2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba kızlar ;
öncelikle Sevdebilge çok geçmiş olsun canım Allah korusmuş dikkat et kendine...

az önce komşumun gelini doğum yaptı 1 hafta oluyor ona gittim bebek görmeye KIZI olmuş
yavrum minicik nası tatlı Maşaallah anlatamam ellerine dokundum minicik...
Allahım bizede hayırlısınla sağlıklı zamanı geldiğinde kucağımıza alıp kokusunu duymayı nasip etsin Rabbim .Amin.
Çok duygulandım şuan Allahım sana emanetiz hepimiz...

cinsiyeti kesin belli olan anneler bebeklerinize ciciler aldinizmi?

benimki tam olarak belli degil cinsiyeti ama birseyler almamak icin kendimi zor tutuyorum. ya ilk basta neler alsak neler alinir acaba? ay acaip heyecanlaniyorum dusundukce.

alan anneler varsa ayri topik acalim orada cicileri paylasalim diyecegim ama erkenmi acaba?

Rabbıme sukurler olsunnn... bebegınede kıyamamm kımbılır nasıl gerıldı sen korkunca cnm bnm.. gecmış olsunn sadakanı ver bırde basından tuz cevır derler .. Allaha emanet yavrularımızz.. ınsallah sagsaglım alalım kucagıımıza..

selam kizlarr masallah herkes telasli baya, cinsiyetler ogreniliyor bebeklerin hareketleri baslamis, e artik yavastan yavastan yeni kiyafetlerde alinir dahabi heyecan gelir

bizim cinsiyet belli degil daha, bundan onceki gitmemizde erkege benziyor dedi, bu gitmemizde kiza benziyor dedi, bizde biliyoruz zaten erkek yada kiz olcakta ama hangisi insallah ayin 18 de randovu var, ozaman dort gozle bekliyorum ogrenmeyi,tabi ogrenir ogrenmez, isim ve kiyafet telasi baslar bizde

prensesim daha ben bisey almadim zaten disarida ciktigim yok bebek magazalarina gidemiyorum ,buyuzden daha gozum kalmadi pek ama almak icin sabirizlaniyorum bende
insallah cinsiyet bi belli olsun baslicaz

Son düzenleme:

yok canım erken degıl artık mesela bnm 20.hafta bıtıo artık kızım olucak ama hıcbısey alamadım..2 senelık evlıyım evlendıgımzde kaynanamlar kendı evlerınde kıra da oturttular bızı mobılyalarım ıcın butun altınlarımı bozduk herseyımızı oyle odedık tabıı bnm tarafım herzamankı gıbı kendı ustune dusenı yapmıstı ama yıne de kacan bıze kactı esımle afedersınız cok zor gunler gecırdık amacok sukur allahıma bn ıcındeyken evı satmak ıstedıler ve Rabbım bıze nasıp ettı kredı cektık bılezıklerımızı bozmamıstık onları bozduk kardeslerının hakkını verdık ustumuze aldık smdı kredı oduyoruz bırde dogal gaz baglattık yarısını pesın yarısını taksıtle aldık bebgım emeklerken usumesın butun odalar aynı olsun dıye ıstedık anlıycagınız bnde ısten cıktım ve kac senelık hakkımı bıraktım borc baya bırıktı dogal olarak henuz kızımıza bır lıralık bıle bısey alamadımm bebek arabasını besıklerını ıcının yatagını vs.. ufak tefek sampuan bıberon takımı zıbınlar vs.. ananesı aldı Allah razı olsn tabı sen ne ozenırsen soyle alalım dıyo sakın sıkmayın canınızı dıyo ama ınsanın kendı parasıyla alması kendı ozendıgını alması emınımkı cok daha guzel ve daha tatlı gelırdı ılk bebegımız nasıl ozenıyorum anlatamamm.. bırde cok rahat bı bekarlık gecırmıstım smdı bole olunca ınanın zorlanıyorum ... he bunları sıe anlattım topıcle ılgısı kalamdı ama kımseye anlatamıyorum kendı annende olsaa sunu alın bunu alın demesı zor gelıyo dogal olarak.. kızkardesım bnden 12 yas kucuk dertlessem ne anlıycak.. ıykı burası vr ıykı sız vrsınız.. basınızı sısırdım .. aslında dıycegım sey kısacıktıı yanı kızlar sız alın cıcıslerınızı bız kardeslerımızın cıcıslerınden fıkır alıp bı kac parca bıseyler alırız artık doguma yakın .. Rabbım hepımıze aldıklarımızı kullanmayı nasıp etsın..

