2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kac günde derken tatlım :) ayda bir giriyorum ben..cok düşünmemeye calıs bence..

ben iki gündür çok hissetmiyorum kafam birazda ondan bazuk işte, geçen perş gitmiştim akşam dayanamazsam bi acile atarım kendimii eşim ultrason zararlı diyoo ama napıyımm..

ay kızlar ben daha bebeğe hiç bişi bakmadım 7. aydan sonra düşünüorum gerekli şeyleri almayı evet Princess de deiği gibi çoğu zaten hediye gelicek çokta almamak gerek kalıo çünkü hepsi ablamdan biliorum 11 aylık kızı var daha giyilmemiş bi sürü kıyafeti var bana saklamış hep zaten şimdiden çoğu hazırdır die tahmin ediorum

canım hamilelik psikolojisindendir. sürekli bişiler ile uğraş zihnini başka şeylerle meşgul et kendini dinleme bence.. bu arada bende ayda bir gidiyorum normalde ama özele gittikten birkaç gün sonra devlet hastanesinde gidiyorum ordada kontrol yaptırıyorum. hatta bu 1 haftada 3. ultrasonuma giricem cinsiyeti öğrenmek için. bildiğim kadarı ile ultrasonunda bi zararı yok.ses dalgaları ile görüntüyü ilettiği için.

ben iki gündür çok hissetmiyorum kafam birazda ondan bazuk işte, geçen perş gitmiştim akşam dayanamazsam bi acile atarım kendimii eşim ultrason zararlı diyoo ama napıyımm..

ay nie zararlıymışki ultroson eşin nerden duymuş onu bana 3,5 aylık olana kadar alttan baktı dr öle bişi olsa dr lar riske edermi, canım hissetmeme olabiliomuş bu aylar 22. haftamızdan sonra daha düzenli hissediomuşuz ama senin için rahat edicekse sağlık ocaklarında doplerle bakıolarmış kalp atışına bi baktır istersen

benim dr amcam usg nin zararlı olduğu ve ayda bir den fazla girilmemesi gerektiğini sölüo
o nedenle ayda bir benim

kaç günde mi helenncim ben aydan aya giriyorum çok evham yapma stres yapma bebekte stresli olur.kaç aylıksınız ben 4 aylığım bebeğimi hissetmeye başladım..

2-3 haftada bir gittim şuana kadar en erkende 1 hafta arayla gittim ..4,5 aylık bebeğim dünden beri çok hissetmiyorum ondan endişelendimm..

gunaydin canim ee iyiymis iste, demek ki normal olucakmis. yaa ben daha ilk haftalarda 52 kiloydum, 4 hafta kadar once 56 simdi ise 54 kiloyum, nasil gidiyorum hic anlamadim ayni tarazide olculmeme ragmen :97::97: ama sabahlari ac karnina diyil aksama dogru olculdum o yuzden ola bilir galiba
bebek haftasina gayet uygunmus bende de 17 hafta

ben gittikçe alıyorum valla tek tük baya oldu bir çekmece doldu neredeyse
hem maddi olarak koymuyor hemde yorulmuyorsunuz
kızımın doğumunda çook paralar harcamıştım daha doğmadan 10 tane ayakkabı almıştım birden büyüyüveriyorlar hepsi yeni kalmıştı
şimdi tecrübelendim öylee çok şeyler çok pahalı şeyler almıycam diyorum
lc waikikinin bebek şeyleri harika mesela ordan aldım biraz ben
mothercare de çok beğendiğim şeyler var ama gerçekten pahalı inanki gerek yok ama insan özeniyor işte

riskli gebelik grubuna girenler dısında ayda bir en ideali hatta tüm hamilelik boyunca 5-6 kez önderiyorlar ve uzun süre kalınmasının zararlı oldugu biliniyor.. ultrason cihazları bebeğin ısısını arttırıyormus o nedenle zararlı canım.. hatta gecenlerde milliyette vardı bununla ilgili bir yazı.. bulursam sizede göndereyim.. kalp atısı dinlenebilir hatta biz burdan bi kac arkadas evimizede aldık hos ben daha becerip duyamadım ama..

içinizi rahat tutun kızlar.. bebeklerimiz önce Allaha sonra bize emanet... suan kendimize dikkat etmekten baska yapacak bişeyimiz yok.. stres bebeğimize zarar veriyor.. sakiniz rahatız ve sabırla dogumu bekliyoruz..

Günaydınlar.

Alışveriş konusu en sevdiğim konu, konuştukça mutlu oluyorum, vitrinlere baktıkça da... Dün öğretmen arkadaşlarımla da konuştuk. Bebeğin ihtiyacı olabilecek şeyleri. Çıkıp alışveriş yapasım var. Ama tatile girince daha çok boş vaktim olacak, inşallah o zaman gezerim diyorum. Hem annem de olur yanımda. O daha iyi anlar, ne lazım, ne lazım değil. Wenice'e baktım ben geçen, çok fazla bir şey bulamadım ama fiyatları gayet uygun. Chicco'ya baktım, güzeller ama fiyatları acayip pahalı. Bir çıtçıtlı badi 33 TL. Normalde Wenice'de 3 tanesi 17 TL. Zaten çok az giyecekler, Allah nasip ederse büyüyecekler hemencecik, o yüzden fazla pahalı şeyler almak istemiyorum. Sevi Bebe ve İdil Bebe'nin ürünlerini çok duyuyorum. Onların fiyatları nasıl acaba?

Kızlar bu sabah uyandım, ama yataktan kalkmadım bir süre. Sol bacağım dünki kazanın etkisiyle biraz ağrıyor. Ama çok şükür başka bir sıkıntım yok. Sabah kalkmak üzereydim ki göbek deliğimin sol tarafında bir gerginlik hissettim. Böyle yumurta gibi kabardı orası, sonra elimi koydum, 1-2 saniye sonra geçti o gerginlik. Acaba bebeğimi mi hissettim? O yer değiştirmiş olabilir mi? Çok mu erken bunu hissetmek için? Ay çok heyecanlandım. Acaba bebeğim miydi ki o... Yavrusu benim... Annesinin biriciği... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, bize bağışlasın onları. Aminnnnn.

mothercare zıbınlarını öneriyorlar uzun süre kullanılabiliyormus.. onun içinde indirim günleri oluyor ayda bir onu takip etmek lazım ama benim yakınımda yok..

istanbuld olanlar için viaporta joker e-bebek vs mağazaların outletleri acılmıs.. kızlar özellikle bebek arabaları nerdeyse yarı fiyatına.. öneririm..

slm kızlar,
ya gerçekten ne garip duygu insan sürekli görmek istiyo sadece ben değilim demekki:)
ama çok ii bişe olduğu söylenemez sürekli baktırmanın napalım arada kaçamaklar olsada normalde aydabir gidiyorum bende..

valla kizlar riskli gruba girdigim icin 2 haftada bir giriyorum doktorum once bebegime bakiyorum gobekten sonrada asagidan bakiyor. doguma kadar boyle surecek sanirsam.sunuda soyleyeyim bize burada kalp sesini asla dinletmiyorlar sadece kalp atisini gosteren cizgiler cikiyor ya ekrandan onu gorebiliyoruz.doktoruma sordum neden dinleyemiyoruz kalp atisini diye,doktorum bana sunu soyledi kalp atisini dinlemek icin gonderilen frekanslar cok gucluymus ve bebege zarari varmis onun icin dinletmiyoruz diyorlar ve burada sorunsuz hamilelik gecirenler 9 ayda 2 yada 3 kere girme hakkina sahipler.

evettt
kuzun o senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…