2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar, benim iki gündür göğsümün altı ile mide üstü arasındaki kaslar (nasıl tarif oldu böyle ya??) ağrıyo, benzer şey yaşayam var mı? bir de iki gündür uyuyamıyorum..
2 gün önce çok kötü bir rüya gördüm, korkuyorum zaten bebişe bir şey mi oldu diye... ben de kan pıhtılaşması var, bir tek doktora gittiğim gün rahat edebiliyorum, diğer günler hep acabalar yaşıyorum. bu kaygı beni yaşlandırıyor :2:

mrb kızlar
bende de uykuda sürekli sağa sola dönme ihtiyacı duyuyorum dr a sordum bir sorun olmayacağını söyledi sık idrara çıkma çok oluyor yatmadan önce çok su içiyorum sanırım ondan bir bardak içsem 10 dk sonra tuvaletteyim.
Bu arada karnımda guruldama gibi hızlı hızlı bir şey geziyormuş gibi sanki bir şey atıyormuş gibi bir şeyler hissetmeye başladım sanırım o bebikim olmalı

ay canim evet ustumdeki butun negatif seyler gitti. esimin arkadasi ile birlikte hep beraber once muzeye oradanda sinemeya gittik. disari cikmak iyi geliyormus ama gelirken artik halim kalmamisti disari cikalim diye tutturan ben ne zman eve varacagiz deyip durdum cocuk gibi.

canim ben Holloway road tube stationa 20 metre uzakliktayim. bende saba gelmeyi cok istiyorum esimi ikna edebilirsem insallah birgun misafirin olurum.

kundagi amazondan buldum canim burda baby wrap diye geciyor sanirim mothercare de falanda var sana amazonunkini linkleyeyeim. genellikle amazonda fiyatlar uygun oluyor olmadi sen mothercare e de sorarsin.
bak canim 3. sirada var altta tek tek sayfalar var bakarsin hepsine .

Amazon.co.uk: baby wrap

canim muslim denen kumasi duymadim ben hic. ne oldugunu bulursan bizide bilgilendir.

cnm bende doktora gittiğim 2-3 gün rahatım sonra endişeleniyorum tekrar görmek istiyorum kan phtılaşmasıyla ilgi cor aspirin kullanıyorumm Hiç bişey olmaz ferah tut içini Allaha emanet yavrularımız..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin kucaklarımıza alalım miniklerimizi..İsteyen herkesede yaşatsın anneliği..

kizlar tekrar gunaydinlar gecmisi okuyordum arkadaslar gunes kerimden bahsetmis. gecen gun televizyonda bir doktor bahsetti gunes kremini alirken dikkat edin uzerinde hem uva hemde uvb isinlarina karsi koruyor yazsin dedi. genellikle uva ya karsi koruyor kremler ama uvb isinlarida cok zararli dedi. faktor olarak hamilelerde 50 faktor dedi.

alirken uzerinden uva ve uvb yazmasina dikkat edin.

bir sahifa falan onceyi okusan ayni seyleri ben sabah yazmisdim ama malesef gidib uyumak gibi bir luksum yok isdeyim

okudum canım evet aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.ben de bu hafta evdeyim haftaya işe başlıyorum
kakkuscum aman kendine dikkat et, bol bol dinlenmeye çalış, başın döndüğü zaman kalkma, Allah korusun düşersin,ben başım dçnünce hep yatıyorum ya da oldugum yere oturuyorum, çook geçmiş olsun

sağolasın canım tansiyonumuz mu düşüyor beniö zaten hep düşüktür daha da mı düşüyor acaba.

kızlar çok geçmiş olsun allah şifasını nasip eylesin hepimize inşalah evt bende de oluyo ama birden oturup kalkınca gözüm çok karaıyo ama oda normal heralde

cnm hiç merak etme hiç birşey olmaz Allahın izniyle ben bir sürü sorunla gidiyorum doktora ve her seferinde önümüzdeki ay problemsiz geleceksin diyor doktor söz veriyorum bir hafta sonra kaygılarım başlıyor yok bende enfeksiyon var mıdır yok bilmem ne düşün mantarımı bile fazla temizlenmekten vajinite çevirdim.Şimdi de acaba birşey olur mu bilmem ne diyew saçmalamaya başladım doktor bunun adı gebelik soruların 9.ayda bitecek dedi:) Bunlar bizim kaygılarımız acabalarımız annelik böyle bir şey sanırım.Uyku sorunu da aynı çok zor uyuyorumn oraya dönüyorum buraya dönüyorum bir de dönerken kordon zarar görür mü diye endişeleniyorum abhsettiğin kaslarda herhalde bebişin büyümewsinden kaynaklı ben de aynı ağrıları yaşıyorum...

amin canım
yaa ben de 2 gündür kan hapımı içmiyordum ondan mı oldu acep

cnm kan hapını ihmal etme erken saat kur kendine iç hemen yatağa yat ozaman fazla bişey olmuyo alıştır kendini ben bugün böle yaptım şimdi turp gibiyim ayy turp diyince cnm turp çekti

evt evt bebikin olabilir

cnm kan hapını ihmal etme erken saat kur kendine iç hemen yatağa yat ozaman fazla bişey olmuyo alıştır kendini ben bugün böle yaptım şimdi turp gibiyim ayy turp diyince cnm turp çekti

evet canım sabah erkenden içsem daha iyi olacak
kubi senin yanında da bişeyden bahsetmemek lazım baksana hemen canın çekiyor

