabi bilmiyorum başıma iş açar mı. Allah muhafaza. İnşallah sorunsuz bir şekilde doğum yaparız, kistlerimizden de kurtuluruz inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden muhafaza buyursun bizi.

İyi düşünmüşsün bence. Park yataklar kademeli olduğu için gayet kullanışlı, daha uzun ömürlü anladığım kadarıyla. Bizim şuan kendi evimiz ama 1-2 yıl içinde şehir değiştirebiliriz. O yüzden bebeğime oda almak istemiyorum. Zaten annenin yanında yatıyor bir süre. Kendi odasına geçtiği vakitlerde biz belki de taşınmış olucaz. O yüzden park yatak almayı düşünüyorum. 2 yaşına filan girdiğinde de baza, gardrop, şifonyer takımı alırım, onda yatar diye düşünüyorum. Şimdiden alacağım odayı büyük ihtimalle kullanamadan taşınabiliriz. O yüzden masraf etmek istemiyorum. Park yatak var aklımda şimdilik. Tabi Allah sağlıkla sıhhatle ve huzurla kullanmak nasip etsin.

Her çocuk ayrı bir kitap. Benim koca kızım 26 mayıs doğumlu eltimin oğlu geçen sene 3 haziranda doğdu söylediklerimin hepsi çıktı uygula rahat edersin dediklerimin hepsi çıktı biri kız diğeri erkek olmasına rağmen aralarında 1 hafta olduğu için huyları birbirini tutuyor.
Çocuğun doğduğu zamanda çok önemli. yok sallamıycam demeyin 1 yaşından sonra sallamak zorunda kalınabiliyor diş yüzünden girilmeyen şekil kalmıyor.
Birde anne memesi alan bebek emziğe alışmıyor.
Ayrıca ilk zamanlarda hem hava serin olucak hemde farklı ortam yüzünden bebişlerimiz çok korkacak o yüzden yeni çıkan kol kundaklarından yapmak faydalı olacak. Anne karnında dar alandalar dışarıda geniş alanda huzursuz oluyorlar.

sağol cnm aramızda kötü bişey geçmiyo çok iyi anlaşıyoruz ama bazen sıkılıyorum işte eşimi kimseyle paylaşamıyorum gerçi benim annem yanımda olsa eşim benim gibi düşünse diye düşününce geçiyo içimdeki kötü düşünceler şuan çok iyiyim rahat düşünüyorum
cnm benim çok kaynar suyla banyo yapma bazen banada oluyo inşallah kötü bişey yoktur güzelim ihmal etme doktora git
aman boşverelim ya hayat çok güzel üzmücem kendimi sallaaaaa
günaydın anneler bugün 3lü testim var belki cinsiyetini de söyler doktor.

inaşşalah hadi inşallah mahşallah söler

bana sanki o aylarda bişi yapamam gibi geliyor. gerçi tatil dönüşümde nerdeyse 6. ayıma girmiş olucam zaman ne çabuk geçiyor...

geçmiyor yaaa((( çabuk geçmesi içişn napmam gerekiyor acaba:) bir yedi aylık olsak üzerimden yük kalkacak ağustosu iple çekiyorum:)))

selam kızlar bende bugün doktora gidicem hem cinsiyetine tekrar baktırıcam bide bu yeni doktor umarım beğenirim 3 lü testtede sanırım ben biraz gec kaldım hepinz yaptırdınız galiba bende ya bugun yada yarın vericem meleğimi görmek için nasıl heyecanlanıyorum anlatamam umarım herşey yolundadır dua edin bana

seduscugum kol kundaklari nasil birsey tatlimya?:26:ceyda duvenci felan kullaniyor ondanmi acaba:26:

buradada somalili kadinlar kundaklarini sirtina bagliyorlar tam totolarinin uzerine masallah onlarin totoda baya var 10 donum araziyurudukce totolari inip kalktikca bebek hic aglamadan uyuyor.kadinlar carsida pazardallar vallahi aksama kadar

inşallah cnm 3 lü testin de güzel çıkar allahın izniyle bende yaptırcakdım 2 li test güzel çıkınca 3lü ye gerek duymadı doktorum inşallah sağlıklıdırlar bebişlerimiz

sağol canım ben de 2 liye geç kaldığım için yaptıramamıştım doktorum hiç olmazsa 3 lüyü yapalım dedi.
inşallah kendinide gösterir kuzum oğlum mu diycem kızım mı merak ediyorum.

