- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.621
ona kangru deniyo canım bildiğim kadarıyla.. ana kucağı hani şu sebet gibi çocuğu içine koyup taşıyosun, arab koltuğu olarak kullanıyosun evd de yatırıp uyutanlar filan var ya oo
merhaba kızlar..bişe danışcam size..ben 19+2 hamileyim..bi haftadır oligofer fol kullanıyorum ve cok kötü ishal oldum doktorumada ulasamıyorum napıyım sizce ben ilacı bırakıncada bas dönmem oluyo ama böylede yediğimi cıkarıyorum bebege bişey olcak diye cok korkuyorum:S
selamun aleykum annecik ve bebecikler, biz geldiiiiiiikkk
nasilsiniz bakim iyisinizdir insaALLAH
yok cnm benim dediğim aşağıdaki gibi olan
Hepsiburada.com : Chicco Key Fit Oto Koltuğu (0-13 Kg) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar konu kaynanadan açılmışken
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."...!
ne güzelll de nerde böyle kaynana:):) ancak hikayelerde:)
ona kangru deniyo canım bildiğim kadarıyla.. ana kucağı hani şu sebet gibi çocuğu içine koyup taşıyosun, arab koltuğu olarak kullanıyosun evd de yatırıp uyutanlar filan var ya oo
ayy benim kayananam da çok düşüncesizdir.. öyle kötü niyetli değildir ama çok anlayışsızdır.. ben hiç iş güç bişey beklemem zaten kayınvalideden. zaten yaşlı kendi işini görse yeter bana.. daha bir bardak çayını bile içmedim, kayınvalideye giderkende yemeğimi yapar götürürüm... kendime bi beklentimde yok, onlarında benden beklentisi olmasın diye biraz çaba sarfettim ama.. başlarda hergün gideyim hizmet edeyim filan istedi.. ben gitmesem o geldi hergün ( hemde sabahın köründe gelip akşam hava kararana kadar) o aralar oynatma noktasına gelmiştim ki.. sağolsun eşim el attı hemen... düzene girdik artık.. öyle sık sık gelmiyo ben zaten pek geçmiyorum. ama bana bi misafr geldimi damlıyo hemen. biz gençlerle oturucaz mesela, oda yanımızda bitiveriyo, böyle düşüncesizlikler var.. yemek filan istemem ben zaten kayınvalidemden, yapsada pek yememben biraz cinsşm heralde.
mrblar ben iyiyim sanırım ama mide bulantılarım yine başladı galiba sanırım aldığım demir hapından kaynaklanıyor karnımda guruldanmalar gıdıklanmalar başladı hadi bakalım rabbim inşş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sanırım hepimizde kışın ortasında doğum yapacaz küçücük bebeklerimiz soğuklarda nasıl yapacaz ben şimdiden korkmaya başladım olsun napalım Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz hiç üşümesin psikolojilerimiz bozulmasın o zaman inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?