2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sizleri üzmek istemem arkadaşlar ama sizler benim gözümde mübarek insanlarsınız sizden dua bekliyorum bi hafta öncesine kadar bende sizin aranızdaydım geçen hafta bu saatlerde oğlumu kaybettim bedenim iyi ruhum kendinden geçmiş durumda sizlerden dua bekliorum lütfen....

kızlar ben 2010 kasım annelerindenim
sizden bişey rica edicem ben kızımı bebelac yarışmasına soktum 2010 kasım annelerinede daha yeni haber verdim sizden ricam benim kızıma oy verirmisiniz

Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook ara butonuna almira yaz ve beğen tuşuna tıkla

pek çevrem yok sadece 37 oy topladım herkez 1000 i geçmiş (( aklıma siz geldiniz şimdiden teşekkür ederim

ayyy canim cok uzuldum basin sagolsun, meleyin simdi goklerden mutlu mutlu sana bakiyor emin ol... sakin uzme kendini. soylemesi kolay yasamasi zor anliyorum seni insallah tez bir zamanda eski sagligina kavusur ve bebeyinle yeniden butunlesirsin. Tanrim neyi uygun goruyorsa onu yapiyor bizim icin. eminim bebeyin icin hayirlisi neyse o oldu. Allahim sana ve esine sabir versin. Allahim boyle bir aciyi bir daha kimseye yasatmasin. amin.

Arkadaşım geçmiş olsun,,Allah sabır, sıhhat, afiyet versin. Herşey Allah'tan, kendine ve eşine iyi bakıp moralinizi yüksek tutmaya çalışmaktan başka çare yok,
Neden ve nasıl oldu onu da paylaşır mısın?,,

Canım çok çok geçmiş olsun. Ben de aralık ayında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm, 2 adet sonra hamile kaldım tekrar. Çok şükür bu bebeğim şimdilik iyi. Zaman her şeyin ilacı derler ya, yaşayınca görüyor insan. Bir müddet hamile kadınlara bile bakamadım, hamile arkadaşlarıma gidemedim. Ama alıştım. Stresi bitince, iki adetimi de olup kendimi toparlayınca kendimi tekrar hamile buldum. İnan bana çok kadının başına geliyor bu. Pazartesi günü kuzenim 6 haftalık bebeğini aldırmak zorunda kaldı, miniğinin kalbi hiç atmadığından. Çevremde öyle çok var ki düşük yapan. Her gebelikte düşük ihtimali %25. Ama düşükten sonra bir daha aynı sıkıntıyı yaşama ihtimali % 5'e kadar düşüyor. Sen içini ferah tut yani, ben eminim, çok yakın bir zamanda bu topikte bize yeni güzel haberler vereceksin

canım benim bunları zaten biliyorum ilgin için sağol ama durumlarıda biliyorum yerime bakacak kimse yok şayet o kadar izin kullanırsam 4 yıldır burada çalışıyorum kötülükte etmek istemem onlar benim ayrılmamı istemiyorlar bu yüzden terslik çıkarabilirler, nede olsa annesi bakar diyorlar bende bozmuyorum şimdilik ama çocuğuma bi süre kendim bakmak istiyorum..artık o zmanki durumlara bakıcam gerekirse tazminatımı istemem işsizlik ödeneğinden yararlanayım derimm bakalımm aman yavrum sağlıklı doğsunda gözüm yok bişeyde ,, zaten eğer hakkımı yerlerse İlahi adalet diye bişey var Allaha havale ederimm..Haksızlık kimsenin yanına kalmaz..

