2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kızlar bu arada ben gece yatarken bacaklarıma kramp giriyo oynatamıyorum hiç sonra 2 gün geçmiyo ağrıyo bacağımda variste oldusizde olan varmı?

benimde kramplarım kasılmalarım oluyordu dr'a söyledim kalsiyum ve magnezyum verdi şimdi rahatım artık olmuyor

uzun zamandır yoktum. umarım hepiniz iyisinizdir. ben ve brbişim iyiyiz. biraz biraz geçmişi okuyorum. bebişib hareketlerini hissedenler var, herkes hissediyor mu? bende bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum. hepinizi öpüyorum...

ben biraz biraz hissediyorum ama cılız bi şekilde bi kıvrılma gibi

canım 17 haftalığız ben hissetmeye başladım elimi koyuyorum vuruyor çok güzel bir duygu...

kızlar bende yavaş yavaş hissediyorum aslında özellikle yemekten sonra ama eşim çok sabırsızlanıyor o hiç hissedemedi daha hep konuşuyor ama yok :) sizin eşler hissediyor mu tekme falan merak ettim yoksa bizim oğlan mı nazlı :)

dışardan hissedilmesi için 28. haftalar fln olması lazım :)
erken daha

Merhabalar.

Yorucu bir günden sonra umarım güzel bir haftasou geçirebiliriz diye umut ediyorum. Bebişler nasıl? Maşallah hepsine.

Yubacım benim de ağrısız günüm pek olmuyor ama artık ayırt edebiliyorum. Myom ağrısı oluyordu bende mesela o geçti çok şükür. O bıçak saplanması gibiydi. Meyve yedikten sonra ki bazı meyveler acayip dokunuyor, süt içtikten sonra bazen oluyor, o da gaz sancısı. Kıvrandırıyor resmen. Dümdüz yattığımda ağrı girdiğinde sağa veya sola kıvrılıyorum. Resmen iki büklüm oluyorum. Sonra geçiyor ama sabaha kadar sürdüğü de oluyor. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Az çok neyin bana dokunduğunu anladım. Bir ara erik delisiydim, erik yiyordum her akşam sonra ağrıyordu sabah kadar. Şimdi başka meyveler yiyorum. Onun dışında bir ağrı olursa ki anlarsın bence rahim kasılması mı, gaz sancısı mı. Mesela benim myom sancım beni korkutmuştu. Doktora gitme ihtiyacı hissetmiştim. Ve gittiğimde de myomdan olduğunu öğrenmiştim. Sen de için rahat değilse, gaz sancısına benzetemiyorsan doktora git bence. Doktorum her sancı sorun değil ama bazı sancılar sorunların işaretidir demişti. İnşallah geçer canım. Çok dikkat et kendine.

dışardan hissedilmesi için 28. haftalar fln olması lazım :)
erken daha

hadi yaaa ama olsun ben demeyeyim kocama her akşam sabırla konuşuyor hadi oğlum tekme at diye benimde çok hoşuma gidiyor :) daha 6-7 hafta olduğunu duyarsa üzülür şimdi :):) olsun her akşam konuşsun oğlumla belki tekme atar diye :)

bende daha yeni hissetmeye başladım.. eşimde çok hevesli elini karnıma koyuyor "aa hareket etti" diyor ben daha yeni hiisetmeye başladım onun hissetmesi imkansız ama hiç bozuntuya vermiyorum

canım benimkide hissetmiyor ama ben hissediyorum çok zıpır olcak benimki herhalde..babaların duyması için biraz zaman var herhalde...

