- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.701
Günaydın herkese ..
Kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz..bebeğim aklıma düştü gene gereksiz evham yapıyorum..ultrasona girince rahatlıyorum sonrada üzülüyorum bebeğimi yorduğum için..insan zor bulunca demek ki böyle oluyoo..çok sinirli ve gerginim tuhafım hafta başından berii.. Allah ferahlık versin içime kuzum iyi olsun..
ay canım ya bende senin gibiyim işte bu kıpırtısını hissetmedim kafayı yedim ama dün yandan okkalı bi tekme yadim ayy die bağırmışım eşim korktu walla şimdi birazdaha rahatım bende üzülüorum bebeğimi böle yoruorum die ama napim hep aklımda acaba napıo şun iimi die bende aklımda kalacağına görüm diorum gidiorum dr a rahatlıorum
kac günde derken tatlım :) ayda bir giriyorum ben..cok düşünmemeye calıs bence..
Günaydın herkese ..
Kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz..bebeğim aklıma düştü gene gereksiz evham yapıyorum..ultrasona girince rahatlıyorum sonrada üzülüyorum bebeğimi yorduğum için..insan zor bulunca demek ki böyle oluyoo..çok sinirli ve gerginim tuhafım hafta başından berii.. Allah ferahlık versin içime kuzum iyi olsun..
ben iki gündür çok hissetmiyorum kafam birazda ondan bazuk işte, geçen perş gitmiştim akşam dayanamazsam bi acile atarım kendimii eşim ultrason zararlı diyoo ama napıyımm..
Günaydın herkese ..
kaç hafta demek istemiştim :) pzt çok oynadu oğlum iki gündür öyle değil ondan takıldı aklıma
kaç günde mi helenncim ben aydan aya giriyorum çok evham yapma stres yapma bebekte stresli olur.kaç aylıksınız ben 4 aylığım bebeğimi hissetmeye başladım..
kızlar herkese günaydın ben hamile kalmadan bir ay önce 52 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğim zamn 56 kiloydum ve hamileliğin 17.ci haftasındaym hala hiç kilo almadım bebeğim 142 gr şu an doktor bu hızla büyürse 3.5 kg doğar dedi
ay nie zararlıymışki ultroson eşin nerden duymuş onu bana 3,5 aylık olana kadar alttan baktı dr öle bişi olsa dr lar riske edermi, canım hissetmeme olabiliomuş bu aylar 22. haftamızdan sonra daha düzenli hissediomuşuz ama senin için rahat edicekse sağlık ocaklarında doplerle bakıolarmış kalp atışına bi baktır istersen
ben gittikçe alıyorum valla tek tük baya oldu bir çekmece doldu neredeyse
hem maddi olarak koymuyor hemde yorulmuyorsunuz
kızımın doğumunda çook paralar harcamıştım daha doğmadan 10 tane ayakkabı almıştım birden büyüyüveriyorlar hepsi yeni kalmıştı
şimdi tecrübelendim öylee çok şeyler çok pahalı şeyler almıycam diyorum
lc waikikinin bebek şeyleri harika mesela ordan aldım biraz ben
mothercare de çok beğendiğim şeyler var ama gerçekten pahalı inanki gerek yok ama insan özeniyor işte
benim dr amcam usg nin zararlı olduğu ve ayda bir den fazla girilmemesi gerektiğini sölüo
o nedenle ayda bir benim
Günaydınlar.
Alışveriş konusu en sevdiğim konu, konuştukça mutlu oluyorum, vitrinlere baktıkça da... Dün öğretmen arkadaşlarımla da konuştuk. Bebeğin ihtiyacı olabilecek şeyleri. Çıkıp alışveriş yapasım var. Ama tatile girince daha çok boş vaktim olacak, inşallah o zaman gezerim diyorum. Hem annem de olur yanımda. O daha iyi anlar, ne lazım, ne lazım değil. Wenice'e baktım ben geçen, çok fazla bir şey bulamadım ama fiyatları gayet uygun. Chicco'ya baktım, güzeller ama fiyatları acayip pahalı. Bir çıtçıtlı badi 33 TL. Normalde Wenice'de 3 tanesi 17 TL. Zaten çok az giyecekler, Allah nasip ederse büyüyecekler hemencecik, o yüzden fazla pahalı şeyler almak istemiyorum. Sevi Bebe ve İdil Bebe'nin ürünlerini çok duyuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba?
Kızlar bu sabah uyandım, ama yataktan kalkmadım bir süre. Sol bacağım dünki kazanın etkisiyle biraz ağrıyor. Ama çok şükür başka bir sıkıntım yok. Sabah kalkmak üzereydim ki göbek deliğimin sol tarafında bir gerginlik hissettim. Böyle yumurta gibi kabardı orası, sonra elimi koydum, 1-2 saniye sonra geçti o gerginlik. Acaba bebeğimi mi hissettim? O yer değiştirmiş olabilir mi? Çok mu erken bunu hissetmek için? Ay çok heyecanlandım. Acaba bebeğim miydi ki o... Yavrusu benim... Annesinin biriciği... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, bize bağışlasın onları. Aminnnnn.
aman keyfi gelmemiştir pasanın.. merak etme sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?