2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
al benden de o kadar tatlım bende korkuorum bu kadar erkek şişmeme
ctesi dr randevum var soracağım bende bi baksın ne bu durum

cok tursu yiyorum bu ara ondan mı dedim.. dün nerdeyse agzıma bişe koymadım daha beter şiştim bu nedir ya.. aksam eşim mesaiye kalmıstı eve gittim uyudum.. 9 gibi eşim geldi sana ne olmus dedi.. dudaklarım zenci dudagı gibi.. şişmiş dısa dogru.. gözler aynı.. artık yıllardır gözümün altında olan çökükler yok doldu.. ama bu sbah aynaya baktım .. ay kızlar benim sivilceler gidince ben pek bi güzelleşmişim be.. bide şişince cildim gerilmiş.. şiş olmanın tek güzel yanıydı.. ay cok polyanayım.. bundan bile güzel bişey cıkarıyorum... ya da kızım sözümü dinledide biraz güzellik anneye bıraktı..

herkese günaydın kızlar bu gün 16+5 olduk dün üçlü taramayı yaptırdım sonuçlar henüz çkmadı sirli arkadaşımıza geçmiş olsun bazen benimde tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum bu arada bazen bebişimin hareketlerini hissediyorum çok mutlu oluyorum yaa insanın içinde bi canlı kıpır kıpır allahım ne kadar güzel bir duygu bahşetmiş biz kadınlara bu duygulardan kimseyi mahrum etmesin inşallah

canım cok gecmis olsun , insallah kistin buyumeyecek bak gorursun hemen dogum sırasında alacaklar! insallah

arkadaslar benim doktorum bir hamilenin bebegine yapabilecegi en iyi hareket yuzmedir dedi.. cunku bebekler amniyo sıvısında oldukları icin, anne de suya girince aradaki basınc farkı azalıyormus ve bebek inanılmaz rahatlıyormus..ayrıca doguma kasları da kuvvetlendiriyormus yuzme.. hele cok sistiginiz aylarda goreceksin suyun icinde kendini kus gibi hissedeceksin dedi..
ben dedim ki hocam calısıyoruz zırt pırt denize gidemem ki tatile deyince.. havuzlar ne gune duruyor dedi.. ben de enfeksiyondan korktugumu soyleyince yahu fazla evham yapma dedi.. bugune kadar gittigin bir havuzda enfeksiyon kaptıysan ona gitme tabi dedi ama artık ozellikle spor merkezlerinin havuzları senden benden temiz merak etme bu kadar evham yapma off falan dedi.. beni dinle dedi.. en buyuk iyiligi yapacaksın diyorum daha ne uzatıyorsun mevzuyu dedi..

yalnız kızlar 50 faktorlu yuz kremi verdi bana doktor benim zaten gecmisten kalan gunes lekelerim var... amann dikkat diye uyardı ve dedi ki sat 10 ile 16 arası gunese cıkma ona gore fatma'cıgım dikkat et bitanem 10 dan once yada 4 ten sonra cık gunese.. ve muhakkak kremini yenile arada bir yuksek faktorlu olsun..

kızlar biz de dun doktor amcamıza gittik nihayet..
bebisim kocaman olmus 160 gr , 13 cm
kızımı cok iyi buldu doktor amcası ya inanılmaz tatlı yarabbim o siyah beyaz haline bile kurban olurum ben, iki dakika durmuyor yerinde..
vee yine caktırmadan bir baktım 4 lü testte buldum kendimi doktor amcası her yerini olctu bicti kafasını bacak kemigini (turkcesini bilmiyorum femor), bir suru deger not ettirdi hemsireye de ne olduklarını bilmiyorum yaptıranlar daha iyi anlar..
sonra da kan verdim cuma gunu cıkacak sonuclarım insallah bir sorun yoktur.. yalnız bana ayrınıtlı ultrsondan falan bahsetmedi kızlar doktorum o ne zaman yapılıyordu??
kızım babasına cekti simdiden bi saniye durmuyor kollar bacaklar ayaklar kıpır kıpı resmen mekik ceker gibiydi

Son düzenleme:
Lunacım masallah bebişine..

ben ayağımdan parca alındı orası hala yara ondn tedirginim annemin evhamıda benim cok sık idrar yolları enfeksiyonu gecirmemden dolayı..ayagımdaki yara kabuk baglarsa o zamana girrerim büyük ihtimalle..

ya ben dolphin die bi yer var bahçeşehirde
oraya sezonluk üyelik yapçam sanırım 340 TL ymiş eş dahil
çok uygun geldi bana
ctesi pazar atarım kendimi serin sulara :)

cnm kız anneleri genelde böle oluyo heralde annenin yüzüne bakınca anlaşılıyo zaten şişlikten hıh bunun kızı olacak diyebiliyosun.benim daha şişmeye başlamadı bakalım ben ne hale gelecem:)umarım çok çirkinleşmem.ama benim göbekte aldı başını gidiyo 6 aylık arkadaşım var onla aynı şuan göbişim baya önden gidiyoz hayırlısı bakalım:))

çok uygun geldi bana

bencede cok uygunmus.. bizde tatilden döndükten sonra .. haftasonları şileye gideriz diyoruz.. ben kartalda oldugum içn yakında burdan..

