- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.501
ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..
Bizzat ben kendim tasarladım
Ordaki bir resmi kullandım diğer resimleri netten buldum birde yazı ekledim.
ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..
Bizzat ben kendim tasarladım
Ordaki bir resmi kullandım diğer resimleri netten buldum birde yazı ekledim.
ayy ben fethiyeden gelin geldim istanbulaannemler orada ahh bende gidebilsem
inşallah herşey yolundadır merak etme bakalım kızın mı oğlun mu geliyor sağlıklı sıhatli olsunda.
ben de bugün 3 lü ye gidicem sen kaç haftalıksın ben bugün 16+1 im
arkadaşlar göbek topiğimide biraz canlansın ya, özellikler hamileliği biraz ilerleyenlerin.. ben resim koydum bugün, büytün şişkoluğum çıktı meydana ama koydum yinede
kızlar çatlak önleyici formül susam-badem-kakao yağı üçlüsümüydü ?
HERKEZEEEEEEE SELAMLARRR
NASILSINIZ GÜZELLER BEN BİRAZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM VEEEEEEEEEEEEEEEE KIZIM OLUYO ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME GÖNLÜME GÖRE VERDİ DARISI DİĞER ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLER İNŞ.
HERKEZEEEEEEE SELAMLARRR
NASILSINIZ GÜZELLER BEN BİRAZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM VEEEEEEEEEEEEEEEE KIZIM OLUYO ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME GÖNLÜME GÖRE VERDİ DARISI DİĞER ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLER İNŞ.
ben 17+5 oldum doktor kontrolümüz cok cok iyi gecti kemiklerine kadar ölçtü haftasıyla uyumlu kızım yüzünü göstermedi ama cok sağlıklıymış o kadar cok sevindimki bide tam 193 gr olmuş prensesim nasıl sevindim anlatamam ama ben cok kilo almışım biraz şaşırdım sonuçta cokta kilo almak ietemiyorum
bu arada 3 lü yerine 4 lü yapıyoruz dedi doktorum ama sen hangisini istersen yaptır dedi bende 3 lüye yarın için gün almıştım 3 lü yaptırıcam 4 lü istemicekmiş ozaman size 4 lü istedilermi:44::44:
ayy böyle şeyler okuyunca içim bir hoş oluyo heycan geliyosanki ben aldım canım arkadaşım minik bebeğin sağlıkla giyer inşallah yesin teyzesi onun yarım kollu badisini
Görümcem de lierac diye bir krem önerdi bana fiyatını bilmiyorum henüz eczaneye gidip sorma fırsatım olmadı ama çok memnun kaldığını ve 2 doğuma rağmende hiç çatlağı olmadığını söylüyor ki ben de gördüm yok hakkaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?