2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amin canım sen hangi doktora gitmeye karar verdin? ben akademiye gidiyorum

cankata funda doğana gidiyorum oda daha önceden akademideymiş sanırım. Akademi biraz bütçemizi aşacak gibiydi birde bende rahim ağzında yara var onda tedavi görüyorumdum hamile olmasam yarayı aldıracaktık biraz süpriz oldu hamilelik başından beri herşeyi biliyor diye değiştirmek istemedim doktorumu az da olsa düşük tehlikesi var malesef Allah hayırlısını versin artık...

iyi akşamlar kızlar moralim bozuk biraz benim dr. işi pazartesiye kaldı eşimin şehir dışına çıkması gerekti (
bugün çok yoruldum gezindim biraz bacaklarım ağrıyo valla kızım sağolsun bir o yana bir bu yana koşturup durdu beni sizlerden ne haber dr.ye gidenler varmı
bu arada test demiş arkadaşlar hangi testler bunlar ?

aa neden öyle yapmışki çok saçma ben 4 haftada vajinal usgyle gördüm keseyi uydurmuş resmen 5+3 tede kasıktan baktı başından savmış devlet hastanesimiydi yoksa?

evet devlet hastanesi canım başlarından savdılar işte neyse haftaya giderim artık

canım bende hamile oldğumu 5+1de öğrendim doktorum 1haft sonra gel göremeyiz demişti 6+2de gittim sadece keseyi görebildik 2hafta sonrada pıt pıtlar için gideceğimm

bende haftaya gitcem artık napalım sağol canım inşallah pıtpıtınıda duyarsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet devlet hastanesi canım başlarından savdılar işte neyse haftaya giderim artık

nasıl doktorlar anlamıyorum gerçekten insan bi umutla gidiyo bütün umutlarını kırıyolar insanın boşver hiç üzme kendini 1 hafta daha bekle ama bence doktoru değiştir.

eve yeni geldim bende solugumu burada aldim.

yeni annisler gelmisler hosgelmisler Rabbim hepimizin yavrularini saglikli bir sekilde dunyaya getirsin insallah.

doktor bizede iliskiyi yasakladi 9 ay hemde kardesiz yani kocisleama bir daha doktora gittigimizde yine soracagiz bakalim ne doyecek doktor.gerci benim canim hic istemiyor ya istek yok bende hamile kaldigimdan beri zaten doktor izin verse bile olmaz ya korkudan hicbirsey anlamiyor insan.

ya kizlar ben size birsey soracagim keseyi gormek ve kalp sesini duymak icin vaginal ultrasonlami bakiliyor yoksa normal gobis ultrasonumu beni aydinlatirsaniz sevinirim

özel olmasada sigortayada bakan özel hastanelerin dr.lerine gidebilirsin bence benim gideceğim doktorda özel hastanede ve uygun fiyatları olmassa öle yap canım bak bakalım bebeşin nasıl sıkma canını ama

kızlar bende cetvel yapabildim sanırım, fakat farklı bi siteden yapılamıyormu? ben başka siteden daha güzel bitane yapmıştım, ama onu kabul etmiyor site

Emeğine sağlık Allah razı olsun faydalanırız inşAllah

bursada şevket yılmaz hast.devlet yani canım çok üzüldümya hiç ilgilenmedi mustafa bey var işte.hiç konuşmadı tahlilleri hemşire verdi gönderdiler beni okadar

Şevket yılmaz hiç bakmıyorki zaten hastane başlı başına bir kabus hangi dr olursa olsun özele gidemiyorsan hiç olmazsa zübeyde hanıma git istersen.

merhaba cnm, tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...muayene olayını bende bilmiyorum henüz..salı günü görmeye gidicez...

nasıl doktorlar anlamıyorum gerçekten insan bi umutla gidiyo bütün umutlarını kırıyolar insanın boşver hiç üzme kendini 1 hafta daha bekle ama bence doktoru değiştir.

evet canım ultrason için bir hafta beklicem artık ama yarın çok işim var bisürü tahlil verdiler onları yaptırıcam inşallah

neden ilişkiyi yasakladı canım acaba?

aslında tatlım bir kere özele gidebilsen çok iyi ve farklı olabilir durum...Hem canın da sıkılmaz fazla

özel olmasada sigortayada bakan özel hastanelerin dr.lerine gidebilirsin bence benim gideceğim doktorda özel hastanede ve uygun fiyatları olmassa öle yap canım bak bakalım bebeşin nasıl sıkma canını ama

Şevket yılmaz hiç bakmıyorki zaten hastane başlı başına bir kabus hangi dr olursa olsun özele gidemiyorsan hiç olmazsa zübeyde hanıma git istersen.

saolun kızlar zübeyde hanım hiç aklıma gelmemişti orası iyi diye duymuştum sağol canım ben eniyisi oraya gideyim hiç olmazsa ilgilenirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…