2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ay canım çok sevindim mr sonuçlarının ii çıkmasına gerçi hepimiz bilioduk ii olduğuna oh ohh şimdi rahat rahat büyüt annesi içinde bebişini

benim sat 22 şubat en küçük benim oğluşum galiba. 40 haftanın dolması 29 kasım oluoo..tam 5 aylık oluoz sanırım

ayy bi gelen oldu yetişemedim benim sat 20 şubat ben neyim kesin bişey söyleyin beş buçuk aylık dedim bak ona göre:)yediysem bileyim:)

5 Ay 1 Haftalık olmuşsun canım :)))

herkes hesaplatti banada el atin ben kac aylik oldum?

sat 11 subat

bana gore ben bu persembe 6.ayimi bitirecegim

sende 5,5 aylık :))

kızlar benim kafamı karıştırdınız
hadi benimkinide hesaplayın ozaman
sat 27 ocak ben ne kadarlık gebeyim
6 bitti 7 diyordum bende yahu

canım seninde yarın 6 bitecek....

kızlar ezgi kaçar size iyi muhabbetler benim mesai bitmek üzere yarın sabaha kadar hoşçakalın

tesekkur ederiz derya teyzesi dualriniz sayesinde canlarim Allah hepnizden razi olsun.

zuzuipek nayir nolamaz :84:6 ayimizi bitirsek bu ay ne guzel olur.

tesekkur ederiz derya teyzesi dualriniz sayesinde canlarim Allah hepnizden razi olsun.

zuzuipek nayir nolamaz :84:6 ayimizi bitirsek bu ay ne guzel olur.

Hep beraber sabrediyoruz..uykusuz gecelere biran önce kavuşmakmı istiyorsunuz..Şaka şaka bende istiyorum ama hangi arkadaşımla konuşsam karnındaki günlerin değerini bil doğunca o günleri özlüyor insan diyorlar...Biz yine bir an önce koklamak istiyoruz yavrularımızı...

dün kendi kendime bunu düşündüm
eve o minik insanı istiyorum çok ama
hazır mıyım bu hayata???
KEndim olmayacağım artık
sıfatım Nil'in annesi olmak olacak
istediğimde yatmalar kalkmalar gezmeler tozmalar bitecek
bilmem !! Korkuyorum ben biraz bu durumdan aslında

bir mesaimin daha sonuna gelirken en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun derim sevgili yoldaşlarım,karnınızdaki afacanlarada bir çift sözüm olacak,bebekler tepinirrrrrrrr tepişiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni dellendirmeyin

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 1 ziyaretçi)

derya2807,serra77,fatmakoca,Princess of Rain,crafty,madeofhonor,yagmurbuse,bol,SevdeBilge,beyhan25,zuzuipek+,leyla_87,ezgim112,jineps84,serapblc,gulden79,meleq47,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…