2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bnde ıstemıyorum ya dr umuz ılk 12 haafta vermedı ılıskı snra yasak yok dedı ama haala bnde tık yk hele bebısımı gorunce dedgn gıbı baska seyı nasıl dusunur ınsan korkuyorum kıyamıyorum...

slm kızlar nasılsınız?
ayy bu yazıyı eşim görmesin hergün yapalım der artık

hahaha... ınan bnmkıde aynı seyı soler bk bak faydalıymıs dıye..

ay hıc gulecegım yoktuuuu.... bunu hıc unutmuycam esım ıstedıgı zzmn bunu anlatıcam belkı adam kacar bnden...

kramp ıcın muz cok ıyı gelıo tabıkı kabızlık cekıyosan canım dıkkattlı tuketmende yarar var.. ayrıca calsıyum ce magnezyum verdı bnm dr um bı danıs bnce..

canım üzüldüm. kendini sıkmamaya çalış. zaten bu dönemlerde iice hassasız üzmemeye çalış kendini. bebişlerimiz için.....

evet canm bndan snra umrumda olmuycaklar banane oglu dusunsun ıkı gundr kızım bıle gerıldı kıyamam ya..

aman canım boşver şunları ya ben benimkinden bıktım artık agresif agresif sanki eşim hamile ,benim için bundan sonra bebişim ve kendi ailem var,eşimden hıncımı alayım ailesinin yanında beni rezil etmek nasıl olurmuş görsün sonra kendi haline bırakcam..bebeğimide sevdirmiycem beni hamile hamile ağlattılar allah bilsin...

Ağrısı olan arkadaşşlaarrr sizlere sesleniyorumm ;

dün geceden beri hafif hafif başlayan sol kasık ağrım sabahtan beri iyice arttı üstüne birde vajinamın tam üstünde baskı dolgunluk hissi oluştu
sabrettim panik yapmamaya çalışmtım ama olmadı saat 2 di doktorumu aradım ve saat 3 te doktordaydım hemen ultrasona aldı bebişimle bizi
baktı rahimde kasılma yok rahimde açılma yok çok şükür dedi
ağrılar normal olabilir bunlar panik yapma bunlar gebeliğin oluşturduğu etkiler çoğu zararsızdır ama ihmal etmemeli iyki aramışsın beni dedi
parol yazdı 3 gün sabah akşam kullan dedi ve 3 gün yatak istirahatı verdi ağır hiç bir iş yapma ve ağır kaldırma sakın dedi.....
çok korktum kızlar bebeğime bişey olucak diye Rabbime şükürki iyiyiz ağrım hala var ilaç aldığmı halde ama geçer inşaallah

yani diyeceğim ; eğer gerçekten sizi rahatsız eden ağrınız var ise tedbiri elden bırakmayın ama panikte yapmayın hepinizi öptüm dua edin olurmu ?

cnm benim kaynanam daha bir kez bile dememiştir ilk aylarımı okadar kötü geçirdiğim halde hiç ağzından duymadım ki bide çalışıyorum yani şuanda zaten sormuyo onu geçtim kızım canının çektiği bişey varmı söyle yapim diye bile sormadı şimdiye kadar yemeğe çağırır arada oğlunun sevdiği yemeği yapar ki ben onu sevmem benim sevdiğim bişe yapılmaz ama..kocalara gelince hepsi aynı sanırım anneleri hata yaptımı yaşlı kadıncağız olurlar onlara laf söyleyemezler ama biz bişe dedikmi hemen suçlu oluruz işte ayy çok doluyum valla bu konuda

Allah hepinize kolaylık versin Vallahi ne diyim

bu ara topiğimizde kara bulutlarmı dolaşıyor ne...:) bende kocayla küsüm bir haftadır, yatakalrı bile ayırdık... uyuz şey.. nefret ediyorum kocamın bu huylarından

ay kızlar geçtiğimiz haftalarda bizde çok kötüydük bu hafta iyiyiz maşallahama benimki felaket uyuyo benimle hiç ilgilenmiyo.bende biraz önce dedim ki oğlum bir olsun seni bu yataktan atcam o zaten senin gibi hiç uyumucak birbirimizle ilgilencez sen artık ne yaparsan yaparsın dedim bayyaaa morardı kıskandı sanırımkötüyüm ben kötüyüm