çokk geçmiş olsun çok şükürki bişey olmamışş..

herkese günaydınlar...

canım bizimde cinsiyetimiz belli değil. cumartesi erkek dünde kız dediler ben dayanamadım pazar günü yeni doğan bebekler için badilerden aldım. 4 tane beyaz badi 2 tanede beyaz alt aldım. 1 tanede alt açma bezi. zor tuttum kendimi dahada almak istiyrodum kız ve erkek bebeğin ortak giyebileceği kıyafetler almayı düşünüyorum

bende zor tutuyorum .. alısveriş merkezinde eskiden ayakkabı magazalrı dikkatimi cekerdi şimdi bebek kıyafetleri yada bebekle ilgli hersey satan magazalar...

ben daha 8-9 haftalık hamileyken kızım olacagını bildiğim için kız cocukları için cıtcıtlı body almıstım.. halasıda 5li takım almıs krem rengi.. bide battaniye örüyorum o kadar şimdilik.. ilk anlardaki kadar heyecanlı değilim suan .. daha temkinliyim.. bide yenidoğanlara bakıyorum hep sonucta cocuk ne kadar giyecekki.. o yüzden cok sey almak istemiyorum ilk 3 ay için.. kendimizi kaptırıp bi dolu sey alcaz sonra giyemeyecek yazık günah..

günaydın annişler dün bebişimi gördüm ve bizimde bir oğluşumuz oluyor...doktorumuz herşey yolunda dedi maşallah,3lü test için kan verdim inşallah oda temiz çıkar..darısı cnsiyet öğrenemeyenlerin başına..

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydın ben hamile kalmadan bir ay önce 52 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğim zamn 56 kiloydum ve hamileliğin 17.ci haftasındaym hala hiç kilo almadım bebeğim 142 gr şu an doktor bu hızla büyürse 3.5 kg doğar dedi

katılıyorum canım sana kesinlikle ilk zamanlar için abartmaya gerek yok bir giydiğini 2. hafta giyemeyecek gibi büyüyorlar. bende abartmayacağım. en temel ihtiyaçları almayı düşünüyorum

hepsini bebişin güle güle iyi günlerde kullansın canım...

Günaydın herkese ..

Kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz..bebeğim aklıma düştü gene gereksiz evham yapıyorum..ultrasona girince rahatlıyorum sonrada üzülüyorum bebeğimi yorduğum için..insan zor bulunca demek ki böyle oluyoo..çok sinirli ve gerginim tuhafım hafta başından berii.. Allah ferahlık versin içime kuzum iyi olsun..

canım ben ilk 3 ay her hafta gittim sonra 2 haftada bir gitmeye başladım bi dahaki randevumda 21 haziranda ama benim dr cinsiyet sölemediği için geçen cuma başka dr gittim oda kıza benzio ama haftaya bidaha gel de ta bakalım dedi yarında onda kontrolüm var geçen akşamda içim sıkıldı acile gittim aklıma ne zaman takılırsa gidip baktırıcam bundan sonra sağolsun hep ilgili ve iyi dr lar denk geldi ay kendi drum bi bilse böle başkalarına gittiğimi bide cinsiyet için oyar beni walla ama napim merak ediyorum

ay canım ya bende senin gibiyim işte bu kıpırtısını hissetmedim kafayı yedim ama dün yandan okkalı bi tekme yadim ayy die bağırmışım eşim korktu walla şimdi birazdaha rahatım bende üzülüorum bebeğimi böle yoruorum die ama napim hep aklımda acaba napıo şun iimi die bende aklımda kalacağına görüm diorum gidiorum dr a rahatlıorum

herkese gunaydin kizlar
bende bugun erkencigim uyumadim kalktim erkenden uy,uy nereye kadar ya

bende kiyafet konusunu abartmayacagim gerekenleri alacagim sadece, eminim bana cok hediye gelecek cunku ben her arkadasimin dogumuna hediye goturmustum.:82:

yalniz ben dun aksam oturup hafif bir liste cikarayim dedim hastane cantasi icin masallah ne hafifi hersey lazim kizlar ya

sut pompasindan,biberona, gogus ucu kreminden,makyaj cantasina ve bebek sepetine kadar ben kucuk tekerlekli bir seyahat cantasini hazirlamayi dusunuyorum t....... kolay olsun diye

bu arada bende 2 haftada bir gidiyorum ultrasona bu hafat bende meraklar icerisindeyim MRdan sonra cok merak ediyorum yavrumu geceleri uyku tutmuyor.randevum 14 haziranda.

Son düzenleme:

kaç günde mi helenncim ben aydan aya giriyorum çok evham yapma stres yapma bebekte stresli olur.kaç aylıksınız ben 4 aylığım bebeğimi hissetmeye başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…