- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.621
offf yemeğim yok yapmakta istemiyorumm
gülüm yapma bu sicak havalarda yemek yenmiyor yaakarpuz peynir zaytin bu tür seyler yeyin menemen de iyi gider benim dünden yemegim var babam olmasa bende yemek yapmicam emme :))) babacum ac kalir sona
off yemek derdi öldürüyo beni ne yapsam ne yapsam derken mutfağa bir gidiyom yemeğimi yapıp çıkıyorum ama ondan öncesi çok sitres yapıyorum ama bugün rahatım dünden yemeklerim var sadece salata ayran tamm ay ben yine acıkdım yaa ne yiycem ben
gülüm yapma bu sicak havalarda yemek yenmiyor yaakarpuz peynir zaytin bu tür seyler yeyin menemen de iyi gider benim dünden yemegim var babam olmasa bende yemek yapmicam emme :))) babacum ac kalir sona
bana müsade kızlargörüşürüz öpüyorummm çamaşır var katlanacak yemeğimi halledem kızlarım acıktıı
evt cnm ama benim ki kız olması tahmin üzerine doktor kimseye söleme dedi bebişin bacak arasını görmedi malesef ve % 80 kız dedi görmediği haldeonun için hala belli değil yarın doktora gidiyoruz teyzesi inşallah gösterir bu sefer tahlil verdi şekerime kanıma bakıcakmış sanırım yaptırmışdım ilk ay ama yeniden istiyorum dedi habire kan alıyolar acıyo kolum :94: sen nasılsın cnm bebişini hisseddin mi:26:
gülüm ablamda da ikinci hamileliginde hep kiz dediler taa 8 ci 9 cu aya kadar baska doktora gittiginde oglunuz olucak demis :)) bir süpriz olmus
bu göbek topiğine nerden giricez
maşallah güzel kızna sağlıklı olmasına sevidim.
biz 2 liyi kaçırınca doktor 3 lüyü yapalım demişti ama bugün ameliyatı olduğundan gidemedik biz.inşallah bu hafta bir gün gideriz ben de görürüm bebişimi.yani gidince belli olur 3 lü mü yapar 4 lü mü artık.cinsiyetini kaç haftalıkken söylemişti doktor?
ben d.izninden donra emerse yavrum 2-3 ay sonra dönemem gibi geliyor bu yüzden öle dedim kendim dönmeyincede kendim çıkmış gibi olcak bu konuda cömert davranacaklarınıda hiçç sanmıyorum..32.haftada çıkarım izne eksiklerimi tamamlar dinlenirim aslında d.izni bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var ama özel sektör patronlarını pek bağlayacağını sanmıyorum..
ay canim evet ustumdeki butun negatif seyler gitti. esimin arkadasi ile birlikte hep beraber once muzeye oradanda sinemeya gittik. disari cikmak iyi geliyormus ama gelirken artik halim kalmamisti disari cikalim diye tutturan ben ne zman eve varacagiz deyip durdum cocuk gibi.
canim ben Holloway road tube stationa 20 metre uzakliktayim. bende saba gelmeyi cok istiyorum esimi ikna edebilirsem insallah birgun misafirin olurum.
kundagi amazondan buldum canim burda baby wrap diye geciyor sanirim mothercare de falanda var sana amazonunkini linkleyeyeim. genellikle amazonda fiyatlar uygun oluyor olmadi sen mothercare e de sorarsin.
bak canim 3. sirada var altta tek tek sayfalar var bakarsin hepsine .
Amazon.co.uk: baby wrap
canim muslim denen kumasi duymadim ben hic. ne oldugunu bulursan bizide bilgilendir.
ben cinsiyetini 13 haftada öğrendim canım hatta erken teşhis die son gittiğimde tekrar baktırdım %100 kızım olucak
arabayla gitcez gel senide götürelim canım...
ahh keşke bana yolculuk yasak maleseff
ya bu arada benim belim fena ağrıyor ya derin derin nefes bile çekemiyorum var mı benim gibi olan
benimdeee.. hamileleiğin başından beri hiiiç sıkıntı yaşamadım çok şükür ama son 1 haftadır sürekli bl ağrım var.. biraz ayakta kalsam, biraz fazla otursam, fazla yatsam.. gece bile rahat uyuyamıyorum, belimin sol tarafı ağrıyo özellikle.. doktora gidince sorcam bakalım...
tunaydin kizlar
nasilsiniz sekerler oh havuzlardan,denizlerden,guneslenmekten,kremlerden konusulmus.
biz nerede girecegiz denize beyuzme bilmiyorum ben bir kac kere havuza gittim orada yuzdum ama denizde korkarim ben yahu yutar beni deniz
burada havuzlar var ama temizliginden asla emin degilimkac cesit millet giriyor anlatamam denizde bize bir yaada bir bucuk saat uzaklikta arabamiz olmayinca gitmekte imkansiz gibi
kistan esim planlar yapmisti bu yaz gideriz sahil kiyisina 1 kacgun tatil yapariz diye ama havasini aldi
fatmacigim o sislik bendede var sabahlari gidiyor uyandigimda aksama dogru davul gibi oluyorum ayaklarim ve bacakalrimda sisiyor ya
kahvelokum tarif ettigin yerden dun aksam benimde agrim vardi oldum korkudan :18:nasil sisti ol bolge anlatamam tas gibiydi niye boyle oldu yahu:26:bende dun gece cok kotu ruya gordum Allahim esirgesin yarabbim deprem gibi birsey ve ardindan kisa bir ruya daha pijamama bakiyorum ruyamda kanamam olmus anneme diyorum benim kananam oluyor anne ama korkma az bu kanama dusuk icin diyorum Rabbim sen korktugumdan koru beni yarabbim.
yubacigim iyi yapmisin canim bende oyle evdeyim bunaldim diyorum esim disari cikartiyor sonra offfff yorumdum hemen eve gidelim diyorum adamda ne yapacagini sasirdi.inan cok guzel olur gelirseniz seviniriz.
baktim simdi verdigin linke fiyatlar uygun dun sedusun dedigi kundaklardan kol destekli belki bende buradan alirim.
canım rüyada kan görmek rüyayı bozar derler, kafamıza taktığımız için bu üyaları görüyoruz heralde.. her wc ye gittiğimde önce iç çamaşırama bakıyorum kan filan varmı diye, her defasında bi ohh çekiyorum heralde 9 ayı böyle tamamlıcaz.. sen tabii bide kötü çeyler yaşamışsın dahada tedirgin olman normal..
bende kuzum için 2. hatimime başladım, inşallah 9 a tamamlayabilirim doğana kadar:)
kızlar dün doktora gittiğimde bana plasentanın bebek ile göbek zarının arasında olduğu için bebeğimi geç hissedeceğimi söyledi ve şunları ekledi bazı cok bilmişler 5.ayda hissetmen gerekir falan der sakın endişelenme dedi ben 17.haftadayım ve o pıt pıt hissettiğim şeyler bebişim değilmiş anca 6-6,5 ayda hissedeceğimi söledi sizde plasentanın yerleşme durumuna göre kendinizi ayarlayaabilirsiniz hissetmeyenler endişelenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?