Arkadaşlar merhabalar. Ben 51 kiloyla hamile kaldım 17. haftamdayım hala 51 kiloyum. Normal mi sizce? Sizler ortalama kaç kilo aldınız ?

Ben 2 kilo aldm 18. haftamdaym.Doktorum ikinci üç aylık dönemde 4 kilo almalısın en fazla dedi.Bence normal cnm..

sempatim sen buralara cok az ugruyorsun hemserim ya daha sIk gel olurmu bende gecen hafta sonu ciktim kendime 2 hamile sutyeni aldim:92: okadar, bebegede baktim kiyafetlere icim gidiyor dokunup,dokunup geri birakiyorum yaaa.bir an once saglikli bir sekilde cinsiyetini ogrenmek ve kiyafet almaya baslamak istiyorum.ben ilk once hastane cantami hazirlayacagim inanin benim icin en onemlisi o n eolur ne olmaz herseye hazirlikli olmaliyiz.Rabbim esirgesin benim hep hazirda bulunan kendim ve esim icin hazirladigim hastane cantam var ama artik onu buyultmem lazim.

bugun su blogu B U B B L E G A R M
buraya eklemek istedim uzun zamandir hanimi takipteyim. masallah hanim cok bakimli ekim annesi olacak birde bize bakin su saat oldu daha ben pijamaliyim,banyoya ihtiyacim var sacim basim ya icinde evimde yemek yok ne olacak benim halim ya:26:

cok kiskandim bu hatunu Rabbim herkese sorunsuz gecen bir hamilelik nasip etsin.Amin!

evet canim burayi cok imal ediyorum biliyorum ,aslinda cokta gelmek istiyorum cunku burda daha cok ve bilgili kisiler oluyor,hatta cok seyi burdan takip ettim insallah gelmeye calisicam
ben en cok tup bebekle hkaldigim icin o topikteyim oraya fazla takiliyodum ama bundan sonra tam gelmem gerekli :)

ha hic gitmedim derken gecenlerde kendime biseyler almaya gittim yeni moda salvarlardan falan aldim elbise tayt falan ,ordada bebek kiyafetleri var hep esime minik minik kiz bebeklerin elbiselerini gosteriyorum ,oda diyor niye hep kizlara bakiyosunda hic erkege bakmiyosun ,ne biliyon kiz olcagini diye erkeklerinki hep ayni kizlar daha fazla bi cesi olunca insanin gozu kayiyo ister istemez

daha sutyen mutyen almadim ,oncekileri idare ediyordum buyuk boylarindan, ama bir aya kadar icine giremem heralde biliyosun senle bende var masallah baya

bende ilk hastane cantasini hazirlicam en onemlisini o zaten ,ondan sonra zaten elimiz durmaz yine aliriz

canim benim sIkma ne olur tatli canini hersey olur yavas,yavas insallah onemli olan sagliktir.iyiki doktun icini rahatlamissindir birazcik arada dertlesmekte lazim degilmi?

her bebek rizkiyla gelir inan bana,bizim sizin gibi sorunlarimiz yok ama bizde cok pahali bir ulkede yasiyoruz bende calismiyorum tek maasla ancak yetiyor bize ama ben her hafta yada her ay simdiye kadar bir koseye biraz para atmistim pazar ve haftalik harcligimdan onuda gecen hesap actirdim bankada,hepsini yatirdim .simdi her hafta sonu 20 sterlin yatirmaya cabaliyorum isede yariyor,bozuklarimizi kumbaramizda biriktiriyoruz yili geldimi aciyorum baya birikiyor.damlaya damlaya gol oluyor inan bana boyle yaparak bir yil olmadan 1500 tl yakin biriktirdim. bogazimizdan kesmeyiz ama bir yerlerden biraz kesince birikim oluyor tatlim.

