- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.561
hboşgeldin karafeleğen hayırlı olsun Allah seninde bizlerinde kucağında göstersin inşallah
hoşgeldin cnm inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
karafesleğen tebrik ederim. Sağlıkla alırsın kucağına inş.
cetveli nasıl yaıyoruz ya
hosgeldinn canim insallah hepimiz saglikla kucaklariz yavrularimiziarkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?
suan kac haftaliksin yani tam ne kadarlikken gordun kalp atisinigözünaydın kahvekolik
bzide gördük hem kesemizi hem mercimeğimizi :))) çok şükür çok rahatladım sabah bi heycanla gittim haftaya kalp atışı için çağardı (6 haftalık duyulabiliyo) yalnız ben çarşamba değil c.tesi gidicem yani 6+3te normal şartlarda çok rahat duyulur
ilişki benim bildiğim 12 haftaya kadar yasak yani kızımda öyleydi bunda da öyle
gozun aydin masallah size bence gorursun ben onceki hamileligimde 6+1de gormustumkızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?
RABBIM hassasiyetini daim etsin insaALLAH canim
evet asr suresi birde sabah ve aksam namazlarindan sonra da okumak gerekir o gün aksama ölecek olursan sehit olarak sabaha ölecek olursan gene sehit olarak ölünüyor hadis asr suresinden bahsedince bunu ekleyim dedim :)
cok güzel bilgiler birde bizzim hocamizin yeni kitabi cikmis evliklik hakinda onda da cok yararli bilgiler var helede hamile kadinlara müjdeler :) onu en kisa zamanda alinca burda paylasmak isterim sukadarini söleyim ki EFENDIMIZ sav o sevaplari anlatinca ayse anamazi ya RESULALLAH siz erkeklere bisey kalmadi ya diye bir latife yapmis cok hos :)
KIzlar korkmanıza gerek yok düşük tehlikeniz kanamanız yok ise bence şu zaanlar en rahat zamanlar arnınız büyüyünce daa tedirgin oluyorsunuz son bir ay kalaya kadar problem değil yani
insan korkudan bişey yapamıyor ki. zaten yapsak da korkudan bişey anlamam heralde:18:
benim doğum tarihi belli değil daha. Son adet teirhine göre 15 kasım ama doktor geç döllenme olmuş dedi
bacilaarim burda bi yanlis yazdim düzeltmem gerek yanlis yönlendirme olmasin ALLAH muhafaza
asr suresini aksam ve sabah namazindan sonra okunur diye yazmisim, ben sureleri karistirdimisimleri cok benziyor asr suresi degil HASR SURESI nin son ayetleri 22 - 24 olcak sabah ile aksam namazlarindan sonra okunmasi gereken
sevgiler
arkadaşlar merhaba, bebişleriniz için tebrik ederim hepinizi..bende tüp bebek hamişiyim, gecen cuma günü kan sonucumu aldım çok şükür...önümüzdeki salı kontrolümüz var, daha tam sevinemiyorum.. onu ultrasonda görmek kalp atışlarını duymak içimi dahada rahatlatıcak sanırım..4,5 senedir beklenendi o..rabbim çok şükür nasip etti..inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm... benide aranıza alırmısınız?
karından mı baktı, vajinal yoldan mı baktı canım
bende jinekoloğuma cumartesi gidicem ama geçen pazartesi hastaneye gittim tahlillerimi yaptırmaya
o zaman ultrasonla baktı doktor keseyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?