- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.581
slmmmmm nasip olursa bende kasım ayında bebişimi alacağım buraya daha önce bakmıştım ama yazmamıştım kesinleşsin diye bugün kesinlik kazandı 4haftalık meleğim kasım 29 tahmini doğum tarihi Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
gfr hoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirsin inşallah, tebrikler
haha onu ben sana sorcaktim hangi doktora gidiyorsun diye :) daha gitmedim ama 19 nisandan önce gitmeliyim bitaneye konak hastanede funda hanimi düsünüyom
8 ci haftadayim canim sen nekadarliksin ve hangi hasteneyi düsünion
ben birde cankat hastanesini duydum ordada funda dogan hanim var ama bilmiom ikisi arasinda kararsizim ama gönlüm daha cok konak hastanesinden yana
evet çok yoğun bizde randevu alamadık erkene allah hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasib etsin
canım ben akademi hastanesine gökhan gümüştaşa başladım. şimdilik memnunum. hiç alttan muayene etmedi zaten istemezdimde 4+6 günlükken keseyi 6+4 günlükken bebeğimi ve kalp atışlarını gördük. ayrıca bu doktor teyzemlerin teyzemin kızının ve görümcemin doktoru. aile doktoru gibi bişey oldu
ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERİ KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK İYİDİR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GİDERİR. TANSİYONA DA İYİDİR.
İNCİR: KURANDA ADINA YEMİN EDİLEN MEYVEDİR. AĞIZ KOKUSUNU GİDERİR VE KEMİKLERİ GÜÇLENDİRİR
KAVUN: ANNE HAMİLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCİMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALİ, ZEYTİNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERKEN AŞIRIYA KAÇMAMAK
cokda kavun yemegin tavsiyem demek ilk kizim o yüzden cok güleryüzlü oldu yabancilara bile 40 yilik tanidik gibi gidyor cok sicakkanli
alinti: ihvanlardiyari
beni de ekler misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
25 Ocak SAT
Muhtemel Doğum Tarihi 01.11.2011
İstanbul
Kalbi görüldüü/ duyuldu elhamdurillah
hızıma yetişilmez şekeriimmm :)
kimse yokmu keseyi gören kızlar??? ne zaman gördünüz acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?