2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hoş geldin cnm nerdeydin sen yaa bebişin erkekmiş gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah testinde güzel çıkmış oh ne güzel sağlık ocağı en son bana tetenoz aşısı vurdu okadar sormak gerek sağol cnm benim bebiş habire tekmeliyo babası hergün hissediyo artık

evt yaa acayip herşey canım istiyo tv izlerken danino reklamı çıkdı çıldırdım eşim işten gelene kadar sağolsun getirmiş yedim rahatladım

ay kiz ne güzel. ye aman ye bana ne oldu ise artik yemek ile tamamen aram kesildi :S
günde artik iki kerem yemek yiyom pek acikmiyom ne hikmetse sizler suan kac kilosunuz ? ben 58 olmusum :)))

evt cnm ama benim ki kız olması tahmin üzerine doktor kimseye söleme dedi bebişin bacak arasını görmedi malesef ve % 80 kız dedi görmediği halde onun için hala belli değil yarın doktora gidiyoruz teyzesi inşallah gösterir bu sefer tahlil verdi şekerime kanıma bakıcakmış sanırım yaptırmışdım ilk ay ama yeniden istiyorum dedi habire kan alıyolar acıyo kolum :94: sen nasılsın cnm bebişini hisseddin mi:26:

bende iste dün yedim o tetenoz ignesini iki ay sonra gene asilancakmisim iste asidan sonra hem kan aldi hemde o devit-3 ü verdi sana vermediler mi???

ay sen hissedionmu ben bisicik hisstemiom yaff hic kipirdami sankim dün iste kalpatislarini dinledik ebem demisti bakalim duyucazmi cünkü 20 ve 21 ci haftada duyuluyormus o cihazla elhd bizde duyduk ebem iyi bir süpriz oldu dedi hehe

hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

meysanur listeye baktın mı 16 tane erkek bebişimiz var 11 tane kız bebişimiz var

ne var ne yok güzel annelr

elhd canim iyilik güzelik masALLAH bakiomda yeni yeni cici anneler gelmis topige ben yokken dolmus burasi sizde iyisiniz insaALLAH

hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

ALLAH razi olsun canim RABBIM cünlemize saglikli sihatli bebisler ve dogum nasip etsin insaALLAH hepimiz mutlu mutlu kucagimiza aliriz insaALLAH
ama sanki zaman durdu gibi geliyor bana gecmek bilmiyor :) sizde de öylemi aceb :26:

evet gülüm masaALLAH vede listemizde baya büyümüs süper ya ben asyalara kaymisim
güzel RABBIM hayirlisi ile kucaklarimiza almaya nasip etsin insaALLAH

amin canım amin evt bazen düzenliyorum bide cinsiyetini öğrenenleri başa atıyom

iyiyim çok şükür canım

uyyy SIIRLICUUUM da gelmis hosgelmisin gülo nasilsin bakim nezamandir görüsemiok :))

oouu selam canim nasilsin? bizde iyilik guzellik iste, tebrikler seninki de oglanmis bende de pipi cikti,
bazi sorunlari ve dusuk tansiyonu cikmak sartiyla sihhatimle ilgili isler yolunda, bu aralar popomun uzerine oturamiyorum malesef iyneler yuzunden resmen MOR VE OTESI oldum
gobisim de baya buyudu erkeklerde farkli cikar derlerdi dogruymus one dogru uzaniyor karnim insallah resimleri koyucam KUBIYE duyurulur benden bu kadar.
esin gelmis gozum aydin, hep bir arada kizli oglanli mutlu mesut yasayin insallah
vakit buldukca gel ozletme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…