- Konu Sahibi bebegim_01
- 

- #1.621
Emeğine sağlık Allah razı olsun faydalanırız inşAllah
neden ilişkiyi yasakladı canım acaba?
amiiin ALLAH cümlemizden razi olsun ins
ve canim funda dogan nasil biri cankat daha hic gitmemistim hastaneden ve funda hanim dan bahsedermisin biraz cünkü konak hastanesi bana baya uzak geliyor cankat da muayene ve sezeryan dogum kac tl bilgilendirirsen beni sevinirim :)
Funda doğan gördüğüm kadarı ile çok iyi biri canım sormadığın konular hakkında bile bilgilendiriyor ilk gittiğin gün cebini veriyor herhangi bir durumda hemen arayabilmen için bana öyle yaptı yani çok canlı bir kadın heyecanını seninle paylaşıyo bize hemen minik fasülyemizin resmini verdive hastasını unutmuyo bir sonraki gidişinde sen öncesini anlatmana gerek kalmıyor bu çok güzel bence. muayene 30 tl ama sezeryan ne kadar bilmiyorum 
izmitli olarak bana sesleniyorsankesemizi gördük 8mm 5+5 günlük çok farklı bir duyguymuş kahverengi akıntım vardı bir gece önceside kanamam olmuştu onun için ilaç verdi hayırlısı artık inşallah birşey olmaz dinleniyorum sürekli 
insaALLAH olmaz canim gönlünü ferah tut hmm acaba ona mi gitsem cankata simdi gene ikilemde kaldimbi karar veremedim ya birde sen birseyler duydum diye yazmisin ne duydunu da merak ettim yani :) hep 9 ay boyunca 30 tl mi kaliyo yoksa belirli haftadan sona degisiyomu aceb konak da degisiyorda 18 ci haftadan sonra ve izmitli dedigim diger bacimiz aslen izmitli ama izmire gelin gitmis cok heyecanli idi o gün bende simdi ne oldu diye merak ediyom onu ama daha gelmedi 
birde sen yazmisin doktor degismeyi düsündünü ?
kimse yokmu keseyi gören kızlar??? ne zaman gördünüz acaba ???
bende aralık 2010 annesiyim.. canım korkma rahat ol sadece tehlıke var demış... muhtemelen sana hormın ilacı vermiştır.. benımde 7 haftamda kanama oldu.. hemen düşük önleyıcı igne oldum.. sonra bır hafta ilaç kulandım düzeldi.. şu an bebegım yanımda uyuyor... eşinle birlıkte olma.. 12 haftaya kadar.. ve agır kaldırma.. sorun olmaz inşallah.. kanama koyu renklı başlarsa hemen acil de de olsa doktor a gıt sana düşük önleyıcı igne yaparlar.. iş vs. boşver yapma.. kendıne iyi bak...
Bende aslen bursalıyım izmite gelin geldim
bir arkadaşım tanıdığının onun yüzünden 4 kere düşük yaptığını söylemişti başkaları ile mahkemelik olmuş kızların kızlığını bozmak yüzünden bide doğumda bir annenin ölümüne sebep olmuş tabi bunları ilk ağızdan duymadım şehir efsanesi gibi birşey ama insan ister istemez kaygılanıyor ya doğruysa diye. konak çok kalabalık olmasa oraya gidecektim ama çok dolu ya randevuyla gidiyorsun çok bekliyorsun günün hastanede geçiyo o yüzden funda doğana devam edeceğimücretin artması konusunda hiç bilgim yok 
kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?
hadi inşallahhhhh
Enteresan canım benim tam 5 haftalıkken kese göründü.cuma günü başka doktora gidicem 6+3 olucaz kısmetse belki kalbini duyarım..6+3 te duyanlarda var...
eve yeni geldim bende solugumu burada aldim.
yeni annisler gelmisler hosgelmisler Rabbim hepimizin yavrularini saglikli bir sekilde dunyaya getirsin insallah.
doktor bizede iliskiyi yasakladi 9 ay hemde kardesiz yani kocisleama bir daha doktora gittigimizde yine soracagiz bakalim ne doyecek doktor.gerci benim canim hic istemiyor ya istek yok bende hamile kaldigimdan beri zaten doktor izin verse bile olmaz ya korkudan hicbirsey anlamiyor insan. 
ya kizlar ben size birsey soracagim keseyi gormek ve kalp sesini duymak icin vaginal ultrasonlami bakiliyor yoksa normal gobis ultrasonumu beni aydinlatirsaniz sevinirim
slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)
bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim
varmi aranizda tup bebekle hamile kalan
prensesim geldim geldim
gercekmi canim gerci profil resminden belli
hangi hastanede tedavi oldun peki
probleminiz neydi
sen keseyi gördün mü canım? ben ne zamaan gitsem bilmiyorum ya. sadece keseyi değil de içinde bebeği ne zaman görcez?
slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)
bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim
varmi aranizda tup bebekle hamile kalan
prensesim geldim geldim
7. haftayı bekler ve idrara sıkışık gidersen abdominal ultrason ile görürsün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?