- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.601
merhaba kızlar..bişe danışcam size..ben 19+2 hamileyim..bi haftadır oligofer fol kullanıyorum ve cok kötü ishal oldum doktorumada ulasamıyorum napıyım sizce ben ilacı bırakıncada bas dönmem oluyo ama böylede yediğimi cıkarıyorum bebege bişey olcak diye cok korkuyorum:S
ana kucaklarına fln bakıorum
400-500 TL aman Allah'ım :)
para biriktirin kızlar ya da bizim gibi yavaştan almaya başlayın
çok birikecek bu gidişle
ve aleyküm selam canım teşekkür ederiz biz iyiyiz şimdilik, biraz halsizliğimiz var, onuda takmıyoruz bol bol dinleniyoruz, sen nasılsın?
ben ana kucağı almayı düşünmüyorum..benim kucağım yeter ona hemde bedava:))
kizlar ana kucagi dediginiz hangisi seyahat koltugumu su evin icinde bebgi yatirip sallanan seymi?
Google Image Result for http://www.babythings4u.co.uk/data/items/49ead45dc180.jpg
Google Image Result for http://www.taspinarcocuk.com/images/urunler/40-ana-kucagi-pembe.jpg
superlady simiramis leyla_87 zuzuipek nisaneda tipitip48 Princess of Rain kızlar tesekkur ederm bgn cok sukur daha sakınım aksam esıme bn anlattım Allahtan kayınvalıdemın ogluna anlatma gbı bı derdı yok anlattım ama cok agladm esm naptı dersınız ok annemde hata vr ama smdı sen soledn dıye daha ck hatalı oldun dedı e ozaman bana soletme sen sole dedım.. arada bn kalmıyım dedım hıc sesını cıkarmadı bıraz soguk aramız suan esımle konusuyoruz ama bnm annesını aramamı bekledı bn arıycaktm ama bn aramadan kaynananm aradı gerek kalmadı napıyım yanı.. ah su erkeklerrrr nolur bızler gıbı aıleyı ayrı esı ayrı tutabılseler bn daha erkek gıbı soyluyorm dusuncelerımı ama esım onlar buyuk dıyıp susuyo bnm derdı tersleyıp yerın dıbıne sokmak saygısızlık degıl hasa tabıkı nede olsa o bı anne bızde anne olucaz bn sadece yanımda olsunlar ıstıyorm hepsı bu.. nyse bundan snrakı taktıgımı acıklıyorm hep geleyımmı dıye soruyodu ya artık bn gelmıyomusun anne dıye sorucam geleyımmı dedgnde gelsu ısım vr bu ısım vr dıycem bakın ınanın burdan haber verırım sıze o zaman kendı bahaneler uydurmaya baslıycak bır ıkı gelsın yorulucak gorsun bakalım... buarada kızım ıkıgundur pek oynamıyo gerıldı sanırım.. Rabbıme emanet mınık kuzularımız...
günaydın arkadaşlar.. benim gibi erkeniler varmış topiğimizde.. sabahlaı geç saate kadar uyuabilen biri olmayı çok isterdim ama maalesef, sabahın köründe hortluyorum...
bitek benim koca triplerde değilmiş demekki..
bizim iş güç konusunda sıkıntımız yok.. ne söylesem yapar, söylemesemde yapar... ama ilgi alaka sıfır bu aralar.. bulduğu her fırsatta kendini dışarı atıyo, arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyormuş beyefendi..
yavaş yavaş dolaşmaya başlayalım, alackalrımızı seçelim filan diyorum, beni uğaştırma, sen bak beğen al, ben anlamam... herşeyi yıkıyo üstüme..
anakucağı bende alıcam, evde lazım olmaz ama araba lazım.. bulunması lazım.. crafty bayada pahalıymış bunlar ya.. ben bu kadar tahmin etmiyordum.. sen 0-13 kg mı alacaksın?
Günaydınlar,
Ay bende birtek benim kocam böyle ilgisizdir kaprislidir sanıyordum....Bizim söylediğimiz en ufak bişey bile büyüyo problem haline geliyor..Sonrada adımız dırdırcı oluyo ne bu yaaaa...Benim eşim arabada son ses müzik dinlemeye bayılır bende bütün gün zaten beynimi yoruyorum çalışırken gürltüye tahammül edemiyorum...Her akşam hemen hemen bu yüzden tartışıyoruz..Neymiş o öyle dinlemeyi seviyormuş...Evde de aynı şekilde tv sesi batıyor bana..Offff adam ne yapsa batıyor galiba...Yediği içtiği bişeyi ortada bırakması,hiç destek olmaması,herşeyi ayağına istemesiii şu hamilelik geçsede rahatlasak ya bebeğimde çılgın bişey olucak ondan korkuyorum....
aman canım boşver şunları ya ben benimkinden bıktım artık agresif agresif sanki eşim hamile ,benim için bundan sonra bebişim ve kendi ailem var,eşimden hıncımı alayım ailesinin yanında beni rezil etmek nasıl olurmuş görsün sonra kendi haline bırakcam..bebeğimide sevdirmiycem beni hamile hamile ağlattılar allah bilsin...
cnm benim kaynanam daha bir kez bile dememiştir ilk aylarımı okadar kötü geçirdiğim halde hiç ağzından duymadım ki bide çalışıyorum yani şuanda zaten sormuyo onu geçtim kızım canının çektiği bişey varmı söyle yapim diye bile sormadı şimdiye kadar yemeğe çağırır arada oğlunun sevdiği yemeği yapar ki ben onu sevmem benim sevdiğim bişe yapılmaz ama..kocalara gelince hepsi aynı sanırım anneleri hata yaptımı yaşlı kadıncağız olurlar onlara laf söyleyemezler ama biz bişe dedikmi hemen suçlu oluruz işte ayy çok doluyum valla bu konuda
:))evet bunaa kesin kanaat getirdik artık kasım babaları deprasyonda hahaha
ay canım benim üzüldüm walla ben biraz bu konuda şanslıyım sanırım eşimin anne babası ayrı biri almanyada biri avşa adasında annesi büyütmemiş zaten çok fazla düşkün değil anne babasına varsa yoksa babannesi ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım aradaki dengeyi iyi kuruyor gerçi kayınvalidemde öle etliye sütliye çok karışmaz karıştırmam zatendesen çok fazla takma kafana canım eşinle aranı bozma yeter oda mutlaka seni anlıyordur ama arada da kalıyordur
Günaydınlar,
Ay bende birtek benim kocam böyle ilgisizdir kaprislidir sanıyordum....Bizim söylediğimiz en ufak bişey bile büyüyo problem haline geliyor..Sonrada adımız dırdırcı oluyo ne bu yaaaa...Benim eşim arabada son ses müzik dinlemeye bayılır bende bütün gün zaten beynimi yoruyorum çalışırken gürltüye tahammül edemiyorum...Her akşam hemen hemen bu yüzden tartışıyoruz..Neymiş o öyle dinlemeyi seviyormuş...Evde de aynı şekilde tv sesi batıyor bana..Offff adam ne yapsa batıyor galiba...Yediği içtiği bişeyi ortada bırakması,hiç destek olmaması,herşeyi ayağına istemesiii şu hamilelik geçsede rahatlasak ya bebeğimde çılgın bişey olucak ondan korkuyorum....
günaydın kızlar
dünkü yorumlara bakıorumda ayyy bu kaynanaların genelimi böylee yaa aaa sinir oldum hee alla alla
günaydın kızlar anakucağı şu omuzlardan takılan bebeği içine koyup rahatça yürümeye imkan veren kucak değil mi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?