- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.581
ah gulum sohbet cok guzeldi inan cok memnun ve mutlu oldum canim benim.sen nereydin bugun bakem?eglenceli ve yorucu bir gun demissin galiba kendine gelmissin biraz cok sevindim.
telefonda konusuruz ama ben dun soyleyemedim sana birgun her ikimizede yakin yerlerde bulussak nasil olur ama ben disari cikamiyorum istesizde bize gelirsiniz. birde canim tam olarak nerede oturuyordunuz adini unuttum inan ozel mesajla taramisin bana?
canim nereden buldun kundagi amazondanmi ?bana adresi versene tatlim eger sevecegim birseyse yaparim netten alisverisimi
ben annemden istedim bir arkadasla yollayacak ama eger buradaki isime yararsa buradan alirim.
aaa birde birsey soracagim sana ve arkadaslara cahilligime verin kizlar burada muslin diye hazir kumaslar var onlar ne ise yariyor bilen varmi?bebek kiyafetleri bolumunde boyle yumusak cok guzel buyuk kare kumaslar:26:
arkadaşlar, benim iki gündür göğsümün altı ile mide üstü arasındaki kaslar (nasıl tarif oldu böyle ya??) ağrıyo, benzer şey yaşayam var mı? bir de iki gündür uyuyamıyorum..
2 gün önce çok kötü bir rüya gördüm, korkuyorum zaten bebişe bir şey mi oldu diye... ben de kan pıhtılaşması var, bir tek doktora gittiğim gün rahat edebiliyorum, diğer günler hep acabalar yaşıyorum. bu kaygı beni yaşlandırıyor :2:
bir sahifa falan onceyi okusan ayni seyleri ben sabah yazmisdim ama malesef gidib uyumak gibi bir luksum yok isdeyim
kakkuscum aman kendine dikkat et, bol bol dinlenmeye çalış, başın döndüğü zaman kalkma, Allah korusun düşersin,ben başım dçnünce hep yatıyorum ya da oldugum yere oturuyorum, çook geçmiş olsun
geçmiş olsun kızlar bendede aşırı baş ağrısı oluyo ama genelde kan hapını içmeyi unutursam inş.en kısa zamanda geçer meleklerimizi korusun Rabbim
gunaydin kizlar, nasilsiniz? umarim sizde her sey yolundadir, cinsiyyetin oyrenenleri tebrik edirem...
tunaydın cnmbiz iyiyiz bebişimle sen nasılsın çok teşekkürler ama sanırım ben daha öğrenmedim doktorum daha hiç bişey belli değil dedi hiç bacağı açık değil dedi ben yine listeye kız yazdım
benim 3 gundur basim cok fena tansiyonum dusmus 8/5di, dun doktorun yazdigi ilk iynemi vurdurdum acayip agriyor, cok kotuyum, tansiyonumu nasil kaldiricami bilemiyorum, :97:dun gece hic uyuyamadim, saat sabahin 5-den bi ora bi bura donup durdum, umarim yakinda gecer. her kese mutlu gunler ...
selam kızlar
yaa dün gece ben de hiç uyuyamadım bi otarafa bi bu tarafa döndüm durdum resmen.
bugünde başım ağrıyor başım dönüyor sanırım tansiyonum düştü.
biraz yatıyım bari görüşürüzzz
arkadaşlar, benim iki gündür göğsümün altı ile mide üstü arasındaki kaslar (nasıl tarif oldu böyle ya??) ağrıyo, benzer şey yaşayam var mı? bir de iki gündür uyuyamıyorum..
2 gün önce çok kötü bir rüya gördüm, korkuyorum zaten bebişe bir şey mi oldu diye... ben de kan pıhtılaşması var, bir tek doktora gittiğim gün rahat edebiliyorum, diğer günler hep acabalar yaşıyorum. bu kaygı beni yaşlandırıyor :2:
amin canım
yaa ben de 2 gündür kan hapımı içmiyordum ondan mı oldu acep
mrb kızlar
bende de uykuda sürekli sağa sola dönme ihtiyacı duyuyorum dr a sordum bir sorun olmayacağını söyledi sık idrara çıkma çok oluyor yatmadan önce çok su içiyorum sanırım ondan bir bardak içsem 10 dk sonra tuvaletteyim.
Bu arada karnımda guruldama gibi hızlı hızlı bir şey geziyormuş gibi sanki bir şey atıyormuş gibi bir şeyler hissetmeye başladım sanırım o bebikim olmalı
cnm kan hapını ihmal etme erken saat kur kendine iç hemen yatağa yat ozaman fazla bişey olmuyo alıştır kendini ben bugün böle yaptımşimdi turp gibiyim ayy turp diyince cnm turp çekti
Tatlım yalnız bana eczacı demir ilaçlarını sütle veya yoğurtla tüketmememi önerdi. Çünkü süt, demir emilimini azaltıyor. Bilginiz olsun. Ben daha önceden de duymuştum, ıspanağın faydasını alabilmek içn yoğurtla yenmemesi gerektiğini. Bir sorun yine de isterseniz.
canim boyle ilaclari suyla diyil de sutle icsen hic dokunmiycak merak etme. bana da onerdiler sutle icmeyi cunki genelde zaten hamilelerin midesinde yanma oluyor ustune ustluk boyle agir ilaclar baya zararli. doktoruna sor istersen yine de.
evet canım sabah erkenden içsem daha iyi olacak
kubi senin yanında da bişeyden bahsetmemek lazım baksana hemen canın çekiyor
Tatlım yalnız bana eczacı demir ilaçlarını sütle veya yoğurtla tüketmememi önerdi. Çünkü süt, demir emilimini azaltıyor. Bilginiz olsun. Ben daha önceden de duymuştum, ıspanağın faydasını alabilmek içn yoğurtla yenmemesi gerektiğini. Bir sorun yine de isterseniz.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
KUBI,
senemgy,
MeysaNur+,
kakkus
anaaa meysanurr doğru mu görüyomnerdesin kız sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?