- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.541
al benden de o kadar tatlım bende korkuorum bu kadar erkek şişmeme
ctesi dr randevum var soracağım bende bi baksın ne bu durum
canım cok gecmis olsun , insallah kistin buyumeyecek bak gorursun hemen dogum sırasında alacaklar! insallahgunaydin kizlar aramiza yeni gelen hamileler hosgeldiniz
bir kac arkadasin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun kizlardarisi bize
bende bir kac gundur giremedim topige haftasonu pek giremiyorum esim evd eolunca dunde hastaneye gittik MR sonucum icin.
kistimin icinde azda olsa kanser riski varmis ama cok sukur yumurtaligima dagilma gibi birsey olmamis simdilik takip altina alinicam.hamile oldugum icin alamiyorlar normalde hemen ameliyat yapiyorlarmis bu durumda olan hastalara
sanirim Rabbim izin veririse dogumum sezeryanla olacak ve dogum esnasinda kistte alinacak.simdi tek temennim kistimin buyumemesi insallah korkutacak sekilde buyumez ne bebegime nede bana bir zarar vermez.
25 haziranda uçakla İzmir'e gidiyorum. Eşimin işi olursa eylül ayına kadar denize giricem. Olmazsa en az 1 ay denizdeyim.
Bu arada doktorum karnın çok belli olmadığı için biraz bol birşeyler giyip git havaalanına dedi. Yoksa hamile olduğunu anlayıp senden heyet raporu isteyebilirler dedi. Benim karnım çok belli olmuyor bol giyininceyırttım yani rapordan. Ama doktorlara çok sordum uçağı hiçbir sakıncan yok binebilirsin dediler. Yüzmeyi zaten kesinlikle yapabiliyorsan yap dediler.( Ama denizde)
ben cuma günü fethiyeye gidiyorum.. annemlerde adanadan gelecek.. o izin vermez ama ben suyu görünce beni zaptedebilir mi bilmiyorum.. gerci bebeğim için değer ama bi gidelim bakalım hayırlısıyla..bide su ayagımda biyopsi alınmıstıya ondan korkuyorum aslında enfeksiyon olur diye yara kapanmadı çünkü daha.. bende sadece güneşlenirim ..
Eşim kesinlikle olmaz demişti ilk önce daha sonra hamilelikte yüzmenin zararları diye nette araştır bişey bul girmiycem dedim. Sonuç Bunu mu aramak istediniz? "hamilelikte yüzmenin yararları" yazısını görünce bi gülme tuttu bizi ve yüzmenin zararlı olduğunu söyleyen herkese videoları ( uzman tv) gösteriyorum. Bebeğin ruhsal gelişimi için bile faydası varmış doktorum söyledi.
Annene izlet ve tatile gitmeden önce mutlaka çeşitli makalelerin çıktılarını al okut onları ananesine.
Lunacım masallah bebişine..
ben ayağımdan parca alındı orası hala yara ondn tedirginim annemin evhamıda benim cok sık idrar yolları enfeksiyonu gecirmemden dolayı..ayagımdaki yara kabuk baglarsa o zamana girrerim büyük ihtimalle..
cok tursu yiyorum bu ara ondan mı dedim.. dün nerdeyse agzıma bişe koymadım daha beter şiştim bu nedir ya.. aksam eşim mesaiye kalmıstı eve gittim uyudum.. 9 gibi eşim geldi sana ne olmus dedi.. dudaklarım zenci dudagı gibi.. şişmiş dısa dogru.. gözler aynı.. artık yıllardır gözümün altında olan çökükler yok doldu.. ama bu sbah aynaya baktım .. ay kızlar benim sivilceler gidince ben pek bi güzelleşmişim be.. bide şişince cildim gerilmiş.. şiş olmanın tek güzel yanıydı.. ay cok polyanayım.. bundan bile güzel bişey cıkarıyorum... ya da kızım sözümü dinledide biraz güzellik anneye bıraktı..
ya ben dolphin die bi yer var bahçeşehirde
oraya sezonluk üyelik yapçam sanırım 340 TL ymiş eş dahil
çok uygun geldi bana
ctesi pazar atarım kendimi serin sulara :)
Lunacım masallah bebişine..
ben ayağımdan parca alındı orası hala yara ondn tedirginim annemin evhamıda benim cok sık idrar yolları enfeksiyonu gecirmemden dolayı..ayagımdaki yara kabuk baglarsa o zamana girrerim büyük ihtimalle..
