2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hımm öle bişe varsa girme canım zaten nolur nolmaz..

Eşim kesinlikle olmaz demişti ilk önce daha sonra hamilelikte yüzmenin zararları diye nette araştır bişey bul girmiycem dedim. Sonuç Bunu mu aramak istediniz? "hamilelikte yüzmenin yararları" yazısını görünce bi gülme tuttu bizi ve yüzmenin zararlı olduğunu söyleyen herkese videoları ( uzman tv) gösteriyorum. Bebeğin ruhsal gelişimi için bile faydası varmış doktorum söyledi.
Annene izlet ve tatile gitmeden önce mutlaka çeşitli makalelerin çıktılarını al okut onları ananesine.

ayy ben fethiyeden gelin geldim istanbulaannemler orada ahh bende gidebilsem

arkadaşlar göbek topiğimide biraz canlansın ya, özellikler hamileliği biraz ilerleyenlerin.. ben resim koydum bugün, büytün şişkoluğum çıktı meydana ama koydum yinede

kızlar cinsiyetleri belli olanları listenin başına aldım diğer arkadaşlarda öğrenirler inşallah

HERKEZEEEEEEE SELAMLARRR
NASILSINIZ GÜZELLER BEN BİRAZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM VEEEEEEEEEEEEEEEE KIZIM OLUYO ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME GÖNLÜME GÖRE VERDİ DARISI DİĞER ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBİŞLER İNŞ.

inşallah herşey yolundadır merak etme bakalım kızın mı oğlun mu geliyor sağlıklı sıhatli olsunda.
ben de bugün 3 lü ye gidicem sen kaç haftalıksın ben bugün 16+1 im

ben 17+5 oldum doktor kontrolümüz cok cok iyi gecti kemiklerine kadar ölçtü haftasıyla uyumlu kızım yüzünü göstermedi ama cok sağlıklıymış o kadar cok sevindimki bide tam 193 gr olmuş prensesim nasıl sevindim anlatamam ama ben cok kilo almışım biraz şaşırdım sonuçta cokta kilo almak ietemiyorum
bu arada 3 lü yerine 4 lü yapıyoruz dedi doktorum ama sen hangisini istersen yaptır dedi bende 3 lüye yarın için gün almıştım 3 lü yaptırıcam 4 lü istemicekmiş ozaman size 4 lü istedilermi:44::44:

Görümcem de lierac diye bir krem önerdi bana fiyatını bilmiyorum henüz eczaneye gidip sorma fırsatım olmadı ama çok memnun kaldığını ve 2 doğuma rağmende hiç çatlağı olmadığını söylüyor ki ben de gördüm yok hakkaten :)

ayyy ne güzel bi haber hayırlı olsun canım prensesine maşallahhhh
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah ben de bu hafta öğrenirim benim de gönlümdekini versin rabbim ben de kız istiyorum inşallah öyledir

cnm gözün aydın diyelim ozamn snein bir tane daha kızın vardı dimi ne güzel birlikde büyürler

maşallah güzel kızna sağlıklı olmasına sevidim.
biz 2 liyi kaçırınca doktor 3 lüyü yapalım demişti ama bugün ameliyatı olduğundan gidemedik biz.inşallah bu hafta bir gün gideriz ben de görürüm bebişimi.yani gidince belli olur 3 lü mü yapar 4 lü mü artık.cinsiyetini kaç haftalıkken söylemişti doktor?

ayy böyle şeyler okuyunca içim bir hoş oluyo heycan geliyo sanki ben aldım canım arkadaşım minik bebeğin sağlıkla giyer inşallah yesin teyzesi onun yarım kollu badisini

çok sağol kubi teyzesi kargoya verilmiş bende heyecanla bekliyorum halası almıştı bir tane küçücük badi çok tatlı birde suluk almış ilk hediyelerimizdi bende geçen çorap aldım ponponlu çok şirinler bide bunlar gelecek inşallah hepimizin yavruları aldıklarımızı sağlıkla giyer inşallah

Benim doktorum da lierac önerdi. Bir aydır kullanıyorum. 75 lira. İnşallah çatlağımız olmaz :)

mrb kızlar pek okuyamadım geçmişi ama inşlh herkes iyidir,ben dün ilk defa bebişimi hissettim bunu paylaşmak istedim daha dogrusu danısmak istedim anneme sordum bebektir dedi ama sizden hisseden varmı acaba karnımın sag tarafında şişti yani diğer tarafa göre daha çıkık duruyodu sonra düzeldi zaten ama anneme söyledim o da bebektir işte o biyere toplanır uyur falan dedi çok garip bi hismiş birde kızlar benim bulantılarım daha yeni geçti 2 3 gündür yemek yiyebiliyorum dogru düzgün ama bu kezde yanma başladı onu geçtimde ben hala su içemiyorum günde yarım litre ya içiyorum ya içemiyorum amniyon sıvısı azalcak diye çok korkuyorum en son gittiğimde doktor bakmıştı iyi demişti ama internetten baktığım kadarıyla öle hemen nası anladı anlamadım iyi bakmadı galiba yaa çünkü 2dk bile sürmedi muayenem o gün ameliyatı çıkmış randevular hep sarkmıştı acele davranıyodu bana bidaki randevuyu bile sölememşti yani yakınımda devlet hast. var oraya gitmk istiyorum ama kaç gündür randevu alamadım bu arada herşeyi birbirine karıştırdım kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum size anlatıym bari dedim özellikle bu su konusunda benim gisi olan varmı yada yakında randevusu olan varsa sorabilirmi lütfen benim randevuya daha var oturduğum yere yakın adam gibi bi hastanede yokki doktor değiştirsem çok stres yapıyorum yaa

Son düzenleme:
kizlar yorucu ve eglenceli bir gunun ardindan aranizdayim. bugun kundaklama bebek sallama gibi konular uzerinde durulmus bende cok siki siki olmamak kaydi ile kundaklamadan yanayim . sallama meselesine gelince cogu arkadasa katiliyorum bebegin durumuna gore cingene besigi bile kurabilirim yani evin ortasina.

pricess cim canim kundaklari turkiyeden istemissin ben buradan buldum ama netten buldum biliyorum siz netten alisveris yapmiyorsunuz o acidan iyi olmus. bu arada kizlar princess ile ikimizde ingilterede olunca telefondanda gorusmeye basladik dun bir muhabbete basladikki benim ev telefonu calmasa telefonu kapatamayacaktik yanlizlik zor gercekten bir arkadas bulunca insan kendine ustelik mevzuda hamilelik olunca muhabbet koyu oluyor. istanbulda bulusacak arkadaslara bu acidan sunu soyleyebilirim inanin super olur zamanin nasil gectigini anlamzsiniz. insallah princess ile gorusme firsatimizda olur evlerimiz biraz uzak oldugundan simdilik sadce telefondan idare edicez sanirim.

birde gobus topigine bi goz attim masallah ne guzel gobusler var cok mutlu oldum valla. simdi yorum yapmaya gidiyorum oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…