2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ah gulum sohbet cok guzeldi inan cok memnun ve mutlu oldum canim benim.sen nereydin bugun bakem?eglenceli ve yorucu bir gun demissin galiba kendine gelmissin biraz cok sevindim.

telefonda konusuruz ama ben dun soyleyemedim sana birgun her ikimizede yakin yerlerde bulussak nasil olur ama ben disari cikamiyorum iste sizde bize gelirsiniz.birde canim tam olarak nerede oturuyordunuz adini unuttum inan ozel mesajla taramisin bana?

canim nereden buldun kundagi amazondanmi ?bana adresi versene tatlim eger sevecegim birseyse yaparim netten alisverisimi

ben annemden istedim bir arkadasla yollayacak ama eger buradaki isime yararsa buradan alirim.

aaa birde birsey soracagim sana ve arkadaslara cahilligime verin kizlar burada muslin diye hazir kumaslar var onlar ne ise yariyor bilen varmi?bebek kiyafetleri bolumunde boyle yumusak cok guzel buyuk kare kumaslar:26:

haberlerim var:)benim meşhur tansiyon düşmelerim baş dönmelerim yine kansızlıktan oluyormuş doktorum tam kan sayımı istedi, demir ilacımı günde 2 ye çıkardı ve bol bol et yiceksin dedi, eger benim gibi sıkıntısı çok olan varsa mutlaka bir doktora görünsün, bir an meleklerimizi kucaklarımıza alacağımız güzel günlerin gelmesi duasıyla..

gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...

benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97: dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...

Demir ilacı ne kullanıyosunuz? Ben hangisini içsem mideme çok dokunuyo

ayy ben fethiyeden gelin geldim istanbulaannemler orada ahh bende gidebilsem

arabayla gitcez gel senide götürelim canım...

öncelikle yaz geldiği için güne enaz 2 lt su içmeliisn.. doktorunun sorun yok demesi bebeği net görebilmesindendir.. eger amniyo sıvısı azalırsa hersey karanlık görünür ultrasonda.. bizim bi arkadasın 6. ayda suyu bitmiş hicbişey görünmemiş sonra 1 damacana suyu 2 günde bitiriyormus.. cok sukur dünyalar tatlısı kızı var.. yani panik yapma.. ama suyu ihmal etme canım...

Canım bişey sorucam. Ben netten sipariş vericem bu ürünü de bir ampulü var 73 TL, BİR DE KREMİ VAR, O 46 tl. Seninki ampul mü, krem mi?

Benimkisi krem büyük bir diş macunu tüpü şeklinde. Belki internette daha uygundur canım ben hiç bakmamıştım. Ama eczanelerde ortalama 70-75 lira her gördüğüm yerde aynıydı. Ben bir de sebamedin bebe yağıyla yağlanıyorum pehlivan gibi abimin eşi yanlızca onu kullanmıştı onun da hiç çatlağı yok :)

canim boyle ilaclari suyla diyil de sutle icsen hic dokunmiycak merak etme. bana da onerdiler sutle icmeyi cunki genelde zaten hamilelerin midesinde yanma oluyor ustune ustluk boyle agir ilaclar baya zararli. doktoruna sor istersen yine de.

benim doktorum oligofer fol çözelti şeklinde bir demir ilacı verdi.. bir şişesini biraz suyla karıştırıp içiyorum sonra 3 saat birşey yemiyorum ama bunu sabah 5 civarı yapıyorum hiç de miğdem ağrımıyor...

günaydın sirlicim geçmiş olsun..benim tansiyonumda bir problem yok çok şükür amaaa geceleri bende uyuyamıyorum döne döne bir hal oluyorum

çok geçmiş olsun sirli tuzlu şeyler yesen belki iyi gelir gece yatamama olayı bendede var dönüp duruyorum habire birde ben yüzüstü yattıyordum önceden şimdide arada kalkınca bakıyorum yüzüstü yatmışım bebeğime zararı oluyormudur acaba :26:

canim boyle ilaclari suyla diyil de sutle icsen hic dokunmiycak merak etme. bana da onerdiler sutle icmeyi cunki genelde zaten hamilelerin midesinde yanma oluyor ustune ustluk boyle agir ilaclar baya zararli. doktoruna sor istersen yine de.

Sütü hiç duymamıştımmm..Hemen sorucam.Öbür türlü içmeme imkan yok çok fena oluyorum.Teşekkür ederimm:81:

Maltofer denedm ben de ama o bile çok fena yaptı beni.Tiroid ilacı aldıgım için anca akşam içebiliyorum maalesef
Teşekkür ederm:80:

merka etme zamanla alisirsin, bebeyimiz hala cok kucuk bir zarari olamaz simdi ama buyuyunce istesen de uyuyamiycaksin sanki karninin altinda karpuz varmis gibi, plates yapanlar iyi bilir.
bende hep karnim ustde yatardim, simdi kendimi zorluyorum, ustelik benim sol bobreyimde tuz var o yuzden mecbur saga yatmak zorundayim, geceler o kadar kotu uyuyorum ki, hani derler ya deliksiz bir uyku iste onu cooook ozledim ben

ben cok şişiyorum kızlar.. ama öyle böyle değil.. ayaklarım bacaklarım kollarım göğüslerimm kalcamm.. heryerim bi 5 cm genişliyor resmen.. nefes alamıyorum.. dün dru aradım.. bu haftalarda beklemediğimiz bişey dedi.. baska bi uzmanlık alanıysa dahiliye filan oraya gideyim dedim.. cumartesi gel önce ben göreyim dedi.. suan yine şişmeye basladım.. aksama kadar ne olcam kimbilir.. dün aksam eve gidince bişey yiyemedim.. şişlik yedirmiyor...ay ben 9 ayın sonunda ne olcam kimbilir.. korkuyorum..

al benden de o kadar tatlım bende korkuorum bu kadar erkek şişmeme
ctesi dr randevum var soracağım bende bi baksın ne bu durum

merhaba kızlar.ben buraya yazmayalı yüzyıl falan oldu sanırım.benimde kızım olacak inşaallah.bazen onun içimde olduğundan emin olmak için sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinliyorum.o benim mucizem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…