Zaten canlarim ailleler kaynanlar evlilikleere karismasaa laf tasinmasaa roller yapilmaasaa emin olun evlilikler mukeemmel olurr...herkeste oluo bu tur sorunlarrr hep de kaynana yuzunden oluo maleseff..ama takmayin nuffenn bebisinizi dusununn...hep sevgiliyken oldugumuz zamnlri oslerim bnde annemdi babamdii dediydi demdiydi yaptiydin yapmadiydin derdi olmasdii ama iste ozmnda ayri evlerde oslemek zorunda kalirdikk..hersey 4 4luk bizim istedigimiz gibi olmooo

ben öyle bişey yapsam kocamın çok hoşuna gider, ohh beni rahat bıraktım bende bol bol uyuyayım der.. gerçi arada mızıklanmaya başladı sen şimdiden beni boşladın, eskisi gibi benimle ilgilenmiyosun filan diyor ama.. dengeiz galiba benim kocam ne yapacağı belli olmaz:)

hoşgeldin canım..ben de hissediyorum seğirme şeklinde kayıyoo bi de

inşallah Allah nasip ederse bende kaynana olucam ama iyi bi kaynana olucam. ben çektim oda çeksin demiycem. sonuçta benim oğlumun mutluluğu..

selam kızlar, bayadır katılamıyodum bende sohbetlerinizze,okullar kapandı bende rahatladım bugnden itibaren..çarşamba günü doktora gittik erkek dedi pipisini gösterdi:)oğlumda uykudan uyanmıştı heralde,elini gözüne götürüp duruodu :))
ay bizdede kara bulutlar dolaşıyo kızlar walla bayada alttan almaya uğraşıyorum ama düşüncesizliğine dayanamıyorum artık.daha bi kez bile bi yemek yapiyim,yardım ediyim demedi bebek odası hazırlamak için, depo gibi kullandığımız bi oda wardı , orann düzenlenmesi lazım kocca iki tane akvaryumununn çıkması lazım ama hiiççç oralı değil. zaten gurbetteyiz bana yardım edicek kimsem yok iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş hallediyim diyorum ama umrunda bile dedğil ne alışveriş ne başka bişey.. konuşamıyoruz da , ben bişey söyleyyince hep suçluyum bağırıp çağırıyo oofff oofff

canım balık yağı olarak ne verdi? hangi marka?

kusura bakma bir süre giremedim foruma soruna cevap veremedim.marincap diye bi kapsül var onu verdi doktorum balık yağı olarak.ben balık yiyorum ama haftada 1 ya da 10 günde 1 falan.fazla yiyemiyorum.o yüzden verdi.
bu arada demir takviyesi her hamileye yapılıyor diye biliyorum ben.bende çok hafif bir demir eksikliği vardı onun için verdi ama doğuma kadarkullanıcaz dedi doktorum.ayrıca multivitamini de ilk muayenemde vermişti.o da doğuma kadar.ama çok kilo alırsan vitamini kesicez demişti de ben 16+3 teyim hala kilo almadım sayılır.en fazla 700-800 gr falan.o yüzden sanırım doğuma kadar devam ederim içmeye.
neyse hepinize sağlıklı, mutlu günler:80:

valla erkek milletini anlamak çok güç,sürekli farklı konuşuyorlar

oda birşeymi ben bir yıldıravizelerimi sildiremiyorum sürekli kafalarına kakmamız gerek nasıl olsa dırdırımızdan çabuk bıkıyorlar

ay valla ben onun dırdırından bıkıp susuyorum allah bi çene vermiş bi de küsüyo benmki, bi de uzattıkça uztıyoki oohhooo kapris böceği, sanki o kadın, o hamile

5 hafta sonra bugün nihayet doktora gittik kizlar. allaha sükür sagligi cok iyiymismis. büyümeside tam gününe göre gidiyomus. ama malesef cinsiyetini yine ögrenemedik. bize bitek poposunu gösterdi valla doktorda poposundan bacakarasina bakmaya calisti ve herhangi bi cikinti yada kabariklik göremiyorum %60-70 kiz olabilir dedi ve bi ay sonraki kontrolde kesin gösterir dedi artik. benim alisverislerde 1 ay sonrasina kaldi yani malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…