2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ona kangru deniyo canım bildiğim kadarıyla.. ana kucağı hani şu sebet gibi çocuğu içine koyup taşıyosun, arab koltuğu olarak kullanıyosun evd de yatırıp uyutanlar filan var ya oo

ya bence bu gerekli bişi ben almayıdüşünüyorum çünkü çocuk doğduğunda doğru düzgün tutulmuyor çuval gibi bişi oluyorlar onu incitmelerini istemem vucut yapısı o koltuğa göre şekil alıyor rahat edilcek bişi yani...

ULAÇ ismi nasıl arkadaşlar.. şimdi rastladım nette, kulağıma hoş geldi. "Cennette ölümsülüğe kavuşan" demekmiş

benim kayınvalidemde iidir hiç bana iş yaptımaz hatta biz oraya kalmaya gittiğimizde kahvaltımızı bile hazırlıyo ama şimdi başka bi durum var bizdede kaynanam bekar oğluyla kalıyodu o da şimdi evleniyo yalnız kalacak onu düşünür olduk kara kara şimdilik uzaktayız ama 1ay sonra bizde geçiyoruz evimize kaynanamla altlı üstlü oturuyoduk iş sebebiyle tekrar geri geçicez oraya eşim annesinin yanına taşınmaktan yana ne yapıcam bilmiyorum kaynanam çok ii bi insan beni de çok sever ama sonuçta aynı evde yaşamak gözümü korkutuyo gerçi eşimin direttiği yok ama olmaz desem eminim çok üzülcek ne yapıcamı şaşırdım eltim desen hayatta kaynnanamla kalmaz çok dik kafalı bi kız ne yapsam bilemiyorum

ne kadar iyi olsada, aynı evde yaşamak çoook zor olur galiba.. sonradan kötü olmaktan sa şimdi iyi düşün bence...
çalışıyorsan belki o kadar anlamazsın ama ev deysen bide çok zorlanırsın bence

doktoruna hiç ulaşamıyorsan yardım alabileceğin bi doktor bul ozaman canım daha bir haftada böyle yaptıysa daha kötüde olabilir zaten yediğini çıkarıyorsan bu sende vitamin demir kan eksikliği yapıcaktır ishalde oldum diyorsun büyük ihtimal bünyen kabul etmiyor. ben olsaydım bırakırdım yeni bir ilac kullanana kadar ama etkilemiş olmayım yine en dorusunu kendin için sen bilirsin. Allah şifalar versin

selam kızlarrrr
bugün 3lümün sonucunu almaya gidiyoruz inşallah bebişimi de görebilirim.bu arada 2-3 gündür kendini hissettiriyor maşallah canım yaaa takla atıyor galiba
çünkü kelebek gibi değil baya bayaa hissettiriyor kendini.
görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

Ne kadar iyi bile olsanız bence kayınvalideyle oturmamak gerek, yani kendi annemin evine taşınmak zorunda bile kalsam bunu da istemem. Eşimin annesi diye değil,
bence evde yalnız olmak gerekiyor. İyi gün de kötü gün de gizli kalmalı. Bir başkasının yanında ne kadar rahat olabilir ki insan?
Maddi durumlardan dolayı birlikte kalmak zorunda insanlar tanıyorum ama en sonunda napıyorlar ne ediyorlar eve çıkmaya çalışıyorlar. Çok zor çünkü.
Allah'ım huzurumuzu bozmasın, kimseye de bozdurmasın. Çok zor bir aileyi hiç tanımazken onların içine girip aileden birisi olmak.
İnsan kendi ailesiyle yeri geliyor anlaşamıyor, yeni tanıdığı bu insanlarla nasıl hemen anlaşsın. Çok zorr... Bebek olunca ne olacak bakalım... :)

kızlar konu kaynanadan açılmışken

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."...!

ne güzelll de nerde böyle kaynana:):) ancak hikayelerde:)

yaa bilemiyorum ki, evlat sevgisi böyle yaptırıyodur belkide kaynanalara.. evladını paylaşamamaktır sebep belkide.. inşallah biz öyle oluruz ama o zamanda gelinler zalim olur:)

ona kangru deniyo canım bildiğim kadarıyla.. ana kucağı hani şu sebet gibi çocuğu içine koyup taşıyosun, arab koltuğu olarak kullanıyosun evd de yatırıp uyutanlar filan var ya oo

canım senin dediğinde oto koltuğu oluyp..ana kucağı sadece evde kullanılıyo arabaya taşımıyo..hani böle müzikli sallanan yatak gibi olanlar varya onlardan..ben kullananları gördüm çok memnunlar..çocuk doğduğunda hep onun içinde yatıyo,kucağınızda olmadığı sürelerde..bence çok gerekli arkadaşlarr....

Kızlarr yapmayın yahuu kocalar özellikle kaynanalar falan bırakın stresi yaa atın gitsin...
kendinze odaklanın bebeğinize odaklanın öle herşeyi takarsanız olmaz stres gerginlik hiç iyi değil ben geçen stres yaptım 2 gün kasık sancım geçmedi....
hiç bişey bebişten önemli değil bu ara öle bir dönemdeyiz biz koca bile bir yere kadar kendimizin başta en önemlisi bebişlerimiz sağlıklığı kızlarr dimii ama
bırakın ya şu kaynanalarıda aman sallamayın valla bak ben öle kolayını buldum takıp konuştukça daha gözünde büyütüyo insan olayıları yada kişileri...
bebişleri takalım bizz onları düşünelim

bu arada kızlarr bende bi bebek arabası birde araba koltuğu düşünüyorum ama ana kucağı falan gibi şeyler şimdilik düşünmüyorum çok pahallı yahu :)
gerçi feda olsun hiç önemli değil ama çok fazla alıpta doldurmak istemiyorum açıkçası

yok canım cins olan sen değilsin kayınvaliden bence...çok şükür kendi ailemin yanındayım kayınvalidemler başka şehirdeler inş tayinimiz oraya çıkmazda onlara yakın ev tutmak istemem,zırtpırt gelir kendi yetmezmiş gibi ona gelen misafirleride getirir bana yani kendine misafir ağırlaması zor geliyor.bir boyun fıtığı bellemiş hiç hamur işi baklava falan yapmaz halbuki benim annem damadım kızım gelecek diye neler yapıyor annemde hasta mesela birazda insanın içinde olacak yüz vermiyceksin sesini çıkartmayınca tepene binerler...

canımn benim de arada mide bulantılarım oluyorsanırım normal ama korkma çok şiddetli olmuyor çok şükür:)
bu arada kış bebkleri olmaları daha iyi dirençli olur bünyeleri,pişik az olurlar.ve yaza artık eli avuca gelmiş olurlar:))

arkadaşlar bizim pusetimiz var ana kucağı almıycam evde pusete yatırcam.beşikte baby moon un 60 a120 oyun parkını alcam.bebek arabasınında pierre cardin ps 2020 modelini almayı düşünüyorm..kanguru ve yürüteçte almayı düşünmüyorum çünkü erkek çocuğuna zararlıymış hem kanguruya 6,7 aya kadar otutturabilirsiniz dediler bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…