- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.661
Allah razı olsun. Bebeğime bir şey olacak diye o kadar korktum ki. Ağrım var mı diye kendimi dinledim hep, sık sık lavaboya gittim, kanamam var mı diye. Çok şükür iyiyim, hiçbir şeyim yok ama çok korktum. O korku bana yetti. Bir daha önce sola, sonra sağa, sonra tekrar sola bakmadan geçmeyeceğim karşıdan karşıya.Allah kimseye yaşatmasın böyle bir korku. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun. Amin.
cinsiyeti kesin belli olan anneler bebeklerinize ciciler aldinizmi?
benimki tam olarak belli degil cinsiyeti ama birseyler almamak icin kendimi zor tutuyorum. ya ilk basta neler alsak neler alinir acaba? ay acaip heyecanlaniyorum dusundukce.
alan anneler varsa ayri topik acalim orada cicileri paylasalim diyecegim ama erkenmi acaba?
Arkadaşlar merhabalar. Ben 51 kiloyla hamile kaldım 17. haftamdayım hala 51 kiloyum. Normal mi sizce? Sizler ortalama kaç kilo aldınız ?
yok canım erken degıl artık mesela bnm 20.hafta bıtıo artık kızım olucak ama hıcbısey alamadım..2 senelık evlıyım evlendıgımzde kaynanamlar kendı evlerınde kıra da oturttular bızı mobılyalarım ıcın butun altınlarımı bozduk herseyımızı oyle odedık tabıı bnm tarafım herzamankı gıbı kendı ustune dusenı yapmıstı ama yıne de kacan bıze kactı esımle afedersınız cok zor gunler gecırdık amacok sukur allahıma bn ıcındeyken evı satmak ıstedıler ve Rabbım bıze nasıp ettı kredı cektık bılezıklerımızı bozmamıstık onları bozduk kardeslerının hakkını verdık ustumuze aldık smdı kredı oduyoruz bırde dogal gaz baglattık yarısını pesın yarısını taksıtle aldık bebgım emeklerken usumesın butun odalar aynı olsun dıye ıstedık anlıycagınız bnde ısten cıktım ve kac senelık hakkımı bıraktım borc baya bırıktı dogal olarak henuz kızımıza bır lıralık bıle bısey alamadımm bebek arabasını besıklerını ıcının yatagını vs.. ufak tefek sampuan bıberon takımı zıbınlar vs.. ananesı aldı Allah razı olsn tabı sen ne ozenırsen soyle alalım dıyo sakın sıkmayın canınızı dıyo ama ınsanın kendı parasıyla alması kendı ozendıgını alması emınımkı cok daha guzel ve daha tatlı gelırdı ılk bebegımız nasıl ozenıyorum anlatamamm.. bırde cok rahat bı bekarlık gecırmıstım smdı bole olunca ınanın zorlanıyorum ... he bunları sıe anlattım topıcle ılgısı kalamdı ama kımseye anlatamıyorum kendı annende olsaa sunu alın bunu alın demesı zor gelıyo dogal olarak.. kızkardesım bnden 12 yas kucuk dertlessem ne anlıycak.. ıykı burası vr ıykı sız vrsınız.. basınızı sısırdım .. aslında dıycegım sey kısacıktıı yanı kızlar sız alın cıcıslerınızı bız kardeslerımızın cıcıslerınden fıkır alıp bı kac parca bıseyler alırız artık doguma yakın .. Rabbım hepımıze aldıklarımızı kullanmayı nasıp etsın..
cinsiyeti kesin belli olan anneler bebeklerinize ciciler aldinizmi?
benimki tam olarak belli degil cinsiyeti ama birseyler almamak icin kendimi zor tutuyorum. ya ilk basta neler alsak neler alinir acaba? ay acaip heyecanlaniyorum dusundukce.
alan anneler varsa ayri topik acalim orada cicileri paylasalim diyecegim ama erkenmi acaba?
oouu selam canim nasilsin? bizde iyilik guzellik iste, tebrikler seninki de oglanmis bende de pipi cikti,
bazi sorunlari ve dusuk tansiyonu cikmak sartiyla sihhatimle ilgili isler yolunda, bu aralar popomun uzerine oturamiyorum malesef iyneler yuzunden resmen MOR VE OTESI oldum
gobisim de baya buyudu erkeklerde farkli cikar derlerdi dogruymus one dogru uzaniyor karnim insallah resimleri koyucam KUBIYE duyurulurbenden bu kadar.