canım cok tesekkur ederim.. süslü kokonam kıpır kıpırdı yaa
gittigin deniz temiz otesidir eminim yani sen doktoruna sor bence en once idrar yollarımda boyle bole diye annene de doktorunun insallah pozitif cevabını verirsin..
e ayagındaki yaraya tuzlu su daha iyi gelmez mi?
bu arada cok iyi flaster bantlar var yara kapatan olmadı ondan baglarsın..
vallahi bence gitmisken gunde minimum 1 saat yüz.. bol bol mayonu degistir duş al sık sık.. aman tekrar ediyprum gunese dikkat hormonlar deli gibi calısıyor ben ise giderken bile yuzume krem suruyorum arabada yanmamak icin...

hic sorma bizm burda 20 haftalık biri var karnı dümdüz hala eski kıyafetlerini giyiyor .. her gördüğümde cıldırıyorum...benimkide sanırsın yarın dogurcam..

bu güneş olayı cok önemlimi gercekten.. benim dr bana bişey demedi daha.. bu cumartesi sorayım bi..

hic sorma bizm burda 20 haftalık biri var karnı dümdüz hala eski kıyafetlerini giyiyor .. her gördüğümde cıldırıyorum...benimkide sanırsın yarın dogurcam..

ay kusura bakmada belki eni sonu 1 hamilelik yaşıcaz
amannnnn çıksın göbek de keyfini sürelim benceeee

ay kusura bakmada belki eni sonu 1 hamilelik yaşıcaz
amannnnn çıksın göbek de keyfini sürelim benceeee

ay ne bilim benim hormonlarda beni kıskanc yaptı napim.. herkesi kıskanır oldum...ama bana herkes hamilelik sana cok yakıstı dşyor.. hosuma gitmiyor değil

slm kızlar dün akşam soluğu acilde aldık 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediodum 2 gündür çok hissetmemeye başladım gerçi ilerim yoğunluğundan çokta dinleyemiodum kendimi ama yinede pimpiriklendim birde soldan sancı başladı hafif hafif biliodum gaz sancısıydı ama içim rahatlasın die gittik görmeye hanfendi el ense hor hor uyuyodu walla neyseki içim rahatladı dinledik kalp atışlarını geldik suyu iyi dedi kemikleri iyi bebeğin sağlıklı dedi 5 gün önden gidio bebişim 200 gr cık eşimde sağolsun ne zaman için sıkılırsa kafan bişeye takılırsa sölüosun geliyoruz buraya dedi

bu güneş olayı cok önemlimi gercekten.. benim dr bana bişey demedi daha.. bu cumartesi sorayım bi..
Canım benim doktor oyle soyledi tabii ki seninkini bilemeyecegim.. gecen sene de tatilde hamile bir arkadasımla beraberdik o da tüm gun golgede duruyordu aksamustu 4 te cıkıyordu gunese.. tabii yine bi danıs canım belki sana oyle bir sey demez..

canım gecmis olsun stresi bile yeter.. yalnız su angel sounds doppler den alsana canım icin rahat eder.. ben de ne zaman pimpiriklensem hemen acıp dinliyorum bebisimi
80-90 lira civarı bir sey en azından evinin rahatlıgında olursun ..

ay bende ayda bir randevu veriyor diye cok uzun acaba arada gidip görsemmi diyordum.. ultrasona az girilmesi gerekiyor diye bi yazı okumus benimki..en son ikilde videoya kaydetmişti özleyince burdan izleriz diyor.. acıp izliyorum bende hergün.. yerim ben onu...

çok uygun geldi bana

evet crafty fiyat gayet uygun ama havuz pek önerilmiyo hamilelere..

kilyos tarafında gzl plajlar var denizleride temiz bide onlara bak istersen..

biliyorum canım o aleti çok almaya yeltendim ama bu seferde bebğin pozisyonu uygun değilse kalp atışlarını duyamıyosun o benim için daha kötü olur burda bi arkadaşın başına gelmişti soluğu acilde almıştı onlarda bebğin pozisyonu uygun değilmiş meğerse

çok uygun geldi bana

canım yukarıda da yazdıgım uzere doktorum ısrarla havuza gidebilecegimi soyledi hatta tavsiye etti.. daha evvelden hastalık kapmadıysan ve temizligine guvenebiliyorsan 1 saat yuzmekten hicbir sey olmaz dedi.. o kadar kolay degil dedi mikrop kapmak bu kadar evhamlı olma diye bi de azarladı..
sık sık mayonu degistir bol bol dus al yeter dedi..
eger bir spor merkezine uyeyseniz oraların da havuzları ultra bi temiz oluyor arkadaslar..

yani havuza gitmeyip durdugu yerde o kadar cok idrar yollarında enfeksiyonu olan hamile hastam var ki dedi doktor... onlar sadece rastlantıdır dedi..

yada benim doktorum fazla serbest relax takılıyor ben de anlamadım

kızlarrr ayse oner'in ucretsiz kurslarına bir yenisi daha eklenmis.. hatırlarsınız ben 11 haziran'dakine kendimi yazdırmıstım..o avcılar hospital'da olacak.. bakın simdi de acıbadem fulya'da yapılacakmıs haftaya..
gitmek isteyen olursa linkini veriyorum asagıda..

bu fırsat kacmaz bencee..

AYŞE ÖNER

canım ya benim dr amcam da aynı şeyi söledi
yok bir zararı pis değilse diye
pis diil önceki senelerde hep gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…