2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben ne zman havuza gitsem mikrop kaparım :82: çok çok temiz bi havuz biliyorsanız tabikide gidin

ahh cnm ya bana kalsa günaşırı giderim ama eşim ulrtason zararlı diye mırmırlanıyor.. ben en erken 1 hafta arayla gittim aslında gidip tekrar bebeğimin kilosunu ölçtürmek istiyorum ama doktorum tatilde sen kaç günde bir gidiyosun

gunaydın kızcemın guzel teyzeleri...
cok sukur daaha ıyı gbıyz adet gunnlerm oldgu ıçın azck sancımız vr ama hamdolsun.. buarada bbde şiştımm burnm kocamaaaann oldu pazar gunu 41 numara terlk almıştm buyuk olsn ıstemstm şişerm dıye 2 gn oldu ve bn o terlıklere ayagımı sokamadım... napcam bn yaa tuzda yemıyorm gnde 3 lt den az su ıçmıyorumm nolocAK kalan 4 aydaa...?

selam kızlar
yaa dün gece ben de hiç uyuyamadım bi otarafa bi bu tarafa döndüm durdum resmen.
bugünde başım ağrıyor başım dönüyor sanırım tansiyonum düştü.
biraz yatıyım bari görüşürüzzz

selam canım hamilelik psikolojisidir o. merak etme geçer

bizde öptük benimde burnum şiştii :)) senin ayak numaran normalde kaçtı pekii..sürekli oturmaktanda olabiliyor çalışıyorsan ara ara kalk bi dolaş..

bizde öptük benimde burnum şiştii :)) senin ayak numaran normalde kaçtı pekii..sürekli oturmaktanda olabiliyor çalışıyorsan ara ara kalk bi dolaş..

38 gıyıyorum normalde dusunebbılıyomusunnn helenn ? yok tehlıkelı basladı dıye 5 senedr calıştgm yerı bıraktım kı hep ayaktaydmm.. evınızın herseyı varya orda calışıyodum bn.. belkıde evde hep ıstırahatteym ya ondandr dr uma soruccamm

canım benimm çok geçmiş olsun sana da, ama demir ilaclarını sütle içmemek gerekiyormuş demir emilimini azaltıyormuş dün doktor, 2 saat öncesinde ve sonrasında hiç birşey yeme kalsiyum içeren gıdalara tüketme, çay kahve dahi içme, emilimi düşüyor dedi, böylede midem mahfoldu off offf, miniğim sağlıklı olsun annesi bu günleri hiç hatırlamıcak

Demir ilacı ne kullanıyosunuz? Ben hangisini içsem mideme çok dokunuyo

neylicim ben gyno ferro sanol kullanıyorum, benimde mideme çok dokunuyor sabah kahvaltıdan önce içince çıkarıyorum mutlaka, doktorum gece yatarken içersin dedi, şimdi ikiye çıkardıgımız için ikindi vakti ve gece vakti içersin dedi, ama içtikten sonra ve önce bir saat kadar hiç gıda alımı yok.. midem mahfoldu bu ilacı hiç sevmiyorum ama mecburum, sana da çok geçmiş olsun canım, yeterki bebişlerimizi sağlıklı olsun, Rabbim dayanma gücü versin, amin

sağlıkla gelsinlerde iş falan hepsi olur.. bende doğum izni 32.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım tazminatım yanacak ama yapacak bişey yok çok küçükken bırakamam bebeğimi ben .. doktorunla konuş sabit durmaktan oluyo diyolar..bende 38 giyiyorum gerçekten senin çok şişmişş..

bir sahifa falan onceyi okusan ayni seyleri ben sabah yazmisdim ama malesef gidib uyumak gibi bir luksum yok isdeyim

kakkuscum aman kendine dikkat et, bol bol dinlenmeye çalış, başın döndüğü zaman kalkma, Allah korusun düşersin,ben başım dçnünce hep yatıyorum ya da oldugum yere oturuyorum, çook geçmiş olsun

tazminatın neden yanıyor .. öyle bişey mi var bende son 3 haftaya kadar calısmayı düşünüyordum ama bu gidişle zor .. ayaklarım izin vermeyecek gibi duruyor..

tazminatın neden yanıyor .. öyle bişey mi var bende son 3 haftaya kadar calısmayı düşünüyordum ama bu gidişle zor .. ayaklarım izin vermeyecek gibi duruyor..

ben d.izninden donra emerse yavrum 2-3 ay sonra dönemem gibi geliyor bu yüzden öle dedim kendim dönmeyincede kendim çıkmış gibi olcak bu konuda cömert davranacaklarınıda hiçç sanmıyorum..32.haftada çıkarım izne eksiklerimi tamamlar dinlenirim aslında d.izni bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var ama özel sektör patronlarını pek bağlayacağını sanmıyorum..

sağol canım benim amin inş.
darısı başına gönlündekini versin Rabbim inş.hakkında hayırlısı olsun
cnm gözün aydın diyelim ozamn snein bir tane daha kızın vardı dimi ne güzel birlikde büyürler

sağolasın kubicim evet bi kızım daha var 4yaşında ve bununda kız olmasını çoooooookkkkkk istiyodum Rabbim verdi şükürler olsun hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.

eee güzel anneler bu cumartesi Avcılar hospitale seminere gelecekler varsa orada yüzyüzede tanışmış oluruz...Kimler geliyormuş bakalım ...

geçmiş olsun kızlar bendede aşırı baş ağrısı oluyo ama genelde kan hapını içmeyi unutursam inş.en kısa zamanda geçer meleklerimizi korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…