2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok geçmiş olsun canım. bizimde oğlumuz olsaydı ömer inanç düşünüyorduk.:)

ya kızlar sizinde arada böle içiniz sıkılıomu bende 1,5 aydır bi iç sıkıntısı var ara ara yokluyo benim hemen geçio ama ay acaba hamilelik hormonlarındanmı

valla aynen bende öle birde korkularım arttı benim eşim vardiyalı çalışıyor normalde kalırdım hiçte korkmazdım şimdi kalamıyorum çok korkuyorum kuzenim saolsun benle kalıo eşim yokken yattığımız odanın kapılarını bile kilitliyorum

valla derya o sIkInti bendede cok var galiba dogurana kadarda bitmeyecek.hergunun bitiminde bugunude atlattik diye seviniyorum inan sag,saglim bir alsak yavrulari kucaga bak hic icimiz sIkIlacakmi bir daha.

icimizi sIkIstiran seyler korkularimiz canim ben hergece korku dolu ruyalar goruyorum o kadarda okuyorum ama nafile o dusunceyle yatip kalkiyoruz ve haliyle korkuyoruz.

ya kızlar sizinde arada böle içiniz sıkılıomu bende 1,5 aydır bi iç sıkıntısı var ara ara yokluyo benim hemen geçio ama ay acaba hamilelik hormonlarındanmı

çalışıyomusn cnm belki çalışmıyosan ondan sıkılıyosundur?

bolun eşi araştırıyormuş şanssız kadın seni hayatta bakmaz benimki ben ne dersem kabul ediyo ohhhhh

evt cnm maalesf bıraksan hergün yapacak yani(

kızlar bu arada ben gece yatarken bacaklarıma kramp giriyo oynatamıyorum hiç sonra 2 gün geçmiyo ağrıyo bacağımda variste oldusizde olan varmı?

merhaba hanimlar nasilsiniz. dun aksam yemekten snra karnimda acayip bir agri basladi gece devam etti sonra dikkat ettim kasiklarimin otaraflarda agriyor. sabah daha hafifti simdide hafif ama korktum ben princesscim canim ne yapsam agri kotulesirse midwife arasammi?
kizlar varmi 16. haftalarda kasik karin bolgesi agriyan normalmiki?

yok canım çalışıorum ay çalışmasam ne olurdum acaba ama çok değişik bi his bi gelio sonra gidio ay zaten o kabus gibi rüyalarıda sormayın geçen gün bebeğimi görmek için içimden çıkarıorum yani doğuruyorum sarılıyorum sarılıorum ama geri sokmam lazım tabi yaşaması için ama sokamıorum tabi kaldı bebek elimde saba kızımın tekmesiyle uyandım walla ohh rüyaymış dedimm kendi kendime

ii yubacım senden nbr ? normal die biliyorum ama yinede bi sor dr a istersen gaz sancısıda olabilir ama gerçi o anlaşılıo

Son düzenleme:

tatlım bende 1 gün boyunca çektim ağrı sonra korktum doktora gittim ama sorun yok dedi.arada olabiliyomuş.ama çok şiddetliyse görüş istersen doktorla.

yubacigim benimde agrilarim oluyordu o haftalarda ben hemen yatiyordum yatinca agri kesiliyor agrin gidene kadar kalkma sakin kendini sicak tut.hic usutme ben 2 corap ve yunlu terklikle geziyorum hala.

belki gaz sancisidir bende cok oluyor yuregim agzima geliyor bazen.eger agrin karin altina gelirse ve adet sancisindan daha cok sanciliysan hemen GPne git.GP hastaneden hemen ultrason randevusu alir ve hastaneye gidersin.kafana cok takiliyorsa agri once midwifeni ara bakalim neler diyecek.

ilahi güldürdün beni oluyo öle rüyalar bende saçmalıyom bazen rüyalarımda

:))) ne kadar ilginç bir dönemdeyiz ya benim kabuslarımda berbat:)))

canim benim 17-18. haftalarda basladi hala devam ediyor, iki gun oce doktora gittigimde doktor rahim yumusamis dedi, bunun icin ilac verdi gunde 6 tane aliyorum ,rahim genislemesin bu ilaci kullan dedi,sanirim yumusak oldugundan genisleyebilirmis ve karnimin agrimasinin sancinin sebebi buymus

ama seninkide ayni olcak degildir herkeste az agri yada sanci oluyor, doktor dedi ne zaman karnin agridigini hissediyosan hemen yat dinlen dedi, sende yat dinlen biraz,insallah bisey olmaz gecerr

merhaba canim az once netde arasdirdim kendim icin (her seyle ilgileniyorum ) hamilelikte ishal dikkat edilmesi gerekilen bir sey lutfen bir doktora git ve hemen kontrol olun, gunde kac defa cikiyorsun tuvalete? sakin ama sakin ihmal etme. 3 defadan coksa eyer hemen bir doktora yetis. bebelerimiz bize emanet.

kızlar dr dan geldim kanım çok düşük çıktı 10ken kan hapı kullanmama rağmen düşmüş ve 9.4 olmuş ne yesem olmuyo halbuki her gün yumurta yerim moralim bozuldu ama bebiş çok şükür ii

krampların için doktoruna danış derim magnezyum veriyor baya rahatlatıyor

canım benim gaz sancım vardı aşırı çok şükür bebişim iyi,bende 17 haftalığım şimdide sol kasık ağrım var rahim genişliyor olabilir korkulacak bişey yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…