- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.241
hayirli gunler prensesimin teyzeleri biz geldikkkkkkk
bugun MR sonucunu ogrenmeye gittik ve cok sukur hersey yolunda kizimin beyin ve vucut gelisimi herseyi iyi Rabbime sukurler olsun.500 kusur gram olmus boyunu unuttum.
Allahim omrumden omur gitti su iki haftada cok sukur bugunune insallah boyle devam eder hersey artik biraz olsun huzur istiyorum,artik bende normal bir hamilelik gecirmek istiyorum insallah Rabbim yardimcimiz olur hepimizin.
4 haftada bir yine ultrasona girecegim amniyotik sivi indeksim 22 cm cikti.normal gorunuyor ama amniyotik sivi indeksi degerleri 5 ile 25 cm arasi normalmis ama doktor kontrol altinda tutmak istedi yinede beni ve kizimi hayirlisi insallah bir sorun olmaz.sekerden suphelendi doktor ve seker olcumunu 26.haftada yapacak randevum 28.haftadaydi one aldirdi.
ve beni ultrasona tuttu bugun bilmiyordum girecegimi bebegimi gordum ya cok mutluyum.uyuz kizim uyuyordu yol boyunca tepikledi hastaneye giderken sonra uyumus esniyordu durmadan.asigim kizima asik...
ayrica esimin bogazi agriyor dunden beri ve benim bogazimdada agri sinyalleri var insallah hasta felan olmam isin kotusu ilac felanda alamam ya
bizden haberler boyle teyzeleri dualarinizi yinede eksik etmeyiniz bizden Allah C.C razi olsun hepinizden.
ayy bi gelen oldu yetişemedim benim sat 20 şubat ben neyim kesin bişey söyleyin beş buçuk aylık dedim bak ona göre:)yediysem bileyim:)
herkes hesaplatti banada el atin ben kac aylik oldum?
sat 11 subat
bana gore ben bu persembe 6.ayimi bitirecegim
kızlar benim kafamı karıştırdınız
hadi benimkinide hesaplayın ozaman
sat 27 ocak ben ne kadarlık gebeyim
6 bitti 7 diyordum bende yahu
tesekkur ederim serracigim.
6. ayimiz bu hafta bitmis olsun kuzum ya niye gecmiyor gunler
bi his ilk ben doğurcam gibi dio :)
ekim 15 de pırtlarım ben bu bebe hanım ı
5 Ay 1 Haftalık olmuşsun canım :)))
sende 5,5 aylık :))
canım seninde yarın 6 bitecek....
yeminle içime bi öküz kaçtı benim
hiç doymuyorum yaaaaaaaaaaaaa
teşekkürler canım
vayyy havalısın prenses altıncı ayda bitiyoays ayssss
havamizi aldik yavrum 5.5 ayliksin diyiler bize
ama biz 6 bitecek diyoruz soranlara
tesekkur ederiz derya teyzesi dualriniz sayesinde canlarim Allah hepnizden razi olsun.
zuzuipek nayir nolamaz :84:6 ayimizi bitirsek bu ay ne guzel olur.
ayy kızlar acayip güldüm bugün yaaaaa ahada delirdiğimizin resmidir:)
Hep beraber sabrediyoruz..uykusuz gecelere biran önce kavuşmakmı istiyorsunuz..Şaka şaka bende istiyorum ama hangi arkadaşımla konuşsam karnındaki günlerin değerini bil doğunca o günleri özlüyor insan diyorlar...Biz yine bir an önce koklamak istiyoruz yavrularımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?