- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.561
canım yukarıda da yazdıgım uzere doktorum ısrarla havuza gidebilecegimi soyledi hatta tavsiye etti.. daha evvelden hastalık kapmadıysan ve temizligine guvenebiliyorsan 1 saat yuzmekten hicbir sey olmaz dedi.. o kadar kolay degil dedi mikrop kapmak bu kadar evhamlı olma diye bi de azarladı..
sık sık mayonu degistir bol bol dus al yeter dedi..
eger bir spor merkezine uyeyseniz oraların da havuzları ultra bi temiz oluyor arkadaslar..
yani havuza gitmeyip durdugu yerde o kadar cok idrar yollarında enfeksiyonu olan hamile hastam var ki dedi doktor... onlar sadece rastlantıdır dedi..
yada benim doktorum fazla serbest relax takılıyor ben de anlamadım
slm kızlar dün akşam soluğu acilde aldık1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediodum 2 gündür çok hissetmemeye başladım gerçi ilerim yoğunluğundan çokta dinleyemiodum kendimi ama yinede pimpiriklendim birde soldan sancı başladı hafif hafif biliodum gaz sancısıydı ama içim rahatlasın die gittik görmeye hanfendi el ense hor hor uyuyodu walla neyseki içim rahatladı dinledik kalp atışlarını geldik suyu iyi dedi kemikleri iyi bebeğin sağlıklı dedi 5 gün önden gidio bebişim 200 gr cık eşimde sağolsun ne zaman için sıkılırsa kafan bişeye takılırsa sölüosun geliyoruz buraya dedi
ben de çalışıyoum hem de işin başında durmalıyım ve ne yoğunluk ne stres bazen keşke evde huzurlu bir hamilelik geçirsem diyorumilk bebişlerimi bu stresten kaybettim zaten ne iş ne bişey kesmiyor beni :)))) bir psikologa ihtiyacım var vahim durumdayım
gunaydın kızcemın guzel teyzeleri...
cok sukur daaha ıyı gbıyz adet gunnlerm oldgu ıçın azck sancımız vr ama hamdolsun.. buarada bbde şiştımm burnm kocamaaaann oldu pazar gunu 41 numara terlk almıştm buyuk olsn ıstemstm şişerm dıye 2 gn oldu ve bn o terlıklere ayagımı sokamadım... napcam bn yaa tuzda yemıyorm gnde 3 lt den az su ıçmıyorumm nolocAK kalan 4 aydaa...?
bizde öptükbenimde burnum şiştii :)) senin ayak numaran normalde kaçtı pekii..sürekli oturmaktanda olabiliyor çalışıyorsan ara ara kalk bi dolaş..
selam canım hamilelik psikolojisidir o. merak etme geçer
ay oglu olacak olanın beli agrır derler.. kızı alanında kasıkları..
VALLA bence doğru benim kızımda 9 ay kasıklarım ağrıdı adet sancısı gibi hatta doktor nts ye bağlayınca nts de hep sancı çıkıyordu; ee senin sancın var diyordu doktor bende o ağrı hep var diyordum sıklaşırsa gel diyordu hep
gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...
benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97:dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...
Demir ilacı ne kullanıyosunuz? Ben hangisini içsem mideme çok dokunuyo
38 gıyıyorum normalde dusunebbılıyomusunnn helenn ? yok tehlıkelı basladı dıye 5 senedr calıştgm yerı bıraktım kı hep ayaktaydmm.. evınızın herseyı varya orda calışıyodum bn..belkıde evde hep ıstırahatteym ya ondandr dr uma soruccamm
selam kızlar
yaa dün gece ben de hiç uyuyamadım bi otarafa bi bu tarafa döndüm durdum resmen.
bugünde başım ağrıyor başım dönüyor sanırım tansiyonum düştü.
biraz yatıyım bari görüşürüzzz
selam kızlar
yaa dün gece ben de hiç uyuyamadım bi otarafa bi bu tarafa döndüm durdum resmen.
sağlıkla gelsinlerde iş falan hepsi olur.. bende doğum izni 32.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım tazminatım yanacak ama yapacak bişey yok çok küçükken bırakamam bebeğimi ben .. doktorunla konuş sabit durmaktan oluyo diyolar..bende 38 giyiyorum gerçekten senin çok şişmişş..
tazminatın neden yanıyor .. öyle bişey mi var bende son 3 haftaya kadar calısmayı düşünüyordum ama bu gidişle zor .. ayaklarım izin vermeyecek gibi duruyor..
sağol canım benim amin inş.ayyy ne güzel bi haber hayırlı olsun canım prensesine maşallahhhh
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah ben de bu hafta öğrenirim benim de gönlümdekini versin rabbim ben de kız istiyorum inşallah öyledir
cnm gözün aydın diyelim ozamnsnein bir tane daha kızın vardı dimi ne güzel birlikde büyürler
selam kızlar
gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...
benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97:dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...
eee güzel anneler bu cumartesi Avcılar hospitale seminere gelecekler varsa orada yüzyüzede tanışmış oluruz...Kimler geliyormuş bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?