canım ben de bir kez yere düşmek suretiyle 3 kez baygınlık geçirdim ve hiçbiryere yalnız gitmiyorum, ani tansiyon düşmesi oluyor ve nabzım çok yükseliyor, zaten Antalya çok sıcak, banyoya da plastik sandalye koydum oturarak yıkanıyorum, çok dikkat et

inşallah herşey yolundadır merak etme bakalım kızın mı oğlun mu geliyor sağlıklı sıhatli olsunda.
ben de bugün 3 lü ye gidicem sen kaç haftalıksın ben bugün 16+1 im

kızlar eşimle çok şirin bi yatak beğendik, mavi beyaz, üstünde yelkenliler var , ama tabiiki 7-8 ay anca alırım, ama çok heyecanlandım minik paşam ne güzel uyur içinde :)

Sevi bebe bel korumalı kundak diye arattır nette çıkıyor. Bebek mağazalarında da satılıyor.

hep pozitif ol kubicim sıkma canını hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil... nane limonu çocukluğumdan beri her içtiğimde miğdemi bulandırır...ıhlamur içicek gibiyim :)
bu arada bebişimin hareketleri her geçen gün daha da belirginleşiyor, sertleşiyor ve ben çok mutlu oluyorum tekmelendikçe :))

geçmiyor yaaa((( çabuk geçmesi içişn napmam gerekiyor acaba:) bir yedi aylık olsak üzerimden yük kalkacak ağustosu iple çekiyorum:)))

ben çalıştığım için işlerimizde şu ara yogundu günlerin nasıl geçtiğini anlamadım o yüzden. evde isen oyalanacak bişiler bulmalısın vakitin nasıl geçtiğini anlamazsn ozman

evet soylemisdin ... parmaklarimi? parmak diyil canim basindaki damarlarda. kafasinda, beyninde yani...
cnm oğluşun hayırlı olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin inş. Lütfen canını sıkma o daha çok küçük beyni de vücudu da gelişecek her şey normale dönecek gayet sağlıklı doğacak Allahın izniyle üzülme sakin ol sen de benden duanı esirgeme dünden beri hiç kıpırtı hissedemedim çok korktum ama şimdi biraz sakinleştim normaldir diye düşünüyom hepimizin Allah yardımcısı olsun

canım aynı durum bendede var.allaha şükür şimdi bişeyimiz yokda işşallah hiçde olmaz.birbirimize dua edelim.yavrularımızı sağlıklı sıhhatli almak nasip eder.
cnm benim inş hiç zerre kadar sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız yavrucuklarımızı dua edelim plasenta zamanla yukarı çıksın Allahım sağlık ve iyilik versin yavrularımıza amin..
Umarım tüm olumsuzluklar kaybolur hayatlarımızda arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.

amin cnm amin Allahım hepimizin sıkıntılarını gidersin

slm kızlar,,
çok sık giremiyorum neyazıkki herkes ii sanırım..
kızlar bişe sormak istiyorum denize yada havuza girecekmisiniz yazın genelde herkes giriyo ama yinede sizlerede sormak istedim..

sirli cim içini ferah tut bir yakınımızın ultrason görüntüsünde bebeğinin beyninde doktor boşluk görmüştü çok üzülmüştük hepimiz fakat bir sonraki kontrolde o boşluk kaybolmuştu eminim seninkide düzelicek iyi düşün iyi olsun :)

denizi bilemem ama havuzlarda bol,bol bakteri olacagi kesin kesinlikle giremem ben havuzda hamileler icin aftiviteler oluyor burada oraya gitmeyi dusunuyorduk yubayla beraber ama enfeksiyorn riskini duusnunce vazgectik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…