- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.541
Herkese merhabalar benı merak eden herkese cok tesekkur edıyorum dıkısten sonra ıyıydım gecen hafta salı gunu gecmeyen agrı ve vajınal baskı hıssınden sonra acıle gıttık pazartesı cıktım hersey yolunda cok sukur az oncede kontrolden geldım gecerken eve ugrayıp sıze yazmak ıstedım kayınvalıdemde kalıorum sureklı yatıorum ama oglusum ıcın herseye deger nasıpse ısmı omer alı olacak dualarınızı bızden eksık etmeyın nolur hepınızı opuyorum kocaman
benim askim cok arastirmaci ruhluben bakmadan o her birseyi arastirir hamilelikte neler olur neler olmaz benden daha iyi biliyor.
ya kızlar sizinde arada böle içiniz sıkılıomu bende 1,5 aydır bi iç sıkıntısı var ara ara yokluyo benim hemen geçio ama ay acaba hamilelik hormonlarındanmı
ya kızlar sizinde arada böle içiniz sıkılıomu bende 1,5 aydır bi iç sıkıntısı var ara ara yokluyo benim hemen geçio ama ay acaba hamilelik hormonlarındanmı
bolun eşi araştırıyormuş şanssız kadın seni hayatta bakmaz benimki ben ne dersem kabul ediyo ohhhhh
merhaba hanimlar nasilsiniz. dun aksam yemekten snra karnimda acayip bir agri basladi gece devam etti sonra dikkat ettim kasiklarimin otaraflarda agriyor. sabah daha hafifti simdide hafif ama korktum ben princesscim canim ne yapsam agri kotulesirse midwife arasammi?
kizlar varmi 16. haftalarda kasik karin bolgesi agriyan normalmiki?
yok canım çalışıorum ay çalışmasam ne olurdum acaba ama çok değişik bi his bi gelio sonra gidio ay zaten o kabus gibi rüyalarıda sormayın geçen gün bebeğimi görmek için içimden çıkarıorum yani doğuruyorum sarılıyorum sarılıorum ama geri sokmam lazım tabi yaşaması için ama sokamıorum tabi kaldı bebek elimde saba kızımın tekmesiyle uyandım walla ohh rüyaymış dedimm kendi kendime
yok canım çalışıorum ay çalışmasam ne olurdum acaba ama çok değişik bi his bi gelio sonra gidio ay zaten o kabus gibi rüyalarıda sormayın geçen gün bebeğimi görmek için içimden çıkarıorum yani doğuruyorum sarılıyorum sarılıorum ama geri sokmam lazım tabi yaşaması için ama sokamıorum tabi kaldı bebek elimde saba kızımın tekmesiyle uyandım walla ohh rüyaymış dedimm kendi kendime
merhaba hanimlar nasilsiniz. dun aksam yemekten snra karnimda acayip bir agri basladi gece devam etti sonra dikkat ettim kasiklarimin otaraflarda agriyor. sabah daha hafifti simdide hafif ama korktum ben princesscim canim ne yapsam agri kotulesirse midwife arasammi?
merhaba kızlar..bişe danışcam size..ben 19+2 hamileyim..bi haftadır oligofer fol kullanıyorum ve cok kötü ishal oldum doktorumada ulasamıyorum napıyım sizce ben ilacı bırakıncada bas dönmem oluyo ama böylede yediğimi cıkarıyorum bebege bişey olcak diye cok korkuyorum:S
kızlar dr dan geldim kanım çok düşük çıktı 10ken kan hapı kullanmama rağmen düşmüş ve 9.4 olmuş ne yesem olmuyo halbuki her gün yumurta yerim moralim bozuldu ama bebiş çok şükür ii
çalışıyomusn cnm belki çalışmıyosan ondan sıkılıyosundur?
evt cnm maalesf bıraksan hergün yapacak yani(
kızlar bu arada ben gece yatarken bacaklarıma kramp giriyo oynatamıyorum hiç sonra 2 gün geçmiyo ağrıyo bacağımda variste oldusizde olan varmı?
ilahi güldürdün beni oluyo öle rüyalar bende saçmalıyom bazen rüyalarımda
:))) ne kadar ilginç bir dönemdeyiz ya benim kabuslarımda berbat:)))
kanla yumurta ne alaka kuzummmm
yeşil biber ve kara üzüm ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?