- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.581
ohhhh ii yaptım vallabenimde aklım bebekte galiba bende ondan istemiyorum canımın içini dün bir görseydiniz teyzeleri nasıl hareketli maşallah onu görüp daha sonra başka birşeyi düşünmek mümkün mü????
slm kızlar nasılsınız?
ayy bu yazıyı eşim görmesin hergün yapalım der artık
limburgcugum iyi olmaniza cok sevindim canim dualrimiz seninle gulum dilerim butun sIkIntilarin bir an once yok olur tatlim.
ya sempatim sen oyle yazinca hani bebek annesini ve babasini oyle hatirlamasin diyebr zamanlar bir komedyenden duymustum ama kim oldugunu unuttum sanirsam.i
adam demistiki ''ben annemin karnindayken arada sirada saci kel bir adam gelirdi,yuzume tukurur giderdi'' diye demisti ay o aklima geldi simdi
çalışıyomusn cnm belki çalışmıyosan ondan sıkılıyosundur?
evt cnm maalesf bıraksan hergün yapacak yani(
kızlar bu arada ben gece yatarken bacaklarıma kramp giriyo oynatamıyorum hiç sonra 2 gün geçmiyo ağrıyo bacağımda variste oldusizde olan varmı?
canım üzüldüm. kendini sıkmamaya çalış. zaten bu dönemlerde iice hassasız üzmemeye çalış kendini. bebişlerimiz için.....
superlady simiramis leyla_87 zuzuipek nisaneda tipitip48 Princess of Rain kızlar tesekkur ederm bgn cok sukur daha sakınım aksam esıme bn anlattım Allahtan kayınvalıdemın ogluna anlatma gbı bı derdı yok anlattım ama cok agladm esm naptı dersınız ok annemde hata vr ama smdı sen soledn dıye daha ck hatalı oldun dedı e ozaman bana soletme sen sole dedım.. arada bn kalmıyım dedım hıc sesını cıkarmadı bıraz soguk aramız suan esımle konusuyoruz ama bnm annesını aramamı bekledı bn arıycaktm ama bn aramadan kaynananm aradı gerek kalmadı napıyım yanı.. ah su erkeklerrrr nolur bızler gıbı aıleyı ayrı esı ayrı tutabılseler bn daha erkek gıbı soyluyorm dusuncelerımı ama esım onlar buyuk dıyıp susuyo bnm derdı tersleyıp yerın dıbıne sokmak saygısızlık degıl hasa tabıkı nede olsa o bı anne bızde anne olucaz bn sadece yanımda olsunlar ıstıyorm hepsı bu.. nyse bundan snrakı taktıgımı acıklıyorm hep geleyımmı dıye soruyodu ya artık bn gelmıyomusun anne dıye sorucam geleyımmı dedgnde gelsu ısım vr bu ısım vr dıycem bakın ınanın burdan haber verırım sıze o zaman kendı bahaneler uydurmaya baslıycak bır ıkı gelsın yorulucak gorsun bakalım... buarada kızım ıkıgundur pek oynamıyo gerıldı sanırım.. Rabbıme emanet mınık kuzularımız...
superlady simiramis leyla_87 zuzuipek nisaneda tipitip48 Princess of Rain kızlar tesekkur ederm bgn cok sukur daha sakınım aksam esıme bn anlattım Allahtan kayınvalıdemın ogluna anlatma gbı bı derdı yok anlattım ama cok agladm esm naptı dersınız ok annemde hata vr ama smdı sen soledn dıye daha ck hatalı oldun dedı e ozaman bana soletme sen sole dedım.. arada bn kalmıyım dedım hıc sesını cıkarmadı bıraz soguk aramız suan esımle konusuyoruz ama bnm annesını aramamı bekledı bn arıycaktm ama bn aramadan kaynananm aradı gerek kalmadı napıyım yanı.. ah su erkeklerrrr nolur bızler gıbı aıleyı ayrı esı ayrı tutabılseler bn daha erkek gıbı soyluyorm dusuncelerımı ama esım onlar buyuk dıyıp susuyo bnm derdı tersleyıp yerın dıbıne sokmak saygısızlık degıl hasa tabıkı nede olsa o bı anne bızde anne olucaz bn sadece yanımda olsunlar ıstıyorm hepsı bu.. nyse bundan snrakı taktıgımı acıklıyorm hep geleyımmı dıye soruyodu ya artık bn gelmıyomusun anne dıye sorucam geleyımmı dedgnde gelsu ısım vr bu ısım vr dıycem bakın ınanın burdan haber verırım sıze o zaman kendı bahaneler uydurmaya baslıycak bır ıkı gelsın yorulucak gorsun bakalım... buarada kızım ıkıgundur pek oynamıyo gerıldı sanırım.. Rabbıme emanet mınık kuzularımız...
