2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kızlar,,
çok sık giremiyorum neyazıkki herkes ii sanırım..
kızlar bişe sormak istiyorum denize yada havuza girecekmisiniz yazın genelde herkes giriyo ama yinede sizlerede sormak istedim..

25 haziranda uçakla İzmir'e gidiyorum. Eşimin işi olursa eylül ayına kadar denize giricem. Olmazsa en az 1 ay denizdeyim.
Bu arada doktorum karnın çok belli olmadığı için biraz bol birşeyler giyip git havaalanına dedi. Yoksa hamile olduğunu anlayıp senden heyet raporu isteyebilirler dedi. Benim karnım çok belli olmuyor bol giyinince yırttım yani rapordan. Ama doktorlara çok sordum uçağı hiçbir sakıncan yok binebilirsin dediler. Yüzmeyi zaten kesinlikle yapabiliyorsan yap dediler.( Ama denizde)

kızlar turkcellin bebeğimi beklerken paketine üyeyim bugün çok güzel bir mesaj gelmiş. bebeğiniz sese ve ışığa tepki veriyor çünkü algılayabiliyor . artık ona müzik dinletebilirsiniz diyor. çok mutlu oldum ya artık sesimi duyabiliyor... Allahım kucağımıza da aldığımız günleride gösterir inşalalh.. Klasik müzik falan dinletmek falan iyiyimiş ama ben sıla, atiye, hadise dinliyorum heralde benim oğlum bunlara tepki verecek :):)

evt bende sadece denize girmeyi düşünüyorum inşallah bi problem çıkmaz.Yüzmek çok ii bebişler için.
cnm 7 aya kadar ben uçağa binmek serbest diye biliyorum ondan sonra rapor istiyorlardı genelde ama prosedür değişmiştir belki bilmiyorum hiç..

kizlar daha demin arkadasim aradi beni nasilsin diye halimi hatirimi sordu sagolsun.

,hamilelikten,hastahane sonucumdan felan konusurken aglayiverdim.anladim cok bunaldim ben piskolojim cok dagildi aglaya,aglaya konustum kizla hemen bana geliyorsun dedi.oraya gidecegim hazirlanip o bana gelemez 3 cocukla

off neden agladim sanki ben simdi bebegimide uzdum affet annecigim beni

ya gerçekten bazen duygular karmakarışık oluyo bende geçende çok anlamsız biyerde ağlamaya başladım:))hormonlar işte git sende değişiklik olur en azından..

tesekkurler canim desteyin icin , evet doktor da bana ayni seyleri dedi bir cok hastalarinda gorulmus ama sonradan kaybolmus. ama netden arasdirdim tibbi adi kistik higromaymis, olumle sonuclana biliyormus, eyer bebek zamaninda alinmazsa anneni de ciddi sekilde etkilermis. umarim tanrim beni bu yasda boyle aciyla sorgulamaz hic birimizi insallah ne bileyim korkuyorum elimde diyil kendim icin diyil tabii ki. ama kendimi iyi tutmaya gayret ediyorum :97:

ya gerçekten bazen duygular karmakarışık oluyo bende geçende çok anlamsız biyerde ağlamaya başladım:))hormonlar işte git sende değişiklik olur en azından..

Ayy kesinlikle öyle, ben geçen gün bir siyasetçinin mitingini izledim ki çok siyasetle ilgilenen birisi değilim. Eskiden olsa tepki göstererek izlerdim, siyasetçilerin çoğunu yalancı buluyorum çünkü. O gün izlerken ağladım ya. İnanamadım kendime. Bildiğin ağladım. Gözümden yaş geldi. Sonra da güldüm kendime. Hamilelik daha ne gösterecek acaba?

Her şeyin hayırlı olması dileğiyle...
Bugün gittim ben de üçlü test için,yine kesin bir şey yok cinsiyeti hakkında,ama büyük ihtimal kız dedi doktorum hayırlısı bakalım:)Öpüyorum hepinizi...

ben çalıştığım için işlerimizde şu ara yogundu günlerin nasıl geçtiğini anlamadım o yüzden. evde isen oyalanacak bişiler bulmalısın vakitin nasıl geçtiğini anlamazsn ozman

ben de çalışıyoum hem de işin başında durmalıyım ve ne yoğunluk ne stres bazen keşke evde huzurlu bir hamilelik geçirsem diyorum ilk bebişlerimi bu stresten kaybettim zaten ne iş ne bişey kesmiyor beni :)))) bir psikologa ihtiyacım var vahim durumdayım

merabalar herkese...18.haftadayız bizde.erkekmiş benimkisi de %100 kesinleşti.gerçi pek şaşırmadım.rüyamda oğlumu görmüştüm adını bile koymuştumm.sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin allah.

slm kızlar,,
çok sık giremiyorum neyazıkki herkes ii sanırım..
kızlar bişe sormak istiyorum denize yada havuza girecekmisiniz yazın genelde herkes giriyo ama yinede sizlerede sormak istedim..

ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..

bende ne alacağıma karar verdimm.. benim eşim fanatik GS li, arabamızda kırmızı, arabamıza koyulacak gibi bi taraftar yastığı alcam, onun maçta çekilmiş bi resmini bastırcam.. bebeiş içinde bi taraftar zıbını alcam, güzelde bi not yazarım, bayılır benim kociş:)

evet sende bide o durum var dimi, bencede denize girme sen, bi enfeksiyon kaparsa, ilaç kullanman gerekir filan, tedirgin olursun yok yere...
hediyende çok güzelmiş bu ara, orjinal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…