- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.601
men geldiiiim cici annisleeer uzun zamndir ugrayamadim iyisinizdir insaALLAHsimdi gelelim paylasima :)) 19 cu haftamdayim bebisim erkek olcak mis insaALLAH elevit hapinin yanina gyno ferro sanol hapini verdi doktorum en son gitigimizde 3 lü test yaptik bugün sonucunu ögrendim süper dedi funda hanim birsey yokmus elhamdulillah dünde anasagligina gittik kontrolle bebisin kalp atislarini duyduk ve bir de devit-3 vitamini diye bir demir damlasi verdi bana size de verdiler mi acaba ? cünkü ilk kizimda bana vermemislerdi de bu yeni mi cikti :) günde bir kere 9 damla alincakmis hem cok mutluyum hemde cok yorgun sicaklardan mi ne bilmiorum ama hep kendimi cok halsiz hissediyorum
eee sizler neler yaptiniz bakim ne var ne yok :) bebisler göbisler ne alemde :26:
amin canım
yaa ben de 2 gündür kan hapımı içmiyordum ondan mı oldu acep
evt yaa acayip herşey canım istiyo tv izlerken danino reklamı çıkdı çıldırdım eşim işten gelene kadar sağolsun getirmiş yedim rahatladım
hahaha evet cicüüüm dogru göriiincok yogunum bu aralar birde babicim geldi elemenyeden ev is cocuk es babis le ugrasmaktan zor vakit buluyom yakinda annemde gelcek insaALLaH ozaman biraz rahtlarim ins
sen napiosun bakim hadi kizin hayirli olsun canim benim RABBIM hayirli bir evlat eyler insaALLAHkizlar cok tatli ve cilveli oliii benim kiz da öyle
hoş geldin cnm nerdeydin sen yaabebişin erkekmiş gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah testinde güzel çıkmış oh ne güzel sağlık ocağı en son bana tetenoz aşısı vurdu okadar sormak gerek sağol cnm benim bebiş habire tekmeliyo babası hergün hissediyo artık
men geldiiiim cici annisleeer uzun zamndir ugrayamadim iyisinizdir insaALLAHsimdi gelelim paylasima :)) 19 cu haftamdayim bebisim erkek olcak mis insaALLAH elevit hapinin yanina gyno ferro sanol hapini verdi doktorum en son gitigimizde 3 lü test yaptik bugün sonucunu ögrendim süper dedi funda hanim birsey yokmus elhamdulillah dünde anasagligina gittik kontrolle bebisin kalp atislarini duyduk ve bir de devit-3 vitamini diye bir demir damlasi verdi bana size de verdiler mi acaba ? cünkü ilk kizimda bana vermemislerdi de bu yeni mi cikti :) günde bir kere 9 damla alincakmis hem cok mutluyum hemde cok yorgun sicaklardan mi ne bilmiorum ama hep kendimi cok halsiz hissediyorum
eee sizler neler yaptiniz bakim ne var ne yok :) bebisler göbisler ne alemde :26:
ne var ne yok güzel annelr
bu göbek topiğine nerden giricezarkadaşlar göbek topiğimide biraz canlansın ya, özellikler hamileliği biraz ilerleyenlerin.. ben resim koydum bugün, büytün şişkoluğum çıktı meydana ama koydum yinede
iyidir cnm acıkıp duruyomsen nasılsın :26:
ne var ne yok güzel annelr
hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
meysanur listeye baktın mı 16 tane erkekbebişimiz var 11 tane kız bebişimiz var
evet gülüm masaALLAH vede listemizde baya büyümüs süper yaben asyalara kaymisim
güzel RABBIM hayirlisi ile kucaklarimiza almaya nasip etsin insaALLAH
elhd canim iyilik güzelik masALLAH bakiomda yeni yeni cici anneler gelmis topige ben yokken dolmus burasisizde iyisiniz insaALLAH
ALLAH razi olsun canim RABBIM cünlemize saglikli sihatli bebisler ve dogum nasip etsin insaALLAH hepimiz mutlu mutlu kucagimiza aliriz insaALLAH
ama sanki zaman durdu gibi geliyor bana gecmek bilmiyor :) sizde de öylemi aceb :26:
offf yemeğim yok yapmakta istemiyorumm
uyyy SIIRLICUUUM da gelmis hosgelmisin gülonasilsin bakim nezamandir görüsemiok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?