- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.481
slm kızlar,,
çok sık giremiyorum neyazıkki herkes ii sanırım..
kızlar bişe sormak istiyorum denize yada havuza girecekmisiniz yazın genelde herkes giriyo ama yinede sizlerede sormak istedim..
25 haziranda uçakla İzmir'e gidiyorum. Eşimin işi olursa eylül ayına kadar denize giricem. Olmazsa en az 1 ay denizdeyim.
Bu arada doktorum karnın çok belli olmadığı için biraz bol birşeyler giyip git havaalanına dedi. Yoksa hamile olduğunu anlayıp senden heyet raporu isteyebilirler dedi. Benim karnım çok belli olmuyor bol giyininceyırttım yani rapordan. Ama doktorlara çok sordum uçağı hiçbir sakıncan yok binebilirsin dediler. Yüzmeyi zaten kesinlikle yapabiliyorsan yap dediler.( Ama denizde)
kizlar daha demin arkadasim aradi beni nasilsin diye halimi hatirimi sordu sagolsun.
,hamilelikten,hastahane sonucumdan felan konusurken aglayiverdim.anladim cok bunaldim ben piskolojim cok dagildi aglaya,aglaya konustum kizla hemen bana geliyorsun dedi.oraya gidecegim hazirlanip o bana gelemez 3 cocukla
off neden agladim sanki ben simdi bebegimide uzdum affet annecigim beni
sirli cim içini ferah tut bir yakınımızın ultrason görüntüsünde bebeğinin beyninde doktor boşluk görmüştü çok üzülmüştük hepimiz fakat bir sonraki kontrolde o boşluk kaybolmuştu eminim seninkide düzelicek iyi düşün iyi olsun :)
ya gerçekten bazen duygular karmakarışık oluyo bende geçende çok anlamsız biyerde ağlamaya başladım:))hormonlar iştegit sende değişiklik olur en azından..
ben çalıştığım için işlerimizde şu ara yogundu günlerin nasıl geçtiğini anlamadım o yüzden. evde isen oyalanacak bişiler bulmalısın vakitin nasıl geçtiğini anlamazsn ozman
Büyük konuşma fatmacım. Bende demiştim bunu ama kızım 4 dişini birden çıkartınca mecbur kalmıştım uyusun diye.
fatmacım şu cinsiyet topiğine benide eklermisin canım isim yok ama daha
slm kızlar,,
çok sık giremiyorum neyazıkki herkes ii sanırım..
kızlar bişe sormak istiyorum denize yada havuza girecekmisiniz yazın genelde herkes giriyo ama yinede sizlerede sormak istedim..
Babalar günü yaklaşıyor kızlarrr. Ne alıcaz kocalara. Ben şimdi bir t-shirt dizayn ettim sipariş vericem.
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
Babalar günü yaklaşıyor kızlarrr. Ne alıcaz kocalara. Ben şimdi bir t-shirt dizayn ettim sipariş vericem.
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
ya bende düşünüyorum ama bulamadım daha nasıl bişe ayarladın sen?
ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?