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
KUBI,
senemgy,
MeysaNur+,
kakkus

anaaa meysanurr doğru mu görüyom nerdesin kız sen

canim boyle ilaclari suyla diyil de sutle icsen hic dokunmiycak merak etme. bana da onerdiler sutle icmeyi cunki genelde zaten hamilelerin midesinde yanma oluyor ustune ustluk boyle agir ilaclar baya zararli. doktoruna sor istersen yine de.
Tatlım yalnız bana eczacı demir ilaçlarını sütle veya yoğurtla tüketmememi önerdi. Çünkü süt, demir emilimini azaltıyor. Bilginiz olsun. Ben daha önceden de duymuştum, ıspanağın faydasını alabilmek içn yoğurtla yenmemesi gerektiğini. Bir sorun yine de isterseniz.

evet canım sabah erkenden içsem daha iyi olacak
kubi senin yanında da bişeyden bahsetmemek lazım baksana hemen canın çekiyor

evt yaa acayip herşey canım istiyo tv izlerken danino reklamı çıkdı çıldırdım eşim işten gelene kadar sağolsun getirmiş yedim rahatladım

Herkese merhaba,

bugun devlet hastanesine gittim 3 lü test yaptılar ve sonuçlar hemen çıktı. cumartesi günü özel hastanede 4 lü testim için kan vermiştim 1 hafta sonra sonuçları vereceklerini söylediler.. neden bu kadar fark var bilen varmı :44:

men geldiiiim cici annisleeer uzun zamndir ugrayamadim iyisinizdir insaALLAH simdi gelelim paylasima :)) 19 cu haftamdayim bebisim erkek olcak mis insaALLAH elevit hapinin yanina gyno ferro sanol hapini verdi doktorum en son gitigimizde 3 lü test yaptik bugün sonucunu ögrendim süper dedi funda hanim birsey yokmus elhamdulillah dünde anasagligina gittik kontrolle bebisin kalp atislarini duyduk ve bir de devit-3 vitamini diye bir demir damlasi verdi bana size de verdiler mi acaba ? cünkü ilk kizimda bana vermemislerdi de bu yeni mi cikti :) günde bir kere 9 damla alincakmis hem cok mutluyum hemde cok yorgun sicaklardan mi ne bilmiorum ama hep kendimi cok halsiz hissediyorum
eee sizler neler yaptiniz bakim ne var ne yok :) bebisler göbisler ne alemde :26:

Son düzenleme:

bende duydum süt ve yoğurt ilacı keser diye ama ne kadar doğru bilemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

tunaydin kizlar

nasilsiniz sekerler oh havuzlardan,denizlerden,guneslenmekten,kremlerden konusulmus.

biz nerede girecegiz denize be yuzme bilmiyorum benbir kac kere havuza gittim orada yuzdum ama denizde korkarim ben yahu yutar beni deniz

burada havuzlar var ama temizliginden asla emin degilim kac cesit millet giriyor anlatamamdenizde bize bir yaada bir bucuk saat uzaklikta arabamiz olmayinca gitmekte imkansiz gibi
kistan esim planlar yapmisti bu yaz gideriz sahil kiyisina 1 kacgun tatil yapariz diye ama havasini aldi

fatmacigim o sislik bendede var sabahlari gidiyor uyandigimda aksama dogru davul gibi oluyorum ayaklarim ve bacakalrimda sisiyor ya

kahvelokum tarif ettigin yerden dun aksam benimde agrim vardi oldum korkudan :18:nasil sisti ol bolge anlatamam tas gibiydi niye boyle oldu yahu:26:bende dun gece cok kotu ruya gordum Allahim esirgesin yarabbim deprem gibi birsey ve ardindan kisa bir ruya daha pijamama bakiyorum ruyamda kanamam olmus anneme diyorum benim kananam oluyor anne ama korkma az bu kanama dusuk icin diyorum Rabbim sen korktugumdan koru beni yarabbim.

yubacigim iyi yapmisin canim bende oyle evdeyim bunaldim diyorum esim disari cikartiyor sonra offfff yorumdum hemen eve gidelim diyorum adamda ne yapacagini sasirdi.inan cok guzel olur gelirseniz seviniriz.

baktim simdi verdigin linke fiyatlar uygun dun sedusun dedigi kundaklardan kol destekli belki bende buradan alirim.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
KUBI,
senemgy,
MeysaNur+,
kakkus

anaaa meysanurr doğru mu görüyom nerdesin kız sen

hahaha evet cicüüüm dogru göriiin cok yogunum bu aralar birde babicim geldi elemenyeden ev is cocuk es babis le ugrasmaktan zor vakit buluyom yakinda annemde gelcek insaALLaH ozaman biraz rahtlarim ins
sen napiosun bakim hadi kizin hayirli olsun canim benim RABBIM hayirli bir evlat eyler insaALLAH kizlar cok tatli ve cilveli oliii benim kiz da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…