esin gelmis gozum aydin, hep bir arada kizli oglanli mutlu mesut yasayin insallah
vakit buldukca gel ozletme kendini.
meysanur benim kaynana ile kayın peder geliyoşimdiden hakkını helal et
peki canım bebişimiz kendini göstemedimi yoksa doktordan mı kaynaklandı ben farklı farklı doktorlara gittim hiç birine bacağını açmadı 2 doktor kız dedi açmıyosa kızdır dedi
Ben 2 kilo aldm 18. haftamdaym.Doktorum ikinci üç aylık dönemde 4 kilo almalısın en fazla dedi.Bence normal cnm..
Teşekkür ederim içim rahatladı. Ablam çok kilo almıştı benim ondan dolayı normalin hangisi olduğunu kestiremedim :)Erran bence kilo almaman iyi,zaten doktorlar da az kilodan yana.Ben de 57 kiloydum hamile kaldığımda şu an 56 kiloyum.Güzel bir şey:)
cnm bende doktora gittiğim 2-3 gün rahatım sonra endişeleniyorum tekrar görmek istiyorum kan phtılaşmasıyla ilgi cor aspirin kullanıyorumm Hiç bişey olmaz ferah tut içini Allaha emanet yavrularımız..Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin kucaklarımıza alalım miniklerimizi..İsteyen herkesede yaşatsın anneliği..
cnm hiç merak etme hiç birşey olmaz Allahın izniyle ben bir sürü sorunla gidiyorum doktora ve her seferinde önümüzdeki ay problemsiz geleceksin diyor doktor söz veriyorum bir hafta sonra kaygılarım başlıyor yok bende enfeksiyon var mıdır yok bilmem ne düşün mantarımı bile fazla temizlenmekten vajinite çevirdim.Şimdi de acaba birşey olur mu bilmem ne diyew saçmalamaya başladım doktor bunun adı gebelik soruların 9.ayda bitecek dedi:) Bunlar bizim kaygılarımız acabalarımız annelik böyle bir şey sanırım.Uyku sorunu da aynı çok zor uyuyorumn oraya dönüyorum buraya dönüyorum bir de dönerken kordon zarar görür mü diye endişeleniyorum abhsettiğin kaslarda herhalde bebişin büyümewsinden kaynaklı ben de aynı ağrıları yaşıyorum...
Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış.Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.
ayy allah korumuş canım, hemen bi çocuk sevindir.. korkusu baya sürer ama neyseki bişi olmamış...
benim kafamada pazar yerinde demir düşüyodu cumartesi günü, Allah korudu resmen.. pazarcıların demir iskeletli şemsiyeleri var ya onların demirlerinde.. kadın, erkek arkamdan bi çığlık koptu ama ben bana bağırdıklarını anlamadım tabi, demir resmen 1 parmak filan yakınımda kütt diye yere düştü, sonra hemen kaçtım ben, o iskelet tamamen çöktü, arkadaki kadın şok geçirdi resmen, kadının kafasına düşüyodu, hemde hamile kadın filan dedi... kendimi unuttum kadını sakinleştirdik:)
ay canim evet ustumdeki butun negatif seyler gitti. esimin arkadasi ile birlikte hep beraber once muzeye oradanda sinemeya gittik. disari cikmak iyi geliyormus ama gelirken artik halim kalmamisti disari cikalim diye tutturan ben ne zman eve varacagiz deyip durdum cocuk gibi.
canim ben Holloway road tube stationa 20 metre uzakliktayim. bende saba gelmeyi cok istiyorum esimi ikna edebilirsem insallah birgun misafirin olurum.
kundagi amazondan buldum canim burda baby wrap diye geciyor sanirim mothercare de falanda var sana amazonunkini linkleyeyeim. genellikle amazonda fiyatlar uygun oluyor olmadi sen mothercare e de sorarsin.
bak canim 3. sirada var altta tek tek sayfalar var bakarsin hepsine .
Amazon.co.uk: baby wrap
canim muslim denen kumasi duymadim ben hic. ne oldugunu bulursan bizide bilgilendir.
Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış.Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?