- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.521
Benim doktorum da lierac önerdi. Bir aydır kullanıyorum. 75 lira. İnşallah çatlağımız olmaz :)
haberlerim var:)benim meşhur tansiyon düşmelerim baş dönmelerim yine kansızlıktan oluyormuş doktorum tam kan sayımı istedi, demir ilacımı günde 2 ye çıkardı ve bol bol et yiceksin dedi, eger benim gibi sıkıntısı çok olan varsa mutlaka bir doktora görünsün, bir an meleklerimizi kucaklarımıza alacağımız güzel günlerin gelmesi duasıyla..
ayy ben fethiyeden gelin geldim istanbulaannemler orada ahh bende gidebilsem
mrb kızlar pek okuyamadım geçmişi ama inşlh herkes iyidir,ben dün ilk defa bebişimi hissettim bunu paylaşmak istedim daha dogrusu danısmak istedim anneme sordum bebektir dedi ama sizden hisseden varmı acaba karnımın sag tarafında şişti yani diğer tarafa göre daha çıkık duruyodu sonra düzeldi zaten ama anneme söyledim o da bebektir işte o biyere toplanır uyur falan dedi çok garip bi hismişbirde kızlar benim bulantılarım daha yeni geçti 2 3 gündür yemek yiyebiliyorum dogru düzgün ama bu kezde yanma başladı onu geçtimde ben hala su içemiyorum günde yarım litre ya içiyorum ya içemiyorum amniyon sıvısı azalcak diye çok korkuyorum en son gittiğimde doktor bakmıştı iyi demişti ama internetten baktığım kadarıyla öle hemen nası anladı anlamadım iyi bakmadı galiba yaa çünkü 2dk bile sürmedi muayenem o gün ameliyatı çıkmış randevular hep sarkmıştı acele davranıyodu bana bidaki randevuyu bile sölememşti yani yakınımda devlet hast. var oraya gitmk istiyorum ama kaç gündür randevu alamadım bu arada herşeyi birbirine karıştırdım kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum size anlatıym bari dedim özellikle bu su konusunda benim gisi olan varmı yada yakında randevusu olan varsa sorabilirmi lütfen benim randevuya daha var oturduğum yere yakın adam gibi bi hastanede yokki doktor değiştirsem çok stres yapıyorum yaa
arabayla gitcez gel senide götürelim canım...
ahh keşke bana yolculuk yasak maleseff
ya bu arada benim belim fena ağrıyor ya derin derin nefes bile çekemiyorum var mı benim gibi olan
Canım bişey sorucam. Ben netten sipariş vericem bu ürünü de bir ampulü var 73 TL, BİR DE KREMİ VAR, O 46 tl. Seninki ampul mü, krem mi?
Demir ilacı ne kullanıyosunuz? Ben hangisini içsem mideme çok dokunuyo
Demir ilacı ne kullanıyosunuz? Ben hangisini içsem mideme çok dokunuyo
gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...
benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97:dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...
gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...
benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97:dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...
canim boyle ilaclari suyla diyil de sutle icsen hic dokunmiycak merak etme. bana da onerdiler sutle icmeyi cunki genelde zaten hamilelerin midesinde yanma oluyor ustune ustluk boyle agir ilaclar baya zararli. doktoruna sor istersen yine de.
benim doktorum oligofer fol çözelti şeklinde bir demir ilacı verdi.. bir şişesini biraz suyla karıştırıp içiyorum sonra 3 saat birşey yemiyorum ama bunu sabah 5 civarı yapıyorum hiç de miğdem ağrımıyor...
arabayla gitcez gel senide götürelim canım...
ahh keşke bana yolculuk yasak maleseff
ya bu arada benim belim fena ağrıyor ya derin derin nefes bile çekemiyorum var mı benim gibi olan
ay oglu olacak olanın beli agrır derler.. kızı alanında kasıkları..
çok geçmiş olsun sirli tuzlu şeyler yesen belki iyi gelir gece yatamama olayı bendede var dönüp duruyorum habire birde ben yüzüstü yattıyordum önceden şimdide arada kalkınca bakıyorum yüzüstü yatmışım bebeğime zararı oluyormudur acaba :26:
ay oglu olacak olanın beli agrır derler.. kızı alanında kasıkları..
oğlum olduğunu öğrenince belim ağrımaya başladı.bu arada kızım diye seviyordum ya galiba ondan kımıldamıyordu..maşallah şimdi daha ii hissediyorum
ben cok şişiyorum kızlar.. ama öyle böyle değil.. ayaklarım bacaklarım kollarım göğüslerimm kalcamm.. heryerim bi 5 cm genişliyor resmen.. nefes alamıyorum.. dün dru aradım.. bu haftalarda beklemediğimiz bişey dedi.. baska bi uzmanlık alanıysa dahiliye filan oraya gideyim dedim.. cumartesi gel önce ben göreyim dedi.. suan yine şişmeye basladım.. aksama kadar ne olcam kimbilir.. dün aksam eve gidince bişey yiyemedim.. şişlik yedirmiyor...ay ben 9 ayın sonunda ne olcam kimbilir.. korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?