2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aaa ne çirkinliği arkadaşım.. hamilelerin kendine has güzelliği oluyo bence, göbüşün sevimlilği yeter boşveeeeerrr.. güneş lekeleri bende de başladı, bide ceviz fındık biraz abartıyorum heralde, sivilcelerim hiç gitmedi.. ama olsun bebişim iyi olsun da

eşim artık hamileye benzedin iyice diyo bana:):)

hamdolsun şikayetim yok ama insan ilk gördüğünde donup kalıyor...
bende kalakaldım aynanın karşısında...
hele benim gibi 7 yıl beklemiş birinin yatıp kalkıp şükretmesi lazım...

Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış. Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.

arkadaşlar bu arada ben hala hiç kıpırtı hissetmiyorum...
ultrasonda bile kıpırdamayan bir bebek...
bi elini bi kolunu kıpırdatıyor ayıp olmasın diye o kadar...
herkes artık hissetmen lazım diyor ama bande tık yok....
ya kızım tembel ya ben dikkatsizim...

oo 7 yıl.. baya beklemişsin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. tedaviyle mi oldu sonuçta? baya bi tedavi bebeişi var galiba topiğimizde.. benimde 1,5 sene korunmasız ilişkide olmayınca klomenle ilk aydan kaldım..

Allah korumuş arkadaşım...
çok geçmiş olsun...
ne kadar korktun kimbilir...

çok geçmiş olsun canım. ALLAH korumuş resmen.. daha fazla dikkat et bundan sonra...

yok tedaviyle değil...
ben son 3 yıldır tamamen bırakmıştım...neredeyse hiç umurumda değildi...
o kadar ki son aylarda adet tarihlerimi bile hatırlayamıyordum....
keyfime bakıyordum derken oldu....
eğlencesine test yaptık eşimle ve oradaydı yavrum...hamdolsun...

Allah korumuş arkadaşım...
çok geçmiş olsun...
ne kadar korktun kimbilir...

Allah razı olsun. Bebeğime bir şey olacak diye o kadar korktum ki. Ağrım var mı diye kendimi dinledim hep, sık sık lavaboya gittim, kanamam var mı diye. Çok şükür iyiyim, hiçbir şeyim yok ama çok korktum. O korku bana yetti. Bir daha önce sola, sonra sağa, sonra tekrar sola bakmadan geçmeyeceğim karşıdan karşıya. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir korku. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun. Amin.

Ayy canım çok geçmiş olsun..En korktuğum şey trafik kazalarıdır...Çok dikkat etmek lazım öyle dengesizler varki babasının çiftliğinde gidiyor sanki..Birgün banada çarpıyordu gece karanlıkta far yanmıyo arkasından bağırdım durmuş bana diyorki sen beni göreceksin...Sen far yakacaksın terbiyesiz...

Yaa bende hiç hissetmiyorum bizim kızda ultrasonda kol bacak oyantıyo ama takla falan diyolar bende bi gariplik var galiba yada ayırt edemiyorum daha ....Neyse ilerde ayy çok tekmeliyo gece uykudan uyandırıyo diye şikayetlerde bulunursak şaşmam...

ayy allah korumuş canım, hemen bi çocuk sevindir.. korkusu baya sürer ama neyseki bişi olmamış...

benim kafamada pazar yerinde demir düşüyodu cumartesi günü, Allah korudu resmen.. pazarcıların demir iskeletli şemsiyeleri var ya onların demirlerinde.. kadın, erkek arkamdan bi çığlık koptu ama ben bana bağırdıklarını anlamadım tabi, demir resmen 1 parmak filan yakınımda kütt diye yere düştü, sonra hemen kaçtım ben, o iskelet tamamen çöktü, arkadaki kadın şok geçirdi resmen, kadının kafasına düşüyodu, hemde hamile kadın filan dedi... kendimi unuttum kadını sakinleştirdik:)

cok gecmiş olsun canım.. annem bu durumlarda verilmiş sadakan tükendi yenisini ver der hep.. yeniden sadaka vermen lazım.. Allah senide bebişinide korusun ..

bende hissetmiyorum.. benimkide kıpırdayamıyor.. zaten kıpırdayacak yeride yok yavrumun.. benim kesem en son cok küçüktü suan nasıl bilmiyorum c.tesi öğrencez..

ben bu angel soundla daha bebeğimin kalp sesini duyamadım.. bulamıyorum bi türlü...

Sanada geçmiş olsun..Bune ya sünnet olacak çocuğun ve askere gidecek delikanlının başından bela eksik olmazmış..Buna birde hamilelermi eklesek nedir...Heryerde kazaya müsaitiz.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.

sağol canım.. ben yine soğuk kanlıyım fazla paniklemedim ama eşime anlattım hemen, bikaç ilköğretim öğrencisine yemek ısmarlamış, sadakamız olsun, kaza bela uzak olsun dedim diyo
:)

ay sanada cok gecmiş olsun.. nazarmı var neoluyor..

Çok sağolun arkadaşlar. Rabbim hepimizi korusun. İnşallah bir daha başıma kötü bir şey gelmez. Dediğiniz gibi benim de aklıma hemen sadaka vermek geldi. Eşime söyleyeyim yarın halletsin. Rabbim herkesin evladını korusun. İnsanın böyle bir anda kendini değil de bebeğini düşünmesi de çok güzel. Hamd olsun içimize bu duyguyu yerleştiren Rabbimize. Kaza anında ilk aklıma gelen "Bebeğim!" oldu. Yavrucum benim nasıl korktu o da kim bilir. Eskiden olsa kendimizi düşünürdük. Şimdi bebeğimizi düşünüyoruz. Ellerim sürtüldü, popom ağrıdı ama umurumda bile değil, bebeğime bir şey olmasın herşeye razıyım dedim. Annelik ne kadar kutsal... Rabbime bu duyguyu yaşattığı için şükürler olsun.

Arkadaşlar merhabalar. Ben 51 kiloyla hamile kaldım 17. haftamdayım hala 51 kiloyum. Normal mi sizce? Sizler ortalama kaç kilo aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…