cnm benim kaynanam daha bir kez bile dememiştir ilk aylarımı okadar kötü geçirdiğim halde hiç ağzından duymadım ki bide çalışıyorum yani şuanda zaten sormuyo onu geçtim kızım canının çektiği bişey varmı söyle yapim diye bile sormadı şimdiye kadar yemeğe çağırır arada oğlunun sevdiği yemeği yapar ki ben onu sevmem benim sevdiğim bişe yapılmaz ama..kocalara gelince hepsi aynı sanırım anneleri hata yaptımı yaşlı kadıncağız olurlar onlara laf söyleyemezler ama biz bişe dedikmi hemen suçlu oluruz işte ayy çok doluyum valla bu konuda
ay kızlar geçtiğimiz haftalarda bizde çok kötüydük bu hafta iyiyiz maşallahama benimki felaket uyuyo benimle hiç ilgilenmiyo.bende biraz önce dedim ki oğlum bir olsun seni bu yataktan atcam o zaten senin gibi hiç uyumucak birbirimizle ilgilencez sen artık ne yaparsan yaparsın dedim bayyaaa morardı kıskandı sanırım kötüyüm ben kötüyüm
uzun zamandır yoktum. umarım hepiniz iyisinizdir. ben ve brbişim iyiyiz. biraz biraz geçmişi okuyorum. bebişib hareketlerini hissedenler var, herkes hissediyor mu? bende bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum. hepinizi öpüyorum...
bu ara topiğimizde kara bulutlarmı dolaşıyor ne...:) bende kocayla küsüm bir haftadır, yatakalrı bile ayırdık... uyuz şey.. nefret ediyorum kocamın bu huylarından
canım balık yağı olarak ne verdi? hangi marka?
valla erkek milletini anlamak çok güç,sürekli farklı konuşuyorlarben öyle bişey yapsam kocamın çok hoşuna gider, ohh beni rahat bıraktım bende bol bol uyuyayım der.. gerçi arada mızıklanmaya başladı sen şimdiden beni boşladın, eskisi gibi benimle ilgilenmiyosun filan diyor ama.. dengeiz galiba benim kocam ne yapacağı belli olmaz:)
selam kızlar, bayadır katılamıyodum bende sohbetlerinizze,okullar kapandı bende rahatladım bugnden itibaren..çarşamba günü doktora gittik erkek dedi pipisini gösterdi:)oğlumda uykudan uyanmıştı heralde,elini gözüne götürüp duruodu :))
ay bizdede kara bulutlar dolaşıyo kızlar walla bayada alttan almaya uğraşıyorum ama düşüncesizliğine dayanamıyorum artık.daha bi kez bile bi yemek yapiyim,yardım ediyim demedi bebek odası hazırlamak için, depo gibi kullandığımız bi oda wardı , orann düzenlenmesi lazım kocca iki tane akvaryumununn çıkması lazım ama hiiççç oralı değil. zaten gurbetteyiz bana yardım edicek kimsem yok iyice ağırlaşmadan yavaş yavaş hallediyim diyorum ama umrunda bile dedğil ne alışveriş ne başka bişey.. konuşamıyoruz da , ben bişey söyleyyince hep suçluyum bağırıp çağırıyo oofff oofff
valla hepimiz aynı dertlerden muzdarip olduğumuza göre erkeklerde eşleriyle birlikte hamile psikolojisine giriyoray valla ben onun dırdırından bıkıp susuyorum allah bi çene vermiş bi de küsüyo benmki, bi de uzattıkça uztıyoki oohhooo kapris böceği, sanki o kadın, o hamile
valla hepimiz aynı dertlerden muzdarip olduğumuza göre erkeklerde eşleriyle birlikte hamile psikolojisine giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?