2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
offf yemeğim yok yapmakta istemiyorumm

off yemek derdi öldürüyo beni ne yapsam ne yapsam derken mutfağa bir gidiyom yemeğimi yapıp çıkıyorum ama ondan öncesi çok sitres yapıyorum ama bugün rahatım dünden yemeklerim var sadece salata ayran tamm ay ben yine acıkdım yaa ne yiycem ben

gülüm yapma bu sicak havalarda yemek yenmiyor yaa karpuz peynir zaytin bu tür seyler yeyin menemen de iyi gider benim dünden yemegim var babam olmasa bende yemek yapmicam emme :))) babacum ac kalir sona

haklısında tatlım benimde 4yaşında kızım var meçbur yapmak zorundayım kuzum yemek yemeli ama menemeni aklıma soktun bugün yapayımhergün yemek olmaz demi

evet yaaa hergün aynı düşünce yapmaktan düşünmek daha zor bende çayla yapacağım daha kolay

gülüm yapma bu sicak havalarda yemek yenmiyor yaa karpuz peynir zaytin bu tür seyler yeyin menemen de iyi gider benim dünden yemegim var babam olmasa bende yemek yapmicam emme :))) babacum ac kalir sona

meysanur benim kaynana ile kayın peder geliyo şimdiden hakkını helal et

bana müsade kızlar görüşürüz öpüyorummm çamaşır var katlanacakyemeğimi halledem kızlarım acıktıı

gülüm ablamda da ikinci hamileliginde hep kiz dediler taa 8 ci 9 cu aya kadar baska doktora gittiginde oglunuz olucak demis :)) bir süpriz olmus

kızlar bir yandan tv izliyom hangi kanalı açsam yemek yiyolar herşey canım çekiyo bakmamaya çalışıyorum ama yinede yutkunuyom

gülüm ablamda da ikinci hamileliginde hep kiz dediler taa 8 ci 9 cu aya kadar baska doktora gittiginde oglunuz olucak demis :)) bir süpriz olmus

peki canım bebişimiz kendini göstemedimi yoksa doktordan mı kaynaklandı ben farklı farklı doktorlara gittim hiç birine bacağını açmadı 2 doktor kız dedi açmıyosa kızdır dedi

ben cinsiyetini 13 haftada öğrendim canım hatta erken teşhis die son gittiğimde tekrar baktırdım %100 kızım olucak

Sen şimdiden teslim bayrağını çekmişsin. ücretsiz izin talebinde bulun eğer vermezlerse iş mahkemesi denilen şey var. Sakın böyle şeylere kafanı takma.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/268671-ozel-sektorde-calisanlar-dogum-izni-hakkinda.html

ve bir hukukçunun 2010 yılında verdiği cevap ki son torba yasasında bu değişmedi hatta memurlar için 24 aya çıkarıldı. Hele bi 32 olalım o zamana kadar ben kesin bişeyler öğrenirim.

Doğum izni sonrası 6 aylık ücretsiz izin

4. sıradaki kiddopotamus denilen şey benim bahsettiğim. İlk ikisi yasaklandı.

ben cinsiyetini 13 haftada öğrendim canım hatta erken teşhis die son gittiğimde tekrar baktırdım %100 kızım olucak

sen nasılsın cnm iyisin inşallah peki bişey merak ettim abahları bulantın kusman oluyomuydu kalkar kalkmaz bide karnını şekli merak ettim koyabilirsen göbiş topiğinede koyabilirsin

kızlar dün doktora gittiğimde bana plasentanın bebek ile göbek zarının arasında olduğu için bebeğimi geç hissedeceğimi söyledi ve şunları ekledi bazı cok bilmişler 5.ayda hissetmen gerekir falan der sakın endişelenme dedi ben 17.haftadayım ve o pıt pıt hissettiğim şeyler bebişim değilmiş anca 6-6,5 ayda hissedeceğimi söledi sizde plasentanın yerleşme durumuna göre kendinizi ayarlayaabilirsiniz hissetmeyenler endişelenmesin

merhaba arkadaşlar...
yoğun geçen okulun son günleri beni çok perişan ediyor.
en geç 9 da yataktayım.
yoruluyorum hemen....

hafta sonu doktordaydık...
kızımız olacak mış Allah'ın izni ile...:80:
Allah hepimizin yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

gebelik maskesi denilen lekelenmelerim başladı 25 korumalı özel bir krem aldım hamileler için ama sanırım daha fazlası için ek koruma sürmem lazım...
dudak üstü, burun üstü ve yanaklarda oluşmaya başladı ve sanırım burnum büyüyor...
galiba ben kız doğuran ama son derece çirkinleşen gruptan olacağım...

bence de endişelenmeye gerek yok bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter bide ben bişey öğrendim kızlar da çabuk hissediliyomuş erkeklerde ise geç hissediliyomuş ne kadar doğru bilemem ama herşyein hayırlısı olsun benim doktorda 5 aydan sonra hisetmeye başlarsın dedi inşallah arkadaşlarda hissederler benim gibi çok güzel bir duygu

neyse kızlar bana müsade ben kaçar allaha emanet olun bebişlere cici bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…