5 6 defa cıktım doktora ulasana kadar ilacı bıraktım şimdi iyim en azından 3 saattir tuvalete cıkmıyorum..bebek kıpırdadıkca rahatlıyorumsaol bilgi verdiğin için..

heheheh benimki elini karnıma koymaya bile korkuyo

ana kucaklarına fln bakıorum
400-500 TL aman Allah'ım :)
para biriktirin kızlar ya da bizim gibi yavaştan almaya başlayın
çok birikecek bu gidişle

superlady simiramis leyla_87 zuzuipek nisaneda tipitip48 Princess of Rain kızlar tesekkur ederm bgn cok sukur daha sakınım aksam esıme bn anlattım Allahtan kayınvalıdemın ogluna anlatma gbı bı derdı yok anlattım ama cok agladm esm naptı dersınız ok annemde hata vr ama smdı sen soledn dıye daha ck hatalı oldun dedı e ozaman bana soletme sen sole dedım.. arada bn kalmıyım dedım hıc sesını cıkarmadı bıraz soguk aramız suan esımle konusuyoruz ama bnm annesını aramamı bekledı bn arıycaktm ama bn aramadan kaynananm aradı gerek kalmadı napıyım yanı.. ah su erkeklerrrr nolur bızler gıbı aıleyı ayrı esı ayrı tutabılseler bn daha erkek gıbı soyluyorm dusuncelerımı ama esım onlar buyuk dıyıp susuyo bnm derdı tersleyıp yerın dıbıne sokmak saygısızlık degıl hasa tabıkı nede olsa o bı anne bızde anne olucaz bn sadece yanımda olsunlar ıstıyorm hepsı bu.. nyse bundan snrakı taktıgımı acıklıyorm hep geleyımmı dıye soruyodu ya artık bn gelmıyomusun anne dıye sorucam geleyımmı dedgnde gelsu ısım vr bu ısım vr dıycem bakın ınanın burdan haber verırım sıze o zaman kendı bahaneler uydurmaya baslıycak bır ıkı gelsın yorulucak gorsun bakalım... buarada kızım ıkıgundur pek oynamıyo gerıldı sanırım.. Rabbıme emanet mınık kuzularımız...

canım üzüldüm. kendini sıkmamaya çalış. zaten bu dönemlerde iice hassasız üzmemeye çalış kendini. bebişlerimiz için.....

off arkadaşlar ya walla çok canım sıkılıyor.dün aşı vurundum bugün acayip ağrım var yani kocamın yanımda olup beni teselli etmesi varken annesiyle,kardeşinin yanında başka odada oturuyorlar sinirlerim altüst oldu..söyleyincede ne varda böyle yapıyon deyip bağırıyor neyse kendimi zor tutuyorum pazar iznimiz bitiyor eve gidiyoruz çekeceği var benden ailenin yanında erkeklik taslıyorlar güya...aman bende erkek annesi olcam ama oğlum eşiyle çok ilgilensin,kadın ruhundan helede hamilenin psikolojisinden anlasın...

Ağrısı olan arkadaşşlaarrr sizlere sesleniyorumm ;

dün geceden beri hafif hafif başlayan sol kasık ağrım sabahtan beri iyice arttı üstüne birde vajinamın tam üstünde baskı dolgunluk hissi oluştu
sabrettim panik yapmamaya çalışmtım ama olmadı saat 2 di doktorumu aradım ve saat 3 te doktordaydım hemen ultrasona aldı bebişimle bizi
baktı rahimde kasılma yok rahimde açılma yok çok şükür dedi
ağrılar normal olabilir bunlar panik yapma bunlar gebeliğin oluşturduğu etkiler çoğu zararsızdır ama ihmal etmemeli iyki aramışsın beni dedi
parol yazdı 3 gün sabah akşam kullan dedi ve 3 gün yatak istirahatı verdi ağır hiç bir iş yapma ve ağır kaldırma sakın dedi.....
çok korktum kızlar bebeğime bişey olucak diye Rabbime şükürki iyiyiz ağrım hala var ilaç aldığmı halde ama geçer inşaallah

yani diyeceğim ; eğer gerçekten sizi rahatsız eden ağrınız var ise tedbiri elden bırakmayın ama panikte yapmayın hepinizi öptüm dua edin olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…