cnm kız anneleri genelde böle oluyo heralde annenin yüzüne bakınca anlaşılıyo zaten şişlikten hıh bunun kızı olacak diyebiliyosun.benim daha şişmeye başlamadı bakalım ben ne hale gelecem:)umarım çok çirkinleşmem.ama benim göbekte aldı başını gidiyo 6 aylık arkadaşım var onla aynı şuan göbişim baya önden gidiyoz hayırlısı bakalım:))
canım cok tesekkur ederim.. süslü kokonam kıpır kıpırdı yaa
gittigin deniz temiz otesidir eminim yani sen doktoruna sor bence en once idrar yollarımda boyle bole diye annene de doktorunun insallah pozitif cevabını verirsin..
e ayagındaki yaraya tuzlu su daha iyi gelmez mi?
bu arada cok iyi flaster bantlar var yara kapatan olmadı ondan baglarsın..
vallahi bence gitmisken gunde minimum 1 saat yüz.. bol bol mayonu degistir duş al sık sık.. aman tekrar ediyprum gunese dikkat hormonlar deli gibi calısıyor ben ise giderken bile yuzume krem suruyorum arabada yanmamak icin...
hic sorma bizm burda 20 haftalık biri var karnı dümdüz hala eski kıyafetlerini giyiyor .. her gördüğümde cıldırıyorum...benimkide sanırsın yarın dogurcam..
ay kusura bakmada belki eni sonu 1 hamilelik yaşıcaz
amannnnn çıksın göbek de keyfini sürelim benceeee
Canım benim doktor oyle soyledi tabii ki seninkini bilemeyecegim.. gecen sene de tatilde hamile bir arkadasımla beraberdik o da tüm gun golgede duruyordu aksamustu 4 te cıkıyordu gunese.. tabii yine bi danıs canım belki sana oyle bir sey demez..bu güneş olayı cok önemlimi gercekten.. benim dr bana bişey demedi daha.. bu cumartesi sorayım bi..
canım gecmis olsun stresi bile yeter.. yalnız su angel sounds doppler den alsana canım icin rahat eder.. ben de ne zaman pimpiriklensem hemen acıp dinliyorum bebisimislm kızlar dün akşam soluğu acilde aldık1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediodum 2 gündür çok hissetmemeye başladım gerçi ilerim yoğunluğundan çokta dinleyemiodum kendimi ama yinede pimpiriklendim birde soldan sancı başladı hafif hafif biliodum gaz sancısıydı ama içim rahatlasın die gittik görmeye hanfendi el ense hor hor uyuyodu walla neyseki içim rahatladı dinledik kalp atışlarını geldik suyu iyi dedi kemikleri iyi bebeğin sağlıklı dedi 5 gün önden gidio bebişim 200 gr cık eşimde sağolsun ne zaman için sıkılırsa kafan bişeye takılırsa sölüosun geliyoruz buraya dedi
slm kızlar dün akşam soluğu acilde aldık1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediodum 2 gündür çok hissetmemeye başladım gerçi ilerim yoğunluğundan çokta dinleyemiodum kendimi ama yinede pimpiriklendim birde soldan sancı başladı hafif hafif biliodum gaz sancısıydı ama içim rahatlasın die gittik görmeye hanfendi el ense hor hor uyuyodu walla neyseki içim rahatladı dinledik kalp atışlarını geldik suyu iyi dedi kemikleri iyi bebeğin sağlıklı dedi 5 gün önden gidio bebişim 200 gr cık eşimde sağolsun ne zaman için sıkılırsa kafan bişeye takılırsa sölüosun geliyoruz buraya dedi
çok uygun geldi bana
ay bende ayda bir randevu veriyor diye cok uzun acaba arada gidip görsemmi diyordum.. ultrasona az girilmesi gerekiyor diye bi yazı okumus benimki..en son ikilde videoya kaydetmişti özleyince burdan izleriz diyor.. acıp izliyorum bende hergün.. yerim ben onu...
çok uygun geldi bana
evet crafty fiyat gayet uygun ama havuz pek önerilmiyo hamilelere..
kilyos tarafında gzl plajlar var denizleride temiz bide onlara bak istersen..
evet crafty fiyat gayet uygun ama havuz pek önerilmiyo hamilelere..
kilyos tarafında gzl plajlar var denizleride temiz bide onlara bak istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?