- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.681
sizleri üzmek istemem arkadaşlar ama sizler benim gözümde mübarek insanlarsınız sizden dua bekliyorum bi hafta öncesine kadar bende sizin aranızdaydım geçen hafta bu saatlerde oğlumu kaybettim bedenim iyi ruhum kendinden geçmiş durumda sizlerden dua bekliorum lütfen....
sizleri üzmek istemem arkadaşlar ama sizler benim gözümde mübarek insanlarsınız sizden dua bekliyorum bi hafta öncesine kadar bende sizin aranızdaydım geçen hafta bu saatlerde oğlumu kaybettim bedenim iyi ruhum kendinden geçmiş durumda sizlerden dua bekliorum lütfen....
Sen şimdiden teslim bayrağını çekmişsin. ücretsiz izin talebinde bulun eğer vermezlerse iş mahkemesi denilen şey var. Sakın böyle şeylere kafanı takma.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/268671-ozel-sektorde-calisanlar-dogum-izni-hakkinda.html
ve bir hukukçunun 2010 yılında verdiği cevap ki son torba yasasında bu değişmedi hatta memurlar için 24 aya çıkarıldı. Hele bi 32 olalım o zamana kadar ben kesin bişeyler öğrenirim.
Doğum izni sonrası 6 aylık ücretsiz izin
Merhabalar. Hemen geçmişi okuyacağım ama gelir gelmez yazmak istedim. Kızlar bugün okulun önünde bana motorsiklet çarpıyordu az kalsın. O kadar korktum ki anlatamam. Salak adam o kadar hızlı geldi ki adımımı atmamla çekmem bir oldu, e tabi dengemi kaybettim, o çarpmasın diye kendimi geri attım. Allah korudu resmen. Popomun üstüne oturdum, iyi ki adımımı toparlayabildim yoksa motorun altında kalacaktım. Ellerim biraz sürtüldü, biraz da popom ağrıdı. Çok şükür kanamam filan olmadı. Ucuz atlattım, verilmiş sadakamız varmış.Rabbim hepimizi korusun. Kazalardan, belalardan muhafaza buyursun. Ay çok korktum, hala şoktayım.
cinsiyeti kesin belli olan anneler bebeklerinize ciciler aldinizmi?
benimki tam olarak belli degil cinsiyeti ama birseyler almamak icin kendimi zor tutuyorum. ya ilk basta neler alsak neler alinir acaba? ay acaip heyecanlaniyorum dusundukce.
alan anneler varsa ayri topik acalim orada cicileri paylasalim diyecegim ama erkenmi acaba?
herkese günaydınlar...
canım bizimde cinsiyetimiz belli değil. cumartesi erkek dünde kız dedilerben dayanamadım pazar günü yeni doğan bebekler için badilerden aldım. 4 tane beyaz badi 2 tanede beyaz alt aldım. 1 tanede alt açma bezi. zor tuttum kendimi dahada almak istiyrodum kız ve erkek bebeğin ortak giyebileceği kıyafetler almayı düşünüyorum
bende zor tutuyorum .. alısveriş merkezinde eskiden ayakkabı magazalrı dikkatimi cekerdi şimdi bebek kıyafetleri yada bebekle ilgli hersey satan magazalar...
ben daha 8-9 haftalık hamileyken kızım olacagını bildiğim için kız cocukları için cıtcıtlı body almıstım.. halasıda 5li takım almıs krem rengi.. bide battaniye örüyorum o kadar şimdilik.. ilk anlardaki kadar heyecanlı değilim suan .. daha temkinliyim.. bide yenidoğanlara bakıyorum hep sonucta cocuk ne kadar giyecekki.. o yüzden cok sey almak istemiyorum ilk 3 ay için.. kendimizi kaptırıp bi dolu sey alcaz sonra giyemeyecek yazık günah..
ahh cnm ya bana kalsa günaşırı giderim ama eşim ulrtason zararlı diye mırmırlanıyor.. ben en erken 1 hafta arayla gittim aslında gidip tekrar bebeğimin kilosunu ölçtürmek istiyorum ama doktorum tatilde sen kaç günde bir gidiyosun
Günaydın herkese ..
Kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz..bebeğim aklıma düştü gene gereksiz evham yapıyorum..ultrasona girince rahatlıyorum sonrada üzülüyorum bebeğimi yorduğum için..insan zor bulunca demek ki böyle oluyoo..çok sinirli ve gerginim tuhafım hafta başından berii.. Allah ferahlık versin içime kuzum iyi olsun..
Günaydın herkese ..
Kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz..bebeğim aklıma düştü gene gereksiz evham yapıyorum..ultrasona girince rahatlıyorum sonrada üzülüyorum bebeğimi yorduğum için..insan zor bulunca demek ki böyle oluyoo..çok sinirli ve gerginim tuhafım hafta başından berii.. Allah ferahlık versin içime kuzum iyi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?