- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.641
aaa ne çirkinliği arkadaşım.. hamilelerin kendine has güzelliği oluyo bence, göbüşün sevimlilği yeter boşveeeeerrr.. güneş lekeleri bende de başladı, bide ceviz fındık biraz abartıyorum heralde, sivilcelerim hiç gitmedi.. ama olsun bebişim iyi olsun da
eşim artık hamileye benzedin iyice diyo bana:):)
Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış.Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.
Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış.Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.
oo 7 yıl.. baya beklemişsin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. tedaviyle mi oldu sonuçta? baya bi tedavi bebeişi var galiba topiğimizde.. benimde 1,5 sene korunmasız ilişkide olmayınca klomenle ilk aydan kaldım..
Allah korumuş arkadaşım...
çok geçmiş olsun...
ne kadar korktun kimbilir...
arkadaşlar bu arada ben hala hiç kıpırtı hissetmiyorum...
ultrasonda bile kıpırdamayan bir bebek...
bi elini bi kolunu kıpırdatıyor ayıp olmasın diye o kadar...
herkes artık hissetmen lazım diyor ama bande tık yok....
ya kızım tembel ya ben dikkatsizim...
arkadaşlar bu arada ben hala hiç kıpırtı hissetmiyorum...
ultrasonda bile kıpırdamayan bir bebek...
bi elini bi kolunu kıpırdatıyor ayıp olmasın diye o kadar...
herkes artık hissetmen lazım diyor ama bande tık yok....
ya kızım tembel ya ben dikkatsizim...
ayy allah korumuş canım, hemen bi çocuk sevindir.. korkusu baya sürer ama neyseki bişi olmamış...
benim kafamada pazar yerinde demir düşüyodu cumartesi günü, Allah korudu resmen.. pazarcıların demir iskeletli şemsiyeleri var ya onların demirlerinde.. kadın, erkek arkamdan bi çığlık koptu ama ben bana bağırdıklarını anlamadım tabi, demir resmen 1 parmak filan yakınımda kütt diye yere düştü, sonra hemen kaçtım ben, o iskelet tamamen çöktü, arkadaki kadın şok geçirdi resmen, kadının kafasına düşüyodu, hemde hamile kadın filan dedi... kendimi unuttum kadını sakinleştirdik:)
Sanada geçmiş olsun..Bune ya sünnet olacak çocuğun ve askere gidecek delikanlının başından bela eksik olmazmış..Buna birde hamilelermi eklesek nedir...Heryerde kazaya müsaitiz.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.
ayy allah korumuş canım, hemen bi çocuk sevindir.. korkusu baya sürer ama neyseki bişi olmamış...
benim kafamada pazar yerinde demir düşüyodu cumartesi günü, Allah korudu resmen.. pazarcıların demir iskeletli şemsiyeleri var ya onların demirlerinde.. kadın, erkek arkamdan bi çığlık koptu ama ben bana bağırdıklarını anlamadım tabi, demir resmen 1 parmak filan yakınımda kütt diye yere düştü, sonra hemen kaçtım ben, o iskelet tamamen çöktü, arkadaki kadın şok geçirdi resmen, kadının kafasına düşüyodu, hemde hamile kadın filan dedi... kendimi unuttum kadını sakinleştirdik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?