bebek kiyafetleri icinde sezon sonu ndirimlerini takipteyim illa marka takintim yoktur benim kaliteli ve ucuz mali severim yani bebek kiyafetlerinde tek derdim kumasidir

benim cinsiyette kesin değil.. aslında cinsiyetetde çok bağlı değil alınabilir bişiler ama benim fırsatım olmadı henüz.. bide elim gitmedi açıkçası, biraz daha zaman geçsin diye.. teyzesi almış kuzuma bişiler, 2 takımı var ( onlarıda buraya ekledim zaten hemen ), benim bebeklik battaniyem var, onu biraz tadilat yaptırcam, annanesi bişiler örmüş.. ama bizde bi hazırlık yok.. benim önce kendime giyecek bişiler almam lazım aslında.. hamile kaldığım kiloya göre 2 kilo azım aslında ama son 1 haftadır pantolonlaım sıkmaya başladı sanki:)

ben de 2 kilo almışım 16. haftadayım ama sürekli aç geziyorum frenliyorum kendimi yoksa çok kilo alıcam.inşallah bundan sonra çok almam

merhabalar kasım anneleri artık cinsiyetler belli olmaya başlamış benim de bi prensesim olucakmış kızım bir hafta önde göründü ultrasonda 17+4 dedi doktorumuz 208 gr mış boyu da 17 cm miş kızımın 4 lü taramamız da oldu o da ii çıkar inş bu arada ben de hala hissetmeyenlerdenim arada bişiler oluyo ama anlıyamıyorum acemi anneyim ilk bebeğim rabbim hepimizin kucağında görmeyi nasib etsin yavrularımızı

Erran bence kilo almaman iyi,zaten doktorlar da az kilodan yana.Ben de 57 kiloydum hamile kaldığımda şu an 56 kiloyum.Güzel bir şey:)

hamd olsun canim sagol özledim sizi :)) kiz esim diil bubam geldi hihi evet erkekmis dedi doktor fakat ben süpheliyim kiz saniyorum :) ama dedigin gibi bende de karnim öne dogru cikiyo ama bende daha pek fazla belli olmuyor bu aralar yemekle de pek ilgim yok yiyemiom bisey belkide sicaklardan dir :26: ALLAH sifa versin canim insaALLAH tez zaman düzgün bir sekilde oturabilirsin yine :) vakit buldukca ugrucam insaALLAH yakinda annemde gelcek ins ozaman biraz rahtlarim sanirim

meysanur benim kaynana ile kayın peder geliyo şimdiden hakkını helal et

hayirdir kiz ne helallesmesi sanki ziyarete degilde seni kesmeye geliyorlar

peki canım bebişimiz kendini göstemedimi yoksa doktordan mı kaynaklandı ben farklı farklı doktorlara gittim hiç birine bacağını açmadı 2 doktor kız dedi açmıyosa kızdır dedi

sanirim doktordan degil kerate göstermemis kendini :))) ablam erkek olcani duyunca sok olmus gene bir kiz istiyordu cok seviyor kizlari

BU ARA KUSURA BAKMAYIN PAT DIYE CIKMISTIM CÜNKÜ ELEKTIRIKLER GITMISTI YANIS ANLASILMASIN INS HEPINIZI ÖPTÜM KENDINIZI VE BEBISLERE CICI BAKIN INS ALLAH EMANET OLUN

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşlar, desteğiniz için... yarın için randevu aldım... düşündükçe stres oluyorum, ya kötü bir şey söylerse doktor diye.. inşallah mutlu mutlu çıkarım muayeneden...

çok geçmiş olsun arkadaşlar...

Son düzenleme:

Bana eşimin kardeşi yollamış amerikadan bayıldım kızlar. Markası SwaddleMe adı Safe and Sound Sleep
Çok tatlı kumaşı polar gibi ama diil. Kasım için ideal sıcacık tutar.
Elimde olduğundan marka yazayım istedim, ona göre bakın amazondan.

Cnm Allah korumuş. Sadaka ver ve mutlaka tuz ekmek makarna çevir başından bi ihtiyaçlıya ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…